- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidi
tag
Sziasztok!
Aki feltette az 12-t: Ébresztő óra ikon van felül? Illetve a billentyűzet felett tényleg megjelenik egy új sáv? (Eltüntethető?) Illetve további ikonok tűntek-e el vagy csak a Bluetooth? Valaki ránézne pls?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
http://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
törölt tag
válasz MasterMark #3989 üzenetére
Biztos van ennél bonyolultabb megoldás erre is...
-
b.kov
senior tag
válasz MasterMark #3991 üzenetére
Én pontosan így használom. Alvás mód + Ne zavarjanak mód.
Aztán reggel így fogadt a telefonom, elmosolyodtam. -
Lall
veterán
Ezt írja az alvásnál.
Mekkora egy baromság már, hogy közben be kell kapcsolva legyen a ne zavarjanak. Zavarjanak nyugodtan. Majd ha azt aklarom, hogy ne zavarjanak azt állítom be.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ILLDisPozed
aktív tag
Kicsit vacakol az imessage (képek átküldésénél nem mindig megy át, kis időre eltűnik amit írok).
Remélhetőleg megszűnik.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Szabcsizz
őstag
válasz MasterMark #3989 üzenetére
De ehhez miért kell ne zavarjanak mód? Mondjuk nekem tök mindegy, minden ébredésnél ezzel a kérdéssel fordulok a Sirihez.
-
b.kov
senior tag
válasz MasterMark #3985 üzenetére
Hát, majd kitapasztaljuk.
Ezek a csoportosított értesítések viszont már nagyon-nagyon hiányoztak.
Illetve király dolognak tartom ezt a reggeli időjárás infókat is:[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz MasterMark #3983 üzenetére
Persze, gondoltam.
Ez egyébként most lett ekkora nagy szám? Eddig is létezett Workflow néven, nem? Mondjuk én soha nem használtam. -
ILLDisPozed
aktív tag
Valóban nem volt eddig sem lassú, de most még annál is gyorsabb 😀
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Mr.Silkó
veterán
Eddig elég jó ez az iOS 12, tetszik.
-
volandy
senior tag
Tudja valaki hogy változtak tavaly az árak?
2017 szeptemberi iPhone 8, 8 Plus és iPhone X bemutatója után egyből estek az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6S Plus, SE eladási árai. 2017 Szeptember 29.-n került a boltokba. Estek még tovább az árak vagy pedig maradtak?
Most az iPhone 8(64GB): 264-ről 239-re változott. Szóval fognak még változni az árak szerintetek? -
Petester
senior tag
válasz MasterMark #3966 üzenetére
Megközelítés kérdése. Ha onnan nézed, hogy a belépő modell ára mennyi, akkor igen, drágult. És a többség innen fogja megközelíteni.
Tavalyi alap modell: iPhone 8 64 GB – 264 990 Ft
Idei alapmodell az Xr: 64 GB-tal kerül 299 990 forintba(ó\_!_/ó)
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék a feleségemnek vásárolni egy 8 plus-t(vagy X-et) és a hirdetéseket nézegetve felmerült bennem egy kérdés amire nem találtam választ,hátha Ti tudjátok.
A hátlappal kapcsolatos, miért van az hogy van olyan készülék aminek a hátulján csak az Iphone felirat van illetve van olyan amin az Iphone felirat alatt egyéb dolgok is (CE, meg a kis kuka áthúzva,stb)
Aminek nincsen csak az Iphone felirat azok sem fake telefonok,ráadásul újak,tehát még hátlap csere se jöhet szóba. Unboxing videókban is van ilyen és olyan is...
Köszönöm! -
Szabcsizz
őstag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én nem bántam meg hogy nem vártam meg az új széria megjelenését. Brutális áruk lett, viszont nem fejlődött annyit ami ezt indokolná. Meddig lesz még növelve? Plusz én azt is sajnálom hogy nem látni azt a tipikus iPhone formát.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
tibyke75
csendes tag
Sziasztok vissza szeretnek váltani note8 rol iphonera hogyan tudnám 130 smst átmenteni.
Műveletlen disznó...te meg mit bámulsz itt, Hokibrikett ?
-
Mui
tag
Sziasztok! 3 napja lettem tulajdonosa egy sima 8-asnak. Tudnátok olyan üvegfóliát ajánlani ami 3D-s, és átlátszó? A Nillkin 3D Cp+Max amit írtok szimpi lenne, de az is színes. Nekem nem jön be emiatt.
-
chaosmonger
tag
válasz TheBikerider #3943 üzenetére
Én is azt használom. Tökéletes
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz ILLDisPozed #3941 üzenetére
Felújított, refurb darabot.
Vadi újat sosem, vagy nagyon ritka esetben adnak. Ha ez megnyugtat akkor a refurb még megbízhatóbb mint az új.
[ Szerkesztve ]
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Voltam szervizbe, jött is a mail, hogy szükséges eljárás a fődarab cseréje.
A következő lenne a kérdésem: szolgáltatónál vettem a telefont, ilyenkor a szolgáltató által forgalmazott már felújított telefont adnak vagy közvetlen az Appletől rendelnek zsír újat? Vagy szerencse kérdése.
Próbáltam utána olvasni az Apple oldalán és a szolgáltatóén is, de semmi konkrét információt nem találtam sehol.
Köszi!iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Sword
őstag
válasz TechN7ne #3937 üzenetére
320 kbps esetén azért van pár nagyságrenddel jobb alternatíva még mobilra is, Tidal.
Én ha csak tehetem fejhallatóerősítővel és viszonylag jó minőségű fejhallgatóval hallgatok zenét mobilon is, így kijön a minőségi különbség.
Gyári vezetékes fülessel tök mndegy, de akkor flac sem kell.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
hemaka
nagyúr
-
Szabcsizz
őstag
Néha van olyan, hogy nyomkodom és írja a telefon hogy fel van oldva de mégsem ugrik a kezdőképernyőre.
Különben egy időre kéne egy könnyű zeneletöltési lehetőség. Ti ezt hogyan oldjátok meg? Azon kívül hogy gépről másoljátok át. -
Alibaba5
tag
Emag -on most vannak leárazott tokok, eredeti bőr is (9k) Istyleba is van, csak ott kicsit drágább 12 k, ha valakinek érdekes.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz buvartacsko #3924 üzenetére
ahha
-
buvartacsko
addikt
válasz TechN7ne #3914 üzenetére
"viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni"
8 Pluson tolom és gyorsabb valamint elég sok új funkció került a rendszerbe, így én nem tudom miről beszélsz már megint... Azt állítod, hogy a régi készülékeknek nem árt a Béta, de ha egy új telefonra rakod akkor az elromlik?
[ Szerkesztve ]
-
-
NETWAVE36
csendes újonc
Sziasztok. 6S em van jelenleg és váltáson gondolkozom. S8+ és iphone 8 plus között. És az lenne a számomra fontos kérdésem hogy milyen üzem/képernyő időt produkál nálatok?
-
Szabcsizz
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
tboldi
nagyúr
válasz TechN7ne #3914 üzenetére
Nem ismer(het)em az eset körülményeit, de elképzelhetőnek tartom, hogy csak véletlen egybeesés, hogy akkor romlott el a kamera, amikor telepítetted a bétát. A saját logikám szerint ha a szoftverrel lenne a probléma, akkor az előző verzió visszatelepítésével meg kellett volna oldódnia.
viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni
Nem ez a lényeg, hanem az új funkciók, mint pl. a csoportos értesítések, a screen time, stb. Nekem főleg az előbbi nagyon is jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem anno a 6s-nél kinyírta a kamerát ,vagy is inkább sötétebbek lettek a videók és a fotók...
Elvileg nem csinálhat hardver problémát egy szoftver ,viszont különböző teljesítményeket le tud néha butítani ,ezért is az a hosszú használati utasítás hogy csak saját felelősségre rakja fel az ember ,erre nem vállalnak garanciát.
Sokat fociztam az iStyle al mert természetesen vissza vittem a készüléket miután az adott teljes értékű ios t vissza raktam rá és nem javult a kamera.
Egyszer elutasították a problémát ,aztán hosszas könyörgés és menetelés után kivételes esetben szerencsém volt kicserélték méltányosságból.
Azóta olyan készülékre ,amire még van hivatalos garancia nem kockáztatom ,mivel ilyen helyzetben nem kötelességük kicserélni a készüléket és járhat sokkal rosszabbul is a felhasználó.
6s+ ra raktam most fel a beta 12 -t és valóban sokat javult ,viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni mert alapból még így is van bennük legalább 3 évre elegendő tartalék ,max. ha kihasználjuk a készülékek 70% teljesítményét ha nem kevesebbet. -
SharpSA
veterán
válasz Szabcsizz #3911 üzenetére
A színt passzolom...
iCloud tárhely
NFC-s fizetés nincs, Simple/OTP app van, utóbbit használom.
Nem próbáltam még vízzel, elvileg ennek is megvan a védettsége.
Én maradnék a Spotify-nál, jelenleg is azt használom. Egyébként meg az Apple Music-ot lehetőséged van ha jól emlékszem 3 hónapig ingyen kipróbálni, azután csak fizetősen működik a stream, engem nem győzött meg...Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
tboldi
nagyúr
válasz Szabcsizz #3911 üzenetére
1, Nekem space grey van kezdetek óta gyári tokokban, teljesen karcmentes. Arannyal nincs tapasztalatom.
2, Ingyenesen 5 GB, lehet bővíteni, 2 TB a legnagyobb.
3, Sima NFC-s fizetés nincs, csak Apple Pay, de az hivatalosan nem támogatott az országban. Az alkalmazások viszont elérhetőek erre a platformra is.
4, Passz. De azt tudom, hogy csak IP67-es.
5, Nekem nincs, egyiket sem használom.[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz, s az ég is úgy akarja holnap rendelek egy 8 Plus-t sok évnyi android után. Kérdéseim a következők lennének. Tetszik nagyon az arany szín, plusz azon a karcok is kevésbé látványosak, ha esetleg lesz. Viszont az igaz, hogy némely fényviszonyok mellett inkább rózsaszín? Mert ha igen akkor passzolnám.
Az Apple hivatalos tárhely alkalmazása alapvetően mennyi tárhelyet kínál? És ez bővíthető akár korlátlanra is?
NFC-s fizetésre alkalmatlan a készülék? Simple/OTP alkalmazás ezen a platformon is elérhető?
Vizet mennyire bírja? Jelenleg egy egy A8 2018-at használok, szinte mindennap találkozik az említett folyadékkal, és semmi baja. (IP68)
Körülbelül négy éve Spotify-t használok, de ezen alkalomból lehet áttérek Apple Music-ra. Esetleg tapasztalat van vele?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, időközben biztosan lesz még kérdésem. Remélem nem csinálok rossz üzletet ezzel a telefonnal, előre is köszönöm a válaszokat! -
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #3905 üzenetére
Nem feltétlenül, a mostani 12 béta szerintem stabilabb, mint a legutolsó verzió a 11-ből.
Skorpio.59: Ahogy érzed. Nem egész 2 hét múlva jön a végleges 12, úgyhogy akár meg is várhatod, de a legutolsó 11-gyel sincs igazából semmi különösebb baj, azt is nyugodtan felteheted.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Skorpio.59 #3904 üzenetére
Erdemes. Az uj OS-ek elso korben mindig instabilak.
-
Skorpio.59
aktív tag
Még nem frissítettem.Érdemes feltenni a 11.4.1-et ,vagy jobb várni már a 12-re?
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Rage47
veterán
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ILLDisPozed #3901 üzenetére
Andrássy út / iStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest