- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrecenikri
tag
Mythbusting: D.va matrix minden projectile és hitscan jellegű dmg-et elnyel, tehát rajta keresztül csak zarya, sym, Winston én moira left click megy át. Ezen kívül a roadhog hookot sem nyeli el, mert az rögzítve van a malachoz, és nem is véd ellene. Ezek mellett területi sebzést sem fog fel, azzal ellentétben, amit írtál, nem fogja le a kerék robbanását, de mivel a kerék szerveren mint karakter van regisztrálva, nem is nyeli el, ugyanúgy, mint ahogy a dva ultit sem. Viszont el tudja nyelni a mei, hanzo, tracer , zarya ultit, le tudja fogni a mcree, reaper, pharah, roadhog ultit, de lehetséges, hogy kihagytam dolgokat. Viszont nem képes crowd control képességek blokkolására, ha azok nem projectileok, tehát mcree flasht elnyeli, de Brigitte átstunol rajta, reinhardt shattert sem állítja meg. Röviden (
vagy nem annyira) kb ennyi -
oxox
addikt
szerintem nincs itt baj, pajzs statikus/deffense skill, ami támadásra van azt benyeli, és ahogy irták gravitit is, de benyeli mei, hanzo ultit is...mondjuk vicces lenne ha Ashe ultit elnyélné, de az inkább unit (hiszen buffolni, és healelni is lehet) Sym ultit sem nyli el, mert az is deffense. mondom ezt Junk main-ként.
Engem jobban zavat, hogy sombra hackje...valamit kivesz ult-ból valamit meg nem, és néha úgy tünik, hogy nem is konstansan (mondjuk sokat nem sombrázok, de volt, hogy zeny, bastion, genji ulti is maradt hack után)
-
-
debrecenikri
tag
Nem értek egyet, Hammond az elmúlt év egyik legvállalhatóbb designú hőse, vele szemben a mostani meta pickek mind kifejezetten kevés élményt nyújtanak. Mercyt is sokan szidták, de ott legalább egy agresszív meta volt, sok mozgás, gyors dolgok, most meg ott tartunk, hogy nincsenek a metában olyan hősök, akik kezdeményeznek, hanem az összes csak büntet valamilyen formában, vagy akadályoz.
-
k-adi
nagyúr
én örülök neki hogy torb erős lett, mert egész eddig mindig jött az anyázás ha vele voltam (pedig jó vagyok vele, rengeteg potg, armor pack card a végén stb volt már az enyém)
de talán tényleg egy picit túl tolták... bár ultijánál a turret marad level2 ami fair de én hiányolni fogom a level3 turretet -
Yodamest
veterán
Orisával van talán a legtöbb játékidőm rövid OW karrierem során, de ahogy lépem a szinteket (35 körül vagyok) úgy egyre jobban látom a gyengeségeit. A mágnes labda kevés esetben működik jól, sokszor nem is húzza vissza az ellenfeleket, a fegyverének nagy a tárja, de cserébe gyenge a sebzése és ha 1v1-re kerül a sor sokkal hamarabb leburstolnak. Nem tud hirtelen nagy sebzést bevinni, ami pedig nagyon fontos itt, mert minden azon múlik, hogy kitudsz-e valakit szedni. A pajzs egyedül ami jó benne, folyamat pakolgatni és tolni előre a payloadot, de kb ennyit tud. Az ulti sem annyira jó valahogy mint kéne, pl. Roadhog ultija sokkal inkább eltud meccseket dönteni. Arról nem is beszélve, hogy azt a karót a földben mindenki azonnal próbálja kilőni.
Egyik meccsen pl. már javában overtime volt, ellenfél csapat utolsó nagy támadást indított még, egy kupacban jöttek előre. Én Roadhoggal mögéjük kerültem és hátulról rájuk ultiztam, ők meg mind tehetetlenül repültek a csapatom markaiba, nagyon szép volt.
Kaptam is aztán 6 kitüntetést.
-
Yodamest
veterán
Még nem próbáltam ugyan, de ellenem volt már és különösebben nem zavart. Elég tankos az tény, Roadhoggal szoktam menni sokat és nem igazán tudom lesebezni még hook-auto-shoti- auto kombóval se, viszont ő sem sebez sokat belém. Egy doomfist számomra sokkalta idegesítőbb, mert ugyanúgy nem hal meg, de ráadásul borzalmas nagyokat is sebez.
ééés ha már OP QQ akkor jól érzem, hogy most Junkrat a játék egyik legerősebb hőse? Mindig pickelve van kivétel nélkül és mindig övé a play of the game kivétel nélkül! Mindig megöl 4-5 embert azzal az ultival és olyan helyekről tud lődözni a ballisztikai pályának köszönhetően ahová nem lehet visszalőni rá... ráadásul nagyon nagyot is sebeznek a lövedékei, 2db gránát kb olyan mintha Soldierrel egy tárat belelőttem volna valakibe csak a gránátok még területre is sebeznek, kösz.
-
-
Yodamest
veterán
Hát én egyelőre only heal módba toltam, a pisztolyt nemigen vettem elő, de volt mindig kit gyógyítani szóval nem veszett kárba a heal. Biztos tolom még vele a napokban azt meglássuk mire elég. Jó lenne azért egy silver szintre feljönni.
Amúgy van valami ami tetszik is meg nem is a játékban, most hogy már többet toltam ez egyértelműen kijött, hogy gyakorlatilag minden meccs űber szoros. Szinte mindig az van, hogy 3-3 aztán rájátszás és 4-3-ra nyer valamelyik csapat. Olyan, hogy simán végigtoljunk egy kört és egyszerűen csak nyerjünk valami atomdurva heroikos 3 perces végső rambo harc nélkül nem is volt talán. Ez persze jó is mert izgalmas, akciódús az egész végig, csak kezdek rájönni, hogy rossz is egyben, mert olyan mintha mesterségesen szabályozva lennének a meccsek, hogy nehogy könnyen nyerjen bármelyik csapat is. Mintha fociban a hátrányban lévő csapat kapna a pályára + 1 játékost, hogy na gyerünk hozzátok fel legyen izgalmas a meccs.
Már az jutott eszembe, hogy az ultit is felesleges eltolni a vége előtt, mert úgy is végigmegy a payload és úgy is az az utolsó 10 mp- fog dönteni a meccs végső kimeneteléről, ami előtte van az csak felesleges pötyögés.
-
Hannibhál
őstag
-
Yodamest
veterán
hát elé áll egy Reinhardt és meg van oldva a dolog
Fú de most tegnap jó meccseim voltak, nem volt healer így mondom kipróbálom már a Mercyt (eddig AI ellen mentem csak vele pár meccset), de nem ment rosszul és a csapatom is jó volt így 2 wint be is zsebeltem. Nehezebbnek gondoltam ezt a Mercyt, habár az is lehet, hogy csak értelmes csapataim voltak. Lehet többet kéne healer szerepkört vállalnom.
-
-
sirszevenap
addikt
Van ami már sok!
(#2520) PuffySite: Szerintem ő is tudja mi a neve, másra gondolt!
Mellesleg nem néztem végig az általad linkelt maskarásokat sem, csak bele bele tekergettem. Mennyivel igényesebb már mint amit Furkoo linkelt... Szerintem nem épp egészséges ahogy abban egy két férfi beöltözött. No de ebbe most ne menjünk bele, de nem tudtam vélemény nélkül hagyni sajnos. Pedig elég nagy a tűréshatárom!
-
headhunter86
senior tag
Nem vágom mi köze ennek az Overwatchhoz. Beletekertem, de hirtelen egy hőst se láttam benne. Bár gondolom van benne, ha linkelted. Amúgy cosplay-nek hívják.
Itt a tavalyi Blizzcon-os cosplay contest, amiben akad bőven igényes Overwatch-os jelmez is:
Blizzcon 2015 - Costume Contest #1
Blizzcon 2015 - Costume Contest #2BLIZZCON 2015 - Epic COSPLAY - Diablo, Warcraft, WoW, Starcraft, Overwatch, Heroes of the Storm
-
Ellia
addikt
Tegnap próbáltam ki először (még betaban is elkerültem) de marhára bejött ez a gyors pattogós glass cannon játék. Sokan elfelejtik, hogy ő nem front vonal harcos, inkább idegesíteni jó az ellenfeleket meg a supportokat levadászni
Amúgy valaki elmondaná, hogy Symmetria, hogyan is működik? Pajzsot rak, meg lő egy lassú bogyót. Turretekkel valószínűleg én voltam a béna, meg rossz helyre tettem. Az ultija oké elég hasznos. Na de mégis vele, hogy érdemes játszani?
-
TBT
Topikgazda
Egy 27 éves angol csajszitól mit vársz?
Én imádom, hatalmas figura. Aranyos és nagyon egyedi stílusa van. Emellett totál optimista és pozitív személyiség. Engem nem idegesít, ellenben, ha egy ilyen emberrel találkoznák a való életben, lehet, hogy én is megkérdezném tőle, hogy mit szívott. Adjon nekem is abból a cuccból.A választható szoborral meg az a baj, hogy úgysem te választanád, hanem a hazai forgalmazó. Lehet, hogy Traceres kiadást szeretnél és kapnál egy Reaper-est, akkor meg csalódnál, hogy te nem ezért fizettél. Ezt jelentették be tavaly novemberben és azt is kaptuk, amit ígértek - sőt még többet is. Fémtokról és képeslapokról nem szólt a fáma, pedig az is van a CE-ben.
-
whitezo88
nagyúr
A levélben az állt hogy futárnál is választhatsz, különben "random" kapod.
Örömmel értesítünk, hogy az általad előrendelt Overwatch Origins Edition esetében Te választhatod ki szimpatikusabb az előrendelői ajándékot: a Noire Widowmaker skinhez mindenképp hozzájutsz, mellé választhatsz a kis méretű medál vagy az Overwatch poszter közül.
Fontos, hogy amennyiben nem jelzel vissza, úgy futáros rendelés esetén kollégáink arányosan elosztva, véletlenszerűen fogják kiosztani a két ajándék közül az egyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest