Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Hát ez rohadt jó kis muzsika lett

-
headhunter86
senior tag
Ha ez tényleg igaz lenne nem is lenne rossz.
Azokban a skinekben tényleg van potenciál. -
headhunter86
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Még egy only Soldier. Azt hittem nincs több ilyen ember. Beszarok hogy valaki tud így élni, hogy a többit ki se próbálja. Pls többen ne tegyetek ki ilyet, mert gutaütést kapok.
-
headhunter86
senior tag
válasz
üzenetére
Ezt most komolyan kérded? Hogy lehettek így itt? 😁
Tessék bepótolni: Overwatch Animated Shorts -
headhunter86
senior tag
Nekem ami tetszik:
- Tárcsás spray választó, tehát többféle sprayt is tudsz majd fújni.
- Szintén tárcsás választós Communication Wheel, ahol majd 4 féle voice line közül is tudunk választani.
- Skint tudunk majd cserélni meccs kezdés előtt
- Team Chaten újítanak
- Server Browser a Custom Game-eknél
- Spectator mód. Ezt anno Starcraftnál is nagyon jól megcsinálták. Gondolom itt is hasonló dologra kell számítani
- Új játékmódok is lesznek -
headhunter86
senior tag
Erre azt tudom mondani egészségükre.
Én inkább játszok fullon fix 60FPS-sel, mint überronda graffal és 300 FPS-sel.
Ha ettől lesznek pro-k akkor hajrá, nekem a látvány sokkal többet ér mint az a kevéske input lag.
Gondolom vérprofik és napi sok-sok órát tolják, na erről is megvan a véleményem, de szerintem ez már túlmegy egy egészséges határon. -
headhunter86
senior tag
Nerf Overwatch by Corridor Digital
Ez de fasza lett. 😁
-
headhunter86
senior tag
Ja ezt Arrow-nak akartam írni.

-
headhunter86
senior tag
Csajos videó: SOMBRA Overwatch Makeup Tutorial
-
headhunter86
senior tag
5 óra és arcade reset. Úgy érzem magam mint anno iskolában, mikor elfelejtettem megcsinálni a házi feladatot. Na gyors kéne nyerni 9-et

-
headhunter86
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ehhez én is hozzájárultam

-
headhunter86
senior tag
Sombra benn van, csak nem lehet kiválasztani

-
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
Legyen csapatmunka. Beszéljük meg, ki mivel, kb. hogyan. Nem azt mondom vérprofin, de ne mint a birkák. Ha ez oké, akkor én megyek.
Legyen TS vagy valami, ne ingame voice. Valamint, kommunikáljunk.
Vegyél fel Battlenet, mondjuk ma pont nem érek rá, de holnaptól oké 20:00-tól.
Bár lehet hogy 10-től még 1 órát tudom nyomatni. -
headhunter86
senior tag
Ez jó kis videó volt. Köszi.
Én azt vettem észre, hogy egy jó játékos kezében a legtöbb karakter rohadt idegesítő tud lenni
Csak meg kell velük tanulni játszani.Egyik dolog ami miatt nagyon tetszik ez a játék, hogy teljesen más és más játékstílus kell egyik, másik hőshöz.
-
headhunter86
senior tag
Srácok please, töltéstek már le a Discord-ot, azt ott szervezkedjük a meccseket. Pang az ürességtől, mind az Overwatch Hungary, mind a Prohardver! csati. Mert én már unom ezt a belső voice-ot.
Vagy legyen TS3, nekem mind1, csak valami értelmesebbet használjunk. -
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
-
headhunter86
senior tag
Aha. De úgy látszik a "Human readable" csak 30 percig él.
Ez elméletileg mindig jó lesz: https://discord.gg/012olhfmIJQnhuevA -
headhunter86
senior tag
4 után én ma is vevő vagyok egy kis játékra. Fenn leszek ezen a csatin:
Aki akar jöjjön és nyomassuk: https://discordapp.com/channels/ph!
Azt hiszem ezen a linken lehet csatlakozni: https://discordapp.com/invite/medivac-leonhart-swordoathÖsszefoglalóba bekerülhetne?
-
headhunter86
senior tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Addig is jó lesz ez a csati.
Aki tud jöjjön fel és próbáljuk ki.
-
headhunter86
senior tag
Oksa. De infinity-re állítottam és unlimited userra amúgy.
Ilyet tudtam létrehozni: https://discord.gg/medivac-leonhart-swordoath
-
headhunter86
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Na még nem teljesen értem ezt a discord-ot, de most ha minden igaz ide tudtok csatizni:
https://discord.gg/012olhfmIJQoeOF9s -
headhunter86
senior tag
Na csináltam csatit: https://discordapp.com/channels/ph!
Böngészős, de ha van kliens rész is hozzá. Szerintem ez tökéletes lesz.
Nincs vele macera, nem kell telepítgetni.
Itt tudunk majd gyűlni és megbeszélni hogy ki-kivel játszik.
Aki ráér feljön és ha van hely játszik velünk, ha nincs vár, vagy összeáll addig mással, stb.
Belső chat is tökéletes, csak ott csak akkor tudunk beszélni ha már megvagyunk. -
headhunter86
senior tag
Én Arrow-ékkal szoktam játszani. Hétvége nekem kimaradt mert nem voltam itthon, de örülnék ha én is beférnék a csapatba máskor is. Mondjuk tegnap este eléggé szétment a csapat. Lehet nem lenne rossz mégiscsak valami voice progi, mert ha nem vagyunk egy group-ban már irogatni kell, stb. Ami elég zavaró tud lenni.
Nekem mindegy milyen karival vagyok, amire szükség van. Tegnap healgettem is, csak azt vettem észre, hogy túl csendes volt a csapat, nem úgy mint múlt héten, nem volt semmi se megbeszélve.
-
headhunter86
senior tag
Nem vágom mi köze ennek az Overwatchhoz. Beletekertem, de hirtelen egy hőst se láttam benne. Bár gondolom van benne, ha linkelted. Amúgy cosplay-nek hívják.
Itt a tavalyi Blizzcon-os cosplay contest, amiben akad bőven igényes Overwatch-os jelmez is:
Blizzcon 2015 - Costume Contest #1
Blizzcon 2015 - Costume Contest #2BLIZZCON 2015 - Epic COSPLAY - Diablo, Warcraft, WoW, Starcraft, Overwatch, Heroes of the Storm
-
headhunter86
senior tag
Én ma délután többnyire ráérek megint tolni. Viszont legközelebb csak hétfőn fogok tudni játszani.
Úgyhogy hozzuk ma össze
-
headhunter86
senior tag
Blizzardot ismerve lesznek még újítások. Nézzük csak meg a Diablo III-mat, vagy a Starcraft II-t. Óriási újítások kerültek bele az évek alatt. Így folyamatosan fenntartják az érdeklődést.
Szerintem a pálya értékelés sem véletlen van benne, idővel tuti lesz szerepe. Szerintem itt is lesznek majd klánok, tuti beleteszik. -
-
headhunter86
senior tag
Nem tudom tudtok-e róla, de lehet nézegetni a saját statjaidat. Enyém pl. itt van: https://playoverwatch.com/en-us/career/pc/eu/HeadHunter-2893
De szerintem nem up-to-date, mert ennél sokkal többet játszottam ma. Főleg, hogy D.Va-ra 3 percet ír...
-
headhunter86
senior tag
Első ládanyitásom.

-
headhunter86
senior tag
Ez megvolt? [link]
-
headhunter86
senior tag
Szint nullázódott, vagy megmaradt a betában elért szint?
-
headhunter86
senior tag
Na nekem eltűnt az Install gomb OverWatchnál. Ebből arra merek következtetni, hogy nem lesz jó a BETA hozzá. Mondjuk én nem is szedtem le, majd holnap melóból hazafele beugrok érte azt lehúzom ha bereggeltem.
-
headhunter86
senior tag
Gamekapocs elég király kis képet posztolt.
Gondolom ilyen magazinok kaphattak ilyen kitet. Vagy honnan lehet szerválni?
-
headhunter86
senior tag
Nálam le lehet tölteni az Overwatchot. De ez vajon még a BETA? Szóval nincs értelme letölteni ugye? Még nincs meg, csak elő van rendelve 576-nál.

-
headhunter86
senior tag
Nyugodtan rendeld elő. Maximum lemondod, hogy mégsem kell. Én is előrendeltem 576-nál, és semmi kötelezettséggel nem jár, maximum nem veszed át. Engem konkrétan telefonon kerestek meg és ajánlották fel, hogy rendeljem elő.
Persze ha te megjelenés után akarod megvenni, akkor teljesen mindegy, hogy előrendelted-e vagy sem, előrendelői extrák akkor már nem fognak járni hozzá. -
headhunter86
senior tag
Bétáztam 1-2 hónapja. Felraktam újra. De nem enged játszani. Azt írja No OverWatch License found.
Hova lett a bétám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robotporszívók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

D

TBT