- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz St3ven #32075 üzenetére
Havidíjas előfizetés. Nem igazán értem, hogy raziel01 által mondott szeptember 30. jó-e, elvileg ugye 2 hónap, tehát szeptember 10 ha szigorúan vesszük, de ha ezzel lépek be ebbe a hónapba egész szeptemberben akciós még?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
1430
senior tag
válasz St3ven #32073 üzenetére
Talán vígaszt jelent, hogy ez évek óta így van*, csak Domino-nál működik az oda-vissza váltással a kedvezmény.
*Mivel március 1-én megújult a promóció, aki korábban már minden Go!Net csomaggal kihasználta a kedvezményt, annak márciustól ismét jár minden Go!Net csomagra egy alkalommal az új, megváltozott mértékű kedvezmény.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
Soulfly842
addikt
válasz St3ven #31811 üzenetére
Tegnap este 8 körül asszonypajtás is így járt... telója be volt kapcsolva pedig, olyan helyen volt ahol eddig mindig és a hívott szám jelenleg nem elérhetőt dobta a hívott ügyfélnek... bár ez nem általános, ez egy rövid időszakhoz kapcsolódó egyszeri hiba volt valószínűleg.
A beállítások/hívásátirányítások nem lettek módosítva, ua. volt a beállítás akkor, előtte és utána is.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz St3ven #31793 üzenetére
Hát nem tudom, iOS-en ez egyáltalán nem sok (sőt van pár 60+, és nem játékok, mert az 1GB+). De droidon is ránéztem pár általam használtra, pl a vine is 16mb, instagram szintén, De 16 meg 32GB-nál nem tudom mit számít, hogy 10 vagy 20 mb egy app. Elcsodálkozni lehet rajta, de hogy ezért ne töltse le és használja valaki 2013-ban, az fura számomra. De ez van.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz St3ven #31795 üzenetére
Nem nagyon szoktam foglalkozni az alkalmazások méretével, viszont így megnézve, nálam jó pár 20mb+-os alkalmazás van telepítve. Abban viszont egyetértek, hogy szerintem sem tartalmaz semmi olyat, ami indokolná az ekkora méretet. Főleg, hogy +15 megát foglalnak az adatai is.
-
pethYeti
addikt
válasz St3ven #31599 üzenetére
Értem köszi mindkettőtöknek. Néztem a dominos szerződést, és nincs hozzá ilyen 5 jegyű kód amivel ugye betudok lépni webshopba, azt betudják állítani t-pontban, mert anélkül elég nehezen tudok készüléket rendelni.
Ha átváltok előfizetésre akkor webshopon keresztül meg fog jelenni a hűségidős készülékvásárlás ha be vagyok lépve? Nem akarnék véletlenül olyan hűségidőt hogy készülék nincs hozzá mert rosszra kattintottam.
-
-
1430
senior tag
válasz St3ven #31479 üzenetére
Létezik roaming GPRS tiltás, de azt csak ügyintéző tudja aktiválni vagy feloldani. Ugyanakkor - ahogy Varszegig írta is - ha nincs aktív roaming adatcsomagod (különösen a forgalmi díjasra figyelj, bár ezt a korábban default szolgáltatást tavaly nyáron mindenkinek kikapcsolták, aki a megelőző egy évben nem használta), akkor a mobilinternet nem fog működni roaming helyzetben.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz St3ven #31479 üzenetére
Én felhívnám a helyedben a 1430at és kérnék ügyintézőt és letiltatnám a roaming adatforgalmat.
Én 3 ügyintézővel beszéltem utazás előtt 1 aztmondta hogy alapból nem tudok netezni külföldön, 1 aztmondta hogy 19000 Ft-ig netezek MB alapon utána letilt, a 3. pedig nem tudta ezért inkább letiltattam. -
sylas
tag
válasz St3ven #31220 üzenetére
Nem, de ez az összes cégre vonatkozik, pénzügyi szektoron át mobilkommunákáción, jogrendszer minden, mivel minden mire épül?... Az már nem tűrnenyomdafestéket
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
Something_
őstag
válasz St3ven #31019 üzenetére
Tudtommal, hogyha eláll a készüléktől, akkor bukta, mivel a készüléket kedvezményes áron vásárolta az előfizetés mellé.
Ha eláll, akkor marad az előfizetés, telefon nélkül:-)Nem kell itt cselezni. Be kell menni, meg kell mondani, hogy rossz a készülék, kér egy újat, ami működik. Ennyi.
-
St3ven
addikt
-
1430
senior tag
válasz St3ven #28001 üzenetére
A csoportos beszedés terhelését a fizetési határidő napjára időzíti a Telekom, illetve ha az nem munkanap, akkor a következő banki munkanapra.
smooh
Ha legalább arany szinten vagy, akkor lesz részletfizetési konstrukció is.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #27859 üzenetére
A 36303444475 valami központi T-s szám?
Mert a számlám alapján két sms-t is küldtem ide a múlt hónapban, de fogalmam nincs, ki ez, mi ez, a T tudakozójában sincs bent.
Annyit látok még a számlán, hogy ezek az sms-ek közvetlenül a mobil lottó jóváhagyó sms-ek előtt lettek küldve. Vagyis hiába használom a beépített T-Mobile menüt a telefonomban, benne a Mobil-lottó alkalmazást, ha azon keresztül küldöm be a tippjeimet, akkor is számol fel sms-t, mintha a 1756-ra küldeném?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
313313
addikt
válasz St3ven #27912 üzenetére
Passzolom, bár régen 5 voltos volt a sim, mostanában 3 és 1,8 voltosak, akkor nyilván kevesebbet is eszeik Sim csere gyorsabb az tény...
Viszont azt ne felejtsd el, hogy egyre több telóba kell micro sim, meg egyre több csak kis csipessel megy.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz St3ven #27910 üzenetére
Hát passzolom, másik telefonba ugyan ez a sim?
Lehet sim a ludas... Max ha beküldöd újra szervizbe, ráíratod szerviz lapra, hogy régi sim kártyával használod...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz St3ven #27908 üzenetére
Mondjuk nem tudom mi a telefon pontos baja, csak belepfázok
Ha ilyen térerő gondok is játszanak, akkor sim is lehet ludas...
Nagy csip
Kis csip
Pl az én Alcatel telefonom dobozára rá van írva, hogy nem használható nagy csipes régi simmel. Nokia 5230 elvileg a nagy csipes kártyákat nem is látjaHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
club1
veterán
válasz St3ven #27877 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen készülékem, aztán a 2. szoftverfrissítés után memóriakártyát cseréltem, azóta nem fc-zik. A kártyát újraformáztam, de betéve egy másik készülékbe egy-két naponn belül abból is előhozta az újraindulásokat (jellemzően valamilyen program, pl. Google Maps használata közben).
-
legenda
válasz St3ven #27872 üzenetére
beírják a jegyzőkönybe, mivel annak tartalmaznia kell a a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt, de a döntést nem feltétlenül/csak a szolgáltató hozza meg, mivel a javítást a gyártói szerviz végzi, és a vonatkozó jogszabály alapján simán elutasíthatják például a cserét, és javítást eszközölhetnek, ha a csere aránytalan többletköltséget jelentene a javításhoz képest, például egy mobiltelefon ára 100 e ft, de a javítás 10 e ft.
alapban a sorrend; javítás -> csere -> (árleszállítás) -> elállás.
elsősorban javítás vagy csere, és ezekből a főszabály szerint a fogyasztó választ!
más kérdés, hogy lásd a fentieket is, több esetben mondhatják hivatalosan, hogy javítás lesz, nem cserélik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Edi77
őstag
-
legenda
válasz St3ven #27661 üzenetére
inkább tiltom a roaming szolgáltatást, az a biztos!
tiltás nélkül hiába állítom kézire, amint nincs elérhető saját hálózat, máris dobja az elérhető külföldi hálózatokat, és ha nem figyel az ember, könnyen csapdába eshet.
nem is magam vagy a feleségem miatt félek, de anyám és az anyós is az én előfizetésemet használja, és ők meg ott laknak, ráadásul nem is vágják annyira a dolgot, meg ugye nem nagy eltérés volt, hogy t-mobile h vagy t-mobile skRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lavar
aktív tag
válasz St3ven #27383 üzenetére
Hali, bocsi az értetlenkedésért, de ez engem is érdekelne.
A honlapon ezt találom a hívószámkijelzésről:"Havi díj
A T-Mobile ikon 200, T-Mobile ikon 400, T-Mobile ikon 600, Mozaik XS, Mozaik S, Mozaik M, Mozaik L, Mozaik XL, Mozaik XXL, MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL, EcoMix, Mix, Partner 3, Partner 4, Domino díjcsomagokban díjmentes.203 Ft/hó"
Előfizus, mozaikos vagyok, akkor ez most ingyenes, vagy 203 ft/hó?
Egyébként előtte dominos voltam és ott alapból kijelezte a számot, nevet.
[ Szerkesztve ]
-
LallerHUN
tag
-
-
sssent
senior tag
válasz St3ven #27155 üzenetére
Ez a második bekezdés (pont az önálló jogosultságként meghatározás miatt) értelmezhető úgy, ahogy a szerviznél mondták: a "további 12 hónap"-ra lehet azt mondani, hogy az a vásárlástól számított 12-24 hónapos periódus, ami független attól, hogy az első 12 hónap a szervizben töltött idővel esetleg kitolódott. Az átfedésnek pl. annyiban van jelentősége, hogy a jogszabályilag előírt jótállás meghosszabbítása még a tartozékokra is érvényes, míg a korlátozott már jellemzően nem. Ahogy te értelmezed, azt valahogy olyan cifrán kellett volna megfogalmazni, hogy "a jogszabályilag kötelező jótállás lejártát követő 12 hónap", mert ez a "további 12 hónap" még nem egyértelmű.
Amúgy szerintem ezen az egészen most még felesleges aggódni - nem túl valószínű, hogy pont ebben a rövid időszakban haljon meg a cucc. A jótállási jegyet ettől függetlenül ki kell töltetni, legyen nyoma nálad is, hogy csináltak valamit a készülékkel.
1430: köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #26806 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem át a telefonomat a helyi T-Pont szervizében, szoftvert cseréltek rajta a márkaszervizben.
Ma viszont megint be kellett bennem, mert úgy adták vissza a jótállási jegyet, hogy nem töltötték ki a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 5. § (3) szerint a garanciális javításra vonatkozó részt - konkrétan üresen, azaz a vásárláskori állapotában kaptam vissza a jótállási jegyet, mintha mi sem történt volna.
A szervizes ürge végül kitöltötte, de az érdekes az egészben, hogy szerinte nem hosszabbodott meg a jótállás ideje a kijavítás időtartamával, méghozzá azért nem, mert a kötelezően előírt egy éves jótálláson felül a T plusz egy évet vállal, és ez a 10 nap, amíg náluk volt a telefonom, ez "a következő egy éven belül van", azaz nincs mivel/mire meghosszabbítani, mert ez az idő úgyis beleesik a kötelezőn felül vállalt egy évbe.
Ez most komoly, hogy így van? Miért nem a két évre számolták rá a 10 napos kijavítás idejét?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Wa2x_
veterán
-
-
-
1430
senior tag
válasz St3ven #23981 üzenetére
Igen, jól érted, feltéve, hogy az elmúlt 90 napban nem történt Go!Net M aktiválás (megújítás) a Domino számon.
DS39
Majd rákérdezek erre. Jól értem, hogy a még felhasználható keretnek írja a 133 MB-ot? (szerintem a blue mobile csomagváltoztatása kavart be, az lett 100 helyett 133 MB)minasm3
Szerintem dobj rájuk egy emial-t a my@t-monile.hu címre, hogy legyenek kedvesek intézkedni.Ha már WebShop. Egyre többen írták, hogy szállítási módnál egyes készülékeknél nem lehet PPP-os szállítást választani. Ez egy hiba, amit eddig csak új havidíjas konstrukcióknál tapasztaltak, és a javítása valószínűleg több időt fog igénybe venni (fejlesztést igényel).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM