- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumi4623
tag
válasz kovacsmi_74 #126293 üzenetére
Koszonom a segitsegeket! Chat-tel sikerult beszelnem! Mar be volt kapcsolva nekem a volte de telefon nem jeleniti meg felul a ikonok kozott. Szerintetek mi lehet a baj? One plus telom van, felesegemnek bekapcsoltattam ujrainditottam a telot es mar ott is volt
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #125973 üzenetére
Szokott minden hónapban lenni,de a mostaniban nem lesz érdemi módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #125961 üzenetére
Valószínűleg November 30-án kerülnek csak fel,többek között lesz csatornakiosztás változás is.
-
Demokatona
tag
válasz kovacsmi_74 #125749 üzenetére
Megnézem.Köszi.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
atosan
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125520 üzenetére
Felhívtam azért a 1777-et, igen ott is eléred.
Mióta lett ilyen a Domino központ?
Vanda dolgozik már ott is? Gépi hang olvassa fel a szöveget. -
Zeki
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Na de most dominóról előfizura lett váltva!
Ez a fura, hogy megmaradt. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Úgy rémlik, volt(ak) olyan szám(ok), ahol nem volt aktív a Hívásértesítő, de ott is ez a feltétel üressé lett téve, a többire pedig beírtam a Hívásértesítő számát, azóta sokáig kicsörögnek ezek a számok, és értesítést is kapnak az elmaradt hívásokról.
[ Szerkesztve ]
-
dozen
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #125312 üzenetére
-
dozen
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #125309 üzenetére
Köszönöm a segítségedet. Reggel frissítettem az appot és megpróbáltam úgy is. Továbbra sem működött, a frissítés sem segített.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #125183 üzenetére
Igen, de pont ez a lényeg, ha 30-as számot hívsz az sem garancia semmire. Ugyan így vezetékesnél sem. Így ennek túl sok értelme nincs. Hacsak nem konkrét ismerőssel cseverészel, akivel előtte tesztelted pl.
Amúgy nem jó a link, amit linkeltél...
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125174 üzenetére
Igen. Megy együtt 2 családtagnál is, akikét kezelem.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #125030 üzenetére
Telefonja válogatja. Samsungnál be lehet adott számot hogy csak hívást, csak üzenet, vagy mindkettőt blokkolja. Üzenet blokkolás esetén kézbesítési jelentés se megy küldőnek (kipróbálva), csak ha áthelyezem blokkolt üzenetek menüpont alól bejövő üzenetekhez.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #125032 üzenetére
Nekem votl, hogy egy hónapra rá jött visszajelzés, sikertelen elküldés... valószínüleg megszűnt a szám. Ha tiltva van vagy bármi, lehet elküldi a számra, de olvasni, megkapni 99,9ű% hogy nem fogja. Ha csak ki van kapcsolva, és nincs tiltva, akkor természetesen később megkapja, eltudja olvasni.
-
Landsmann
addikt
válasz kovacsmi_74 #124862 üzenetére
Tudom, de mégsem menti el. Így aztán inkább hagytam is a francba. Húha, most lehet hülyeséget írtam végig. A Barion nem menti el a kártya adatokat. A Simple igen, egyszer az NFC-s vásárlást teszteltem a telefonnal, tökéletesen működött. Bocsi, a Bariont használná a Telenor a számlafizetéshez.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124690 üzenetére
Köszi, akkor asszem web-es feltöltés lesz... app-ban néztem ma, de nem találtam ilyen opciót, csak 1500 és 3000 volt.
De akkor webről majd feltöltöm Hamarosan aktuális lesz. köszi.
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #124579 üzenetére
A promó érvényes, de nem maga az adatkeret.
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124579 üzenetére
Ööö jogos, nem tudom, miért egy turnusnyi időtartamban gondolkodtam. Köszi a pontosítást amúgy!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124572 üzenetére
Huxit? Hol van még az? ja hogy erre az érdekes szétválasztásra érted.... Lassan esik le így estvefelé.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124532 üzenetére
A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Engem ez mindig zavart, miért nem addigra, mire aktualizálják az adott akciót?
Remélem nem jön vissza az online oktatás. Egyébként általában elég az előfizetéses SIM adata és ott van mellette a Domino Maraton, de most pont jól jönne, ha egy napra nem kéne plusz adatot vennem, másik telóban van éppen korlátlan Digi, de az még mindig nem meggyőző itt Pesten, épületeken belül legalábbis.
EU egyenlegnél is csak a Maraton látszik, nincs ott a 16GB, szóval fene tudja, ha azt nem képesek megoldani, hogy az App mutassa, akkor miért gondolnám, hogy egy ennél bonyolultabb dolgot képesek jól megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124532 üzenetére
vagyis online oktatás...
(lejárt a szerk. idő) -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124528 üzenetére
Ja, 500 MB ott van, akkor igen.
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #124526 üzenetére
Nekem épp aktuális volt feltölteni a Domino-t 5000 pénzzel, bő két óra múltán sem látom sehol ezt a 100GB-ot és amúgy is az 500MB-ból fogy. Kíváncsi vagyok, ha ez elfogy, akkor elkezdi-e fogyasztani a Maratonomat.
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #124499 üzenetére
Köszi, el is mentem ezt és befizetek rá.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124259 üzenetére
jó tudni. thx.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124114 üzenetére
400 Ft alá csökkent az egyenleg, megjelent a Dominó Plusz opció a feltöltésnél, de inaktív, mert már fel lett használva. Szóval Neked volt igazad, "hitelbe" telefonált...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124114 üzenetére
Igen, gyereké, lehet hogy ezt tette, még nem sikerült vele megbeszélnem. Viszont a weben még mindig 13Ft az egyenleg...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124107 üzenetére
Erről még nem hallottam, majd rákérdezek.
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #124014 üzenetére
Érdekes, hogy itt működik foglaltság esetén is...
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #123975 üzenetére
Ja értem.
Samsung esetében alap beállítás valóban off. De roaming helyzetben azért szól hogy roaming adat ki van offolva, kapcsoljam be ha használni szeretném.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #123971 üzenetére
Az szolgáltatói beállítást az nem érinti. Az csak arra szolgál ha roaming van nem szeretnél netezni, csak hívás /sms.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Winne
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123825 üzenetére
+1, telekód kell hozzá plusz napi virtuális limit ne legyen alacsonyabb, mint amit fizetni kell.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tibor23
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123823 üzenetére
Úgy sikerült a fizetés, hogy olyan otp kártyával csináltuk, aminek volt otpbank app telepítve. De nekem bank app nem lesz a telómon, mivel nem játek összegek vannak a számlámon.
-
blueye
veterán
válasz kovacsmi_74 #123802 üzenetére
Ez mindjart mas, eredetileg errol volt szo: "akkor még 5 napig nyerhetek 1 milliót"
-
csucsu21
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Igen Borsod már mind 1 ki töröltem az sms-t.
Valami lista amúgy esetleg nincs hogy a telekom milyen számokról küldhet sms-t ? lehetne valamit össze szedni hogy az ember tudja ha kamu számról kap valamit.
Én kerestem gépről de nem dobott föl semmit sem.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Előzményekben meg is találtam a linket, családi készülékpark 1 millió Ft értékben.
Rányomhatsz, ez most nem kamu. 07.31-ig tart. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123744 üzenetére
Ha valakit érdekel, itt a közvetlen link:
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123742 üzenetére
Ha valaki itthonról hív egy mobilszámot, akkor nem kell tudnia, hogy a hívott a világ melyik részén tartózkodik. Ergo a hívó hívásköltsége mindig ugyanaz adott irányba...
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #123588 üzenetére
Ez nem jár automatikusan,a regisztrálást követően a nyertesek ki lesznek sorsolva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123583 üzenetére
Na, lehet is regisztrálni 500-500 db páros belépőre élményfürdőbe. (Mondjuk ezek nekem kicsit messze vannak.)
-
snooze
veterán
-
Starchm
őstag
válasz kovacsmi_74 #123448 üzenetére
Koszi, ezeket mar vegig olvastam.
De mivel csak egy pot sim ezert tovabbra is az erdekelne inkabb, h mennyi lehetett rajta. Ha par szaz forint akkor nem szorakozok vele nyilvan.. -
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #123342 üzenetére
Igazad van.Online lehet váltani dominóról előfizetésesre,ezt követően küldik a GLS-sel az új simet.
[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #123201 üzenetére
Remek, akkor ezt is bukták...
-
snooze
veterán
-
donaldk
csendes tag
válasz kovacsmi_74 #123162 üzenetére
Köszönöm a linket, így már teljesen világos.
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123122 üzenetére
Kikapcsolt 4G-nél csinálja.
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123120 üzenetére
Az világos hogy nem küld SMS-t mert nincs feladó.
De ilyenkor a hívónak nem azt kéne hallania hogy nem elérhető. Vagy "pillanatnyilag nem kapcsolható"? Nem pedig három sípolást...
-
antocskin
tag
válasz kovacsmi_74 #123118 üzenetére
Valami ilyesmi megoldást csináltam mert nem találtam jobbat IOS-en.
*62*+36309876543# hívásindítás és akkor át van irányítva és jön az értesítés.
Csak így nincs hangposta...Plusz ha rejtett szám hív semmi "nem elérhető", "nem kapcsolható" csak három sípolás.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #123112 üzenetére
Az még hagyján, de nem is engedi bekapcsolni az emeltdíjas hívások tiltását: "Hiba történt, kérjük próbálja meg néhány perc múlva". Tizedik kísérletre sem megy.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #122775 üzenetére
Lehet, hogy beállították a helyes sorrendet?
Szerintem csak valami hiba lehet a rendszerben, majd javítják!
-
apuci04
tag
válasz kovacsmi_74 #122758 üzenetére
De telekom alkalmazásban nincs is díjcsomagváltás opció ,vagy én vagyok kuka
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #122751 üzenetére
Vagyis addig ment le a szerdaiból, majd bekapcsolva az 50 MB-ot, azt kezdte el használni.
Nemnem! Az 50MB már pár hete be volt kapcsolva Az a pár mega valamikor lement, az is lehet, hogy most, tényleg nem figyeltem, mivel ebben a telóban a másik SIM egy 3GB-os adatot tartalmazó előfizu és azt használom, most csak kíváncsiságból kapcsoltam át reggel a Dominora.
Repülő módot használtam természetesen a bekapcs után.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122716 üzenetére
Egy tökéletesen működő (dominoszerdás sms-eket megkapó) androidos telefonról van szó, és egy db sms se jött ezügyben. Csak amikor hirtelen sok nem fogadott hívás volt a telekomtól, akkor megnéztem az usernek, hogy vajon miért is aggódnak ennyire az üszisek, s megláttam, hogy érvényesség a végét járja.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #122677 üzenetére
Nekem jobb így. Amíg nem szűnik meg a 2019 Mobil S 0 Ft + 35 Ft csomagom, nincs min gondolkoznom. 1900 forintért 3 GB net, az a félóra telefonálásom benne a hűség kedvezményben, lehetőség független készüléket olcsóbban részletre venni, eSIM, nem számolják a zene streaming forgalmát, nem kell adategyeztetni, rendelkezésre állási időt figyelni stb. Én nem tudok 1900 forintért ilyen Dominot.
App: szerencsére már a múlté a feltöltőkártya kaparás, viszont sok ember használ még sima mobiltelefont is és terminálnál töltik fel a Dominot. Előfordulnak balesetek. Ha jól tudom a Domino Most bekapcsolás is már csak appon keresztül megy.
Hozzáteszem ahogy említettem, mindenki használja a neki megfelelőt. Egyedül a korábban valaki által írt hűség havidíjas = bilincs és ráfizetés butaság miatt szóltam hozzá a témához.vpanangin
Én nem használok 5G-t mert a 4G is elég, a készülékem se tudja, nem is érdekel még, majd pár év múlva amikor már nem gyerekcipőben lesz. A hűség téma kapcsán említettem, miért váltson el valaki Telekomtól másik céghez lemondva kedvezményekről, ha a Telekomnál vannak előbb újdonságok? Pl. eSIM. Az már nem gyerekcipős dolog, hanem praktikus, kényelmes funkció.
Ha valaki egyéni igény szerint más cégnél talál számára jobb ajánlatot, éljen a lehetőséggel. Én a saját szempontjaim alapján nem látok semmi nekem valót máshol, csak veszítenék a váltással. Ha pedig nem váltok, akkor miért ne vállaljak hűséget kedvezményért. -
Landsmann
addikt
válasz kovacsmi_74 #122689 üzenetére
1414 volt. Most hogy megnéztem a fiókot, valóban ott van. Le kellett hajtani a További szolgáltatásokhoz. Na, én azt nem hajtottam le, pedig biztos ott volt eddig is. Applikációban sem találtam egyébként, de most már oké, alapértelmezetten elküldi a számot.
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #122679 üzenetére
Tudom, faternak be van kapcsolva ami kell. De neki meg regen koddal volt kikapcsolva a kuldes es azota nem lehet visszaallitani, ugyfelszolgalat sem erti.
-
anadroid
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122638 üzenetére
Nekem évek óta selejtes, többször reklamáltam, nem tudok semmilyen funkciót hozzáadni vagy bármit módosítani. Már többször adtak emiatt "pénzjutalmat". Ha nekik ez jó...
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
balinlin
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122638 üzenetére
Egyik magentás előfizetést sem tudom leválasztani, lehet ezért, mondjuk ha az app megjavulna, nem is akarnám.
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
válasz kovacsmi_74 #122600 üzenetére
A Mentésre nyomkodtam mindig. Mégis ezzel kezdte mikor elindítottam az appot.
A beállításokban módosítottam, most már elfogadta. Kiírta, hogy elmentve. Eddig ezt sosem írta ki.[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #122594 üzenetére
Ez lehet mondjuk.
-
m1lan
őstag
válasz kovacsmi_74 #122549 üzenetére
Nekem is van egy használaton kívüli domino kártyám. A rendelkezésre állási idő vége előtti napokban többször is volt nem fogadott hívásom ugyanarról a Telekomos számról. Feltöltöttem, utána már egyszer sem hívtak, gondolom az automata volt.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Indiant
addikt
válasz kovacsmi_74 #122534 üzenetére
Igen, kb egy hetes. (Tcom flotta) Redmi Note 8T-ben jó.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #122492 üzenetére
Ahham. Köszönöm.
Netnél van i betű ott írja hogy holnap lejár 46mb a 2gb ból (holnap lesz 1 hete hogy töltöttem) de hogy a többivel mi lesz percnél meg nincs is I betű, de így már tudom hogy holnap ugrik az is.
Igen egyszerre volt több feltöltés.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #122471 üzenetére
akkor nem volt mobilnet,néztem..este 6-kor jött az sms,hogy aktiv..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #122440 üzenetére
appban jelezte,hogy ok..de lehet bekever a hétvégi dolog is,amikor eltüntek a dominos elöfizuk..erre tudok gondolni,mert eddig amikor megrendeltem mindig jött sms,appban is megjelent..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #122435 üzenetére
bocsánat..se sms,se appban nincs benne,hogy élne..megvolt a repülömód is..
ja,két kártyábol egyiken sem..
egyidöben lett megrendelve..link[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122311 üzenetére
Megjelent a 90 perc 7 napra opció.
444 Ft-ot ír az app, 590-ről volt szó.
Ez így elég korrekt! -
szabonagyur
félisten
válasz kovacsmi_74 #122374 üzenetére
Tényleg van, valamiért nem dobta fel a megújulók között
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #122340 üzenetére
Nálam nem tűnt el semmi, sőt! Tegnap a számla összeg 5-6000 volt, most megnézve pedig 21000. Sosincs annyi, mivel netes kommunikációt folytatok ill. jóanyámmal Dominon beszélünk, de 190.- forintos családi opcióval.(előfizum valami 2890.-) Szóval érdekes, célszerű mindenkinek rápillantani, hogyan áll a számlája.
update
Közben weboldalon megnézve már épp a fele ugyanaz a számla: 10 565.-, ez így jó, mert közben volt 3 Domino feltöltésem is.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122313 üzenetére
Ja, a ZIP-ben van a jó fájl, direktbe nyitottam meg.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #122308 üzenetére
-
zzola
titán
válasz kovacsmi_74 #122308 üzenetére
AZ első opció megszűntetése fájó lesz jónéhány embernek...
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #122144 üzenetére
Addig provokáljátok a választ....míg lelövik a lehetőséget (olvassák a fórumot !).
1414
+DD60
Okostelefonba tettem a sim-et.....utána küldtem sms-ben a megrendelést.Amúgy csak kipróbáltam, hogy működik-e...nincs rá szükségem (70GB + korlátlan beszédem van havonta).
Szerk: az egyenlegnél tényleg csak a 60 percet mutatja....pedig a másik felületen, amiről tettem be előző hsz-emben képet, ott netet is ír.....mindegy...
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #122141 üzenetére
Oké.... [kép]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122125 üzenetére
-
Flowtation
őstag
válasz kovacsmi_74 #122123 üzenetére
Bocsánat, elfelejtettem, előfizetéses csomag. Az átirányítás az nem rám, az én számomra vonatkozik?
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
atosan
veterán
válasz kovacsmi_74 #122107 üzenetére
Jaaa, nem a webes felületre gondoltam. Nem rendelhetek online külföldi okmány miatt. Úgy értettem, hogy tegnap intéztem boltban, ma reggel már nálam a laptop.
Maine Coon
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #122078 üzenetére
elfogy...
-
rushty
őstag
válasz kovacsmi_74 #122076 üzenetére
Igen, de az előtti időkből felhalmozott nem látszik az app egyenlegben. Ez hiba...
Revolut meghívó pü-ben
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #122063 üzenetére
Én is telószámmal szoktam bejelentkezni az app-ba... Na mindegy, ha még páran belefutnak ilyen hibába és droid 10 van a telón, akkor már lehet gyanakodni "valamire"...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
martonl
senior tag
válasz kovacsmi_74 #121326 üzenetére
Dptrsk-nak és neked is köszi, közben rájöttem. Csak bilibe lógott a kezem, mert azt gondoltam, a kapott 80 perc beszélgetés terhére is mehet.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz kovacsmi_74 #121333 üzenetére
jaah, mondom biztos kiposztoltad a saját telszámodat !
köszi
-
attiati
veterán
válasz kovacsmi_74 #121330 üzenetére
Kösz a gyors választ! Azt írja, hogy be volt már kapcsolva. Android beállítás nálam tök üres volt.
Foglalt és nem elérhető esetén megadnám a számot, de ugyanazt a számot nem tudom beállítani önmagára, csak másik számra. Ez így logikus.
De én ugyanarra a számra szeretnék sms értesítést kapni. Nem hívást átirányítani.
Biztos, hogy ugyanarról írunk?
-
tomy86
addikt
válasz kovacsmi_74 #120735 üzenetére
Köszönöm, a weboldalon tényleg aktívnak mutatja. Eddig soha nem tapasztaltam ilyet. Biztos megint "fejlesztenek".
-
Dilikutya
félisten
válasz kovacsmi_74 #120667 üzenetére
Az minek? Simán ráeresztettem a Domino Day netet, és azt használja a telefonom, nem a fizetett netet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Winne
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #120565 üzenetére
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Astery
senior tag
válasz kovacsmi_74 #120524 üzenetére
Telekom webshop-ban vettem. Igazából nem aktiváltam ... beraktam és működött/működik. Lehet hogy ennek ellenére kell aktiválni? Jelenleg is tudok vele telefonálni ... kikapcsolt wifi és mobilnet mellett is.
-
UHHH
senior tag
válasz kovacsmi_74 #120179 üzenetére
S az új kártya tartalmazza a szokásos jóságokat, vagy csak a 40 perceset?
Meglévő simre semmi esetre sem lehet mozgatni?[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz kovacsmi_74 #120145 üzenetére
Volt promóciós cikk, ott le volt írva, hogy decemberben minden héten két nap kapcsolható korlátlan hívás vagy net, és a karácsonyi héten pedig három nap lesz korlátlan... Természetesen az is úgy, hogy vagy ez vagy az, bekapcsolástól három nap egybefüggően, tehát a napok nem oszthatók szét.
-
Tompika777
senior tag
válasz kovacsmi_74 #120089 üzenetére
Most novemberben váltottuk az egyik dominot havidíjasra, és nem számoltak a sim cseréért külön díjat, fordítva viszont lehet kérnek pénzt. De ez lehet a cyber novemberi promóció miatt volt, mert ugye adtak 11ezer kedvezményt pluszban a készülékre.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #119814 üzenetére
Netbankból próbáld meg!
Írja a K&H-t is az előző link.
Ha bent vagy a netbankban, akkor már azonosítottad magad a belépéssel. Szerintem onnét menni fog.[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
válasz kovacsmi_74 #119806 üzenetére
Természetesen amikor megkaptam a kártyát netbankban aktiváltam, így elvileg ez sem lehet akadály.
-
antal750
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #119385 üzenetére
Tegnap nekem is volt keveredés, ma meg káosz.
-
Ixion77
addikt
válasz kovacsmi_74 #119337 üzenetére
Sikerült, köszi!
Magamtól nem jutott eszembe hogy a weben esetleg vannak olyan funkciók amik a mobil appban nincsenek."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
PBA
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #119207 üzenetére
Köszönöm, igen, láttam, de 6-án sem sikerült, akkor mentem be az üzletbe, és hajtottak el. Valószínűleg az átállás miatt van a fennakadás, reméljük, jövő héten már működni fog.
Zsolt_72, neked is köszönöm a tippet!
-
MODERÁTOR
válasz kovacsmi_74 #118998 üzenetére
Ennyi volt régen a 4 gigás, mint most az 5, nem? Aztán csökkentették 3600-ra a 4 gigásat mikor csökkent az áfa. Vagy rosszul emlékszek? Így a 4e Ft 5 giga net (kártya érvényességéig elhasználhatóan) nem olyan rossz.
-
snooze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Minden ami hőszivattyú
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling