- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4799 üzenetére
Persze.
-
amulet
senior tag
melyik üvegfóliát ajanljatok iglass 3d helyett? a lényeg az lenne, hogy a szelei lekerekítettek legyenek és tökéletes illeszkedjen
-
hemaka
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4794 üzenetére
Haha, a szőröstalpúaknál hamarabb lett, mint nálunk, elég szégyen.
Mondjuk én csak remélem, hogy az OTP-nél lesz, mert csak ezért nem vagyok hajlandó bankot váltani.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tboldi
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4794 üzenetére
Ahogy nézem, Ausztriában az Ersténél lesz, nekem meg Raiffeisenes kártyám van.
-
totopad
senior tag
válasz Pistike1985 #4791 üzenetére
12,2 este óta elérhető
-
totopad
senior tag
Megint sikerült húzni egy lehelletet a gyorsaságon. 8 Plus egy pöppet prörgősebb lett nálam -eddig se volt sok problémám a sebességével-. Well done Apple
-
bylow
senior tag
iPhone nyolc tulajdonosokat kérdezem. Bő egy éves készüléknek az akkumlátora már csak 89 %-os. Mindenki ezt tapasztalja akinek hasonló korú készüléke van, vagy jobb értékeitek vannak?
ByLow #
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gábor-KJ #4780 üzenetére
Pusztán javaslat a későbbiekre, hogy mielőtt kiadsz majd 1000 eurót egy telefonért nézz utána, hogy tudja-e az adott funkciókat amiket te elvársz tőle vagy fontosnak tartasz. Ha nem, akkor nem szabad megvenni és másikat kell keresni. Az pedig, hogy az adott funkció egy másik gyártónál teljesen más oprendszeren alap, nem jelent semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Az kb mindig hasznos és eléggé szomorú, hogy egy majd ezer eurós készülék 2019-ben nem tudja ezt a funkciót.
Persze túl fogom élni.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
anorche1
őstag
Nagyon. Xiaomi a1rol valtottak 8+ -ra, mind2 5.5”, mind2 fhd.
A1en szerettem, hogy tudtam bongeszni, mikozben a kepernyo tetejen ment egy youtube video. Vagy tudjam jegyzetalkalmazsba jegyzetelni egy bongeszon megnyitott oldalbol. Ezt iphone-on is meglehet tenni, csak oda vissza kell ugralnom a 2app kozott, ami azert kenyelmetlen.
Ipaden nyilvan kenyelmesebben elfer 2 ablak, de nekem 5.5”-on is hasznalhato funkcio volt."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Gábor-KJ
őstag
Én is úgy értettem.
Galaxy S6-ban több mint 3 éve benne volt - azt hittem itt is ez már alapnak számít de úgy látszik mégsem.[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az osztott képernyő mód hogyan érhető el IOS alatt?
Vagy hülye vagyok, vagy csak szimplán nem találom esetleg nincs ilyen vagy ha mégis akkor alkalmazás által .
Előre is köszönöm a válaszokat...
-
senior tag
válasz sityupityu #4761 üzenetére
Megértem, én is így voltam vele évekig.
Viszont úgy voltam vele, hogy mindig a nagyobb tesókban van jobb akkuidő meg kamera stb....Igaz az Xr csak szimpla kamerás de szerintem jobb mint a sima 8-é... 8 plus is elég tuti minden téren.
Mostmár nem váltanék vissza 4,7-es méretre[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
Új Airpods is megérkezett!
[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
veterán
-
senior tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Valaki87 #4754 üzenetére
Munkanélküli vagy? Csak mert délután 4-re ha lemerült akkor kemény felhasználásának lehetett kitéve - kb folyamatosan... amire normál használattal nem sok esélyt látok. :/
-
senior tag
-
ZOLL30
tag
Sziasztok!
6-os ról tervezem a váltást 8-ra, viszont az aksi terén érdeklődnék, hogy aki esetleg hasonló váltáson volt túl a két modell között, tapasztalatból jobb-e a 8 üzemideje?
Kösziélni, és élni hagyni..
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz Tibee86 #4747 üzenetére
Nekem sárga van, az volt jó árban, gondoltam amilyen lesz olyan lesz idővel, de 8.500-ért nem hagyom ott.
Eddig szerencsére semmi komoly elváltozás nem látszik rajta, inkább csak mintha sötétedne, amivel semmi bajom, sőt egyre jobban néz ki. Nem huzigálom az asztalon meg ilyenek, csak kirakom és felveszem ha kell.
Ha nem sürgős emag.hu-t figyelgessed közbe. Elég gyakran van akció gyári bőrtokokra. Legutóbb 7/8-ra volt 8.500 és 7/8 plusra meg 7.500 🙂iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
chatran
őstag
A hátlap egyáltalán nem, viszont a sarkok és élek annál inkább. Ahogy ki/be teszed a zsebedbe folyamatosan elszínezi. Meg ha végigcsúszik az asztalon eléggé látványosan meg tud karcolódni. Viszont ezek a karcok idővel, elhalványodnak és nem annyira feltünőek.
Egyébként itt egy 6 hónap utáni videó a kék tok patinásodásáról.
-
chatran
őstag
Így van, teljesen passzentos a 8-ra is ez a tok. Külsőleg mindössze a hátlap, amiben eltér a két telefon.
Egyébként eredeti bőrtokokból az itteni fórumokon csak a feketét szokták javasolni, mert a többi eléggé hamar csúnyán elszíneződik. Nézz youtube videókat, hogy mennyit változik a színük pár hónap alatt.
Én ennek ellenére vettem egy saddle brown tokot, de csak azért mert igen jó áron jutottam hozzá. -
amulet
senior tag
Ez az iPhone 7 tok jó iPhone 8-ra?
Azt hiszem gyári a tok, úgyan az külsőre csak a hátlap más igaz?[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Jogos, a 3d touch az nekem is hiányozna nagyon. Viszont a felbontás különbség (1792x828 vs 1920x1080) annyira minimális szerintem, hogy észrevehetetlen. Cserébe kisebb házban nagyobb a kijelző.
De ezzel ki is fújt a 8+ előnye, az Xr-hez jóval többet lehetne felsorolni.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz fanfunes #4736 üzenetére
Végső soron neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik jobban, de véleményem szerint nem egyértelműen jobb az egyik a másiknál. Van, amiben a 8 Plus ad többet, mint a XR, és ugyanez igaz fordítva is.
Én múlt csütörtökön váltottam 8 Plusról XS Maxra, a XR-t nem éreztem volna igazi előrelépésnek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4734 üzenetére
Ha nem hivatalos viszonteladótól akarod venni, akkor nagyjából teljesen mindegy, ahol a legolcsóbb. Jótállás ezekre úgy is 1 év van ha bontatlan és aktíválatlan. Viszont ha ilyen szürkeimportos mellett döntesz, akkor érdemes vásárlás előtt a serial szám alapján rákérdezni az Apple ügyfélszolgálaton, mert sok helyen külföldi szolgáltatók telefonjait árulják hivatalos függetlenként.
fanfunes: Ezt neked kell eldönteni, azért elég markáns különbségek vannak a két telefon között. Én biztos Xr-t vennék, ha tepsire vágynék.
[ Szerkesztve ]
-
fanfunes
csendes tag
melyiket erdemes venni? iphone 8 plus vagy Xr?
-
kbyte1024
veterán
válasz sityupityu #4732 üzenetére
értem bár amitén vettem arra az aktiválástól számított 1év van.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4732 üzenetére
Garanciában kicseréltetett refurbished telefonok, amik szinte olyanok mint az újak, de mégse teljesen. Sokan foglalkoznak ilyennel hardveraprón is, hogy némi kp-ért cserébe kicseréltetik a telefonokat úgy is, hogy semmi hibájuk nincsen, vagy épp letiltotta a szolgáltató.
-
veterán
válasz kbyte1024 #4731 üzenetére
Én inkább boltból szeretném. Látom én is hogy egy csomót hirdetnek vadi újkent, de alig van rájuk pár hónap garancia. Nem is értem, hogy hogyan vannak ezek a készülékek, honnan szarnaznak. Ha újak akkor miért csak ennyi gari van rájuk...
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kbyte1024
veterán
válasz sityupityu #4730 üzenetére
Én itt vettem a ph-n kB 3hete.vadi újjan.
-
veterán
Van valahol egyébként valami lista a megbízható boltokról ahonnan érdemes venni készüléket?
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4728 üzenetére
Annyit biztos bírnia kell szerintem is, főleg látva, hogy milyen teszteket is túlél.
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4726 üzenetére
Amíg egyik gyártó se vállal garanciát a beázásra, addig szerintem kár ezt reszkírozni. Saját felelősségre persze lehet pancsolni vele, de senki nem garantálja, hogy nem lesz baja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sityupityu #4725 üzenetére
Ja, pluszban lenne még egy kérdésem. Most ez a készülék vízálló vagy sem? A besorolása alapján ugye csak cseppálló, de pl a TechVideoHU videóban meg a srác víz alatt kamerázik vele...Most akkor? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #4703 üzenetére
Hm. Nagyon gondolkodom, hogy visszatérek ios-re és kompakt méreten túl nekem az üveg hátlap miatt nagyon bejön az i8. Nálam csak új telefon jöhet számításba, és egyenlőre nem tudom hogy mit csináljak. Megéri-e nekem vagy sem, ezen őrlődöm...
-
Pistike1985
aktív tag
Sok kis apró bug volt a rendszerben, főleg a 9-es droidon. A kamera is először hűha... utána viszont már zavart hogy a mesterséges intelligencia túltolja a képeket... Illetve annyi infót gyűjtött egy képhez, mire elkészült addigra homályos lett. Főleg most hogy kiskutyánk lett, most tűnt fel igazán. Arról nem beszélve hogy nem egy értékálló készülék volt. Szeptemberben még 260-ért vettem, ha jól emlékszem. Pár hete örültem hogy 125-öt kaptam érte. Nem volt rossz,de nem ért annyit mint amibe került.
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
dptrsk
addikt
válasz Pistike1985 #4722 üzenetére
Mi miatt váltottál?
Én most nagyon gondolkodom Android -> iOS váltáson, és nagyon érdekelne, hogy más miért váltott. -
Pistike1985
aktív tag
válasz hmatthew19 #4717 üzenetére
Én p20 pro-t cseréltem le i8 plusra. Egyenlőre nem bántam meg.
-
kbyte1024
veterán
válasz hmatthew19 #4720 üzenetére
Szia én kB 2hete váltottam Samsung s8-rol. Életem első iPhone-ja. Nem bántam meg.
-
hmatthew19
tag
válasz totopad #4719 üzenetére
Úgy igazából maga az ios tetszik nagyon, korábban 4s,6,se tulaj voltam és elvoltam ezekkel, de haladni kellett és jött a Huawei. Sok kis dologgal az ember nagyon tudja szeretni, de az iPhone kinézete, a rendszernek a sémaja és gyorsasága tetszik. Ezzel is igazából meg vagyok elégedve, azért nehéz a döntés, kamerája miatt nem váltok csak a 8ra egyből.
HM
-
totopad
senior tag
Miért akarsz váltani? Csak azért kérdem, mert én meg pont a Huawei-el kacérkodom almáról. Mondjuk, ha váltok is, csak jövőre lesz esedékes, jelenleg még remelkül húzza a 8 Plus.
-
hemaka
nagyúr
Almat kortevel, de szerintem ha nincsen bajod az androiddal, akkor nem. A kamera speciel biztosan szarabb lesz.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Gondolkodom egy iPhone 8 cserén Huawei P20-ról. Szerintetek megérné?
HM
-
CartmanLand0
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, kedvesek vagytok Így már minden világos
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
legenda
válasz CartmanLand0 #4711 üzenetére
Szia,
A gyártói jótállás minden esetben egy év - az Apple csak annyit ad: [link] -, de a hivatalos hazai viszonteladóknál történő vásárláskor adott 2 év szavatosság is - a jótállással együtt indul és párhuzamosan futnak -, arra szokták mondani a 2 év garanciát, ami nem teljesen fedi a valóságot, mert a köznyelvben a garancia = jótállás.
A szavatosság és a jótállás között a fő különbség, hogy például a jótállás intervalluma alatt nem a te válladat nyomja a bizonyítási teher, a szavatosság kapcsán viszont 6 hónap elteltével igen, így ott a második év - az egy éves jótállás letelte után - már nem olyan jó a fogyasztóra nézve, mint a jótállás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tboldi
nagyúr
válasz CartmanLand0 #4711 üzenetére
Utóbbi, mivel a Telekom is hivatalos viszonteladó.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Garanciával kapcsolatos kérdésem lenne. Egy Telekomnál vásárolt 8-asra is csak 1 év garancia van ? Vagy itt is él a 2 év mint más gyártóknál ? Köszönöm előre is
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok!
Én nagyon várom már az iOS 12.2-őt, mert abban reménykedem, hogy amit a 12-re frissítés elcseszett az akkuidővel, azt hátha kijavítják. iOS 11.4.1 alatt meglepően jó volt az üzemidő, csak elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem iOS 12.1.3-ra, azóta olvad, mint a fagyi nyáron...
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
Tibee86
nagyúr
válasz Pistike1985 #4706 üzenetére
Idejét nem is tudom már mióta, de a facebook app értesítéseinek nincs hangja.
-
hemaka
nagyúr
válasz Pistike1985 #4704 üzenetére
Allitsd at a kapcsolot oldalt Vagy inditsd ujra.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Sok év kihagyás után visszatértem egy IPhone 8plus-al. Következő kérdéssel fordulnék hozzátok. A Facebook app miért nem ad hangjelzés ha történik valami? Elvileg minden be van kapcsolva. De lehet hogy én vagyok béna. 😛
-
B-L-A-C-K
titán
válasz whatevs #4702 üzenetére
Én most i8-ról mentem vissza X-re (i8 előtt volt mindenem már X, és XS is köztük). Az i8-at azért szeretem mert méretben a legkompaktabb. Viszont nem vennék már i8-at. i7 majdnem azt tudja, használtan már veszel egy i7-est 70-ért, egy i8-ast meg 120-ért. Ennyi difit nem ér. X méretben szerintem nem a legjobb, viszont gyorsabb mint az i8 (pedig ugyan az a hardver +1GB-ot leszámítva), sokkal jobb kamera, jobb üzemidő, ugye teljes OLED kijelző, jobb hangzás, viszont ugye jóval drágább is. Szóval ezt igazából neked kell mérlegelned mi éri meg számodra.
-
whatevs
csendes tag
Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok és erősen gondolkozom az i8-on illetve X-en. Még sosem volt apple telefonom, de most váltanék, leginkább kíváncsiságból, meg most végre a büdzsé is megengedi. Huawei p9 literól váltok, 3 évet szolgált. A P20 széria viszont nekem már túl nagy...
Kérdésem elsősorban az lenne, mivel nem nagyon követtem az apple fejlesztéseket az évek során, hogy az X felára az i8-hoz képest hoz-e akkora értéket 2019-ben egy casual felhasználó számára, hogy megérje azt választani?
Fogtam már mindkét telefont, nekem mindkettő bejött és a notch se zavar. Tehát inkább a belső különbségek miatt döntenék egyik v másik között.A másik kérdés, hogy mennyire lenne hülyeség az 1mobil-tól beszerezni a telefont?
Köszi előre is
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok csatlakoztam egy ilyen készülékkel. Első Almás motyom droid után urak volna egy kérdés. Van egy amazfit cor-om és nem látja a teló mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 11 Pro független, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest