- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
válasz perge666 #5895 üzenetére
Ejjjjj,nagy a csábítás hogy lecseréljen a 8-at egy 12minire,2 napja meg is tapogattam egyet az üzletben,de asszony lebeszélt róla.
Pedig nagyon tetszik,3-4 évig biztosan ellennék vele!
Mondjuk szűk 2 hét múlva jönnek az új telók,addig mindenképp érdemes lenne várni hogy a régebbi modelleket hátha kicsit leakciózzák. -
perge666
veterán
válasz jankopista #5894 üzenetére
Énis,mert ahogy elnézem az újabb almás árakat,idén szerintem kihagyom a vásárlást hacsak be nem állítanak valami hatalmas akcióval!
12 mini méltó utódja lenne szerintem,de részemről vicc az ára. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. A kicsi 8-asomon Evermusic appot használok. 3utools-zal raktam rá zenéket és ott csináltam playlisteteket is, amit Evermusic lát az IPod könyvtáron keresztül.
De magának a lejátszónak rögtön az elején is van egy Lejátszási listák opciója, ami üres.
Azt szeretném kérdezni (mert még elég androidosan gondolkozom, ilyen dolgokra még csak most használom a telefonomat), hogy ha a lejátszó saját Lejátszási listájába hozok létre listákat, akkor az nem fogja megkettőzni emiatt a zenéket, ugye? Ez csak egy saját, amit gyorsabban elérek majd, mintha turkálnék az iPod könyvtár alá szerkesztett Lejátszási listában található dolgaimért, ugye?
Köszönöm a segítséget! -
perge666
veterán
Ha nekem is most kellene választani az új SE és a 8 között,biztosan az olcsóbbik mellett döntenék.
Hiába erősebb az SE ha kb sehol nem látom hasznát a 8-hoz képest. ( ez a saját egyéni véleményem )
Támogatva még lesz egy jó darabig,egy új akkuval nekem best buy lenne most is.De persze több pénzért biztosan a 12 minit venném,sőt,a 8-amnak több mint valószínű hogy egyszer az lesz az utódja.
Sajnos nekem megfizethetetlen áron vannak az új Apple cuccok,mindig a 2-3 éves leakciózottakat veszem meg nagyjából megfizethető áron,ami szerintem ígyis drága.[ Szerkesztve ]
-
-
Zozo0525
őstag
Azt hiszem visszatérek a 8--ra xsmax nekem túl nagy :-(
1-1,5 évig támogatott lehet a 8-s mit gondoltok? -
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a 8 Pluson a Gmail alkalmazás nem jelez ha e-mailem van? Se hanggal, se értesítés nem jön. Ha belemegyek és manuálisan ráfrissítek akkor megkapom. Lehet ezzel valamit kezdeni? Korábban használtam XR-t, sima 8-ast, meg még régebben 5S-t, egyiknél sem volt ilyen.
-
perge666
veterán
válasz Richie86 #5873 üzenetére
Az enyém akkuja is 84%-os,a napot még kihúzom vele ha nem nyomkodom sokat.
Szűk 8 hónap alatt gyengült az akkukapacitásom 9%-ot,és nagyon érezhető a változás sajnos.
Én meglátom hogy ősszel cserélem e újabbra a telómat,ha nem akkor mindenképp beújítok egy akkut.
Asszony régi kiadású SE-je 80% körül drasztikusan elkezdett romlani,volt hogy semmi jel nélkül kikapcsolt,meg naponta 2X töltötte.
Rakattunk bele új akkut,de 1-1,5 év között megint kezdett gyengülni. -
Richie86
senior tag
-
Richie86
senior tag
válasz #40993792 #5870 üzenetére
Köszi
Rögtön kérdeznék is. 84%-os az akksi. Szerinted érdemes cserélni? Még csak pár órája van nálam, de ha nyomkodom elég durván merül. Betudható ez annak, hogy most lakom be, és most tanulja a használati szokásaim? Javulhat ez pár nap múlva, vagy ez már az elhasználódott akksi miatt van? -
Richie86
senior tag
Sziasztok!
2 hét androidos kitérő után visszatértem egy 8 Plus-szal.
-
laccy88
senior tag
válasz laccy88 #5836 üzenetére
Sziasztok! A probléma még mindig jelen van 😞
Update, amin túl vagyok:
• Hangszóró/mikrofon nyílások takarítva
•. Mikrofon cserélve
• tok nélkül próbáltam, ugyanaz
• Zajkioltás ki/bekapcsolva
• VoLTE ki/bekapcsolva
• VoWifi ki/bekapcsolva
• felvétel minőségét csekkoltam videórögzítéssel, hangjegyzettel, diag app-pal, megfelelő
• Apple táv diag nem talált hibát
• Sim kártyát cseréltem
•. Factory reset
Van valakinek tippje erre? Külföldi fórumokon olvasni, hogy sokan jártak így, de nem találtak megoldást. 🙁
Köszi! -
perge666
veterán
Heló mindenkinek.
Ma feldobott egy olyan rendszerüzenetet a telefonom ( i8 ) hogy valami adatszivárgás történt és felsorolta hogy több oldalon is veszélynek van kitéve a jelszavam.
Szerintetek hihetek neki és mindenhol módosítsak jelszót ahogy ajánlja is,vagy hagyjam figyelmen kívül?
Fura,mert mindenhol újjlenyomatot használok. -
tolts.hu
őstag
Hello!
Egy 1. gen SE mobilt cseréltünk 8asra.
Tartsa közel ezt az iphone az új iphone-hoz módban elkeztam másolni, majd néhány menüpont után jön az üzenet:
"Az adatátvitel nem hajtható végre
Állítsa vissza alaphelyzetbe az iphone-t és kezdje ismét a beállítást."
Ezután rámegyek hogy alaphelyzetbe állítás(csak ez az 1 opció van), újrakezdem az egészet, és újra ugyanez a hiba...www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Próbaképpen telepítettem az Antutut, elindul aztán fekete képernyő, ennyit. Ennek mi lehet az oka ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
Nézegettem a hangszóró rácsokat, aztán elkezdtem seb benzines fülpucolóval dörzsöni szép barna lett 25-30%-al már hangosabb de szerintem még mindig csupa fülzsír. Mivel lehet ezt jól kipucolni?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
Még sohasem volt iPhoneom tulajdonképpen mennyire kellene hangosnak lennie?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
GalaxyS9
tag
Érdemes lenne szervizhez fordulnom? Borzasztó használni, a beállításokban is 60 helyett 20 fps-sel fut kb. Többször újratelepítettem már, DFU módban is, de ugyanolyan. Tudom, hogy ennek nem így kellene működnie, mert barátnőm iPhone 8 Plus-a vajsima.
Videó a jelenségről: https://youtu.be/tWCbasc-FxYhírszerkesztő
-
gthomma
senior tag
válasz #40993792 #5848 üzenetére
Halknak meg picit torznak éreztem a felső hangszórót. Vagy csak szokatlan a xiaomik után. Fogkefével történt nedves tisztítás után kicsit rosszabb lett, gondolom most már kiszáradt. A Telekom hálózatába volt "torz" a 1414 fülhöz tartva kihangosítva is. A másik kettőbe rendben volt. Firefoxon youtubeot hallgatva "torz" soundcloud tiszta dinamikusabb mint a mi 10t pro de nagyon halk kihangosítva
Most a bejövő hívás fülhöz tartva üvölt.[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Felhívott egy 30 cimborám, legkisebb hangerőn is olyan hangos volt a beszéd hangszóró hogy leszakadt a fejem.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok. Pénteken megjött aksicseréből az iPhoneom az aksi 100%-os elkezdtem belakni, azt vettem észre hogy nagyon halk kihangosítva, előtte mondjuk nem nagyon tesztelgettem. A hívás minősége Telenor, Vodafone ügyfélszolgálat felé jó, Telekom felé gánya. Kipucoltam a hangszóró rácsokat loc oldatos fogkefével nem vettem észre változást. Ez szoftveres vagy hardveres gond lehet?
-
ETiborough
csendes tag
Sziasztok!
Javítok egy 8-ast. Üveghátlap lekaparásakor beleszaladt az audiochip-be a véső és sajnos megsérült. Kérdésem az lenne hogy ez okozhatja e azt hogy a home gomb, illetve a vibra motor nem működik? Mert a telefon bekapcsol, de az említet dolgok nem működnek. Természetesen hang nincs.
Köszönöm! -
laccy88
senior tag
válasz laccy88 #5836 üzenetére
Sziasztok!
Külföldi fórumokon sokan szenvednek ezzel a problémával
Kaptam egy tippet, hogy talán régi sim kártya miatt is lehet. Kicseréltem, nem oldódott meg.
Amit észrevettem, hogy:
Ha telefonálás közben a lehető legközelebb tartom a számhoz a mikrofont (persze úgy, hogy a fülemen is ott van a hangszóró), akkor nincs ilyen probléma.
Viszont ha egy kicsit is távolabb van a számtól, drasztikusan romik a másik félnél a beszédem minősége
Másnál (8 Plus) ez mennyire észrevehető? -
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Egy újonnan vásárolt iPhone 8 Plus-nál mennyire normális, ha a főképernyőn lapozgatva, illetve a beállítások görgetésénél feltűnnek mikrolaggok?hírszerkesztő
-
fpy_
tag
Sziasztok,
egyre több névjegyzékben szereplőnek nem tudok SMS-t küldeni, "nincs kézbesítve" piros felirat jelenik meg az üzenet alatt. Mi lehet a megoldás? -
laccy88
senior tag
Sziasztok! Tegnap jelezték nekem, hogy alkalmanként nagyon rosszul hallják a hangomat hiváskor. Viszont ha kihangosítom, akkor nincs gond. A probléma egy kikapcs/bekapcs után megoldódik egy időre. Kb két hete frissítettem 14.5.1-re. Lehet köze hozzá? Van valami ötletetek? Mikrofon nyílás tiszta. Iphone 8 Plus. Köszi!
-
Richie86
senior tag
Na akkor a mai nappal csatlakoztam a társasághoz
Egy 128 GB-os, silver sima iPhone 8 lett. Még 2021.novemberig Apple garis, mint a vadiúj, akksi kapacitás 100%, a töltőt, fülest az előző tulaj nem használta, így azt tulajdonképpen én bontottam ki.
Remélem hű társam lesz kb. 1-1,5 évig. -
Richie86
senior tag
válasz perge666 #5826 üzenetére
Hát én nem szenvedek vele 10 hónapig szerintem. Amint tudom visszacserélem iPhone-ra (a mostani előtt egy XR-em volt, csak izgatta a fantáziám a Samsung).
Szeretem a Samsungot, de nem akarom naponta 2-szer tölteni, amikor pár hónapos... Mi lenne 1 év múlva?[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
válasz Richie86 #5825 üzenetére
Nekem régen volt mindenféle droidos telefonom,a Samsungokat szerettem nagyon.
Néhány éve kipróbàltam az alma világát és beleszerettem.
Használtan vettem egy 5S-t kb 5 éve,és eldöntöttem hogy szerzek egy új 6S-t mert az 5S-nek nagyon gyenge volt az akkuja.
6S 2 évig volt nálam,szerettem nagyon,nem is volt vele baj,de a végefelé már húzós volt hogy kibírja a napot.
Ekkor vettem egy Samsung Galaxy A50-et ami szép volt,jó volt,de a 6S sokkal pörgősebb és kézreállóbb volt hiába volt gyengébb az akkuja,szó szerint harmad annyi üzemidőt tudott vagy inkább negyed annyit.
Meg a Samsungnak gyönyörű volt a kijelzője,de itt meg is áll a tudomány. Egyszerűen alma után nem volt jó nekem.
10 hónapig szenvedtem vele hogy majd megszokom,jó lesz az,de feladtam és megvettem az i8-at amit azóta sem bánok. -
Richie86
senior tag
válasz perge666 #5824 üzenetére
Hát mindig lehetne több...
De most mit mondjak amikor a mostani telóm (S20 FE), ami 3 hónapos készülék, 4500-as akksival sem tud ennél többet?
Napok óta 3-3,5 óra a SOT! Botrány... Pedig amúgy jó telefon. De zabál.
Akkor inkább veszek az árán egy i8-at vagy SE 2020-at, max. ha kell cserélek benne akksit, és tudni fogja az 5 órát. Ja és készenlétben nem merül mint a Titanic. Mert a mostani készenlétben is.[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
válasz Richie86 #5823 üzenetére
Háááát ha az neked jó.
A kijelző fényereje nekem nincs maximumon,kb a felén használom.Mondjuk nem panaszkodok mert amíg kibírja a napot addig nincs gond.
Meg 15 órára ithon szoktam lenni általában és ha olyan akkor nyugodtan tölthetném is,sőt még melóban is,de szerencsére még nem kell.4 hónap mulva hozhatnék ki új telefont,de szerintem hanyagolom a dolgot,az i12 még mindig nagyon drága a többi iphoneról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
válasz Richie86 #5815 üzenetére
Reggel 5-kor leveszem töltőröl,melóhelyen szünetekben van hogy olvasgatok itt fórumon vagy face.... / ez max 30-40 perc /
Othon munka után még 2-3 óra böngészés,van hogy youtubeon videót nézek,és van amikor este 20% alá megy,de van hogy 50 felett vagyok.
Telefonálni ritkán szoktam,viber üzenetek azok napi szinten mennek,meg csatlakoztatva van Apple Watch is.
KB ennyi. -
nOvOp
senior tag
Megkérdezem itt is, hátha…
Az miért van, hogy az akkumulátornál eddig rendesen mutatta az elmúlt 10 napot is, most meg kb. ma reggel 7-től mutatja csak? Előző napokról meg semmi infó nincs, mintha most helyeztem volna üzembe. Kb. reggel fél hat körül vettem le a töltőről és tegnap kikapcsoltam a Sirit, ennyi történt. Tegnap még mutatta rendesen. (i8) -
tag
válasz anorche1 #5817 üzenetére
Nem tudom mennyi idő, amíg ismét bekalibrálja az akkut, de nagyjából 6 napja használom az új ios-t. Eddig nem változott érdemben az üzemidő, se pro se kontra .
Akku ősszel lett cserélve (istyle), most 98%. Gyengén 2 nap, durán használva 1 nap (telefon, üzenet, email, fb). -
anorche1
őstag
-
perge666
veterán
válasz Richie86 #5813 üzenetére
Szerintem a mai napi megállja a helyét ez a telefon.
Egyedül az akku ami a gyenge pontja szerintem,de ez igaz a legtöbb Iphonera. ( mondjuk ettől újabb még nem volt,de a régebbiek mind gyengusok voltak akku fronton )
Frissítéseket még legalább 2-3 évig biztosan fog kapni attól sem kell tartani.Én tavaly októberben vettem az enyémet 93%-os akkuval,akkor kibírt szűk 2 napot,mostanra 84%-os és van hogy épp kihúzom vele estig.
De ez használatfüggő![ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, egy-másfél évig még használható lesz ez a telefon?
Gondolkodom rajta, de nem tudom érdemes-e még megvenni. Alap dolgok (csevegés, telefon, böngészés, youtube) + néha kis játék + kis facebook + navigáció amire szoktam a telefonom használni. Egy normálisabb állapotú akksi mennyit bír kb? SOT hogy alakul?Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
tag
Pár napja újrahúztam full restore-ral az i8-amat, most váltottam 13.7-ről 14.5.1-re, azt kell mondjam, nem érzek semmi lassulást a korábbihoz képest (98%-os az akku). Egy opció hiányzik csak, a 3d-touch gyorshívás, nekem így volt a legegyszerűbb a kedvenceket tárcsázni...
Szuper kis telefon ez, több mint 3 éve használom . -
gthomma
senior tag
Köszönöm az infót.
-
gthomma
senior tag
-
gthomma
senior tag
Sziasztok én most szálltam be a buliba egy Plus verzióval, 79%-os az aksi, ezt már érdemes cseréltetni?
Az icentrumban 15.000 van a weboldalukon ehhez jöhet még a munkadíj?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
fpy_
tag
Sziasztok,
eljött az akksi csere ideje, szervízbe kell küldenem a telót. Muszáj mindent letakarítani? Ha igen az iCloud-ból minden helyreáll, vagy valamit menteni kell? És ha kilépek az iCloud fiókból telefonon, akkor a fiókhoz kapcsolt iPad-al nem lesz gubanc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest