Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Noveee

csendes tag

Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy most rendelek g3-t a T-mobile-tól Like S díjcsomaggal e-packel, de én jobban szeretem csekken befizetni a pénzt és az e-pack ha jól tudom online- befizetést jelent. Tehát a kérdésem: e-pack nélkül nem is lehet hűségnyilatkozatot kötni Like-S re? Vagy ez a csomag csak evvel vehető igénybe?

Most jelenleg like 300-am van, de elvileg ez a csomag már nincs, ehelyett van a Like S 200Ftal drágábbért.
    Ha szeretném megtartani a jelenlegi számomat azt a rendelés menetében be lehet állítani, vagy be kell mennem a T-be?
    Most nincs hűségnyilatkozatom, csak sima Like 300-am mert májusban lejárt a 2 évem.
    Mi történik a mostani előfizetésemmel? Külön le kell mondanom a T-üzletben? Vagy automatikusan a telefon és hűségnyilatkozat megrendelésével átvált arra a díjcsomagom?

Még van készülékbiztosításom a mostani telefonomra, gondolom azt is külön kell lemondanom majd.

Az akadály hogy most végeztem egyetemen, de októberig van diákom, akkor most még köthetek 2 éves hűséget a Like S csomagra? (szerintem ez a legkedvezőbb csomag, és nekem pont elég)

Ha nagy Sim van jelenleg a telefonomban, elvileg az új előfizetés és telefon mellé kapok egy micro Sim-et is ugye (még számmegtartás esetén is)?

Bocsi a szőke kérdésekért :B Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák