- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Egyelőre itt tartok
[kép]
Nyilván az S10e gyorsabb (értsd: 0,001 másodperccel hamarabb nyílik meg a facebook), az amoled panel szebb és nagyobb is. Android auto kicsit visszalépés a carplay után. A többi meg ugyanaz. Még nem volt gond vele, bár még nem vittem biciklizni meg a gopro sem csatlakozott rá, remélem ezek a dolgok is működni fognak rendesen. Ujjlenyomat olvasó ugyanolyan gyors, az elhelyezését meg kell szokni. Van hogy jobban kézre esik, de pl asztalon az i8-at könnyebb feloldani. A dual sim jól jött, mert a magán számomat is használom és eddig át volt irányítva a másikra, az meg pénzbe kerül. -
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben #5034 üzenetére
BTW a mai az utolsó napom a 8-assal. Feleségem örökli, mert megázott az SE-je. Az utód egy S10e. XS-t szerettem volna, de nem vitt rá a lélek, hogy annyi pénzt kiadjak egy telefonért
Az S10e pont feleannyiba lesz. De megfogadtam, hogy ha bármi szívás lesz vele, akkor még aznap veszek egy XS-t és azt fogom használni 10 évig
-
Khelben
nagyúr
válasz
bodorjanos #4898 üzenetére
Én csak a hátlapit használom, főleg videózásra. Ott nagyon érezhető a különbség, a stabilizálásban és a részletességben. Üzemidőben nem emlékszem, hogy észrevettem volna különbséget, 1,5-2 napot elment nálam az SE is meg ez is. Napközben nálam sokszor vannak rövidebb töltések. Kocsiban is töltődik meg az íróasztalnál is van vezeték nélküli töltőm.
-
Khelben
nagyúr
válasz
bodorjanos #4896 üzenetére
Én is így váltottam, pont a kamera miatt. Hatalmas előrelépés az SE-hez képest. A méretet megszoktam már, bár első pár hónapban hiányzott az SE kompaktsága.
-
Khelben
nagyúr
válasz
zsolt11111 #4247 üzenetére
[link] 2 hét alatt megjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged