- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Keresek az androidos My Cars (Fuel logger++)-hez hasonló tudású appot, amivel nem csak a tankolásokat, hanem a szervizeléseket is vezetni tudom. Az még csak hab lenne a tortán, ha még ios és android között is működne a szinkronizálás, ahogy például a SafeInCloud és a MoneyWiz 2 esetén is. Használ valaki ilyen appot?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
TechN7ne
nagyúr
Ha a vakurol van szó ,még mindig rossz nálam is hidegben...
Szervizben mar voltam vele ,azt mondták adjam le és kicserélik.
Nem nagyon szeretnék refurb telefont ,nyáron már nem lesz gond a vakuval meg addigra lehet tiszta karc lesz ,akkor majd kicserélem egy újra a szerviz által.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Peterzon94 #2985 üzenetére
Nem igazan van ismert hibaja, mondhatjuk kiforrottnak.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
SharpSA
veterán
válasz Peterzon94 #2985 üzenetére
Hogy eredeti legyen a kiszemelt készülék...
Nekem 8 plus van, nem tudok hibáról leszámítva az ios rendszer hiányosságait...Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, iphone 8 plust néztem ki magamnak. Van bármiféle ismert hibája, esetleg valami amire figyelni kell?
-
tboldi
nagyúr
Most kb. fél órát voltam a 4 fokban, telefon megint csak a kabátzsebben, a vaku működött.
Majd arra leszek kíváncsi, amikor szombaton, reggel 8 óra után a vonatra várva fogok ácsorogni a peronon kezemben a telefonnal, akkor működik-é.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz LaciGSM #2974 üzenetére
En igy szoktam:
Itt megvagom a csengohangot, majd atkonvertaltatom m4r-be, letoltom.
Ezzel meg csak bedobom a fajlt a zenek koze es magic, ott van a csengohangok kozott.Enjoy
pergabb
Vidd vissza, szar a lencse vagy ilyesmi kinja lehet.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
pergabb
senior tag
Iphone 8 Plus képek jobb oldalt a sarkokban életlenek lesznek, ez típushiba, vagy vigyem vissza a boltba?
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! teljesen új vagyok iOS fronton, így nézzétek el nekem a kérdésem
Ha szeretnék saját csengőhangot beállítani, mit kell tennem ?
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
tboldi
nagyúr
válasz mattheus #2972 üzenetére
Ezt nem tudom, nem ismerem az Almerákat. Nekem a Jazz-ben van egy kis alátámasztása.
-
mattheus
őstag
Köszönöm @Endless és tboldi
Mindkettő típus hasonló rögzítéssel rendelkezik, viszont azért vagyok bajban, mert az autómban (Nissan Almera N15) a szellőzőrostély egy 200 grammos telefont szerintem nem fog tudni megtartani......amennyire emlékszem nagyon könnyen (minimális erőhatásra) lekonyul és meghajlik a lamella.... vagy itt maga a telefon fogja megtartani, azaz alulról megtámasztani ?[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
Tudtok esetleg jó autós tartót ajánlani ?
Lehetőleg kerülném az ablakra rögzíthetős / tapadókorongos megoldásokat és inkább a műszerfalra tenném.
Néztem mágneses megoldásokat is, de nem tudom, hogy iPhone 8 / Plus esetében ez mennyire javallott. Olvastam olyat, hogy az iránytűt és a a vezeték nélküli töltést is tudja (negatívan) befolyásolni. -
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
Valaki tesztelte mostanában a vakut hidegben? Most voltam kint egy 10-15 percet az 1 fokban, és működött. Bár a kabátom belső zsebében volt a telefon, korábban ugyanúgy nem volt jó.
Javították volna szoftveresen? Az eddigi legutolsó béta van fent.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Értesítések hangerejét lehet valahol külön állítani?
-
SharpSA
veterán
Még valami jó fájlkezelő kellene, ami a helyi hálózatot is látja rendesen, meg legalább a OneDrive, Google Drive, DropBox és nagyobb szolgáltatókat. Van ilyen?
-
-
SharpSA
veterán
Mire jó a gombon a dupla kopp utáni képernyő félig lehúzás? Oké, az értesítéseket könnyebben elérem... És még?
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz #42007296 #2907 üzenetére
Mobilcornerről nem olvasni mostanában jókat, gondolok az árukeresős véleményekre,nem lepődnék meg ha ők is valamilyen NAV-os buliban csücsülnének már.
Amúgy én is tőlük vettem anno a 6S-emet, szimpatikus cég, nagyon jó ügyfélszolgálattal, remélem talpra állnak, de egy ilyen "karbantartás" után nem állnék bizalommal hozzájuk.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
h1mpi
félisten
refundolta a kis kínai az elrontott színű Nillkin árát. Most már jó lenne olyan helyről rendelni, ahol azt a színt küldik amit megrendeltem
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
SharpSA
veterán
No meglett a 8 Plus.
Kérdésem is van.
Az általános beállítások alatt mi akar lenni az a Főgomb? Nem jöttem rá mire jók azok a számok: 1, 2, 3.
Telefon beszélgetés rögzítése néha jól jönne. Van erre megbízható, jól működő megoldás? Az áruházban van pár ilyen app, de 2-t próbáltam. Az egyik mindenáron fizetős, a másik meg indítás után a számomat kérdezte.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
veterán
-
törölt tag
válasz maximuss #2925 üzenetére
Köszi az infót ! Hát lehet, hogy inkább kiadom azt a +30k-t és nem izgulok annyit azon mit, hogyan és mikor kapok. Ha személyesen meg tudnám oldani a vásárlást, akkor könnyebb dolgom lenne, de itt a világ végén nincs semmi lehetőség erre, időm meg pláne nincs beutazni valahova....így marad a rendelés.
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #2926 üzenetére
Bizonyos közel-keleti országokban van korlátozás, a FaceTime tekintetében.
-
OCTAMD
őstag
válasz mattheus #2909 üzenetére
Ezek a kódok alapján tudod azt,hogy hova is készült az a bizonyos iphone,rajta van a dobozon,ki sem kell nyitnod hozzá
ZD/A CN/A RM/A GH/A stb...
Általában senki sem ismeri ezt a kódolást,ami elég szomorú,pedig elég könnyen be lehet lőni a mai világban
Pl.egy LL/A végződésűben nem a nálunk is használt töltőfej van vagy éppen némely funkciók nem elerhetőek bizonyos modelleknél
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
-
tag
válasz #42007296 #2924 üzenetére
Terméktől függetlenül a következőket nézem, ha olyan webshopból vásárolok, ahonnan korábban még nem:
1. ár, szállítási díjak
2. értékelések, ajánlások
-ha ezek megfelelnek, akkor
3. impresszum/kapcsolat stb. alatt megkeresem a cég nevét / adószámát / cgj.t vagy ami elérhető
4. a nemzeti cégtárban megnézem, hogy mikor alakult a cég (1 éves cégeket kerülöm), negatív információk (NAV vagy egyéb tartozás a múltban/jelenben), árbevétel (jól prosperál vagy sem), nyereség és foglalkoztatottak száma
5. Ezeket összevetve kialakul egy kép a cégről, amiből eldöntöm, hogy vásárolok-e onnan vagy sem.Ez persze csak egy szubjektív módja a vizsgálódásnak, de alig 5 percet vesz igénybe, és ha olyan dologról van szó, aminél fontos lehet a későbbi garancia kérdése, nem árt az óvatosság. Így is lukra lehet futni, de a gondosság igyekezete legalább megvolt előtte....
Mivel iphone esetén vásárlás helyétől függetlenül él az 1 éves világgarancia, szinte mindegy, honnan veszed...
Arra viszont figyelni kell, hogy sok helyen a nagyon olcsó iphone nem EU-s, hanem ázsiai, ez esetleg problémás lehet itthoni garanciáztatás esetén, de ezt erősítse meg nálam hitelesebb emberke.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mackoman #2923 üzenetére
Már most annyi rosszat olvastam- hallottam, hogy elbizonytalanodtam velük kapcsolatban (GSM boltok).
Gondolkozok helyettük a 220volt -on és az iPonon. Ott van kártyás fizetés is a weboldalon. Rendeltem már tőlük - igaz évekkel ezelőtt - de nem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mattheus #2917 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy összetekerek egy kis cellukszot úgy hogy kívül ragadjon és rá tudjam húzni az ujjamra. Azzal a porszemeket le tudom szedni. Ha mégis marad alatta, akkor visszahúzom a fóliát a porszemig és azzal leszedem. Sosem marad buborék alatta így. YouTube-on vannak fent videók, hogy is kell így pontosan. Nekem bevállt.
-
Lall
veterán
válasz mattheus #2917 üzenetére
Menj be a fürdőszobába, csukd be az ajtót, nyisd meg a melegvizes csapot. Várj 5 percet és garantáltan pormentes környezetet kapsz. Én mindig így rakom fel a mosógép tetején.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
spawn21
veterán
Lehet nektek nem új, viszont nekem az.
Pár napja beraktam a sim-em a telefonba minden rendben ment, de senki sem ért el. Folyamatosan foglalt voltam, miközben semmit sem csináltam. Legfrissebbek iOS van rajta. Volt valakinek hasonló?s24U+15p
-
mattheus
őstag
Én is vásárlás előtt vagyok, de még mindig nem tudom, melyik boltban lenne érdemes vásárolnom.
iPon, Rufusz, Turbado (2 év garancia) mennyire ajánlott ?Ezen felül meg tudja mondani, hogy ezek a cikkszámok mit jelentenek pontosan ?
- MQ8L2GH/A
- MQ8N2GH/AKöszönöm!
-
MODERÁTOR
4s-nél nekem is volt hasonló egy kínai eladóval. Valami potom pénzért rendeltem egy tokot, nem ment fel, írtam neki hogy nem jó. Írt egy csomó bocsánatkérést, mondta, hogy küldi az újat, az jó lesz. Küldött egy ugyanolyat, írtam neki, hogy ez se jó, de köszönöm a gyors intézést, nem érdekes. Megint küldött egy csomó bocsánatkérést, és küldött megint egyet, meg visszautalta a pénzt... Írtam neki, hogy hogy ezt már tényleg nem kellett volna, de nem mertem neki megmondani, hogy az egyébként tökugyanolyan, amit előtte is küldött, és az se jó, mert akkor megint küldött volna egyet. :/ Így inkább ráhagytam.
-
Tibee86
nagyúr
Nekem is tegnap futott be, viszont ez már messze nem az az üveg, mint mondjuk tavaly nyáron volt. Szélei kevésbé lekerekítettek, mintha egy picit vastagabb is lenne, illetve korábban csak az érzékelőknél ment tele porral a kameránál egyáltalán, viszont így fél nap után már a kameránál is tiszta poros.
Nagyon nem az a minőség amihez hozzászoktam, főleg nem ilyen áron...[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Nincsenek a helyzet magaslatan akkor.
En is belefutottam egyszer egy ilyenbe. Anno az i4-re rendeltem hatlapot, az elso ketto nem volt jo, nem ott volt a csavar pocok, ahol kellett volna. 3. torotten erkezett, aztan a negyedik vegre jo lett.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
h1mpi
félisten
Tegnap megjött a NILLKIN 3D CP+ MAX üvegfólia, most PLUS méretben, de feketében... fehéret rendeltem... csak nem akar összejönni írtam Nekik, hogy mi legyen...
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest