- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz fenyojoe #5557 üzenetére
Üdv,
2018 júniusában aktivált i8-amat kezdetektől fogva egy 3 ezer forintos Blitzwolf Qi töltővel töltöm vezeték nélkül. Én sem szoktam 20% alá meríteni, de 100%-on szokott rajta pihenni éjszaka is a készülék. Ezzel a felhasználással jelenleg nekem 92%-ot ír akksikapacitásra. Egyébként nem vagyok egy nagyon telefon nyomkodós, biztosan ez is beleszámít. -
b.kov
senior tag
válasz mazsiii92 #5463 üzenetére
Köszi.
Szerintem az SE egy nagyon jó vétel lesz, főleg ha egy picit beesik az ára (normális) boltokban. Az én i8-am lassan 2 éves lesz, de még mindig olyan, mintha új lenne. Még két évig biztosan nem tervezek váltani, pedig engem is izgalomba hoz a face-id és a kávementesség gondolata. -
b.kov
senior tag
válasz bedibazsa #5436 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, szerintem az i8-at még legalább 2 évig nem kell cserélni. Mondjuk én nem játszok rajta, meg elég standard felhasználó vagyok, de szerintem nem biztos, hogy megéri váltani (még) ilyen felhasználói szokásokkal.
Ez a 13 órás aktív videólejátszás mennyire lehet kamu? Növeltek vajon akksit is?
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
-
b.kov
senior tag
Szia,
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a 8-as szériában már TrueTone kijelző van. Nekem ez az első szembeötlő jelenség, mikor egy régebbi széria példányát fogom a kezembe, egyből "megvakít".Emellett ahogy a többiek is említették, a +1 év támogatás szinte borítékolható, ami (szerintem) megéri a felárat.
-
b.kov
senior tag
válasz bodorjanos #5333 üzenetére
Nálam is minden oké lassan 2 éve (Telekom).
-
b.kov
senior tag
Az biztos, hogy a forrást nagyon jól kell megválasztani. Én csak olyanba mennék bele, ami garantál bontatlan, Apple gari és EU-ba szánt készülék. Itt már persze egyéni preferencia, hogy ki mennyit mer kockáztatni, és milyen összegért. Én személy szerint ilyen értékű cuccokkal már nem szeretek szerencsejátékot játszani.
-
b.kov
senior tag
Szerintem ha bontatlan, EU-ba szánt készülék 1 év világgaranciával, akkor nagyon nem lőhetsz mellé. Legrosszabb esetben visszaküldöd, elég erős eBayen a customer protection.
Nekem személy szerint használt eBayes 5S-ekkel, 6-okkal van tapasztalatom. Sosem fogtam ki olyat, ami nem a leírásnak felelt meg. Azért ha teheted, mindenképp valami nagyobb arctól rendeld, sok pozitív értékeléssel.
-
b.kov
senior tag
válasz okoska74 #5278 üzenetére
Szerintem iOS14-15 borítékolható, de onnan felfelé már nem vagyok benne teljesen biztos. Az iOS15-tel fogunk elérni a 4.frissített főverzióhoz, ami elképzelhető, hogy a támogatási ciklus végét fogja jelenteni. Én inkább 2-3 év támogatást mondanék, viszont ez nem jelenti azt, hogy utána kukába kell dobni.
+ (#5277) zmtTom
Ettől függetlenül szerintem még mindig egy jó vétel a 8, ha jó árban talál az ember. Esetleg ha annyira nem sürgős, lehet érdemes megvárni még a jövő évet (a pletykált SE2 miatt gondolom elsősorban). -
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Tapasztal-e más esetleg olyan problémát, hogy az időzítő magasról letolja az egyetlen funkcióját, mégpedig a jelzést az idő lejártakor? Elég idegesítő, mikor számítok rá, aztán látom, hogy már rég lejárt ... Órával működik, SE-vel szintén. Valamiért az én telefonomon meg nem megy. -
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Olyan autós tartót keresek iPhone 8-hoz, ami egyben Qi töltő is.
Nem szeretnék csillagászati árat fizetni érte, de szeretném, ha jó minőségű lenne.Illetve pontosan nem tudom, hogy az üvegre tapadós, vagy valamilyen csiptetős megoldás a beváltabb.
Köszi.
szerk.: ezt az iPhone topikba szerettem volna, bocs a duplikátumért
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz fenyojoe #4640 üzenetére
Szia!
Csak hogy kilógjak a sorból: én a Plust vettem volna, mert kipróbáltam volna szívesen egy nagyobb telefont. Viszont sokalltam az akkori +50 ezer forintos árat érte, így maradt a sima 8.Egyébként teljesen megelégedve használom, semmilyen panaszt nem tudok rá mondani.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Szia!
Én is SE-ről váltottam, de csak mert úgy hozta a sors, hogy nagyon megérte.
Méret miatt érdemes váltani, sebesség miatt szerintem még mindig nem (SE házon belül maradt, fürge mint a gyík). Ami pluszt még ténylegesen ad a 8 szerintem az a Qi töltés, illetve a TrueTone display. Meg természetesen a hosszabb szoftveres támogatás.Jellemző i8 hibáról én nem tudok.
MediaMarkt még mindig fent van az Apple oldalán, így gondolom jelenleg is hivatalos: link -
b.kov
senior tag
válasz Szabcsizz #4593 üzenetére
Szia!
Én csak SE előlapi üvegről tudok nyilatkozni. Szerintem jó volt, habár felrakni nekem sosem sikerül hajszál pontosan. Viszont az i8-ra már az iSamurai-ban rakattam fel üveget kemény 2 ezer forintért, és semmi különbséget nem érzek, úgyhogy többet nem lesz iGlass[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz Szabcsizz #4565 üzenetére
Szia!
Meggyőzően elő kell adni a hülyét, és a felháborodott embert
Egy közel 1 éves SE akkuját sikerült kicseréltetnem gariban (86%-os volt). Egyébként tényleg nem működött az elvártaknak megfelelően. Viszont olyan sok bevizsgálási folyamat nem történt, úgyhogy szerintem egy 90% alatti akksit simán ki lehet cseréltetni gariban. -
b.kov
senior tag
Szia!
Miért nem csinálsz nekik külön AppleID-t?
Lehet ilyen családi csoportot csinálni.De egyébként a "Jelszavak és fiókok" menüben az iCloudnál ki lehet kapcsolni bizonyos szinkronizációkat, így a kontaktokat is.
-
b.kov
senior tag
Nálam cirka fél év után 99%-ot ír. Qi töltőt használok, nem is igazán figyelek rá.
-
b.kov
senior tag
Csak hogy legyen ellenvélemény is: én szeretem az EarPods-ot, semmi gondom nincs a hangzással. Spotifyt használok szinte kizárólag, nekem ez a teljesítmény bőven megfelel. A külső hangzások sem zavaróak elegendő hangerő mellett.
Egyedül a kábel, amitől meg szeretnék szabadulni minél előbb, várom az AirPods utódját.
Hogy megér-e 10 ezer forintot azt mindenki maga döntse el, de pl. itt meg lehet venni olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Gratula, jó választás.
-
b.kov
senior tag
-
b.kov
senior tag
Új iCloud fiók létrehozása lesz az első lépés, ehhez lehet gmailes címet használni.
Egyébként ha a Google Contacts-ot használod (azaz Google fiókodba vannak elmentve a kontaktok), azokat iOS-re simán le tudod majd szinkronizálni, nagyon egyszerű.
Meg igazából bármit lehet szinkronizálni Google fiókról: naptárat, jegyzeteket, e-maileket, stb..
Kérdés: Van valami extra oka a váltásnak, vagy csak puszta kíváncsiság?
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz TechN7ne #4210 üzenetére
Én nem rég váltottam wireless töltésre, és nagyon meg lehet szokni, kényelmes. Az, hogy kábellel megy, szinte tökmindegy. Nekem van az irodában is, és otthon is egy töltő (Banggoodról kb 10k volt a kettő együtt), így hétköznapjaim 99%-ban bármikor tudom tölteni a telefont, mindenféle kábelezések nélkül.
A másik fontos dolog, ami nekem már nagyon hiányozna, az a TrueTone kijelző. Mindig meglepődök, mikor valamelyik családtagom régebbi készülékét fogom a kezemben, hogy mennyivel kényelmetlenebb a szememnek. Természetesen mindent meg lehet szokni, de a jót könnyű.
Hardver összehasonlításának jelenleg nem sok értelmét látom, de egy pár év múlva biztosan kijönnek a különbségek, ahogy eddig is.
Szerintem ha megteheti az ember, akkor vegyen i8-at, vagy akár újabbat is. De abban is biztos vagyok, hogy a 7-tel sem jár senki rosszul, mert nagyon jó készülék az is.
-
-
b.kov
senior tag
válasz MasterMark #3991 üzenetére
Én pontosan így használom. Alvás mód + Ne zavarjanak mód.
Aztán reggel így fogadt a telefonom, elmosolyodtam. -
b.kov
senior tag
válasz MasterMark #3985 üzenetére
Hát, majd kitapasztaljuk.
Ezek a csoportosított értesítések viszont már nagyon-nagyon hiányoztak.
Illetve király dolognak tartom ezt a reggeli időjárás infókat is:[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
válasz MasterMark #3983 üzenetére
Persze, gondoltam.
Ez egyébként most lett ekkora nagy szám? Eddig is létezett Workflow néven, nem? Mondjuk én soha nem használtam. -
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Valaki tudna ajánlani esetleg valamilyen wireless chargert?
Valami olyasmit szeretnék, ami nem lassabb, mint a kábeles töltés, jól néz ki, és nincs csillagászati ára.
Köszi. -
b.kov
senior tag
válasz Mr.Silkó #3638 üzenetére
(#3637) csibabu
SE-t váltott a picike. Habár nekem az is bőőven elég volt mindennapi használatra. Azonban most céggel tudtam igényelni kedvezményt, a másik szívem csücske pedig ment barátnőmhöz, egy 5S-t váltott.Köszi az infót!
Picit a Campona messze van csak ezért kimenni sajnos. Gondolkodom h veszek 1 iGlasst megint (SE-n az van), aztán felcuppantom. Annyira nem is sietős, mint gondoltam. -
b.kov
senior tag
Na, a mai napon én is beálltam a sorba egy 64Gb-os fekete i8-cal.
-
b.kov
senior tag
válasz Demizson92 #3623 üzenetére
A mostani SE-mre én is saját magam tettem fel, és viszonylag emberien néz is ki. Viszont nem vagyok valamilyen ügyes kezű, illetve nincs időm rendelgetni innen-onnan fóliát, szóval szeretném letudni minél hamarabb, egyszerűen, de nem a minőség rovására.
-
b.kov
senior tag
válasz JociMilan #3621 üzenetére
Ez is egy jó ötlet, köszi. Viszont hétfőn már megyek a 8-asomért, és szeretném már kibontás után egyből tokban tudni.
További: Van valami jó hely esetleg üvegfólia felrakására? Gondolok itt olyan szempontokra, h nem túl drága (2-3 ezer forint), és felteszik nekem szépen, igényesen. Allee-ban van egy ilyen kisebb stand, egyelőre oda tervezek menni, de hátha tudtok valami tuti bevált helyet.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok legolcsóbban gyári iPhone8 szilikon tokhoz jutni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest