- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
PlayMax #3914 üzenetére
"viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni"
8 Pluson tolom és gyorsabb valamint elég sok új funkció került a rendszerbe, így én nem tudom miről beszélsz már megint... Azt állítod, hogy a régi készülékeknek nem árt a Béta, de ha egy új telefonra rakod akkor az elromlik?
-
buvartacsko
addikt
válasz
Atomgeszi #3777 üzenetére
Falnak tudok menni az ilyen megjegyzések miatt. Igen, 2018-ban. A Te hibád, hogyha olyan dolgot vettél ami nem szolgálja ki az igényeid. Go to Android. Ott lehet rejtegetni.
Egyébként meg a TouchID-val minden adatod zarolva/jelszavazva van. Nem igazán értem a gondot. Ne add oda feloldva olyannak aki visszaél vele.
-
buvartacsko
addikt
válasz
talamasca #3602 üzenetére
majdnem 50 ezerrel olcsóbban adta nekem a T a 8 Plust szeptemberben a 2 év hűség miatt.
btw, mikor átjöttem a T-hez akkor kértek a 6s-re 30 ezer forint mobilelőleget. (nem egy hatalmas összeg szerintem) fél évre előre befizettem így az összes mobilszámlámat. azután már a 8 Plusra nem kértek semmit, előrendeltem és a megjelenés napján a kezemben volt a telefon.
aki egyébként is azt a díjcsomagot használja amit akkor is használna ha a Mediaban venné + nem adja el 2 havonta a telefonjait annak nem teljesen mindegy?
mások a szokásaink, nem mindenkinek ugyanaz lesz jó. felesleges okoskodni, hogy hol lett volna jobb, vagy hogy mekkora szopás a hűségidő.
(ez a komment nem teljesen neked szól, a rád eső részt vedd figyelembe csak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest