- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mezis
félisten
válasz
Nikaré #137444 üzenetére
Üdv.!
Próbálkozom a Domino Day aktiválásával, de a Telekom app.-ja ugyanazt az "Itt a piros, hol a piros?"-t játsza velem, mint az adategyeztetésnél.
Sikerült a kettő közül bármelyik is valakinek?
Bocs, lehet hogy sikerült!
Eddig az onnal bezártam a felugró játékot, hiba volt. Elkezdtem jáccani', kaprtam, jögtön lett 3 izém, amivel már sikerült aktiválnom, amiről visszaigazoló SMS-t is megkaptam.
Fene gondolta, hogy ez szerencsejáték! -
válasz
Nikaré #137444 üzenetére
Jó reggelt!
Aki nagyon elfoglalt és elfelejtené...
És aki nem nagyon elfoglalt az már Bástya elvtárs?
Korlátlan net vagy korlátlan beszéd aktiválható (ebben az évben)! (így jobb a marketingja)
(#137445) 4Grider
Én is láttam még pár hete az Appban az ajándék opciót, de nyom nélkül felszívódott...illetve az archive.org-on maradt csak nyoma.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Nikaré #136348 üzenetére
Most tesztelgettem...
Engem hívnak (egy régi Nokia nyomógombos telefonról) akkor recseg (90%+)
Én hívom akkor nem recseg, másik szám hív akkor sem recseg és ha azt a másik számot hívom akkor sem recseg...(nálam)Most pl. az a szám hív akinél szokott nálam recsegni és most nem recseg...
Kezd sok lenni ez most így -
válasz
Nikaré #135878 üzenetére
Domino Day mától....
Mindig ezekkel a free adatcsomagokkal sokkolják a usert!
Aztán nehogy ne jelenjen meg azonnal az Appban... (kíváncsi vagyok, ez fog-e fogyni előbb vagy a 3GB/7nap)
Szerencsére megszünt ez a xnap/korlátlan bekapcsolható opció, mert az aztán adott rendesen az 5G pofájára, sok agyhalott állandóan speedtesztelt és nyilván ettől befeküdt rendesen az 5G és lehetett hőbörögni, hogy milyen sz*r...
-
-
-
tomy86
addikt
válasz
Nikaré #132994 üzenetére
Ne foglalkozz vele, hogy mit ír az app! Már tavaly is eljátszottak hasonlót, de az IT szakkörnek azóta sem sikerült megoldania (ezt sem). Az a lényeg, amit a webes felületen a fiókodba lépve látsz (legalábbis egyelőre az még jól mutatja). Én inkább feljegyeztem naptárba az egyeztetés időpontját.
-
törölt tag
válasz
Nikaré #132606 üzenetére
A napokban szembesültem egyik ismerős belga száma kapcsán, mikor az anyja sokezres számlát csinált magának, h mennyien nincsenek tisztában azzal, h külföldi számot hívni drágább...
Nekem ok, mert mp alapon "ingyen" hívom az x-perces csomaggal a fél világot: EU, UK, USA, CA, AU...
De régen is utánanéztem a percdíjaknak. Dehát, ez nem mkinek evidens, cska vaktában visszahív mkit.... -
törölt tag
válasz
Nikaré #132584 üzenetére
Az hagyján... de én nem is tudtam erről a szám hordozosdi dologról... vagy legalábbis a pontos menetéről... ezért nem is gondoltam, hogy 30-as szám lehet nem telekomos...
1-2 alkalomnál feltűnt, mert direkt megnéztem tényleg, nem vontak-e. És telekomosnál vontak, más szolgáltatói számnál meg nem.
kellene egy lista, kinek mi van... akkor használhatóbb lenne...
Vodánál ilyen megkülönböztetés nem volt ha ingyen perceket adtak. -
-
törölt tag
válasz
Nikaré #132562 üzenetére
A hívással az a gondom, hogy leginkább hálózaton belül. És akinek 30-as száma van az sem garancia és futottam már bele ilyen esetbe... inkább a net alkalmanként... de ott is sokszor túl rövid a határidő, ezért később aktiválom, ha el nem felejtem...
Ritkán van normális hívás minden irányba...
Még a covid előtt volta vodánál, hogy osztogattam hasonló vagy több percet napokra 1 hétre, minden irányba. Azt sem feltétlenül használtam fel de rugalmasabb voltViszont ott meg nincs maraton
-
válasz
Nikaré #131426 üzenetére
Néha elveszti a részleteket, például mutatja az aktuális egyenleget, de nullázódtak - vagy csak 1 per szerepel, ami szintén nem valós - a más hívások...stb, amikből össze kellene, hogy adódjon.
Néhány napja az aktuális egyenleg is nullázódott, aztán az helyreállt, de a többi részlet még nem.
A privát és a céges előfizetéseknél is a fentieket tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest