- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
sniper elite #11000 üzenetére
Szerintem ugyanakkora lesz mint a gx2.
De amúgy is aki ebből tud venni 2-t az megfelelő lapot és egyebeket is tud majd. -
Laraxior
titán
válasz
sniper elite #11000 üzenetére
ugyanolyan lesz mint a GX2... szvsz
-
tome.jr
addikt
válasz
sniper elite #10967 üzenetére
Hát az szép lenne ha ezekből a quad SLI jól működne, de ez sajnos megint a driver-eken fog múlni.
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #10964 üzenetére
A GTX295 kozel ket GTX280 teljesitmenyet hozhatja. (a vegso orajelektol fuggoen)
-
NFree
addikt
válasz
sniper elite #10964 üzenetére
Kérlek szépen ha követted volna figyelmesen a dolgokat akkor 55nm jönnek ki na most ebben alényeg asszem a kisseb chippet kevesebből állítanak elő kevesebb lessz afogyasztás , kevesebb cucc kell bele így elméletileg kevesebbe fog kerülni, csak ez kis hazánkba tuti fordítva lessz . Tehát a gtx285 a 280 hellyére lép áttervezet nyákkal kevesebb fogyasztással.
Elvileg olcsóbban. A csúcsot probálja meg bevenni a gtx295 az benne az ujjítás , hogy két magot fog tartalmazni mint a hdx2, hasonló módon mint anno a 9800gx2,és ha minden igaz akkor 2 db 55nm-es gtx295 magot fog tartalmazni, ami elvileg gtx280sli teljesítményére lessz képes kevesebb fogyasztással. hogy a hűtés ebből kifolyólag, hogy fogja bírni még kérdéses+nem tudni még milyen órajelekkel fognak kijönni, de jó eséllyel pályázhat majd a legyorsabb kártya címére, biztos horror áron. Legalább is én ezt szűrtem le parányi kis agyammalmegvan még a QX9650-ed
-
bim
veterán
válasz
sniper elite #10898 üzenetére
érdekes dolgokrol mesélsz.
nekem 4 éve csak viz hűti a rendszerem és pumpamegállásom még soha nem volt és dugulásom sem.
olyan viszont volt hogy elfelejtettem összeduugni a pumpa csatlakozóját és elinditottam a gépet.
dobott egy kéékhalált amint tulmelegedett a proci és lekapcsolt a gép.semmi nem történt....összedugtam és ennyi.
azért egy rendesen összerakott és karbantartott rendszerben megnézném hogy alakulna ki egy dugulás. -
Laraxior
titán
válasz
sniper elite #10896 üzenetére
8-10 darab csavart igazán nem nagy dolog kicsavarozni, mert más teendő nincsen gyárihűtő levételénél...vizesblokkot feltenni pedig ugyanennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Steam topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest