Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
totopad #4923 üzenetére
Beszélgetünk, nem ?
Persze, rossz topikban tolom, mert itt nincs. Mondjuk aktiválható ha nagyon akarod.
Amúgy itt senki nem tudja mi az. Senki nem hallott róla.
A lényeget mindig megragadod, gratulálok.
Maga a 3D touch sem volt újítás amikor megjelent, még akkor is, ha valamennyire sok embernek felesleges.Az Apple-nek nagyon fontos, hogy a készülékein futó szoftver akadásmentes legyen. Miattad nem fogják feladni az elveiket, és tervezik újra a felületet, ahogy azt a Samsung megtette. Görcsölnek, hogy minél kezelhetőbb legyen az Android, de sajnos napi használat során - mondom ezt úgy, hogy android fan vagyok - egykézzel még mindig több mindent meg tudok oldani itt, mint akár S10-el.
iPhone XR-en a gesztusvezérlés valami fenomenális. Az sem fejlesztés. Na jó ! Hagyjál lógva.
Megnézném, hogy egy 2-3 éves droidon egyáltalán a mai droid elfut-e, és ha igen, akkor azt hogyan teszi.
Ne felejtsd el, hogy az i8 nem mai csirke, viszont hozza a teljesítményt még a legújabb iOS-el is. -
eladogeppc
veterán
válasz
Atlantis #4918 üzenetére
Arról volt szó, hogy az Apple nem fejleszt. De ! Fejleszt, fentebb írtam miben.
Videózás terén nincs párja, még a P30-sem azzal a maximum 30x Zoomjával amit baszott nagy lépcsőkben oldottak meg.Remélem azt is hozzáteszed, hogy az Apple mezei IMEI alapján bármely EU országból befogadja a készüléket javításra, a Huawei csak számla és garancia jegy megléte esetén.
És efölött nem nyitok vitát, mert szoptam be garanciális készülékkel, csak épp nem volt számla.De akkor már tessék:
iPhone XS MAX
Huawei P30 PRO -
eladogeppc
veterán
válasz
totopad #4913 üzenetére
Nem tudnak technológiai újítást nyújtani ? Miben ?
Face ID náluk volt először, a Chipset-ük a mai napig a leggyorsabbak között vannak, sőt megkockáztatom, hogy az Apple gyártja a leggyorsabb chipseteket, a digitális képfeldolgozó ISP náluk jelent meg először ami több képből rak össze egyet, a két kamerás rendszereinél a dual OIS az újabb iPhoneokon ott van már amikor a konkurensekében még sehol, a video rögzítési technológiájuk messze a többi felett áll, Zoom-ot hagyjuk milyen kockásan nagyítanak a konkurrensek modelljei, itt olyan sima mint a moziban.
A kijelzőik már igen rég óta minimum 60hz-es frissítéssel illetve afölött dolgoznak ami a szintén nem volt elmondható a többi gyártónál.Szóval milyen technológiai lemaradás van itt ?
Azért mert ugyan úgy néz ki egyik iPhone mint a másik, attól még iszonyat nagyot dobnak mindig a piacra.
Én iszonyat szkeptikus vagyok, és bírálom az összes telefont amit megveszek, de az röhej, hogy az S10 képeit és videóit gépen megnézve valami förtelem fogadott az iPhone 8 plus-éval szemben.
Akku fogyasztásban csak magamnak hiszek, hiszen ugyanazokat az appokat és beállításokat használom, és sajnos a Droidok kihalnak nálam 4-4,5 óra nyomkodás után, ez 5-6 órát bír simán.
-
eladogeppc
veterán
Huawei kardjába fog dőlni, végre rendeződnek a piacon az árak. Kicsit pofátlanul elszálltak a készülék áraikkal.
Vetekszik egy iPhone-al, ami közel vicces.
Még jó, hogy Amerika nem hagyja kinyíratni az Apple-t. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Sikeresen cseréltem a Note9-et egy iPhone 8 Plusra.
Valószínűleg csak egy kis kitérő a nagy csere hullámomban ez a telefon, de.
Tapasztalataim:
Az én felhasználási szokásaim mellett igen jól bírja üzem idővel a kütyü, így elkezdtem ezen már komolyabb 3D-s játékokkal játszani.
Nekem a kijelző időben bőven 5-5,5 óra össze jön, munka végére olyan 50-55% körül mozogtam. Note9, S10 sima nagyjából ilyenkor már 35%- körül mozgott.
Kamera volt még fontos. Picit le döbbentem megint, pedig volt már iPhone XR-em is, hogy a videók milyen profi stabilizálást kaptak. Eszméletlen. Ehhez képest a Samsung vonal még mindig le van maradva. A kép valami brutálisan lágyan mozog. Minimális akarás sincs, 4K 60fps folyik.
Játékaim ezen a kijelzőn végre teljes képen mennek. A Notch miatt sajnos az XR-en pár játékom nem volt jó. Kisebb volt mint a teljes kijelző. Konkrétan a közepén egy kis téglalap volt. Itt jó minden.
Egyszóval most meg vagyok elégedve a kütyüvel. -
eladogeppc
veterán
Note 9-ről váltanék iPhone 8 Plusra, ezért kérdezem az akku időt.
XR-em is volt, lehet hogy az jobb választás lenne, de nincs kedvem hozzárakni annyit. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
I8plus-al mennyi képernyő időt lehet elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest