- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
laccy88 #5799 üzenetére
kicsit megvizsgálva...
Hallható a különbség.
Teszt felvételek
Köszi a segítséget! -
laccy88
senior tag
válasz
Tibee86 #5798 üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam. Mindhárom mikrofonnal normális minőségben/hangerővel rögzít ebben az app-ban.
Összehasonlítva egy I7-tel, nem halkabb, nem zajosabb a felvétel. Minimális különbség hallható, de ez adódhat a kettő telefon közti különbségből.
Nem értem...hogy tud HW hiba lenni, ha az app-pal tesztelve jó. -
laccy88
senior tag
Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy jó állapotú Iphone 8 Plus-hoz. A beszéd és a lenti hangaszórót is ki kellett cserélnem, mert mindkettő nagyon halk volt. Ezzel már nincs gond.
Viszont hívás közben a másik fél alig hall engem. Nagyon halkan/rossz minőségben.
Van tippetek mi lehet ennek az oka? Lehet hardveres vagy szoftveres probléma?
Szétszedéskor az alsó hangszóró rácsokat is kitisztítottam. Ha jól tudom a lenti mikrofon valahol ott van.
Köszi előre is! -
leslien
nagyúr
üdv, ezt érdemes venni? nem akad?
[link] -
törölt tag
nem tudom , hogy ha esetleg garaciában visszaküldeném a telefont cserélnék e, vagy csak az első évben cserélik?
-
törölt tag
Szisztok ! Tudja valaki mennyi garit ad a telenor iphone 8 ra ?
-
Faterkam
addikt
válasz
tothferenc #5785 üzenetére
Üvegfólia volt rajta, már azt is leszedtük. Csak itthon volt használva már fél éve :/
-
Skorpio.59
aktív tag
Köszönöm mindenkinek ...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5780 üzenetére
A Control centerben láthatod, mi használta. [kép]
Az engedélyeket korábban is lehetett kezelni, a beállításokban a konkrét appot kiválasztva, ez nem változott.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #5778 üzenetére
Már úgy értem,hogy telefonáláskor és a kamera használatakor ezek szerint jogos,hogy ott van.Mi van akkor ha igazából nem teszel semmit és meglátod,hogy valami nyilvánvalóan engedély nélkül használja.Mit tehetsz ellene és hol tudod megnézni,hogy milye alkalmazás használja?
-
pcnet
addikt
válasz
Skorpio.59 #5774 üzenetére
A rendszer használja a mikrofont. Kamera használatakor pedig zölden(?) világít.
-
Skorpio.59
aktív tag
Ma frissítettem 14.3 ra és azt vettem észre,hogy telefonáláskor egy kis piros pötty jelenik meg az akksi jelnél...ez valami új dolog,vagy csak most tűnt fel?
-
Dog83
tag
Sziasztok! Valaki próbálta már, vagy van tapasztalata a Baseus 2220-as akksival sima 8-asba?
-
Atalata
tag
Üdv.
Érdeklődnék, de ez sztem csak nálam lesz, hogy másnál videó közben hogy reagál a kamera.
Problémám, hogy amikor elforgatom a telefont a tengelye körül akkor beremeg a kép, de ha simán videózok akkor is beremeg a kép, mintha az objektív csak fityegne. Apró kocogtatásra, tényleg apróra is beremeg a kép.
GOndolom kamera hiba. -
lolal
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy iOS 14.4 (akár korábbi) alatt jobban merül-e a készülék, mint jelenleg fater i8 Plus án zakatoló 13.7. Neki nem lényegesek annyira ezek az új "fícsőrök" de nem szeretett volna idáig frissíteni, az estleges rosszabb akku üzemidő végett. Mit gondoltok ? -
oliwire
őstag
Végül egy i11-re cseréltem a i8 plust. Érezhető a sebességnövekedés, és az akkumulátoridő is úgy néz ki eddig jobb. Még lehet betévedek ide néha a topikba, de átnyargalok a másikba.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én is Samsungról váltottam, a One hand operationt és a Nova Launcher dolgait használtam. Én itt két dolgot használok. 1 Beállítások - Kisegítő lehetőségek -Erintéseken belül az Assastive Touchot. Ez lényegében egy lebegő buborék, amihez hozzá lehet rendelni néhány dolgot. 2 Ugyanitt alul a Koppintás hátul esetén is beállítható néhány funkció.
A vissza gomb legtöbb esetben egy balszélről suhintás, Pl menüben, böngészőben. [link] Illetve van, hogy opciók úgy jelennek meg, mint egy pop-up ablak, és le is lehet húzni.
Illetve itt is van olyan, mint Androidon az egykezes mód. Itt kicsit más, mert az Elérhetőség nevű opció,ami a képernyő tetejét hozza lejjebb.
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Őszinte véleményetekre lennék kíváncsi. Lehet a 8 Plus-t kényelmesen egy kézzel használni?
A hét eleje óta használom, de egyelőre nem vagyok elégedett.Sok alkalmazásnál a Vissza funkció rengeteg féle módon jelenik meg, általában a kijelző tetején vagy a bal felső sarokban. A balról elhúzás pedig nem mindegyik tartalomnál elérhető, nyújtózkodni kell bőven.
Billentyűzet esetén ugyanez, a lapváltó gomb másik sarokban.
Hiányzik a samsung féle gesztus vezérlés (jobb alsó sarokból fel : vissza (de mindenhol is)).
Létezik ezekre a problémákra megoldás?Az Apple Pay és a kamera bejött, de a többi dolog egyelőre nehezíti az életem.
Köszönöm!
-
tetobau
csendes újonc
Sziasztok !
Mofi szövet tokot,v vmilyen szövet tokot, esetleg lehellet vékony fekete tokot keresek I 8 Plus telefonomra... Neten eddíg nem találtam itthoni forrásból,gondoltam megkérdezem,hátha van vkinek használaton kívüli tokja ... -
UHT09
tag
Sziasztok!
Barátomnak iPhone 8 típusú telefonja van , 13.2.3 szoftvere van rajta jelenleg, kérdésem az lenne , hogy megéri-e lefrissíteni 14.3-ra?
Köszönöm előre is!
Üdv.
Máté -
oliwire
őstag
Olyannal találkozott valaki, hogy autós fejegységre csatlakozva, (Ford Focus - Sync 2) zenét hallgatva, random lehalkítja a telefon a hangerőt (saját magán), és ott kell felhangosítani újra, hogy halljam a zenét a kocsiban? Pár naponta jön elő.
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Járt már így valaki:
Minden este lefekvéskor töltöm a telót. (okoskonnektorról) Rádugás után 2h és kikapcs. Optimalizált töltés kikapcsolva. Reggel atr vettem észre, hogy bár 2 órán keresztül ott volt a villám jel az akku előzményekben, de nem töltött semmit a telefon. Hm... Reggel gyorsan teszt, megint nem tölt, de a villámjel ott volt ismét. Másik töltőfej+kábel, ugyanaz. Gondoltam, egy újraindítást megér, mielőtt lemondok róla. S lás csodát utána jó lett. Találkozott már valaki ilyesmivel? -
tothferenc
aktív tag
A Spiegen brutal minosegi tokokat gyart. Nekem anno az 5S-en egy link ilyen volt, gyakorlatilag 6 evig birta. Akkor is a zold kemeny muanyag repedt csak el egy helyen, mert a vegen sokszor le volt rola szedve.
-
chatran
őstag
válasz
#40993792 #5738 üzenetére
Nekem is megtetszett ez a tok, de sajnáltam rá a hatezret. Ránéztem Ali-n, de a hazai árnál is drágább. Viszont felajánlott egy átlátszó Nilkint, ezerötszázért nem hagytam ott.
Jelenleg egy fekete Apple szilikontok másolat van a telefonon, egész jó a minősége, hátránya, hogy nagyon gyűjti a port és eléggé vastagítja a telefont. Van még egy eredeti barna Apple leather case, de az hamar sötétbarna lett. -
moordavid
aktív tag
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan átlátszó szilikon tokot ami nem sárgul hamar, nem nyúlik a széleknél, tehát merevebb kicsit?köszönöm
-
tothferenc
aktív tag
válasz
#40993792 #5714 üzenetére
Az 5S-t nehezen akartam lecserelni, mert kivaloan mukodott. A 8-ast meg eddig azert nem csereltem le, mert
1, van egy lelektani hatar, aminel tobbet nem vagyok hajlando adni egy mobiltelefonert
2, a 8as merete megfelel, semmikeppen nem akartam/akarok nagyobbat.
A most megjeleno 12 mini egyelore csak a masodik kitetelt teljesiti, igy varok meg egy kicsit. -
tboldi
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5726 üzenetére
Én eddig akárhányszor próbáltam, mindig idegesített, hogy ott van.
Meg úgy voltam vele, hogy a home gomb amúgy sem egy hagyományos gomb, hanem ugyanolyan kapacitív érintőfelület, mint a kijelző, úgy sem fog elromlani, kikopni, kosszal megtelni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5723 üzenetére
Alkalmazásváltó: home gomb duplán megnyom.
Vagy félreértettem, és csak a dedikált gomb hiányára gondoltál?
-
josik
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5723 üzenetére
A 8plus előtt huawei p10- em volt. Annak az ujlenyomatolvasója tudta a gesztusvezérlést azt nagyon szerettem. Ezt is kezdem megszokni.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Hú, először nekem is fura volt, hogy itt nincs vissza gomb, meg alkalmazás álló. Mondjuk nekem ez bejön, a Samsungon csak azért használtam a navi gombokat, mert nem működött rendesen a kézmozdulattal történő vezérlés kivéve a one hand operation, meg a Nova launcher saját gesztusvezérlelését, na azok hiányoznak. Volt egy Meizu 15-ösöm, annak volt ilyen koppintott ujjlenyomatos gombja, de ez klasszisokkal jobb.
Remélem 13-as almácskák a mai maszkolós világba kapnak vmi retinaszkennert, vagy valami ujjlenyomat olvasót pl oldalsó gombba, vagy adjanak valami egyedi maszkot, amivel a FaceID mqchinál
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Elköszönök, a 8plust lecseréltem egy 11- re. Kb egy évig használtam, bejött az ios. A megszokások miatt hiányzik kicsit a touch id, főleg az alkalmazásváltó miatt. A 8plus a családban szolgál tovább. :-)
-
chatran
őstag
válasz
tothferenc #5713 üzenetére
Addigra kijön egy SE 3 bekapcsológombba vagy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval.
Tudom bilibe lóg a kezem.Én a ‘13-ban vett i5-öst a mai napig használom Digi kártyával, kb két éve cseréltettem benne akkut. A mai napig alap dolgokra jól használható, lassú, de annyira nem, hogy ingert érezzek falhoz vágni.
-
tothferenc
aktív tag
Nalam is az a terv, hogy a most lesz 2 eves 8ast kb masfel ev mulva cserelem 12 minire. Btw az elozo 5S-t 6(!) evig hasznaltam, ezalatt megert egy akku meg kijelzo cseret.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Hú, srácok. Én olyan kis hepi vagyok a kis 8-asom miatt. Sosem gondoltam volna, hogy egy 3 éves telefon ennyire új érzetet is tud kelteni. Egy 12 Minivel indultam, de a pandémia miatt úgy döntöttem, inkább jövőre veszem meg az első IPhone-om, de annyira belemászott a fejembe az iOS, hogy inkább vettem egy használt iPhone-t erre a - remélhetőleg - egy évre. Persze, a mikrofon rács még sok takarítást igényel, de már most nem olyan halk, de tényleg nagyon egyben van. Androidom volt előtte egy Samsung S10, amit váltott, ami tényleg nagyon ott van, persze egy droidos készüléket nem vagyok hajlandó Nova launcher nélkül használni, és nem a design miatt. Örülök, hogy végül 50 ezer forintért ezt a kis készüléket vettem meg. Még szokom, tanulom, de nagyon bejön. Nem fogok egyik oldalra sem állni, csak szerettem volna megosztani Veletek, amit sok évnyi android után tapasztaltam.
-
törölt tag
Köszi! Egyszer majd lehet kiptóbálom.
-
-
chatran
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5699 üzenetére
Gratula, hány százalékos az akku ilyen idősen?
-
Giovan!
addikt
1 év alatt 88%-akra amortizálódott a 8-asom akkuja, 303 ciklus ment bele. Nem tudom ez normális-e, de mindenesetre a vártnál gyorsabban romlott ez a mutató, tavasszal szerintem cseréltethetek is akkut ha novemberig még használni akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest