- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TechN7ne #2798 üzenetére
Nono! Lehet már ebben is benne van a "lassító"
Nekem most 11.2.2 van ami szerintem nagyon ok, főleg üzemidőben. Nem vagyok nagy telefonálós. Twitter, Face, gmail, instagram "push" 4g-n. Értesít, megnézem, bezárom. Oda-vissza 3 sms, Fél perces telefonhívás. Fél nyolckor vettem le a töltőről, most 97%-on áll...
Az előző verzió sem volt rossz, nade ez.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz JociMilan #2791 üzenetére
Hard resetet neki, az majd megjavitja.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
balhmm
tag
Sziasztok!
Megint van lehetosegem amerikabol vagy kanadabol iphonet hozni. Ha valakit erdekel a dolog, akkor szoljatok. Valamivel biztosan olcsóbb a telefon, mint itthon. Ha valakinek erdekes lehet, akkor irjon ram. Az ar egyszeru... annyi, amennyit a neten irnak kulfoldon, szoval nem kivanok keresni rajta es nem tudok csak par darabot hozni, szoval dobjatol uzenetet, hogy milyen erdekelne.
-
hemaka
nagyúr
-
h1mpi
félisten
Sikeresen rendeltem egy rossz méretű Nillkin 9H 3D CP+ MAX Anti-Glare Tempered Glass Screen Protector-t.
A Plus helyett sima 6/6S méretben... A kérdésem az lenne, hogy a 7 Plus-ra hirdetett is jó a 8 Plusra?Fully electric lifestyle!
-
Inczke
tag
válasz purpledonkey #2781 üzenetére
Nagyon szepen koszonom mindkettotoknek! Igy mar megoldodott!
Szoknom kell ezt a rendszert meg
Mostmar meg egy gond van: kephost pl nem ismeri fel a heic fajlt, igy nem tudom feltolteni, hogy mutassak par kepet
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Amit elottem irtak, azt kell ellenorizni.
Automatikusnal atkonvertalja a HEIC formatumot win altal is emesztheto JPEG formatumura.Egyebkent nagy kulonbseg nincs a ketto kozott, max. a jpeg nagyobb helyet foglal, de ez sem mindig van igy.
-
Inczke
tag
Sajnos megint nem ertek valamit, es mar lassan nagyon mergesit a tema.
Be van allitva a telefonomon, hogy nagy hatekonysagu kepeket lojjon a kamera, megis amikor usb-rol csatlakozok a gephez, .jpg-be jelennek meg a kepek.
Komolyan nem ertem!
-
Taktoj
aktív tag
sim nélkül nem működik, nahh meg fizikai gombja van.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Doboz kibont sim bele, bekapcs eddig jutottam. Azt irja press home to login. Erintem, de nem old fel. Valaki segitene? Kosz, sajnos csak német leirast kaptam
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
tag
i8-at szeretnék venni (független, 64GB). Melyik eladót ajánlanátok a PH-ról, vagy üzletet ahonnan megvehetem? Utóbbi esetén ha neten rendelem, él a 14 napos visszaküldés, igaz?
Köszi
-
Amarton
tag
Ezt írtad:
Csodak nincsenek, a 240fps nyilvan jobban igenybe veszi a szenzort ezert a minosegen vissza kell venni, hogy ne melegedjen fel es kapcsoljon ki 10 sec mulva, egy mobil szenzor ennyire kepes jelenleg.
Én csak azt mondtam, hogy nem azért veszi vissza a minőséget, hogy ne melegedjen vagy kapcsoljon ki, hanem azért, mert emelnie kell az ISO-t.
Nem értem mit nem értesz.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
I8-ra milyen magyar webshopból rendelhető üvegfóliát javasoltok?
Ami rajta van tok a telefonon elégé rálóg a kielzőre, emiatt szerintem a nilkin üvegfólia amit szoktatok ajánlani nem lenne jó nekem. -
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Kollégám vett IPhone 8-at. Az lenne a kérdésem, hogy nem gyári de jó minőségű vezeték nélküli töltőt használ-e esetleg valaki. Volt-e gondja vele? Én még múlt évben rendeltem egyet S7-hez, mire megjött váltottam I7-re. Áll otthon , neki adnám , de nem szeretném ha el romlana az akkumulátor miatta. Köszi a véleményeket.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Amarton
tag
240 FPS miatt minimum 1/240-es zársebességgel kell a képet rögzíteni a telefonnak.
30 FPS-nél pedig elég neki az 1/30 (jó lenne, ha be lehetne állítani a kétszeres tulminta vételezést, azaz 1/60-at, de külső programmal ez is megoldható)
Ez 4 fényértékkel több, mint normál körülmények között. Ilyenkor, hogy jól legyen a videó exponálva felemeli az ISO értéket 4 fényértékkel nagyobbra, ami egy sokkal zajosabb és rosszabb minőségű képet eredményez.
240FPS-hez, már elég jó megvilágítás szükséges, hogy az ISO érték alacsonyan tudjon maradni.[ Szerkesztve ]
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
hemaka
nagyúr
-
Inczke
tag
válasz csabiks #2753 üzenetére
Teszteltem kicsit a lassitott videozast.
Normal korulmenyek kozott okes, viszont pl. reggel hajnal 7-8kor meg hasznalhatatlan, ahigy bent a hazba is.
Az lepett meg engem hogy ha atrakom ezekbe a rosszabb korulmenyekbe a lassitottrol videozasra vagy kamerara akkor nagyon sokat javul a helyzet, szoval nem tudom igazabol miert olyan harmatgyenge a lassitottnal, mig mas modba elfogadhato a minoseg rossz fenyviszonyok mellett is.
-
hemaka
nagyúr
Nalam nem fogrdult meg elo ez a jelenseg. Bar ahogy nezem a forumokat ez nem csak nalad van, masoknal is.
Esetleg egy halozati resetet megprobalhatsz a beallitasokban (Settings » Reset » Reset network settings), hatha csak osszeakadt valami.[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogyha a wifi és BT bevan kapcsolva, akkor a net olyan bűn lassú, mintha betárcsázós netet használnék. Megértem, hogy mindkettő 2.4Ghz-es tartományba kommunikál, de ha 5Ghz-es Wifi spot-ra csatlakozok, akkor is ugyanez a jelenség van és valami iszonyat idegesítő.
-
spider80
őstag
Lassításnál másodpercenként 240 képkockát rögzít. Ehhez sok fény kell.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Inczke
tag
Amit most vettem eszre, hogy nalam a lassitott felveteleknek nagyon nagyon gagyi a minosege. Mi lehet a gond? Igaz, este probaltam most az ablakbol meg bent a hazba, de harmat gyenge, ertekelhetetlen.
Masnal is ilyen? Vagy en nem csinalok jol valamit? Beallitas problema? Mi kehet?
-
jilian
addikt
Azért én azt hozzá tenném, hogy a gyári szilikon tok is rohadtul kopik.
Kb 2 hónapos és a 4 szélénél az a jó "tapadós" réteg már full csillogósra kopott.
Még szerencse, hogy fekete.
Holnap készítek képet róla. -
tboldi
nagyúr
válasz ngáborz #2744 üzenetére
Ezt nem vitatom, hogy másvalaki más gatyából nehezebbnek találja a kivételt, én viszont nem (pl. egy regular Levi's 501-esből). Ülés közben meg csupaszon is nehezebb kivenni, nem csak tokkal, ha úgy gyűrődik/feszül az anyag.
szerk.: Esetleg még a technikában is lehet valami, én szinte az egész hátlapot takarom a tenyeremmel, úgy fogom meg és húzom ki.
[ Szerkesztve ]
-
E_Roland
csendes tag
válasz volandy #2738 üzenetére
A régi ios-hez képest a mostani kezelhetőbb, így értettem (pl nem kell már beállításokhoz belépni, ha mobilnetet akarok kapcsolni stb...). Olvastam, hogy most már itt is könnyen fel-le lehet másolni adatokat windows-os gépre egy program segítségével. plussz léteznek felhők, azóta ha sok a mobilneted, úgy is azon másolsz át mindent. Zenélni is tudsz spotify-on vagy az apple saját programján online.
Én is sokat filóztam, mert lépten nyomon azt hallani, hogy nem fejlődik ez a rendszer, míg az android fénysebességgel hasít, de azért erre nem vennék mérget
A saját felhasználási szokásaid alapján tudsz dönteni, szerintem egyik készülékben sem fogsz csalódni ilyen magas kategóriánál. Talán a prémium gari ami erre billentheti a mérleg nyelvét, ha egyébként nem tudsz dönteni.tboldi: Köszi!
-
volandy
senior tag
válasz E_Roland #2733 üzenetére
Szia! Olvasom a hozzászólásodat, hogy mind a két rendszert használtad!
Írod, hogy neked ez kezelhetőbb. Ez mitől függ?
Én folyamatosan olvasom a hozzászólásokat. Még nem döntöttem.
Sony Xperia XZ1 Compact van a képbe és az iPhone-bol valamelyik.(X vagy a 8, de ha kiadnák az új SE-t akkor inkább az). -
tboldi
nagyúr
válasz norbi2010 #2735 üzenetére
Én nem találom nehéznek, bár nem is hordok slim fit nadrágokat.
----------------------------
Más: belinkelem ide az egyik tegnapi hsz-om, hátha érdekel valakit.[ Szerkesztve ]
-
E_Roland
csendes tag
Hello. Csatlakoztam a csapathoz egy sima i8-al.
Sokáig volt android, menet közben i5s-t is használtam, de ott kicsi volt a kijelző nekem, és most ismét ios vizeken evezek egy darabig. Úgy látom azért a rendszeren itt is fejlesztettek sokat, számomra kezelhetőbb ez a verzió az i5s-eshez képest (már nem emlékszem pontosan azon hányas ios volt).
Ha megosztana valaki számára jól bevált üvegfóliát és tok, azt megköszönném. -
hemaka
nagyúr
válasz benczeb #2728 üzenetére
Csak ott tudod allitani Safariban, ahol a reader view mod aktiv. Magyarul olvaso mod vagy ilyesmi a neve, a cimsor bal szelen megjeleno 3 vizszintes vonal jelzi, ha aktiv a funkcio. [link_1] [link_2]
[ Szerkesztve ]
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Safariban lehet állítani a megjelenített weblapok szövegméretét? Samsungon browserben Androidon ez egy szuper feature, de iOS-en nem találom.
-
tboldi
nagyúr
válasz Sgarrista #2725 üzenetére
Meg mernék rá esküdni, hogy egyik sem működik. 3,5 jack adapterből csak és kizárólag a gyárival hajlandó kommunikálni, a lightning duplázó meg nem MFi-s (van egyáltalán olyan?).
szerk.: Ha zenét akarsz hallgatni töltés közben, akkor vagy Qi töltő kell, vagy Bluetooth füles, esetleg egy Pioneer Rayz Plus.
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
lol, a 11.2.2-vel szvsz egy lehellettel még jobb lett az aksi idő -eddig is rekord jó volt nálam-
más változást nem igazán vettem észre -
Endless
aktív tag
válasz Dzsuri89 #2722 üzenetére
Nálam valamiért most nagyon belassult a billentyűzet ha az ékezetes karaktereket akarom gépelni. Hosszan kell ugye ahhoz nyomni a betűn de várni kell egy darabig míg feljön amiből választani lehet, meg nem olyan gördülékeny. Nemrég átállítottam a nyelvet angolra (egy alkalmazás miatt, csak így frissült le) lehet amiatt van a hiba?!
szerk. Dzsuri89 bocs nem neked szántam válaszként, félrenyomtam
[ Szerkesztve ]
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Dzsuri89
őstag
válasz TheBikerider #2719 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy X-en is ez van, még nekem is új infó.
Az fix, hogy még várok, nem rakom újra a telefont, hátha javul a foltozásoktól.
Akadáson kívül valóban nem merül, nem fossa össze magát a rendszer.
————
Hemaka: köszi, hogy jelzed az Apple felé -
hemaka
nagyúr
válasz Dzsuri89 #2717 üzenetére
Nalam az nincs szerencsere, csak a hatterkepeknel dadog, meg neha az idojaras widgetnel. Mondjuk ez eppen eleg, nem ezt szoktam meg.
11.2.5b4-ben meg az also ikonok tancolasa meg mindig benne van, reportolom ujra...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Inczke
tag
Enyhe lag mintha nalam is lenne feloldaskor de nem zavar.
-
hemaka
nagyúr
válasz Dzsuri89 #2714 üzenetére
Nalam nincsen lag, hacsak nem a bena animaciora gondolsz, amikor az ertesitesi savot epp felcsusztatja es latszik a vege...
Mert az feature az apple szerint nagyon fancy ugy, szerintem meg egy hanyadek, de hat na...crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dudu5130
őstag
Lehet triviális lesz a kérdésem, de most cseréltem 6-ost 8-ra. A hatosomról való biztonsági mentést a 8-ra is rá lehet rakni? A legfrissebb verzió az iOS a 6-on.
-
Dzsuri89
őstag
Ha már úgyis témánál van a nép itt a topikban, akkor beömlesztem az én szaromat is a közösbe.
Adott egy iPhone 8 Plus, amit megjelenés után a harmadik héten szereztem be, nem emlékszem milyen iOS 11 verzió volt akkor. A lényeg annyi, hogy akkor olyan hibát produkált, hogy full random naponta kb 1-2x ilyen ultrabrutál laggtenger lett a telefon, de amint kikapcsoltam a kijelzőt majd vissza meg is szűnt a hiba. Teljesen nullàra gyalultam a kédzüléket iTunes-szal majd újként állítottam be a mobilt és úgyis produkálta a hibát.
Eltelt pár hét mire kijött egy nagyobb volumenü javítás és ez a hiba totál megszűnt, viszont jött helyette a kijelzőfeloldáskor dadogó animáció. Tök random jön elő ez a fajta akadás, van hogy 10 feloldásból 1x, de van hogy 5x-6x, szóval a hiba létezik és rohadt irritáló.
A telefont nem raktam direkt újra megint iTunes-ból még, várom a nagy csodát, hátha sikerült eltakarítani a dadogó animációkat Almáéknak Itt is, illetve más mobilos oldalakon is olvastam, hogy előjött ez a hiba néhány embernél, de más típusú készülékek esetében is.Amire kíváncsi lennék az az, hogy aki hasonlót tapasztalt a készülékén, annak egy teljes formázás megoldotta a hibát vagy ugyan úgy akad, dadog továbbra is az iOS animáció? Érdekel, hogy van-e értelme elcsesznem az életemből feleslegesen x órát a szeánszra.
Köszi előre is!
-
totopad
senior tag
válasz TechN7ne #2708 üzenetére
Pedig frankón kommunikációs szakon végeztem és több előadáson is voltam, ami csak szimplán a szövegértelmezésre fókuszált, de ezt nem értem, azt írod, hogy a mostani verzió stabilabb, mint az előzők voltak, viszont az előzőkkel sem volt gond, akkor, hogy lehet valami stabilabb?
-
Rage47
veterán
A 8 az egyetlen iPhone, ami nem hozna akkora élményt, mint mikor 4s-ről 5s-re vagy 5s-ről 6s-re váltottam. Pedig jó lenne egy kevésbé beakadós/merülős telefon, csak nehezebb így megmagyarázni a váltást...
-
totopad
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest