Új hozzászólás Aktív témák
-
dzso22
senior tag
Ugyanúgy mint léggel
legfőképpen csak a bele kell azért hogy a bordát fel tudjam políroztatni így tudom használni a fiút míg elkészül az "új" hűtése. És még ez miatt is kéne hála valamelyik régi kontár tulajnak
Ha megfelel az én hűtőbordám az vissza tudnám adni -
dzso22
senior tag
válasz
Tothgera30 #22741 üzenetére
Köszönöm remélem összejön a dolog.
-
dzso22
senior tag
-
dzso22
senior tag
válasz
Tothgera30 #22739 üzenetére
Majd kiderül mi lesz belőle.
Lehet a végén csak egy fogpiszkáló
Szépen gyűlnek az anyagok valószínű december után neki is tudok állni a "hűtő turbózásnak",de a ref. hűtőhöz nagyon ragaszkodom -
dzso22
senior tag
Esetleg valakinek eladó gtx280 referencia hűtője?
Nagyon hűvös gtx-et akarok csiholni lesz polírozás minden. 3féle hővezető lap már úgy néz ki szerezve -
-
dzso22
senior tag
válasz
rup1u5 #22719 üzenetére
Már ez is nagy segítség
Én is Mx2-re cseréltem már a karin a pasztát.
A thermal padjaim 5W/mk-sak. Kezd összeállni a dolog úgy néz ki ilyen hőátadós tappancsokkal és mx2-vel ennyi a maximum hűtés amit ki lehet hozni.
a Paszta miatt is 4.5W/mk úgy néz ki vrm re minimum Mx3, tappancs még kérdéses mert nehéz beszerezni 5W/mk nál nagyobb hőátadó képességű párnát ami nem vezeti a feszültséget. -
dzso22
senior tag
azért sikerült rendbe rakni -
dzso22
senior tag
Több fogyasztást eredményez így a vrm-ek is erősebb igénybevételnek vannak kitéve főleg ha több feszt is adunk a kicsikének.
Itt az én eredményem bár én furmark előtt is hajtottam a kártyát.
GPUz-n látni lehet hogy a VDDC current nálam 76 Amper viszont nálad 87Amper.
Itt viszont adtam feszt a kártyának itt már föl föl rúgott 90amperra is.Cseréltél pasztát?
-
dzso22
senior tag
Szeretnék egy vrm tesztet készíteni és egy kis segítség kellene.
Erre lennék kíváncsi ki milyen hőfokokat kap gpuz-vel , furmark-al 2.5perc járatás után ilyen beállításokkal.
Nagy segítség lenne mert ha eltalálom a megfelelő thermal padot akkor lehet biztonságosan tuningolni egy gtx 280-at és még talán mindenkinek segítségére lehet hogyan tegye még hűvösebbé gyári hűtős kártyáját
(Ha valakinek segítség: A gyári vrm thermal padok hővezetése 5W/mk) -
dzso22
senior tag
itt van még egy szép kép.
ez a látvány fogadott mikor lekaptam a hűtőt.
Még egy kondenzátor is le volt pasztázva -
dzso22
senior tag
MX2 megfelelő vastagságba
De a legrosszabb az hogy előzőleg valami ezüst pasztával volt "összerakva" a kártya ami nem is lett letakarítva hanem simán csak rárakták az új pasztát
Nem volt nagyon meleg a kártya gpu 115fok vrm meg 100-105.
tőle vettem a thermal padot.
mégpedig ezt: 0.8mm vastag
20x25mm-es 5W/mK-s nem tapadós!Talán az egyedüli pad ami 5W/mk-s hővezetéssel bír. nagyon jó cucc de így magában vastag mert a gtx280ra puha és 0.5ös párna kell ez viszont kemény és meg kell felezni mert túl vastag. de érdemes vesződni vele mert a vrm-ek az én kártyámban már a 80 fokot is épp hogy elérik
Van még egy másik típus. Bundatánál lehet kapni az állítólag zselés szerű majdnem olyan mint a gyári. rendeltem onnan is de még nem érkezett meg. Elvileg mivel zselés szerű azt egyszerűen csak fel kell rakni a helyére.
Nem tudom milyen jó ennek a hőelvezetése ha megérkezik lehet ezt is kipróbálom.Nekem az msi AB nem enged feszt állítani
-
dzso22
senior tag
Köszönet a segítségért akkor megnyugodtam
Gondolom feszt csökkenteni csak úgy tudok ha Nibitor elő azután bios flash,ezt viszont nem merem nagyon bevállalni.És Így nézett ki a kártya mikor szétszedtem.
Elég ijesztő. Még a kupak is le volt szedve a magról thermalpad pedig sehol -
dzso22
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene.
Nemrég vásároltam használtan egy Gigabyte GTX 280-at és eléggé le volt harcolva így kénytelen voltam újra pasztázni és termalpadozni. Furmark alatt a kártya hőfokai a következők:
MAX 95fok ház oldallapja nélkül MAX 87fok (Nem egy szellőzős házam van Raidmax sagitta) Jók ezek az értékel vagy kicsit meleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest