- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #5641 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #4352 üzenetére
Az enyem akkor mennyire lehet realis, ha 13 honapos(szinte minden nap toltve van) es 98%-ot mutat?😂
-
hemaka
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #3783 üzenetére
Gondolom akkor mar nem lesz beta. De egyebkent kicsit felesleges ujitasnak ertem, sok minden mast is tehettek volna bele ahelyett, hogy ezzel kinlodnak.
Egyebkent jol latom, hogy az ios12 mar nem mutatja rendesen a SOT idot? vagy csak en nem talalom osszegezve, hogy mennyit ment a legutobbi toltes ota?!
-
hemaka
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #3769 üzenetére
Akkor kb egy idos a mobilunk, de en eleg keveset hasznalom 2-3 naponta toltom csak, 96%-on van asszem, de engem nem zavar. Igazabol eddig is romlott mindig az akku, csak most mar ra tudsz parazni, mert latod a %-ot is.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Atlantisz48 #3769 üzenetére
Én is iPad töltővel töltöm az i8-am január óta, de 100%-ot mutat a program. Ne foglalkozz vele, mert még csak béta állapotban van.
-
válasz
Atlantisz48 #3691 üzenetére
Nem a minősége rosszabb, hanem gyengébb a fényértéke, de ez a minőséget nem befolyásolja.
-
SharpSA
veterán
válasz
Atlantisz48 #3658 üzenetére
Na akkor nekem azért sincs ilyen, mert a gyári levelezőt töröltem, mert az Airmail-t használom.
-
csibabu
tag
válasz
Atlantisz48 #3648 üzenetére
rezgő módban van a telefon? nem lehet hogy az mail alkalmazásnál jön értesítés? gmailben nekem a mail jelzi hanggal, rezgő módban rezgéssel ha jön valami de értesítéstnem jelenít meg, lehet azért mert fel van rakva a gmail alkalmazás is és az ott lévő közösségi vagy promociók csoportba jön az üzenet amit a gmail nem jelez, csak ez a mail egy ilyen hang vagy rezgő jelzéssel
-
totopad
senior tag
válasz
Atlantisz48 #3655 üzenetére
én szerintem ez inkább hardveres, mint szoftveres, én vinném szervízbe, legalább lenne rá esély, hogy kap egy új készüléket
-
hemaka
nagyúr
válasz
Nalam nem csinal es nem is csinalt egyik szoftverrel sem ilyet. Melyik iOS van rajta?
-
mattheus
őstag
válasz
Nekem is volt már többször ilyenem.
Mindig azt hittem, hogy hallucináció, de akkor ezek szerint már nemcsak én vagyok ebben a cipőben.Nálam factory reset / restore volt már, de pont tegnap tapasztaltam ismételtem és semmi, de semmi értesítés vagy más nem történt.
MÁS:
Mostanában a Viberrel nincs problémátok? Nálam az a tünet, hogy elindítom a programot, majd hirtelen elsötétül a kép (hattérvilágítás aktív) és a home gomb / viber ikon újboli megnyomása hossza vissza az applikációt az "élők" sorába. .
-
totopad
senior tag
válasz
Én ilyet még nem tapasztaltam pedig én is 8P, de tolj neki egy restore-t, hátha
-
Sword
őstag
válasz
Ilyen nekem is van, akkor nem csak beképzeltem
Olyan, mint amikor a feleségem kérni akar vmit, vesz nagy levegőt, mintha elkezdene beszélni, aztán feladja és inkább max. legyint
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Atlantisz48 #2264 üzenetére
Most jött ki a messengerre frissítés, hátha...
-
talamasca
senior tag
válasz
Atlantisz48 #613 üzenetére
Annyit, hogy eddig egyik tulajdonost sem érinti a probléma itt a fórumon.
Simán elképzelhető, hogy vannak hibás darabok, de egyelőre a számok azt mutatják, hogy kb. 10000000:2 az esély, hogy ilyet fogsz ki. Szóval kicsi...
Ez is eddig csak ugyanarról a rossz minőségű fényképpel ábrázolt cikkekből "derült ki". Anno a Samsung Note 7 esetén már tele volt különböző fényképekkel, sőt videóval a net. -
janeszgol
félisten
válasz
Atlantisz48 #613 üzenetére
Ha neten rendelted (gondolom úgy), 14 napon belül visszaadhatod. Aztán kivársz. De ez csak egy tipp. A púposodó akku nem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest