- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
TechMagneTic #16 üzenetére
Továbbra is csak rólad állít ki ez az egész egy szegénységi bizonyítványt. Beégetted magad, most meg személyeskedni próbálsz, ahelyett, hogy inkább elolvasnál egy általános iskolás könyvrészletet a szimmetria jelentéséről, ha már akkoriban nem sikerült megtanulni. Ultragáz.
-
cezarlacrone
aktív tag
Marad a Watch 7 44mm.
Talán majd jövőre, ha lesz tetszetős opciójuk. -
doooo
veterán
válasz
TechMagneTic #13 üzenetére
Tehát nem egy szimpla körről beszélünk. Igen, evidens. Ennek még mindig semmi köze az aszimmetriához, amit láthatóan továbbra sem gugliztál be (vagy isten ments, néztél meg egy könyvben). Az, hogy tetszik-e, más kérdés. Ha nem tetszik, teljesen rendben van, ha olyan kifogással indoklod ezt, ami objektíven téves, akkor ellenben ki leszel javítva, kétszer is. Egyszerű.
-
TechMagneTic
tag
Elnézést a rossz szóhasználat miatt... Javíts ki kérlek akkor: Az OLED körül nem mindehol ugyan olyan vastag a káva/keret része. Míg bal és jobb oldalt majdnem kiér az OLED a keret-tokozásig addig fent és alul nem és még ott is különböző vastagságú a keret. Ha ez neked nem tűnt fel rendben. Részemről még mindig tartom, hogy írtó bután néz ki
-
lewisfm
aktív tag
Akkus üzemidő? Tud már legalább 1 hetet?
-
doooo
veterán
válasz
TechMagneTic #1 üzenetére
Semmi aszimmetrikus nincs benne. Tudod mit jelent a szimmetria? Guglizd be bátran.
-
polo493
tag
semmi fejlődés aksiban.. csak a hülye AI duma edző meg a többi felesleges marhaság!!
-
LosBlancosRM
őstag
Ritka ocsmányak. Pedig kéne már venni valamit az első generációs SW helyett. Még a végén Huawei lesz.
-
Straw
senior tag
válasz
Én ezzel még meg tudnék brátkozni, nagyon sok valódi óra van ami hasonló design-al rendelkezik, ott sincs semmi funkciója, csak így néz ki, de itt, ha már nagyobb a ház, bele kéne férnie egy nagyobb aksinak.
Nálam ami abszolút No-Go és ez full szubjektív, hogy a Classic esetén a forgatható lünetta finom barázdáit cserélték erre az ocsmány bemarásos verzióra (tudom hogy a rendes óráknál is így van, ott sem tetszik) -
helixP
nagyúr
Hát, ez nekem elég nagy szívás... Két évente szoktam váltani a 40mm-es Watchomat, 4-6-... és most jönne a 8. De hát ezt tuti meg nem veszem, ha valóban ilyen lesz. Lemaradtam arról, hogy a sima 40-44mm-es vonalhoz is hozzányúlnak.
-
Lajmund
őstag
Engem az zavar hogy dizájnon kívül semmi haszna ennek a formának. Nagyobb aksi és tudás ettől nem lesz szóval oda a jó óra forma a semmiért. Haszontalan felület.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Valóban hülyén néz ki.
-
TechMagneTic
tag
Engem borzasztóan zavar, hogy asszimetrikus a "káva" a kijelző körül. Az első képeken ahol szemből látható a renderkép... Úgy látszik a Samsung designereknek nincs szép érzéke
Nyilván nem én vagyok a célközönség de akkor is bután néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest