Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Szerintem addig összerakják
Lehet a félig feltöltött akcióktól, véletlen elírásoktól rettegnek! (Vangelis... )
És emiatt nem megy addig a weboldal sem
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz Soulfly842 #68101 üzenetére
Na jó akkor fennmaradok addig Remélem a kiszemeltemre is lesz valami jóféle akció. (ha csak előfizusban lesz akkor ) Meglátjuk.
-
blackmajesty
aktív tag
Oké, rendben, igazad van, ha nem fogad el semmilyen telefont, mert az nem egyezik az előzővel, akkor valóban opció a felvásárlás. De a garanciális cserénél ráfizetni nem lehet, akkor azt úgy lehet megoldani, h visszavásárolják a telót, törlik a kötbért és a készülékhűséget, és utána választhat drágább telefont, de akkor alá kell írnia hűséget újra. Míg garanciális cserénél, ha elfogad a felajánlott telefonok közül egyet, akkor ketyeg tovább a meglévő hűség.
-
Vangelis
nagyúr
-
legenda
válasz blackmajesty #68103 üzenetére
drágábbra ráfizetést oldottak már meg úgy, hogy a meglévő hűség ketyegett tovább, van kiskapu a lepapírozásra - ezért szoktam ezt így írni -, ügyintézője és felettese válogatja persze, hogy mehet vagy sem, mert kicsit rizikós, vélhetően ezért nem kínálják fel mindenhol.
Soulfly842; kíváncsi leszek az akciókra, reggelig nem alszom, ha lesz miért ébren maradni.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
istvannet
csendes tag
Hali!
Hamarosan lejár a Like 300 díjcsomagom hűsége, és Move XS-re váltanék.
Elég neten intéznem vagy személyesen kell bemenni? És ha újabb hűséget írok alá (már ha lehet egyáltalán ehhez) akkor van további kedvezmény? -
Sofian
őstag
A telekom.hu/blackfriday ide irányít tovább.. szóval majd ezt tessék nézegetni.. ha lesz benne tartalom..
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/akciok/black-friday-keszulekek[ Szerkesztve ]
-
arnoldzaabs
újonc
T- mobilos vagyok, barátnőm Telenoros. Nem tudtok valami kedvező csomagot, lehetőséget, hogy egymással ingyen beszéljünk? Melyik szolgáltatónál van valami ilyesmi?
Nem feltétlenül két szolgáltató közötti megoldásra gondolok, hanem pl. érdemes-e egy telenoros SIM-et vennem, vagy a barátnőmnek T-mobilost. -
Zeki
nagyúr
válasz arnoldzaabs #68110 üzenetére
Van okostelótok? Akkor mobilnet, aztán megnézni hogy a voip-ból melyik megy.
-
legenda
hálózaton belül preferálják az ilyet a szolgáltatók, telekom esetén például adott a családbarát kedvezmény, bármilyen előfizetéshez aktiválható, illetve olyan kombóban is, hogy az egyik havi díjas, a másik/többi pedig domino, így hívószámonként 1090 ft ellenében havi 100 óra adott, tehát hívhatod te egy hónapban 100 óra erejéig a barátnődet, illetve ő is téged szintén 100 órát, így 200 órát beszélhettek összesen.
vannak persze olyan díjcsomagok, amikben hálózaton belül, vagy akár azon kívül is alapban adott korlátlanság, de azok már nem az olcsóbb árkategóriába tartoznak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
StLui
veterán
Vagy társat kell cserélni megfelelő szolgáltatósra , vagy szolgáltatót, elnézést
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sziro74
csendes tag
Telekomnál, INGYEN igényelhetsz a hagyományos méretű SIM-kártya helyett micro/nano SIM-et!
[link] -
vwpolopg
őstag
csak nálam nincs semmi bf cucc vagy másnak se?
-
Onderon
senior tag
cyber monday lesz mire fellövik a black friday-t
(istyle-ban 15ezer ft az iphone 6/6 plus-ra vicc)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz vwpolopg #68116 üzenetére
reggelig nyomkodom a frissítést, ha addig élek is!
a bestbyte már nyomja, azt bogarászom, de a legtöbb termékre alig van valamennyi kedvezmény, illetve a kedvezményes áruk sok más helyen a nem akciós árat képviseli, néhány kivételtől eltekintve persze.
-
66zio
aktív tag
válasz fikifiki16 #68120 üzenetére
Csak kíváncsiságból beraktam valamit a kosárba, de se tovább se visszamenni nem tudok
-
Onderon
senior tag
magyarországon egy nagy nulla a black friday.
(#68125) vwpolopg ne aggódj, telekomnál is az lesz. a webmester meg elbóbiskolt gondolom mielőtt entert nyomott volna.
[ Szerkesztve ]
-
thxer
aktív tag
válasz fikifiki16 #68127 üzenetére
Nézd meg a kirakott videót, mutatnak benne néhány akciót.
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
Na ezért kár volt fennmaradni. Telekomnál még semmi, másik oldalakon meg nincs olyan ami érdekelne.
-
glaci
őstag
Fel 6 -kor kell kelnem es meg mindig semmi!
Nem tudom erdemes-e egyaltalan varni...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Onderon
senior tag
válasz r3dsnake #68135 üzenetére
köszönöm, hogy megengeded nekem bőven elég látni, mennyien szívtak velük. kösz, de nekem nem éri meg, hogy zsákbamacskára fizessek és egy ilyen csürhének adjam a pénzem.
ezen viszont most nagyon elgondolkodtam
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz Onderon #68140 üzenetére
nekem 6s plus van most, előtte note 4, korábban is felváltva android és ios oprendszeres csúcstelefonok, viszont alig néhány külsős alkalmazást használok, így azok nem jelentenek kompromisszumot, bármikor ugrálhatok, amikor épp megunok egy gyártót vagy rendszert.
egy jó wp-s telefonra régóta várok, de kevés olyan létezik, ami nekem megfelel, a 950 xl ilyen lehet, de ez majd kiderül, pláne ha megjelnik esetleg a későbbiekben a telekom kínálatában.
sok más gyártó csúcstelefonja is túlárazott, nem csak az iphone.
azt nem mondanám, hogy az iphone/ios feature-ben évek óta semmit sem nyújt, bőven hozza a többi gyártó/oprendszer szintjét, pláne a 6s/6s plus újításaival, amikre a korábbi típusok nem képesek az új ios főverzió esetén sem, mert hardveres fejlesztésekről is szó van.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Na Sracok, en leleptem.
3 orat mar mindenkeppen kellene aludnom!
Ugy tunik itt mostanaban nem lesz semmi!
Majd reggel benezek.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
addikt
válasz Soulfly842 #68098 üzenetére
Ez az "Éjféltől nézegessétek..." gondolom direkt volt, mert viccnek nagyon durva...
Jó szerencsét!
-
Sofian
őstag
Az árakat már átírták... Nézegessétek végig a készülékeket.. S5 Neo akciós, Lumia 735/635 mocskosul olcsó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen