- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
tjb007 #14528 üzenetére
Elvileg nem írtak alá hűséget! Habár ha nem írtak hűséget, hogy kaphattak új sticket?
Amúgy ebbe mi az okosság, hogy a hosszabbítás nem számít új hűségnek? Lejárt a mobilinternet sim, azt kidobják és kapnak egy új sim-et és akkor már új előfizetők? Mobilszámnál még megértem, de mobilinternetnél érdekes. Mert nem hiszem, hogy sokan használnák a mobilinternetes telefonszámukat.
-
Something_
őstag
válasz
tjb007 #14521 üzenetére
Uj elofizetes az vegul is az, hogyha lejart a regi husegideje nem?
Most jart le a regi 2 eves huseg, besetaltak a t-hez es huseg nelkul elofizettek net&roll m-re. A sim kartya megmaradt, csak egy uj sticket/modemet kaptak.Nem a tabletbe lenne a net&roll m. Ugy gondoltam, hogy ok elvannak a laptopjukon a megszokott stick-net&roll m parossal, en meg bezsebelem a tabot
-
Something_
őstag
válasz
tjb007 #14481 üzenetére
Igen, igazad van. 100e ft-osnak is elég sok szoftveres betegsége van, az olcsóbbnak meg sztem még több. A srác örülhet, hogyha "csak" ennyi baja van a telóval
De hát ilyen az android, nem nagyon optimalizálják, csak kidobják az összes telóra.
De a lény tényleg az, hogy ez nem a T-Mobile "hibája".
-
klaczi
aktív tag
válasz
tjb007 #14475 üzenetére
Na ez az amit a "T"nek kéne elintéznie. Elvégre még a telefon tipusa is rájuk utal. Nem kell tudjam, hogy az alkatel gyártotta le nekik. Mivel mindnyájan tudjuk, hogy ez a kütyü soha nem fog úgy működni ahogy elvárnám fel kellett volna ajánlaniuk egy másik tipusú készüléket. Természetesen az árkülönbözet kiegyenlítésével. Nem ezt tették hanem egy szerűen hibátlannak minősítettek egy nem egészen tökéletes holmit.
Amúgy ettől eltekintve minden más funkció tökéletesen működik. -
JNashville
senior tag
válasz
tjb007 #13949 üzenetére
Nem is kifejezetten microSIMes modemet keresek, hanem olyat, amibe adapterrel téve a microSIMet Enni fog hibátlanul. Az azért mégse normális megoldás, hogy most megint kifizetek ezért 4 rongyot, aztán amikor kijön a következő iPad, megint. Nekem az is elég lenne, ha biztosan tudnám, hogy amilyen sticket most osztogatnak, az biztosan viszi az adapteres microSIMet.
-
-
Coolmat
őstag
válasz
tjb007 #13657 üzenetére
Láttam a gyorsbolt árát is, abban viszont csak az 1GB 1 hétig forgalmazhatóság van, a T-től rendelve ehelyett 1990Ft felhasználható egyenleg van még benne az árban. Nem mellesleg a T 1 év helyett 2 év garanciát vállal a modemre. Nehéz döntés, de valószínűleg csak februárban fogok beruházni rá, addig van időm kitalálni hol vegyem meg.
-
atillaahun
veterán
válasz
tjb007 #13655 üzenetére
Igen azt tudom. Inkább erre a 3 hónapra lettem volna kíváncsi.
Mert most fenn áll egy olyan helyzet, hogy használt telót vennék, de már az eladó is cserélte, így nem ő nevén van, és nem igazán tudom, hogy kaphatnék korrekt biztosítékot arra, hogy nem fogják letiltani pár hónap múlva. Mert előfizetésesen lett véve, de az eredeti tulaj nem igazán elérhető.
-
eisento
addikt
válasz
tjb007 #13547 üzenetére
egy ket honap. ikon 200 csomagomat akarom levaltani mert letelt a 2 ev aztan kene vmi pofas android mobil mondjuk egy mediamania s csomaggal
galaxy s2-ot nezegetek reszletfizetessel de most nincs raktaron igy csak a teljes arat latom reszletfizetest nem amikor belepek a my tmobile-ba lehet megvarom mig tenyleg megjelenik az ics frissites es utana valtok
-
dokee78
félisten
válasz
tjb007 #13320 üzenetére
Köszi a választ.
Az a gond,hogy Androidb*zi lettem és nehezen viselem az android nélküli időszakot.
Életem első droidját,amit nemrég vettem "elvették".Persze értem én,hogy ünnepek miatt van ez.
Mr.Grincs sw frissítés nem segített,mert én is próbáltam és a T-mobile szervizben is próbálták.
-
Dave1984
őstag
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
tjb007 #13049 üzenetére
Sziasztok.
Tegnap rendeltem egy telefont interneten keresztül, ma meg is érkezett.
Mivel nem én vettem át, hanem a szülők nekik mondott valami olyasmit a futár, hogy postázni kell majd valami a t-mobile felé.
Készülék vásárlás történt előfizetői szerződés hosszabbítással és hozzá egy domino sim kártya 12x10 perces beszélgetéssel(akciósan).
Szerződést a futárnál aláírták.
Valaki eltudná magyarázni mit kellene esetlegesen vissza küldenem?
1430-as számon ez ügyben milyen számkombináció alatt tudok beszélni ügyintézővel??
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Zoleee -
törölt tag
válasz
tjb007 #13037 üzenetére
Érdekes, én tegnapelőtt délben akartam megrendelni (12.19.) és a végén mégis 12.28. volt kirakva, mint kiszállítási dátum. Vagy mikor hívtak volna másnap délután, akkor kellett volna rákérdezni, hogy van-e lehetőség előbb?
De ez gyönyörű, hogy hónap eleje óta kergetem azt az átok Optimus 3D-t, folyamatosan fent van készletértesítőn és mikor érkezik és pont elkapom... akkor sem kapom meg, csak év vége előtt 2 nappal...
-
Something_
őstag
válasz
tjb007 #12859 üzenetére
tjb007 és 1430:
Köszi a választ, akkor majd beüzemelem neki. Ezzel az akciós 90 ft-os nettel kapcsolatban még annyi lenne a kérdés, hogy elég megrendelnem 23-án? Mármint január 1-től szűnik meg ez az akció ugye? Most még feleslegesnek látom aktiválni, úgyis csak 24-én kapja meg.Mondhatnátok egy e-mailt címet, hogy kinek kell írni, hogy kapjatok a ph-s aktivitásotokért év végi prémiumot, mert elég sok terhet levesztek az ügyfélszolgálat válláról, hogy még szabadidőtökben is itt osztjátok az észt nekünk tudatlanoknak!
-
manchester85
veterán
válasz
tjb007 #12803 üzenetére
Na, ez jól hangzik, szükségem lenne egy alapmodellre másodtelefonnak. Ez a domino quick mit fed pontosan? Elolvastam a T oldalán, amit írnak róla, de nem igazán értettem, hogy miben más, vagy mik lehetnek a hátrányai. Egy meglévő előfizus T-s kártyával használnám ezt a telót. A lényeg, hogy kapok egy kártyás telefont akkor?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest