- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Hotsban pl leave után köteles vagy pár meccset olyanokkal játszani qmben, ahol szintén leaverek vannak. Ha ott is kilépsz, az előírt meccsek száma növekszik. Itt is igazán bevezethetnék (más kérdés, h ettől még a meccs elején lelépő, s a vége elött visszajoinolókat így nem tudják továbbra sem kiszűrni...)
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
sirszevenap #11200 üzenetére
Mi ne lenne oké? A játékosbázis köszöni szépen jól van, kompetitív része, versenyek annyira nem pörög mint egy nála ezerszer idősebb dotanál, lolnál, de az is elvan. Az, h próbál egyéb blizz játékokból átcsábítani plusz embereket, nem azért van mert amugy döglödik s így próbálják életben tartani, hanem azért, mert 3 sor bepötyögésével lehet fognak pár új hotsost. Akik meg majd fizetnek nekik, ha úgy tartja kedvük, ergo pénzt szereznek kb ingyen. Az más kérdés h maga a q szar, mert így h qmbe kényszerítenek mindenkit, s jön 3 random ow-s aki afk végig, épp h büntetések elött lecsap egy mobot azt csá, így nyilván nem sokaknak fog bejönni. Ha pl 3 win lenne a feltétel, máris sokkal nagyobb eséllyel tetszene meg egyeseknek.
Mellesleg nyilván nem mindenkinek kell tetszen a moba, s azon belül a hots, attól még h valaki fps, vagy esetleg blizz játékokat kedvel, akkor sem.Nem mellesleg ez nem egy lebutított moba, hanem teljesen más. A dota/lol az tipikusan a carryzős tipus, ahol 1 pro player 4 retardáltat győzelemre tud vezetni, míg a hots csapat alapú, 4 jobb játékos egy gyökérrel valszeg veszteni fog 5 normális, de bénább játékos ellen. (namost ebbe beleengedni afkzó embereket nyilván jót tesz a léleknek
)
Attól még h itt talentek vannak s nem itemek, nincs last hit, illetve nem personal hanem global xp van, nem lesz kevesebb, sőt. A pályák változatosságáról nem is beszélve.
Önkínzásnak nevezni meg lol... Nyilván aki 2+ éve nyomja s többezer játékot letolt már az szenvedni szeret, nem? egyszerűen csak annak kínzás, aki így éli meg, de ne általánosítsunk. Nekem pl wow kínzás, AC kínzás, lego játékok kínzás, de nem jelentem ki, h aki azzal játszik az mazochistaMindenesetre nagyon off ez itt, s egyrészt sajnálom, h embereket hots játékra sarkalnak amikor nem akarnak vele játszani, de ha egyszer valaki lootwhore s skinért bármit, az fogadja el sorsát s szenvedjen
Alig várjuk már mi is egyébként h vége legyen s a sok noscope afk-s ow-s visszamenjen oda, amivel szeretne is játszani... PEACE
-
Madwe
nagyúr
Sok maradandót valóban nem, de azért ott is aktív volt egy ideig.
-
Madwe
nagyúr
Van már valami competitive mód? vagy várható valamikor? betaban tetszett, de ilyen quick matchek nekem nem elegek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
sirszevenap #3164 üzenetére
Az hagyján, de nem is mozognak jóformán, pláne nem ugrálnak. Teljesen más játék
-
Madwe
nagyúr
válasz
Németh Péter #2766 üzenetére
Dobhat a gép olyat is ami már megvan, nem?
-
Madwe
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2746 üzenetére
Nem op, csak még nem jöttél bele a játékba
Egy reaper vagy egy genji szétkapja pikkapkk pl.
-
Madwe
nagyúr
Ameddig nincsenek közös pályaelemmegnevezések, addig a jobbról jönnek az mindig azt jelenti, hogy jobbról jönnek
Azaz ti "hátulról" érkeztek A pontra, az ellenfél "elölről" jön A pontra, s ahogy előrefele nézel, úgy a jobb oldal a jobb oldal. Ennél jobb egy fokkal, ha ti 6 órától jöttök, az ellenfél 12 órűtól jön, a full jobbos az a 3 óra, a balos a 9 óra, de lehet kicsit pontosítani is
-
Madwe
nagyúr
válasz
headhunter86 #2521 üzenetére
7:52nél kezdődik, ahonnan a link is indul kb
-
Madwe
nagyúr
válasz
sirszevenap #1739 üzenetére
Hogyne nyílnának, vagy lemezessel nem játszhatsz aznap? vagy csak single van a lemezesen?
-
Madwe
nagyúr
Hajjhajj. A valós késleltetésed a következőkből adódik össze: monitorod input lagja + képfrissítés sebességéből eredő input lag + szerver tickrateje-pinged eredője. Azaz ha 60hz helyett 144hzen játszol, akkor 16ms helyett 7 ms lesz az abból eredő lagod, azaz nyertél majd 9ms-t.
Az meg nem értem miért gond, h van aki 144hzen játszik? ha neked is számít ennyit az a 9 ms akkor vegyél te is olyan hw-t, vagy fogadd el h ennyit tud a géped. Vagy most akkor mondjuk azt h legyen 20fps a lock, mert van aki csak annyin játszik? egérből meg kötelező legyen a lehető legszarabbat használni? dpi-t le kell szedni kötelezően az egeren? oldalsó gomb tabu! Hangot is csak 2.1ben kéne engedni, még a végén akinek 5.1 vagn jobban be tudja lőni ki honnan jön, ez csalás! Pláne ha a középtartományt megemeli ahol a léptek hangjai hallhatóak! Felháborító!
(#1377) .LnB Csak én tartom viccesnek h egyklikkes noobbarátnak hívod a játékot ami emiatt szar, majd tipikus ubernoob dolgokat írsz le? hanzo ultija kb esélytelen h elkapjon ha van eszed. bastion könnyen counterelhető.
Az meg h képességek között van olyan ami wh-t ad, amit taktikusan lehet használni balanceolt kitalált keretek között, azon sírni... Aimbot ulti meg miért is zavaró azt se értem. Egy ulti, de ha nem vagy noob az aimbot amugy se segít annyira sokat, mert amúgy is tudsz célozni... Vagy akkor már pl winston fegyvere is op mert rátapad az ellenre ha megvan a los? lol
Szóval nem értem h ha téged ennyire zavarnak az ultik, minek erőlteted? nem neked való.
-
Madwe
nagyúr
Logikádat követve minden fps játék egy doom1 rework, tekintve mindegyikben egy embert irányítasz, mindegyikben wasd mozogsz, egérrel nézelődsz, bal klikkel lősz, első személyből nézed, mindegyikben van életed. Igen, a műfajnak vannak alapvetései, hots pl azokhoz sokkal jobban hozzányúlt mint bármelyik másik moba.
D3 skillrendszer teljesen más, endgame teljesen más, kb csak a lore ugyanaz de pl a grafikai hangulat is tök más.
-
Madwe
nagyúr
A d3 messze van a reworktől. Nem véletlen a path of exilet hívják az igazi d2 utódnak. D3 teljesen más, ezért is ment az elején a sírás. Szemellenzős vagy.
A hots teljesen más mint a dota lol, kb köze nincs hozzájuk, teljesen máson van a hangsúly, objektumorientált, tf orientált, nincs benne carry, csapaton múlik minden nem egy hősön. Ezt is reworknek hívni szemellenzős...
A wow milyen bc-t reworkolt? inkább eq-t, nem is tudom bc mi akar lenni...Ja h a saját kiegjük s az új kiegjükről beszélsz. ok azt megadom -
Madwe
nagyúr
válasz
Skillerz #1300 üzenetére
A hősöket ingyen kitermeled normális játék mellett. Nekem minden hős megvan traceren kívül - mert mostanában nem játszottam - s eddig kb 40 eurot költöttem rá... Betaból csak 1 éve lépett kb ki. Kéthetente de havonta biztosan van egy egy nagyobb patch. Pályák is jönnek kb 2-3 havonta, mindegyik teljesen más. Ladder lassan jön (remélem, mert amíg a hl hs szerű fos vissza nem megyek
-
Madwe
nagyúr
Látom továbbra se érted amit mondani akartam. 40 dollárért kapsz 1000+ óra játékidőt. Máshol 60 dollárért kapsz 10-50 órát (rosszabb esetben annyit se), ami single only... Az h van olyan multi játék amiben van single is, és az 1000+ multi mellett nyomsz 3-4 óra töltelék singlet, az miért lenne lényegesen jobb, annyival h jogos legyen a sírás az áron?
-
Madwe
nagyúr
A cod és bfben is gyk. multi van, single része ilyen tessék lássék. Meg eleve sose értettem ezt a sírást ezen, singlebe 5-20 óra megy bele ált, multiba végtelen, de 1000 óra simán meglehet, ergo tovább kitart. Szóval akkor miért nem a single only játékok árát sokallod?
(#1278) .LnB Competitiveben pont h kevesebbet számít az aimbot ulti, mert amúgy is jobban céloznak. Amúgy még nincs competitív módról info. De ulti biztos lesz benne.
-
Madwe
nagyúr
Hahaha. Hotshoz akkor nem volt szerencséd, ahol teljesen használhatatlana rank rendszerük amit a hsből vettek át. lassan le is cserélik a ladder rendszerre ami az scben van. Mellesleg ez is a ladderhez hasonlít, ami scben van, nem pedig a hses rankedhre. Röviden: a hearthstone rendszere 1v1re jó csak, csapatmeccsekre nem. Blizzardot és a profizmust egy lapon emlegetni meg
Mellesleg nyilván nem csak a party méretét nézi hanem a csapat össz mmrjét is h rendben legyen. Ugyanakkor hotsban pl ha egyik csapatban van egy premade 2 fős group s a másikban nincs, akkor a premade nélküli csapatnak kicsit magasabb az mmrje, h ezzel ellensúlyozzák azt h a másik oldalt valszeg összeszokott, teamspeaket használó ember van.
-
Madwe
nagyúr
válasz
-conrad- #804 üzenetére
A wow, hs és főleg a diablo casualosodásában egyetértek (elég megnézni d3at és path of exile-t, ami kb az igazi diablo 2 utódja...)
Ugyanakkor hotsban nem értek egyet, max olyan szinten h soloban aki belép casualnak érzi, mert nem nyom annyit latba a személyi teljesítmény, annál inkább az egész csapat. Ez casualkodásra jobb mint lol vagy dota, de ha komolyabban veszi az ember, van olyan nehéz mint a másik kettő, csak más mentalitást igényel. Ehez pronak se kell lenni h fontos legyen, elég a hlben rank25 alatt lenni
Szerintem Overwatch is ilyen lesz, casual pisti egyedül belép s elszórakozik meg egyszerű neki, de amint komolyabban akarja vki gondolni, iszonyat mélységei lehetnek majd a játéknak (persze ehez nem árt egy rendes mm és rankrendszer sem h legyen értelme) s pro szintről már ne is beszéljünk.
Szvsz hotsban és owban pont jól eltalálták ezt a casualnak is tetszik de proknak is kihívás rendszert, mondhatni a tanuló görbe eleje sík, a vége nagyon meredek
-
Madwe
nagyúr
Tudom, csak azt mondom, h a 7.5m beta jelentkezés még a 40 euros ár elött történt, utána kevesebb lett volna.
Abban igazatok van, h kb bárhol máshol jobban élnek az emberek mint nálunk, s ők kevésbé árérzékenyek mint mi, DE nem véletlen a f2p modellek szárnyalása manapság, ezt azért be kell látni.
AAA címek esetében inkább b2p híve vagyok, de sok esetben a f2p jobb tud lenni - esetemben így lett volna az OW-val is. hots féle ingyenes, termeled a goldot s veszed a hősöket/pénzért unlockolsz 1et 2őt jobban tetszett volna nekem. Ha tetszik, akkor biztos hagyuk náluk pénzt hősökre skinekre, valszeg többet is mint 40 euro. De látatlanban nem fogok érte pénzt adni...
Volt szó a demorol, az nem tudom hoyg képzelitek hogy működne? Többi játékuk esetén alap volt a dolog, de egy csak multi fpsnél? botok ellen mehetsz csak? vagy mehetsz pár kört? utóbbi lehetséges, de furcsa lenne...
-
Madwe
nagyúr
Én kapásból 4 accounttal iratkoztam fel a bétára, azt mégse fogom megvenni - akkor még azt hittem hogy f2p lesz... szóval az a 7.5m szép szám, de tekintve h nem lehetett róla semmit se tudni, sokat nem jelent - legalábbis azt semmiképp nem, h 7.5m potenciális vevője lenne releasekor.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #351 üzenetére
Roleból biztos sok, heroból pont kellemes
-
Madwe
nagyúr
Nem játszottam tf2vel, azt se tudtam h anno fizetős volt. De ma nem az, s az ellen mennek.
Ugyanakkor részemről más az oka van, nagyon nem vagyok már tizenéves, de jó is lenne
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.
Ugyanakkor igaz h más üzleti modell, szóval nem feltétlen jogos azt felróni neki h túlárazott.
Az oroszok nem a f2p játékokat lepik el, hanem mindent.. Attól mert fizetős valami, ugyanúgy ott lesz az önfejű csapatra szaró nekemvanigazam vérszergej. Amit a f2p pluszba hoz az a tinik, akik teljesen más mentalitásúak, esetleg nem beszélnek angolul stb - legalábbis én ezt így vettem észre... Ettől függetlenül a szűrőben igazatok van, csak kár h nem jár mellé még egy russianfilter is
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
Ugyanakkor ne lepődjetek meg ha megjelenésekor fent láttok majd, simán benne van, csak most hőzöngök részegen
-
-
Madwe
nagyúr
Most komolyan 60 euro lett az ára? AAA ára lett??? fizetős skinek pipa. Havidíjat nem akarnak még mellé esetleg? amikor tf2 ingyenes, cs 10 eur de általában 3-5 között akciózzák, ezt belővik 60ra??? vagy valamit félreértek? ingyen megéztem volna, 20at lehet max adtam volna érte, de ennyit... maradok a hotsnál + blade and soulnál, ez így nekem kimarad...
Amúgy közvetítések csak engem nem kötnek le egyáltalán? látom rajta h fun játék s kipróbálnám, arra jó, de a játékmenet mivoltából nem lehet olyan jól követni a történéseket mint egy mobánál mondjuk... tf2-t se követtem mondjuk... szóval egy bajnokságot nem tudok elképzelni h hogyan tudnám rendesen átlátni mi a helyzet... meg pont a gyakori folyamatos akciók miatt nem is nagyon van dinamikája. ami játszva jó, de nézve annyira nekem nem adja. ezen most csak azért bosszankodom, mert az ára miatt játszani biztos nem fogok vele, nézni meg nem élvezem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest