Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz talamasca #4175 üzenetére
Mekkora gáz, hogy az embernek magát kell ostoroznia azért, mert le merte adni ott a telefonját javításra ahol vette, ami ráadásul nem is egy zug gsm bolt, hanem a Telekom.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz TechN7ne #3937 üzenetére
320 kbps esetén azért van pár nagyságrenddel jobb alternatíva még mobilra is, Tidal.
Én ha csak tehetem fejhallatóerősítővel és viszonylag jó minőségű fejhallgatóval hallgatok zenét mobilon is, így kijön a minőségi különbség.
Gyári vezetékes fülessel tök mndegy, de akkor flac sem kell.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Atlantisz48 #3648 üzenetére
Ilyen nekem is van, akkor nem csak beképzeltem
Olyan, mint amikor a feleségem kérni akar vmit, vesz nagy levegőt, mintha elkezdene beszélni, aztán feladja és inkább max. legyint
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Demizson92 #3541 üzenetére
Én kétféle tokot vettem, egy kártyatartós hátlapot és egy Nillkin Magic Case-t, a hozzá való autós tartó, QI töltővel. Előnye, hogy nem középen van egy nagy bazi fém a mágneses tartó miatt, ami kinyirja a QI töltést, hanem 4 db kisebb a tekercs körül. Ezáltal kocsiban is QI tölthető, erős, stabil mágneses tartás.
-
Sword
őstag
válasz november #3530 üzenetére
Nem hajlik. Ha leejted és végigcsúszik a padlón, lekopik a keret (fekete legalábbis )
Első farmer zsebben hordom, vígan elfér. Azt nem tudom, hogy egy 40 kg-os emberke farmerje elbírja-e, de 100+ -ként bátran mondhatom, hogy igen
Hátulra néha berakom, de szerintem marhaság. 1. Elfelejtem, ráülök, 2. ha kilopják talán észre sem veszem. 3. Tuti elfelejteném kivenni wc-zés előtt.. (van ismerősöm, aki így úsztatta meg a budiban a telefonját )The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Demizson92 #3535 üzenetére
Egyértelműen 8. Ha elbírsz egy tepsivel, 8+ az akksi miatt.
-
Sword
őstag
válasz Gabe123 #3373 üzenetére
Nillkin Magic Case-t vettem Nillkin QI autós töltővel (4 mágneses, középen szabadon hagyja a QI töltéséhez a helyet).
Az asztalra pedig vettem egy "L" alakú állót, aliról, viszonylag hamar megjött, linkelem. Előnye, hogy fekve és állítva is rá lehet tenni, mert 2 tekercses.
Természetesen 7.5W-os gyorstöltésről nem álmodhatunk. A fenti tok természetesen jó hozzá de kb. bármi, csak ne a hátha közepén legyen a fém lap, ami egyébként egy mágneses tartóhoz rögzítené.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-
Sword
őstag
Ezekből az tuti, hogy az egyik legjobb a Garmin Fenix sorozat. Persze a legdrágább is. Kicsit kezd off-ba hajlani a dolog, de annyit tudok mondani, hogy fullosan támogatja minden (Android, IOS), óra reset nélkül lehet átmenni egyikből a másikba.
Rengeteg minden tud, sok sportot támogat és elég vicces, amikor a nap végén elolvashatod, hogy 15 emeletet mentél fel és 30-at le. Egész napos HR mérés és emellett mondjuk 2 hetes üzemidő.Persze erős GPS használatta ez csökken. Csak szánj rá ... sokat.
-
Sword
őstag
válasz Winchester95 #215 üzenetére
Telefonos ügyf. szolg-on rendeld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest