Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noveee
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy most rendelek g3-t a T-mobile-tól Like S díjcsomaggal e-packel, de én jobban szeretem csekken befizetni a pénzt és az e-pack ha jól tudom online- befizetést jelent. Tehát a kérdésem: e-pack nélkül nem is lehet hűségnyilatkozatot kötni Like-S re? Vagy ez a csomag csak evvel vehető igénybe?
Most jelenleg like 300-am van, de elvileg ez a csomag már nincs, ehelyett van a Like S 200Ftal drágábbért.
Ha szeretném megtartani a jelenlegi számomat azt a rendelés menetében be lehet állítani, vagy be kell mennem a T-be?
Most nincs hűségnyilatkozatom, csak sima Like 300-am mert májusban lejárt a 2 évem.
Mi történik a mostani előfizetésemmel? Külön le kell mondanom a T-üzletben? Vagy automatikusan a telefon és hűségnyilatkozat megrendelésével átvált arra a díjcsomagom?Még van készülékbiztosításom a mostani telefonomra, gondolom azt is külön kell lemondanom majd.
Az akadály hogy most végeztem egyetemen, de októberig van diákom, akkor most még köthetek 2 éves hűséget a Like S csomagra? (szerintem ez a legkedvezőbb csomag, és nekem pont elég)
Ha nagy Sim van jelenleg a telefonomban, elvileg az új előfizetés és telefon mellé kapok egy micro Sim-et is ugye (még számmegtartás esetén is)?
Bocsi a szőke kérdésekért
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszönöm a segítségeteket!
dptrsk