Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz
talamasca #4475 üzenetére
Nekem egyedül a XS Max ütötte meg az ingerküszöbömet az idei készülékek közül, hogy közelebről is megnézzem, így bementem egy MM-ba, ahol negyed óra nyomkodás (úgy, hogy ott volt mellette a 8 Plus-om) után úgy döntöttem, hogy kell a fenének, főleg ilyen felárral, majd talán jövőre, de az is lehet, hogy addig nyúzom ezt a vasat, amíg bírja
De lehet, hogy a 8 Plus lesz az utolsó almám, én meg az almából ábrándultam ki teljesen.
-
galaxys80
veterán
válasz
talamasca #4178 üzenetére
Ezt így kijelenteni egy hülyeség. 4 vagy 5 alkalommal adtam már le a Vodafone-ba saját vagy valamelyik családtagom iPhone-ját.
Minden alkalommal 1 héten belül kézhez kaptuk az új, cserélt telefont.
Szóval én ezután is oda fogom vinni. Kizárt, hogy ezért 2 alkalommal Bp-re autózzak. -
buvartacsko
addikt
válasz
talamasca #3602 üzenetére
majdnem 50 ezerrel olcsóbban adta nekem a T a 8 Plust szeptemberben a 2 év hűség miatt.
btw, mikor átjöttem a T-hez akkor kértek a 6s-re 30 ezer forint mobilelőleget. (nem egy hatalmas összeg szerintem) fél évre előre befizettem így az összes mobilszámlámat. azután már a 8 Plusra nem kértek semmit, előrendeltem és a megjelenés napján a kezemben volt a telefon.
aki egyébként is azt a díjcsomagot használja amit akkor is használna ha a Mediaban venné + nem adja el 2 havonta a telefonjait annak nem teljesen mindegy?
mások a szokásaink, nem mindenkinek ugyanaz lesz jó. felesleges okoskodni, hogy hol lett volna jobb, vagy hogy mekkora szopás a hűségidő.
(ez a komment nem teljesen neked szól, a rád eső részt vedd figyelembe csak)
-
JociMilan
tag
válasz
talamasca #3594 üzenetére
Ezt a MM dolgot én sem értem. Én Telenornál vettem kb. 40 Ft-tal olcsóbban, mintha Mediaban vettem volna, ugyanúgy kamatmentes részletre. Én is kb. 5 perc múlva sétáltam ki az új telefonommal. Akkor miért is kellett volna Media Marktból megvennem? A két éves hűség meg nem érdekel, egyrészről elégedett vagyok a szolgáltatóval, a csomaggal, az árával, mindennel, másrészről hűségidő előtt is lehet már csomagot váltani, új telefont venni, stb.
-
hemaka
nagyúr
válasz
talamasca #3602 üzenetére
Ezt most mar nem lehet, mert rengeteg a fraud-ugyfel.
A mobilelolegre szabalyok vannak, aztan azt vagy betartja az ertekesito vagy nem.
Ismerosoknek en is kiszortam a mobilokat 0Ft eloleggel, aztan a kutya nem kerdezte meg, hogy ezt miert. A lenyeg annyi volt, hogy fizesse rendesen az elso 3 honapban. -
-
h1mpi
félisten
válasz
talamasca #1934 üzenetére
Meg néha lehet kötni egyedi megállapodást is. Mondjuk ez inkább Vodafone-ra jellemző. Volt olyan ismerősöm, aki a családi flottáját el akarta vinni a Telenorhoz. A Vodafone adott Nekik 4 db iPhone 4S-t (akkor ez vadi új volt), hogy a közel havi 100e-s számlát ne vigyék el. Szóval vannak csodák.
-
nbukta77
addikt
válasz
talamasca #1418 üzenetére
Igy mar ertem. Sajnos a nagy kijelzo nem jott be. A kamerat nem hasznaltam ki. A fo objektiv tudtommal egyforma. 3 giga ram jo lett volna a kicsibe,de az en felhasznalasi szokasaimmal ezt sem erzem. Igy a true tone kijelzo, a szebb uveghaz es a proci miatt szamomra elore lepes. Mar dontottem. A sima 8-at nem cserelem pluszra inkabb asszonynak veszek a 7 helyett egy 8- at. A hetet meg jo arban elviszik most. 600€. Igy 200-at kell csak dobni ra.
-
-
Lazika
senior tag
válasz
talamasca #539 üzenetére
Bitzos csak az applet akarják lejáratni nem lehet az, hogy tényleg púposodnak az apple telók a töltéstől. Az apple sosem hibázik.
Nálam idén jött el az a pillanat, hogy sok évnyi iphone használat után váltottam. i6 óta ugyanaz a kinézete a telefonoknak. Az x meg fasza lett de akkora lehúzás, hogy csak na, azaz revolutionary, bocsi
-
Malachi
veterán
válasz
talamasca #539 üzenetére
nem hiszem, hogy feltétlenül kamu, előfordul minden évben valami. a gond az, hogy hibahatáron belüli selejtről van szó, de a médiafelhajtás miatt már úgy jönnek ki a hírek, hogy "púposodnak az ájfonok". közben a meghibásodás, meg a csereszázalék az egész márkát nézve minimális. aztán olyan is van, hogy kiderül a szándékos csalás (mint a fazon, aki direkt meghajtotta, vagy sütötte a telefont a fene tudja már), de arról már valahogy elfelejtenek tudósítani.
mindegy, meg kell nézni az elégedettségi mutatókat, nem vezetne az iPhone évek óta, ha gagyi lenne.
-
ChuckyCheese
tag
válasz
talamasca #440 üzenetére
Megint csak a fölényes duma. Nekem te ne gratulálj. Nem vagy a tanárom, sem az apám, sem a főnököm! Én is gratulálhatnék. Csak nincs mihez.
Ahogy a "telefonhoz" sem. Mivel ezt úgy cseszték el, ahogy egyiket sem ezelőtt.Staker: Szóval ha egy nagyképű, semmitmondó szövegre megkapj a reakciót, akkor mindjárt hater vagyok. Értem. Ez is tipikus.
Miért vagyok itt? Ez a te fórumod, vagy most mivan? -
ak76
senior tag
válasz
talamasca #343 üzenetére
Ez itt egy nyilvános fórum,ahol pro kontra lehet érvelni,és amíg nem jön az admin,egyéb dolgokat is művelni.
Miért fáj ez neked,jobb lenne egymás hátát lapogatva nyáladzani az aktualizált kéthavi minimálbérbe kerülő szemfényvesztésről?
Ez az érv,hogy házalni jönnek a droidosok mekkora ostobaság már?
Az amcsi egyetemeken dívó safe space ugrik be róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest