- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Én ezt értem, de nem fogok olyan hőssel játszani amit nem ismerek. Supportból Luciót használom, az ide alkalmatlan volt. Emellett Pharah jó a bunker taktika ellen, csak egyedül nem tudok leszedni 3 Bastiont...
Az összes hőst szerintem csak az ismeri jól aki már a closed betába is bekerült.
-
törölt tag
Hanzoval az a baj, hogy távolra random, hogy talál-e vagy sem, mozgó célponthoz nagy mák kell, 1-1,5 mp mire oda ér a nyila, pár pixelt elmozog a cél és fail. Rövid távon pedig gyenge igaz ott a scatter, de egy lehetőség és ha nem jön be tuti halál. Mondjuk ez be is határolja az optimális használatot. Mid range és profi map ismeret. Bár már láttam olyan hanzot, aki folyosón osztotta a headshotokat. Snipernek szerintem ezerszer jobb a widowmaker és annak a mobilitása is sokkal jobb.
-
L4mie
veterán
Igazi CC karakter
igen bejövős nekem is, bár csak egy AI-t mentem vele.
Egyenlőre ismerkedem a karakterekkel, sajnos bétát kb. 3 órát tudtam tolni.
Most is csak kb 2 órányi időm volt.
"PVE" ben Bastion továbbra is nagyon beteg, de ez tudott.és a vicc hogy nagyon sok olyan kör van amikor a csapat inkább bogarakat gyüjtöget a bokrok alatt vagy nem tudom mit csinálnak de nem gondolkoznak az fix. PVP jobb vagy ott bosszantóbb?
-
-
saen
veterán
Szerintem semmi nem indokolja, hogy egy hősből akár kettő is legyen egy csapatban. 21 hős van, 6 különbözőt talán nem olyan nehéz összeválogatni... Szerintem rengeteg múlik már a csapatösszeállításon meg, hogy a taktikai részére odafigyeljen mindenki. A lövéspontosság és reflex az egy dolog, de amikor támadni kell és nincs aki bemenjen a sűrűjébe, mindenki a pálya szélén ugrál abból sose lesz győzelem.
Emellett a pályák nehézségében is hatalmas különbségek vannak. A road 66 támadásnál kb mission impossible, még sose sikerült nyerni, egyszer volt, hogy a cél közelébe sikerült menni, de általában az első checkpoint-on se megyünk túl. Másik hasonló pálya talán az olasz (?), ott meg védekezőként szinte lehetetlen. Persze még én se jöttem rá minden pálya titkára meg, hogy hová milyen csapat a tuti, de azt már tudom, hogy 3 sniperrel minden pálya bukta
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest