- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
Amúgy, ha a tisztelt szolgáltató is olyan gyorsan kiadná a romokat, talán nem tennének fel főzött romokat!
Durva az is, hogy pl a Samsung a P1000-re nem ad már Gingert se (persze csak itthon), de már van tökéletesen futó főzött ICS is a táblára. Szerintem gyorsabb is, mint a legutóbbi rom, azaz a Froyo, csak a kamera nem megy még... Persze ez nem szolgáltatóhiba, hanem a Samsungé, de én pl több hónapot vártam a Froyoról a Gingerre frissítésre is, mert a szolgáltató nem adta ki elég hamar... Ők tudják, hogy csinálják, csak így tényleg nem éri meg várni rájuk! -
StLui
veterán
Azt felejtik el sajnos sokan, hogy bármely vállalkozás meg akarja termelni a működése költségeit, plussz nyereséget. Na most ahol 1millió ügyfél van, ott annyin kell megkeresni, ahol 5millió ott meg annyin. Nyilván Angliában nagyobb a cég és a rezsije is, és nagyobb profitot is várnak el, de nem annyival mint amennyivel több a potenciális ügyfél. Sajnos kis ország lakosaként ezt szívjuk nagyon sok mindenben, nem véletlen, hogy amerikában is sokkal olcsóbb minden, még nagyobb a piac még az eu-nál is. Persze ez nem vigasztal minket, de ez van.
-
Something_
őstag
Megjegyzem, hogy Mo-n ilyen trágya a helyzet. Volt egy cikk a T-Mobile UK-ról. 16e ft-ért korlátlan minden (percdíj, net, stb) és ezért kaptnak ingyen i4S-t. Jah, hát 16e ft, sok lehet. Tegyük hozzá, hogy 3X annyi a fizetés, ezáltal vissza lehet osztani 3-al
Tudom, tudom, nem muszáj Mo-n élni, el lehet menni. -
lindermen
senior tag
Pedig a futárt ismerem, a munkahelyemre hozta, mi is vele küldjük a csomagjainkat...100% hogy nem küldhettek bontott csomagot? Pl. üzletben már vettem olyat ami a ki volt bontva, ugye ott azt mondta a csaj, h már megnézték mások is, de itt akkor nem lehet semmilyen csavar? Azt meg tudom nézni valahol, hogy be volt-e kapcsolva a készülék (android)?
Egyébként meg minden benne van, ha mégis valami gond lesz vele, van még 8 napom visszaadni vagy gari...
-
klaczi
aktív tag
Valójában nem azt kértem, hogy a Skype működjön, hanem csak azt, hogy ne szakadjon le a wifi egy adott, megfelelő beállítás esetén amihez a telefonban külön menüpontokat rendeltek.
Nem eröltetem túlságosan a dolgot. Elküldtem néhány mailt amiben jól lehülyéztem a mestert aki a jegyzőkönyvhöz nevét adta és kész. Az utolsó bekezdés ugyanis nálam mindent visz pofátlanság terén.
Valójában a voip alkalmazások wifin való lehetetlenné tételének ez a legszellemesebb módja. Igazi műszaki teljesítmény. Nagyon dörzsölt volt aki ezt kitalálta.
Senki nem tudna meggyőzni az ellenkezőjéről.
Várnám azoknak lelkenzését, hogy náluk minden rendben van akik szintén hűséggel kaptak a "T"től androidos okostelefont.
Nyílt rendszer, és úgy vélem ki is használják! -
klaczi
aktív tag
Ebben az esetben a szolgáltató és a gyátó ugyanannak tekinthető.
Bele kellett volna írni a jegyzőkönyvbe, hogy a beállítás hatástalan a készülékre. Csak észrevette. Adott esetben felajánlani egy olyan tipust ahol ez nem probléma. Tudok néhányról. Azok mind kártyafüggetlenek és angol nyelvüek. Ezért gyanakszom.Engem inkább az eljárás zavar. No meg az, hogy hülyének néznek.
-
Phantomhive
aktív tag
az előleg az az, amit a még 35.000Ft-on felül felszámítanak vagy az egyenlő vele?
a 35 ropi még rendben van, mint kezdőrészlet, de ha azon felül még le akarnak akasztani, akkor az már nem vicces és megpróbálok foggal-körömmel venni a vodafonetól(csak nekik éppenséggel 1 hónapja nincs 4S készülékük) -
club1
veterán
A nyomozás - már ha ténylegesen lesz - ismeretlen elkövető ellen fog indulni, a feljelentés adatai alapján berendelhetik az illetőt tanúskodni, neki pedig csak annyit kell közölnie, hogy a becsületsértő sms elküldésének időpontjában nem rendelkezett a sim kártya felett, és nem tudja, kinél volt ekkor. Ha hazudik, a cellainformációk alapján még lebukhat, ha nem hazudik, akár lesz cellainfó lekérés, akár nem, nem emelhetnek ellene vádat, akármit is állít a másik fél.
-
zoli62
addikt
Lassú még mindig.
Más. Telefonon hogy lehet megtudni, hogy mennyi van még hátra egy Domino kártya hívószámlekötési idejéből?
A webshopban láttam akkut Galaxy S-hez, ez gyári? [link] Érdemes cserélni, ha egy és negyedév után a készenléti idő a kezdeti 9 napról 7 napra csökkent? Nokiáknál ennyi használat után nem tapasztaltam ilyet -
-
Ez így van, megerősíthetem!
phantom88:
Na de már. A szabályokat nem Te hozod. Ha nem hajtod végre, így jártál, nem fogod tudni használni az adott szolgáltatást!
Hívd telefonodról a T-mobile hálózatából díjmentesen hívható 1430-as telefonszámot, majd kérd ügyintéző segítségét! -
Something_
őstag
Gondolom az aranykártya kedvezménye miatt sztem azonos lesz. Habár ezt passzolom.
Lerágott csont, tudom, de megkérdezem:
Lemegy a 2 év hűség, és a meghosszabbítás az az árlistán új előfizetői akciós ár vonatkozik a készülékre?Másik kérdésem
Like díjcsomagot ugye 2 év után egyszer meg lehet hosszabbítani még 2 évre. A meghosszabbítás csak akkor lehetséges, hogyha felsőoktatási képzésben veszek részt a 2 év lejárta után is? -
nimfas
addikt
engem sem érdekelne hogy mennyi, de a Telenor garis hozzáállása az ami kiakaszt... ha ők 1 év garit adnak a telóra (meg még 1 évig én rohangálhatnék Bp-re gariztatni) addig a T-mobil alapból 2 év "siófoki" garit ad rá! Hát akkor veszek a T-nél új telefont azt jónapot! :-)
Egyébként meg, mind2 szolgáltató pofátlanul magas perc és sms díjakkal számol. Én jelenleg 16Ft Bruttó-ért beszélek, mp alapon, 80 sms ingyen, mindezt 3eFt bruttó haviért, ami le is beszélhető-sms-ezhető....
Vmiért egyik szolgáltatónál sincs mp alapú számlázás, gondolom szimplán anyagi meggondolásból ;-)
-
-
manchester85
veterán
Ha valaki szelektíven olvas, már pedig az emberek többsége ilyen, akkor érthetőbb, ha a releváns információk vannak az adott pontokban, ha már pontokba van szedve, nem pedig annak az ellenkezőjét, amit bizonyos feltételek mellett oda is lehet sorolni. Emellett továbbra is tartom, hogy több olyan ember van, akinek nincs külön netcsomagja egy már netcsomagot tartalmazó előfizetése mellé, mint fordítva. Ráadásul akinek van, az valószínűleg rutinosabb is, és nem vetődik fel benne ilyen kérdés.
Nem kötekedni akarok, de első ránézésre engem is megzavart a dolog, pedig tisztában vagyok a csomagokkal. Egy kezdőnek, aki elolvassa ezt a hozzászólást, az lesz az első kérdése, hogy akkor most az ikon meg a MM esetén sincs túlforgalmazás? Fogalma sincs, mi az a relaxnet, ha lenne, nem is számolná az adatforgalmat.
Nem volt szerencsés az első pontba beleírni valamit, ami csak kivételes esetekben igaz, ellenkező esetben a másodikba való, egyúttal a második pontból meg kihagyni, miközben ott meg teljes értékűen releváns példa lett volna. Ha a kettőből az egyik teljesül, már sokkal kevésbé félreérthető, így egy szelektív olvasó azonnal az 1-es pontba rögzíti a kulcsszavakat, mint ikon meg médiamánia. Az előttem hozzászóló pont így járt, és engem is megzavart, úgyhogy szerintem ez már önmagában is elég bizonyíték.
-
manchester85
veterán
Oké, de szerintem ez így erősen félreérthető. Hisz az 1-es pontban megemlíti a túlforgalmazástól díjmentes csomagokat, majd hozzáírja azokat is, amiknél nem díjmentes. Értem én, hogy abban az értelmezésben írta, hogy opcionálisan rendelhető azokhoz is net, ami már túlforgalmazástól mentes lesz, de ez nem túl életszerű példa. Szerintem a többség ezekhez a komplex csomagokhoz már nem rendel netet.
Ugyanakkor a 2. pontban, ahol meg relevánsak ezek a csomagok, ott meg nincs megemlítve.
-
Genius007
őstag
Köszönöm!
tjb007: december közepén vettem, és a 300mb-ból elvileg még van ~130mb-m.
Nem akarom magam szivatni, csak jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás.
És inkább kérdezek, mintsem hogy fa**ságot csináljak, és kijöjjön valami 10k-s számla a hónap végén. Nem volt még előfizetéses telefonom, szóval még annyira nem tudom, hogy mi hogy megy. -
BéHGT
senior tag
"A benne foglalt adatforgalmaz tartalmazó díjcsomagok, ahol van túlforgalmazási díj (és nincs hozzá a fentiek közül valami még aktiválva), a 80 és 100%-os limitátlépést követően megy SMS, mikor a feldolgozott adatmennyiség átlépi az értsesítési küszöböt."
Akkor a MédiaMánia L-nél jönni fog 80%-nál, és 100%-nál sms, ugye? -
koviandri76
csendes tag
Be is fejezem a témát mert már olyanok vagyunk mint a kutya aki a saját farkát kergeti.
Körbe-köbe magyarázgatjuk és magyarázgatja mindenki a saját véleményét.
Szeretnék visszautalni az eredeti hozzászólásomra #9290-es száma van.
Egy panaszlevél teljes szövege amit a T-Mobile-nak küldtem.
Ezt szerettem volna csak közzétenni hátha segít másoknak is a Net Starttal kapcsolatban.
Köszönöm a megértő és segítő hozzászólásokat is.
üdvözlettel:
Kovács András -
koviandri76
csendes tag
Durva lesz a hasonlat, de körülbelül a Net Startot úgy képzeld el, hogy megy valaki az utcán és belelép egy kutya kakiba. Szeretné ha az, aki otthagyta a járdán, lepucolná a cipőjét. No no nem úgy van az! Miért lépett bele? Miért nem nézte, hogy hová lép? Bizony ez az ő hibája, hogy belelépett. Valójában mindenki tudja, hogy nem szabadna a járdán ilyesminek lennie, jogilag mégsem tehet semmit a kutyus ellen igaz?
-
Lirion
addikt
Akkor tisztázzuk, mit is jelent a hívószámkijelzés: ha te felhívsz valakit, akkor a vonal túlsó végén, a HÍVOTT FÉL lássa a te számodat. Azért nem kell fizetni, hogy ha téged hívnak, a telefon kiírja a számot. Így tehát az öreg apóka is meg fogja szívni, ha a kedves unokája olyan, aki nem veszi fel a rejtett számokat, ezért neki is kelleni fog a hívószámkijelzés.
Másrészt meg az, hogy adott csomagban nem fizettetnek külön hívószámkijelzést, nem jelenti azt, hogy akkor ezért 200 ft-tal drágább a csomag. Ugyanis ezt a szolgáltatást ajándékba kapod a csomaghoz.
-
TooN
aktív tag
Azt hiszem este teszek egy próbát és meglátjuk, ha sikerül a friss infókkal, akkor o.k., ha nem, akkor meg nem és majd nézek próba TV-t és kiderül a számlából.
Ja tudom ezek után hülye kérdés, de kell hozzá külön program, mondjuk SPB TV, vagy simán a T oldalon keresztül és kész?
-
TooN
aktív tag
Akkor ezzel azt mondod, hogy akár tök felesleges is beállítani az egész streaminget, csak simán Net és TV?
Ja és ha 30 napig nem használom, akkor deaktiválják?
Tehát ha pont a 31. napon jut eszembe, hogy valamit megnézzek, akkor buktam az egészet?
Csak mert nem hiszem, hogy ez lesz a kedvenc hobbim, hogy mobilon TV-zek.
-
TooN
aktív tag
dedike:
A telefon független, csak T-s kártya van benne. Bocs, kicsit félre érthető módon fogalmaztam. Az összes beállítást a lista alapján, amit a T küldött csináltam meg, csak ennél elakadtam.
A csomag, ahogy írtad a MédiMáni és van benne TV is, bár még nem használtam és nem tudom, hogy fogom e, de ha már van, akkor miért ne.kali:
Ha az N8 újabb készülék, akkor lehet ezért nem tudom beállítani, mert nem is kell? Így ugyan azt a hozzáférési pontot használja? Ha így van, akkor a számlázásnál honnan tudják, hogy az TV és nem sima Net adatforgalom, ha ugyan azon a csatornán megy?
Hülye kérdés volt? -
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Épp ez a gondom nekem is.Eddigi méréseim alapján,nekem elég lenne egy 1GB-os csomag.Jelenleg 100MB-os van.Ha lenne elfogadható áron gigás net már megrendeltem volna.De az 500-as GoNet 2000 így egyenlőre muszáj a wifire hagyatkoznom.Csak a héten már megyek dolgozni,így már figyelnem kell.A Relaxnetnél ugye a 3GB-os 4000,egyrészt ezt is sokallom,másrészt ekkorára meg nincs szükségem.Ugyhogy egyenlőre várok!Hátha lesz valami jobb konstrukció.
-
1430
senior tag
Múlt hét pénteken vettem át egy SIM-et (Fun díjcsomaggal), és tőlem sem kért igazolványt, de ha a egy nő akarta volna helyettem átvenni, lehet fennakadt volna a dolgon... Szóval arra nem lehet apellálni, hogy majd bozsozso felesége a férje nevét leírva (hamisítva) át tudja venni a rendelést (ha szerződésköteles).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest