Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz kali #13005 üzenetére

    Ha valaki szelektíven olvas, már pedig az emberek többsége ilyen, akkor érthetőbb, ha a releváns információk vannak az adott pontokban, ha már pontokba van szedve, nem pedig annak az ellenkezőjét, amit bizonyos feltételek mellett oda is lehet sorolni. Emellett továbbra is tartom, hogy több olyan ember van, akinek nincs külön netcsomagja egy már netcsomagot tartalmazó előfizetése mellé, mint fordítva. Ráadásul akinek van, az valószínűleg rutinosabb is, és nem vetődik fel benne ilyen kérdés.

    Nem kötekedni akarok, de első ránézésre engem is megzavart a dolog, pedig tisztában vagyok a csomagokkal. Egy kezdőnek, aki elolvassa ezt a hozzászólást, az lesz az első kérdése, hogy akkor most az ikon meg a MM esetén sincs túlforgalmazás? Fogalma sincs, mi az a relaxnet, ha lenne, nem is számolná az adatforgalmat.

    Nem volt szerencsés az első pontba beleírni valamit, ami csak kivételes esetekben igaz, ellenkező esetben a másodikba való, egyúttal a második pontból meg kihagyni, miközben ott meg teljes értékűen releváns példa lett volna. Ha a kettőből az egyik teljesül, már sokkal kevésbé félreérthető, így egy szelektív olvasó azonnal az 1-es pontba rögzíti a kulcsszavakat, mint ikon meg médiamánia. Az előttem hozzászóló pont így járt, és engem is megzavart, úgyhogy szerintem ez már önmagában is elég bizonyíték. :)

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák