- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgarrista
tag
válasz
Sgarrista #4491 üzenetére
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen töltőpadot [link]
Tudni kell hogy töltőfej nincs hozzá!!Meg is jött ,és hát mit mondjak olyan jól nézki hogy besza..
(személy szerint nekem tetszik ez a átlátszó filling)
Kábel 129 cm hosszú fekete színű végre, MFI-s és jó minőségű, simán is használható.
Minden mükődik vele , sima és gyors töltés is.
Próbálva lett a saját iPhone 8-asomal , Note 8 és 9 is. Tokkal és tokknélkül is mükődik.
Amúgy nekem ilyen tokkom van ha valakit érdekel [link] jó a fogása nem csúszik , igaz hogy könnyen lesz koszos,de sima vízzel le mosható.Ha nem ide való akkor törölhető a post!
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sgarrista #2725 üzenetére
Meg mernék rá esküdni, hogy egyik sem működik. 3,5 jack adapterből csak és kizárólag a gyárival hajlandó kommunikálni, a lightning duplázó meg nem MFi-s (van egyáltalán olyan?).
szerk.: Ha zenét akarsz hallgatni töltés közben, akkor vagy Qi töltő kell, vagy Bluetooth füles, esetleg egy Pioneer Rayz Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest