- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
válasz
buvartacsko #3599 üzenetére
Dettó! Én is ezért mentem bele, számomra kedvező feltétel, így nem értem az, miért pont egy MM-et kellene választanom, de hála Istennek nem vagyunk egyformák
-
talamasca
senior tag
válasz
MasterMark #3595 üzenetére
Ne már!
Megjelenés napján vettem náluk az i8 Plus-t, kamatmentes(!) hitelre, 22 hó, 0 Ft-tal. Mivel BB Banknál vagyok kb. 5 perc ügyintézés után kisétáltam a pénztártól, kezemben a cuccal, ami fillérre ugyanannyi volt a telekomnál.
Ennyit a drágább hitelről.Majd később szépen számhordozassal otthagytam a korábbi szolgáltatót is.
Az új szolgáltató is kérdezte, hogy akarok e mobilt mellé, mondtam, hogy köszönöm megoldva.
A szolgáltatók az emberi lustaságot és tájékozatlanságot használják ki, hozzáteszem sikeresen...
-
talamasca
senior tag
válasz
buvartacsko #3572 üzenetére
Mert 5-10e Ft kedvezményre ekkora összegnél nagyjából totál felesleges hűséget aláírni, pláne nem két évre...
Több ismerősöm is utólag mondta, hogy kár, hogy nem előbb világosítottam fel. Tulajdonképpen a részlet fizetésre irat veled alá 2 éves szerződést a mobilszolgáltató. Aztán mikor kiderül, hogy hűség nélkül kb. 5e Ft-ért lehet korlátlan nettel díjcsomagokat venni, akkor meg verik a fejüket a falba.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Stylerr #3586 üzenetére
Minoseguk kb. ua, meretuk mas. A heicbol konvertalt jpeg kisebb meretu.
[link] ISO 25, idozito + allvany, 100% nagyitas, 100% JPEG minoseg
A 0303 az jpegben keszult, a 0302 heicbol lett jpegge alakitva iOS-szel.
Meretuk:
Viszont az eredeti HEIC merete nagyobb, mint a jpege, ha pl. macen tarolod vagy ott dolgozod fel.
-
Stylerr
addikt
Akkor most melyik?😀
-
Stylerr
addikt
A telefonnal készített fotóknak mekkora a mérete nektek? Illetve lehet állítani,hogy mekkora méretű képet készítsen?
-
Demizson92
aktív tag
Ez a Speedshop üzlet ennyire megbízhatatlan?
Vasárnap leadtam a rendelést, azt írták minden készleten, emailben is azt igazolták vissza.
Telefonon nem lehet Őket elérni, emailre nem válaszolnak, facebook üzenetre sem...
Honnan érdemes még rendelni?----
Közben visszahívtak, hogy holnap küldik és bocsánatot kértek
szóval semmi
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata van a NEM Apple vezeték nélküli töltőkkel?
PL: [link]Egyébként vékony tok van a telefonon, az már gátolja a töltést, mindig le kellene venni és úgy tölteni, vagy simán át húz rajta?
-
csibabu
tag
válasz
Demizson92 #3573 üzenetére
MM-ben mennyi? De én megértem, nem kell plusz papírokat beszerezni, csak egy telefon vagy net ahol megrendeled..netet úgyis fizeted így legalabb mellé hozol egy telót kamatmentes részletre.
és semmi bonyodalom bár tényleg nem tudom hogy az Mm-ben olcsóbb e
-
talamasca
senior tag
válasz
Demizson92 #3570 üzenetére
2 éves hűségre?
Jobban jársz, ha megveszed egy MM-ban. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Demizson92 #3568 üzenetére
Telefonra gondoltam.
-
Dzsuri89
őstag
Én nem szeretem annyira a 3D fóliát amúgy, túl vastag a gomb körül, plusszos moddelek esetén nem egyből éled fel mindig a kijelző, ha telefonálás után elveszem a fülemtől és rengeteg dzsuva beszivárog a fólia alá.
Nekem a Nillkin T+ Pro a személyes kedvencem, igaz nem véd mindenhol, de az előbb leírtakat számomra teljesen javítja. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Demizson92 #3564 üzenetére
Nincs mit!
Ha majd pénztárcád engedi, akkor később egy gyári bőrtokra ruházzál be. Nem olcsó, de annyira finom a tapintása, gombok nyomása is nagyon kellemes, egy hibája van csak, hogy alul nem véd, bár engem annyira nem érint, mert nem dobálom a készüléket. Ahhoz viszont hibátlanul fog passzolni majd a 3D-s fólia is.
Mennyiért veszed ha megkérdezhetem?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Demizson92 #3562 üzenetére
Minden olyan üvegfólia jó lesz, ami nem 3D-s.
EZ megfelelő. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Demizson92 #3560 üzenetére
A fólia nem jó, mert abból a Nillkin 3D CP+ Max kiváló, viszont az általad kiválasztott tokkal nem kompatibilisek a 3D-s fóliák sajnos. A tok feltolja a fóliát, faterom esetéből tudom...
-
marsu.
senior tag
válasz
Demizson92 #3557 üzenetére
Ez a "fizikai munka" pontosan mit takar? Ha sokat kell térdelned, guggolnod akkor elég kényelmetlen lesz a Plus a zsebedben, pláne ha még ráraksz egy ekkora tokot.
Ha nagy a por munka közben, akkor inkább az legyen szempont, hogy a tok belseje bélelt, mint pl a gyári tokoknak is. Így a por nehezebben tudja majd karcolni a telefon hátulját. -
Sword
őstag
válasz
Demizson92 #3541 üzenetére
Én kétféle tokot vettem, egy kártyatartós hátlapot és egy Nillkin Magic Case-t, a hozzá való autós tartó, QI töltővel. Előnye, hogy nem középen van egy nagy bazi fém a mágneses tartó miatt, ami kinyirja a QI töltést, hanem 4 db kisebb a tekercs körül. Ezáltal kocsiban is QI tölthető, erős, stabil mágneses tartás.
-
válasz
Demizson92 #3550 üzenetére
18k a Apple oldalán vagy bármelyik hazai Apple forgalmazónál.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Az Apple oldalán is csak 18k, és én is ennyiért vettem az Extreme Digitalnál. -
norbi2010
őstag
válasz
Nem is kell, csak a bronz kerül annyiba.
A piros viszont 6500-ért nagyon jó ár.
-
Demizson92
aktív tag
ez komoly? azért 30 ezret nem adok ki egy tokért
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3547 üzenetére
Nem ismerem ezt a tokot, de azt hiszem, van itt olyan, aki ilyet használ. Próbálj meg visszakeresni.
Én egy gyári bőrtokot nyúzok: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3545 üzenetére
eBay, AliExpress, vagy nillkin.org.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3543 üzenetére
Nem jobb, mint a Nillkin, de legalább 2-3x annyiba kerül.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3541 üzenetére
Fólia: Nillkin 3D CP+ MAX
Tok: Nekem a gyári tokokkal van tapasztalatom főként, azokat tudom ajánlani. A szilikon mondjuk nagyon gyűjti a szöszöket. -
Sword
őstag
válasz
november #3530 üzenetére
Nem hajlik. Ha leejted és végigcsúszik a padlón, lekopik a keret (fekete legalábbis
)
Első farmer zsebben hordom, vígan elfér. Azt nem tudom, hogy egy 40 kg-os emberke farmerje elbírja-e, de 100+ -ként bátran mondhatom, hogy igen
Hátulra néha berakom, de szerintem marhaság. 1. Elfelejtem, ráülök, 2. ha kilopják talán észre sem veszem. 3. Tuti elfelejteném kivenni wc-zés előtt.. (van ismerősöm, aki így úsztatta meg a budiban a telefonját)
-
Sword
őstag
válasz
Demizson92 #3535 üzenetére
Egyértelműen 8. Ha elbírsz egy tepsivel, 8+ az akksi miatt.
-
Šolaire
veterán
válasz
Demizson92 #3537 üzenetére
Jó telefon a 6s. Viszont előttem is írták már én sem vennék azt ha választani kellene hogy 8/6S.
A 8 hardvere időtállóbb. Nálam jövőre az fogja váltani a kis SE telefonomat. -
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3535 üzenetére
6S-t már nem vennék újonnan, szóval 8. A tárhelyet meg magadnak kell tudnod, de feltételezem, ha a 32-es 6S szóba jött, akkor a 64-es 8 is elég lesz.
-
Demizson92
aktív tag
sziasztok!
Huawei P9-em van és Iphone-ra váltanék vissza, 3 éve még 1 5C-m volt, most pedig 6S vagy 8-on filózok.
Kérlek segítsetek, melyiket érné meg jobban megvenni, (6S 32GB, 8 64GB (((vagy megéri a felárat a 256os, mennyire használható ki?))) ) köszönöm előre is!!!
-
-
november
tag
Sziasztok!
Iphone 8 Plus vásárlásán gondolkodok Product Red színben. Azoktól kérdezem akik már egy ideje használják a 8-t hogy mennyire törékeny az üveghátlap? Tokkal, fóliával és anélkül is? Nem hajlik meg a zsebben hordva mint anno a 6-s széria?
A Product Red színvariánsnál mennyire minőségi a festés? Nem fog egy idő után lekopni mint a iphone 7 Jet Black-nél? Akinek van ilyen színben mit tapasztalt? -
szekra
addikt
Sziasztok! Üveg hátlap mennyire karcolódik? Tok nélkül használom a telefonjaimat. i7-hez képest jobban vagy nehezebben?
-
marsu.
senior tag
Én jelenleg így vagyok a gyári szilikon tokkal. Mármint, hogy nem igazán ajánlanám. Elég durván gyűjti a szöszt és nálam a sarkai meg is koptak. Nem látszódik nagyon, de azért ott vannak a kopásnyomok, pedig nem használtam extrémen.
Még szerencse, hogy Telekom kuponnal vettem. -
raven24
tag
Frissítettem, aztán hard reset és feltöltötte 100-ra. Valami bug lehetett elég jó az új rendszer.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Iphone 8-asomra szeretnék tokot vásárolni.
Ezen két tok között gondolkozom. Szerintetek melyik a jó választás?
első tok, második tok
Egyébként a címében ott van, hogy Iphone 7/8, de a kompatibilitás fülnél csak 7 van feltüntetve. 8-as Iphonra is jó? Köszönöm szépen! -
totopad
senior tag
válasz
raven24 #3498 üzenetére
Illetve szerviz előtt, még érdemes megcsinálni azt, amikor úgy érzed, hogy nem tölti tovább, akkor még amikor töltőn van, tolj neki egy hardreset-et, és gyorsan húzd le a töltőkábelt, majd, ha felállt a telefon, akkor próbáld meg újra
amúgy a rendszer mit mutat, hány százalékos az akksi használtsága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest