- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Rein animated short: Honor and Glory
-
sirszevenap
addikt
Ez egy komplett nagy baromság...
Ennek csak és kizárólag hardveres baja van. Az az nem közvetlenül, hanem közvetetten. Tehát amit (#11869) Pocok256 mond az lesz a megoldás szerintem.
A játék rohadt érzékeny az órajelekre. Saját tapasztalat, talán van aki még emlékszik rá: Amint OC-ztam a kártyát (akár manuálisan MSI Afterburnerrel, akár csak a saját progiján átkattintottam OC-ra(valami lóf@sznyit emelet az órajelen)) ugyan ezt csinálta nekem is. Vagyis a következőket pontosabban: Kifagyott, Ismeretlen GPU hibával kidobott, vagy egyszerűen megjelent egy sárga/olajzöld/fekete plecsni a monitoron és "szétfolyt" a képernyőn és mintha egy filtert tennél egy képre úgy ment tovább a felsorolt színek valamelyikében.
Amikor alap órajelen ketyeg, semmi baja, soha... Ill amit még észrevettem, hogy a CPU limit miatt csinálja ezt igazából. Amint húztam a cpu-t, megszűnt vagy sokkal több idő után jött elő ez a problem húzott vga esetén. Tehát nem bírta kihajtani a cpu-m a vga-t és amint 2-3 percig folyamatosan 100% a CPU és GPU kihasználtság akkor jön elő ez a problem.
Egyébként nekem is inkább rankednél jött elő. Sőt inkább nem így mondom. Akkor jött elő, amikor a csapat együtt és összedolgozva ment / ultizott / kombózott stb... Ergó sokkal intenzívebb a játék, több vizuális effekt stb stb. Jobban terheli a gépet. Ezt többször észrevettem. Amikor WM-el állsz a pálya másik oldalán és nézelődsz , sokkal kevesebb erőforrást használ a játék, mintha benne lennél reaperrel a sűrűjébe a dolgoknak.
Ja, GTX 1060 GamingX 6G-ről van szó.
(#11878) MK VII <<< Ezt meg töröltem. Mert ámbár elhiszem, hogy lekezelően beszél (Én is szóltam már neki egyszer) ennyi nem ideillő trágár facebookra illő kifejezést egyszer sem használt. Ezt harcoljátok le privátban, nem pedig itt. Ez nem idevaló.
-
brumi1024
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy van ez a játék, ami 12k környéki összegért ad több száz óra szórakozást és van mondjuk egy tetszőleges Far Cry/Deus Ex/Tomb Raider/akármelyik hasonló AAA single ami 10k-ért ad 20-at. Nekem ez a különbség már megér annyit (a folyamatosan jövő ingyen "DLC"-k mellett), hogy néhanapján támogassam a fejlesztőket (szakmabeliként ez amúgy sem áll messze tőlem).
-
f3rdzs0
senior tag
hm, nekem béta és mostani pár nap alapján
Offense: Genji (a videón végül Mei is meghalt
)
Defense: Hanzo
Tank: nem nagyon tolom, így ha tank kell általában csak behozom Mei-t (fal+heal mellett elég nehéz lehet leszedni)
Support: Lució (igazából no effort healer, ami bejön, gyakorlatilag csak az offensre kell koncentrálnom, meg hogy mindig emberek között legyek, ezen felül minden automatikus, aminek köszönhetően általában olyan eredményeim vannak vele mintha offense lennék) -
TBT
Topikgazda
-
tepenzed
őstag
Bastionokat úgy szedem ki Widowmakerrel, hogy köpni nyelni nem tudnak.
Én nagy balance változásokra nem számítanék, azért a több hónapnyi closed beta alatt épp elég változás volt (volt elég játékos ahhoz, hogy észrevegyék mi op és mi nem), amúgy sem nevezném egyik hőst sem imbának, csapatfüggő az egész és hogy mennyire értelmes az ellenfél -
Raysen623
addikt
Bastion csak és kizárólag addig jó, amíg nincs egy sniper, vagy tracer aki elkezd csak és kizárólag téged üldözni a pályán, mert a csapattársak nem foglakoznak vele. Én nem tudok vele érvényesülni,mert azonnal kilőnek, és nem egy hanem rögtön 3 ember áll rám. Nagyon csapatfüggő minden, de valószínűleg pár karakter nerfelve lesz induláskor.
-
[Prolixus]
addikt
Na csak utánakerestem, ez vagyon írva a hivatalos oldalon:
Pre-purchase the digital version of Overwatch or Overwatch: Origins Edition for PC via the Battle.net Shop. We'll send two early-access keys (PC) to your Battle.net email address—one for you and one for a friend—before the Open Beta begins.
If you've already pre-purchased digitally through Battle.net, you're good to go. We'll send you two keys before the Open Beta early-access period gets started.
-
.LnB
titán
Ha annak a Doom-nak lenne bármi létjogosultsága vagy jövője, akkor a Quake pro playerek 80%-a arra váltana. De nem arra váltanak, hanem Overwatch-ra. Annak ellenére, hogy a Doom és a Quake egyenes ági rokonok. Elméletben. Mert gyakorlatban az a Doom... szégyen.
Overwatch szépen be fog állni a CS:GO mellé mint legnagyobb competitive FPS. Nagy sikere lesz profi szinten, az meg majd vonzza a casual játékosokat is.
-
k-adi
nagyúr
Szerintem is ki fog fulladni a DOOM.. olyan lesz mint az EA féle SWBF... 2 hónapig újdonság, aztán kuka...
OWben hosszútávon több potenciált látok, a szememben egy TF2.0 de nekem pont egy ilyen kell, mert az eredeti TeamFortress-t már évekkel ezelőtt meguntam, de az alapötlet jó
-
[Prolixus]
addikt
Sőt, a sarki zöldségesnél is Tracer poszter van kirakva, nem Doomguy...
Nem mondom, hogy nem lesz igazad, mert szerintem is így lesz, de ez csak tipp, magabiztosan nem lehet kijelenteni semmit. Az meg eléggé irreleváns szerintem, hogy devianarton milyen mértékben jelennek meg a játékok. Blizzard játékok mindig nagy hype-pal mennek, az Overwatch "művészileg" is könnyen megfogható, természetes, hogy erőteljes a játék jelenléte ilyen oldalakon. Viszont aki rajzolja, közel sem biztos, hogy meg is veszi a játékot...
-
TBT
Topikgazda
Widowmaker vs Tracer. Pont úgy, ahogy a BlizzCon-on mutatták. Zseniális! Tracer de aranyos volt + mutogatták mindkét karakter popsiját eléggé, szóval remélem törölni fogja ezt is a Blizzard.
Nem csoda, Chris Metzen mindig azt szokta mondani, hogy ők nem játékot készítenek, hanem világot (univerzumot). És ez most is bebizonyosodott! -
JSaN
addikt
-
TBT
Topikgazda
Naná, Tracer mellett ő a kedvencem!
Először azt hittem, valami másik játékra, esetleg filmre gondolsz.Még mindig sajnálom, hogy a CE mellé nem Tracer szobor jár!
A CE-ben lévő szobor is biztosan jó lesz, de ennek az egésznek Tracer a kulcsfigurája, illő lett volna őt beletenni a dobozba.
-
warcat
veterán
Később még hozzácsaphatják a bétát,de még korai fázisban van azért az egész hozzá,és akkor most mindenki arról beszélne,hogy milyen olcsó csalogatást űznek preorderek miatt.
Viszont így lehet spórolni,külsős boltok pl az alapkiadás 40 eurós Blizz árát le tudják vinni 25-28€ közé,a többit megtartod vagy ráköltöd egy origin upgradere battle.neten,ami 20 euró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest