- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
tothferenc #5908 üzenetére
12minibe elvileg még kisebb akku van.
-
perge666
veterán
válasz
tothferenc #5903 üzenetére
Sokat nem tudok írni,ez is baromi szép mint szerintem a 8 is,na meg újabb……
-
Faterkam
addikt
válasz
tothferenc #5785 üzenetére
Üvegfólia volt rajta, már azt is leszedtük. Csak itthon volt használva már fél éve :/
-
chatran
őstag
válasz
tothferenc #5713 üzenetére
Addigra kijön egy SE 3 bekapcsológombba vagy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval.
Tudom bilibe lóg a kezem.Én a ‘13-ban vett i5-öst a mai napig használom Digi kártyával, kb két éve cseréltettem benne akkut. A mai napig alap dolgokra jól használható, lassú, de annyira nem, hogy ingert érezzek falhoz vágni.
-
törölt tag
válasz
tothferenc #5616 üzenetére
Végül visszavittem a 8-ast mert rossz volt az aksi es a beszed mikrofon is rosszul hallottak a túloldalon . Lehet inkabb megvárom meddig tart a kis se-m es ha mar lejárt az ideje veszek egy uj aktuális iphone -t az olcsóbbak kozul (uj se)
-
Zozo0525
őstag
válasz
tothferenc #5499 üzenetére
Koszonom sikerült. A másik probléma is megoldodott
-
Zozo0525
őstag
válasz
tothferenc #5499 üzenetére
A garmin app fent van de itt nem talalom egy órája keresem már, a masikat probalom köszönöm
-
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
tothferenc #5414 üzenetére
Oké, köszi!
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
tothferenc #5412 üzenetére
@Tesco Value: Az már bőven jó.
@tothferenc: Elvileg Quickcharge 2.0-t tud, maximum 15W-al. (5.1V/2.4A, 9V/1.6A, 12V/1.2A)
Csak azért érdekelne, mert ugye a "másik" platformon is ahány gyártó (és SoC), annyiféle megoldás, az Apple meg ugye eleve saját szabvánnyal dolgozik. Nem találtam rá sehol konkrétumot, hogy egy ilyen eszköznél az Iphone felvesz-e többet mint 5V/1A....
-
deka10
senior tag
válasz
tothferenc #5355 üzenetére
Azt értem, itt az lenne a lényeg, hogy csak újrainduljon ne kapcsoljon ki, így van értelme a bekapcsolt készülék követésnek, de ha lezárt kijelzővel ki tudom kapcsolni akkor veszett fejsze nyele, vagy itt ha ki van kapcsolva a készülék akkor is be lehet mérni, nem ismerem ennyire az IOS-t.
-
luk88
tag
válasz
tothferenc #5306 üzenetére
Én is ilyen vagyok, de ha lenne normális visszajelzés akkor bevállalnám. Csak a világ garancia miatt néztem rá.
-
luk88
tag
válasz
tothferenc #5303 üzenetére
Eu-n belul van, nincs vám.
120e postával, valutaváltással. Igazából több eladónál is van kb ennyiért. Néha ebay-es kuponnal még ebből is lejön pár ezer ft. Itthon a legolcsobb helyen 151ezer, nagyobb/nevesebb boltokban 160 fölött. Világ garancia vonatkozik ezekre elvileg, igaz?
Hátha valaki beesik aki már vásárolt, hogy neki mi volt a tapasztalata.szerk.
franc se tudja, lehet csak nekem tetszik az ár.
hardverapron ki lehet fogni bontatlant garival ugyan ennyiert, de ritka.
annal tobb a gari nelkuli majd ezen az aron.(#5305) Tesco Value : igen igy gondolom en is, egy uzenetet valoszinuleg meger az eladohoz.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
tothferenc #5275 üzenetére
“De nem teljesen mindegy, hogy min van?!“..
Persze,hogy nem mindegy,hogy mi van...mert ahogy látod,nálad nem az van ami nálam...vagy lehet ,hogy még is?
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
tothferenc #5246 üzenetére
Igen, néztem köszi. Majdnem minden oldal azt írja, hogy jó, kivéve az apple maga.
Azt nem tudom eldönteni, hogy a “jó” azt jelenti-e, hogy rádugom tölt és mutatja a widgetek között (aztán merül ahogy merül) vagy a “jó” tényleg jó.
Még érdeklődök, mert nem kicsi pénz megvenni egyet tesztelni -
kavarc
aktív tag
válasz
tothferenc #5197 üzenetére
Ez jó hír.
Köszi a választ! -
Norbi.
őstag
válasz
tothferenc #5179 üzenetére
Hivatalos szervíz árlista: [link]
Ilyenkor teljes készülékcserét szoktak felajánlani, ami egy vicc, i8-nál 156e.
Maradnak a nem hivatalos szervizek, látatlanban egy IC csere meg egy hátlap, nem olcsó dolog.
Istuu15: De, mindenképp, Átsikolttam afölött, hogy van rá biztosítás, ha töréskárra vonatkozik, akkor nem para. Valszeg közrejátszott a hibához az esés, tehát simán cserélniük kéne, valamennyi önrész befizetése után. -
Norbi.
őstag
válasz
tothferenc #5177 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az Apple és a hivatalos szervizek nem cserélnek hátlapot. Ha meg máshol cseréltet, ugye bukja a garanciát.
-
Istuu15
senior tag
válasz
tothferenc #5139 üzenetére
Sajnos nem. Egy hónapja ejtette el a nővérem és a hátlap alja eltört amiről én nem is tudtam eddig. De nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest