- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz
Atlantisz48 #3648 üzenetére
Én ilyet még nem tapasztaltam pedig én is 8P, de tolj neki egy restore-t, hátha
-
Sword
őstag
válasz
Atlantisz48 #3648 üzenetére
Ilyen nekem is van, akkor nem csak beképzeltem
Olyan, mint amikor a feleségem kérni akar vmit, vesz nagy levegőt, mintha elkezdene beszélni, aztán feladja és inkább max. legyint
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
iPhone 8 Plus készülékem van, és néha rezzen egyet, az asztalon, felvillan a kijelző, de semmi értesítés nincsen a képernyőn, vagy kiadja azt a hangot amit vezeték nélküli töltés megkezdésénél szokott, de akkor is semmi nem történt, vagy legalábbis én úgy látom.
Ez mitől van?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
Zoli
-
ILLDisPozed
aktív tag
-
csibabu
tag
válasz
-secret- #3643 üzenetére
Nillkin Air tokom van és azt akarnám leváltani mert ahogy leveszem néha a port kitakaritani úgy megkarcolta a power gombot és azért akarok valamit amivel ez nem történik meg. A carbon tok mennyire kemény? Mennyire koszolodik alatta? Ennek is lyukak vannak a hátulján? Mennyire nehéz levenni a telefonról?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Most kaptam egy iPhone 8-at, és szeretnék rá venni egy flip tokot, ami kellemes kis vékony, tapadós. Lehetőleg nemkínai webshoppos,60 napos szállítással.
Azért nem kell, hogy nagyon drága legyen...
Előre is köszönöm a segítséget! -
csibabu
tag
Üdv! Olyan tok i8-ra aminek jó a fogása nem vastagit sokat a telefonon és esetleg véd is valamit ha úgy van?
-
b.kov
senior tag
válasz
Mr.Silkó #3638 üzenetére
(#3637) csibabu
SE-t váltott a picike. Habár nekem az is bőőven elég volt mindennapi használatra. Azonban most céggel tudtam igényelni kedvezményt, a másik szívem csücske pedig ment barátnőmhöz, egy 5S-t váltott.Köszi az infót!
Picit a Campona messze van csak ezért kimenni sajnos. Gondolkodom h veszek 1 iGlasst megint (SE-n az van), aztán felcuppantom. Annyira nem is sietős, mint gondoltam. -
Mr.Silkó
veterán
Üvegfóliára:
Ha nincs neked messze – hiszen az Allee-t is írtad –, akkor a Camponában lévő mobilost tudom ajánlani, aki a mozi előtt van az emeleten. Egy 40 körüli pasi szokott ott lenni, már több telómra is tett fel üvegfóliát, sosem volt gond egyikkel sem. Háromezer körül van az üveg ára.
-
b.kov
senior tag
Na, a mai napon én is beálltam a sorba egy 64Gb-os fekete i8-cal.
-
SharpSA
veterán
Ha küldök egy SMS-t Szegeden a parkolás miatt, azonnal kapok SMS-t. Ez korábban nem volt. Először 19, majd 1936, most meg 193620 van a feladónál és üres az üzenet. Ez mi lehet szerintetek?
-
SharpSA
veterán
válasz
Skorpio.59 #3629 üzenetére
10,5 Pro
-
JociMilan
tag
válasz
buvartacsko #3627 üzenetére
Én is erre számítottam, de nincs ott
-
SharpSA
veterán
Csak nem bírtam magammal és tegnap feltoltam egy 12 beta profilt iPhone-on és iPad-en is, aztán hajrá...
Eddig teljesen jól működik mindkettő.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Csengőhangot szeretnék beállítani, felmentem a hangáruházba, ahonnan megvásároltam egy dalt. Sehogy sem tudom ezt beállítani csengőhangnak, nem találom sehol, hogy tudom ezt beállítani?
-
b.kov
senior tag
válasz
Demizson92 #3623 üzenetére
A mostani SE-mre én is saját magam tettem fel, és viszonylag emberien néz is ki. Viszont nem vagyok valamilyen ügyes kezű, illetve nincs időm rendelgetni innen-onnan fóliát, szóval szeretném letudni minél hamarabb, egyszerűen, de nem a minőség rovására.
-
b.kov
senior tag
válasz
JociMilan #3621 üzenetére
Ez is egy jó ötlet, köszi. Viszont hétfőn már megyek a 8-asomért, és szeretném már kibontás után egyből tokban tudni.
További: Van valami jó hely esetleg üvegfólia felrakására? Gondolok itt olyan szempontokra, h nem túl drága (2-3 ezer forint), és felteszik nekem szépen, igényesen. Allee-ban van egy ilyen kisebb stand, egyelőre oda tervezek menni, de hátha tudtok valami tuti bevált helyet.
-
JociMilan
tag
Nem tudom, merre laksz, de amit még tudsz, az az, hogy valamilyen 20%-os kuponakció keretében veszed. Én sokszor vásárolok így cipőt, ruhát, stb, minden plázában van időnként kupon, vagy Joy napok, Glamour napok, stb. Ahogy szoktam nézegetni a kuponokat, mindig van Icentre, vagy Istyle boltokban is kedvezmény a tokokra. Én is így tervezem venni a következő szilikon tokot rá, nagyon szeretem.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok legolcsóbban gyári iPhone8 szilikon tokhoz jutni?
Köszönöm. -
Demizson92
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, reggel meg is jött, 70%on volt, lemerítettem 20%-ra, most felraktam tölteni, aztán majd meglátjuk mit bír.
Első benyomások: MOCSOK JÓ -
tboldi
nagyúr
válasz
Demizson92 #3608 üzenetére
Százaléktól függetlenül mindig ráteszem a Qi töltőre, amikor csak tehetem. Így mindig elég nafta van benne.
A Qi töltő előtt meg éjjelente töltöttem. -
hemaka
nagyúr
válasz
Amikor 20% korul van, raadobom a qi toltore, aztan ha otthon vagyok egesz nap van ugy, hogy csak este szedem le. Ha masnap melo es 50% alatt vagyok, akkor ejszakara szinten feldobom tolteni.
Igazabol nem nagyon erdekel az akku sorsa, azert van a mobil, hogy hasznaljam.
-
buvartacsko
addikt
válasz
talamasca #3602 üzenetére
majdnem 50 ezerrel olcsóbban adta nekem a T a 8 Plust szeptemberben a 2 év hűség miatt.
btw, mikor átjöttem a T-hez akkor kértek a 6s-re 30 ezer forint mobilelőleget. (nem egy hatalmas összeg szerintem) fél évre előre befizettem így az összes mobilszámlámat. azután már a 8 Plusra nem kértek semmit, előrendeltem és a megjelenés napján a kezemben volt a telefon.
aki egyébként is azt a díjcsomagot használja amit akkor is használna ha a Mediaban venné + nem adja el 2 havonta a telefonjait annak nem teljesen mindegy?
mások a szokásaink, nem mindenkinek ugyanaz lesz jó. felesleges okoskodni, hogy hol lett volna jobb, vagy hogy mekkora szopás a hűségidő.
(ez a komment nem teljesen neked szól, a rád eső részt vedd figyelembe csak)
-
JociMilan
tag
válasz
talamasca #3594 üzenetére
Ezt a MM dolgot én sem értem. Én Telenornál vettem kb. 40 Ft-tal olcsóbban, mintha Mediaban vettem volna, ugyanúgy kamatmentes részletre. Én is kb. 5 perc múlva sétáltam ki az új telefonommal. Akkor miért is kellett volna Media Marktból megvennem? A két éves hűség meg nem érdekel, egyrészről elégedett vagyok a szolgáltatóval, a csomaggal, az árával, mindennel, másrészről hűségidő előtt is lehet már csomagot váltani, új telefont venni, stb.
-
marsu.
senior tag
válasz
Én össze-vissza. Arra próbálok figyelni, hogy nagyon ne merüljön le. 10% alá ha nem muszáj nem engedem merülni.
-
Demizson92
aktív tag
Én inkább témát váltok, hiába győződjünk egymást, valakinek ez vált be, másnak pedig amaz.
A kérdésem az lenne, hogy Ti hogyan toltitek a telefont? Este feldugjátok és reggelig megy? Mit ajánlotok?
-
hemaka
nagyúr
válasz
talamasca #3602 üzenetére
Ezt most mar nem lehet, mert rengeteg a fraud-ugyfel.
A mobilelolegre szabalyok vannak, aztan azt vagy betartja az ertekesito vagy nem.
Ismerosoknek en is kiszortam a mobilokat 0Ft eloleggel, aztan a kutya nem kerdezte meg, hogy ezt miert. A lenyeg annyi volt, hogy fizesse rendesen az elso 3 honapban. -
talamasca
senior tag
válasz
MasterMark #3597 üzenetére
A szolgáltató (pl. telekom) sem adja ám csak úgy. Megvan, hogy mennyi idő után nem kér pl. mobilelőleget, igaz?
Én csak azért "haragszom" a szolgáltatókra, mert látja még a vak is, hogy hazánkban nincs normális kedvezmény a mobilokra. Attól kell hanyatt esni, hogy ad kamatmentes részletet. Ejha! Régen meg 15-30% árért odaadta a mobilt, ha vállaltál hűséget. Na, az igen, akkor volt kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest