- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentin Ruby
senior tag
na most akkor erre mondok egy történetet.
2 évvel ezelőtt kiküldött a T-mobil egy számlát 140.000ft-ról amiben szerepelt egy telefon részletfizetési hátraléka és egy valag beszélgetés.
Na most tudni kell, hogy ezelőtt egy hónappal az 6-os éjszakai járaton a körúton késsel felszakították a kabátomat és megszabadítottak 50.000ft-tól és az irataim is ott figyeltek a labló bácsinál.
Na most szerencsémre következő nap felismerve az elveszett értékek hiányát elmentem a rendőrségre, feljelentést tettem, jegyzőkönyv miegymás.
Ez még nem is olyan nagy baj(relatíve),de én a rablás előtt szerettem volna a saját személyi igazolványommal venni mobilt meg előfizut,de nem hagyták mondván hogy 2001-ben volt egy nagy összegű tartozásom és feketelistán vagyok.Mondom jól van, egyszer csak kikerülök onnét addig marad a vodafone.
Na erre történt meg velem később a szitú, hogy az ellopott személyi igazolványomra valaki jópofán vett egy mobilt részletre, és nekem küldözgették a számlákat.Persze bementem jegyzőkönyvel miegymással tisztáztam magam, mondjuk ez sem ment egyszerűen, a Petőfi Sándor utcában annó nagyon sok IQ hadvezér volt, mostanában jobb a helyzet.
Mindegy el tudtam intézni ez a lényeg.
Tehát kérdés.
A figura aki ellopta a tárcámat, hogy tudott vásárolni, és hogy tudott ekkora számlát csinálni nekem, ha van ez a hó közi limit átlépési dolog??? A részletre vett mobil kb 70.000ft, a többi a beszélgetés volt. -
1430
senior tag
Igen, a számládban szerepelni fog a hóközi befizetés, és új előfizetőknél valóban óvatosabb a forgalomfigyelés. Az Oda-Vissza Plusz valóban szerepel az egyenlegben, de számlazáráskor visszaveszi a rendszer, ha pedig túlfizetésed van, akkor a következő számlából veszik le a maradékot...
[Szerkesztve] -
1430
senior tag
Nos evR, így működik a forgalomfigyelés!
Alapesetben még nem vesztetted el a pontjaidat, de ez esetben nem is a 45 nap a lényeg, az a teljes felfüggesztésre, nem az egyirányúsításra vonatkozik. A kérdés inkább az, volt e ezen kívül az elmúlt 6 hónapban egyirányúsítás (szolgáltató általi), mert akkor veszélyben vannak a pontjaid. Ha nem, akkor is vigyázni kell, mert még egy ilyen egyirányúsítás az elkövetkezendő fél évben (mondhatni idén) és elvesztheted a pontjaidat.
Azért nem kell megijedni, gondolom nem sűrűn egyirányúsítottak még eddig, csak kerüld el a jövőben!Azaz fizesd ki időben a számlát, és ha nagy forgalmat bonyolítasz, számíts a hóközi számlára... Azt most hagyjuk, hogy ez így mennyire van rendben, hidd el, nem véletlen van így!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
válasz
Quentin Ruby #455 üzenetére
jaja. ez így van. hitelbírálatnak csúfolta a hölgyikém.. illetve lehet egyfajta kauciónak is gondolni. a teljes történethez hozzátatozik, h nem vagyok még csak kb fél éve T-s előfizető. egyik T-mobile értékesítésben dolgozó haverom azt mondta, hogy új előfizetőnél előfordul, h hirtelen kérnek bizonyos összeget. a igazsághoz hozzátartozik, h 2 előfizu van a nevemen, és a kettő együttes összege haladta meg azt a bizonyos (és számomra titkos) összeget.. akkor azt mondta a csajszikám, h 36.000,- pénzecske adók nélkül. hozzátartozik az is a dologhoz, h. a két számra meg van rendelve az ''oda-vissza plusz'' kedvezmény (mármint h egymás között). aztán a lezárt egyenleg (a megrendelt és valós kedvezményekkel együtt) nem volt 30.000,- se... érdekes. na mind1! befizettem a 30.000,-et, remélem majd köv. hónapban pontosítanak illetve korrigálva lesz olyan módon, h levonják v. vmi.
-
evR
aktív tag
Hudejó, hogy van egy ilyen 1430-as emberke!
köszönöm az sms200-al kapcsolatos kérdésemre adott válaszod!
Újabb kérdés: hó felénél ismeretlen szám hív reggel pontban 8kor. T-MObil ügyfsz. hölgy mondja, h gyorsan megugrott az egyenlegem, tudoke róla stb. mondom tudok, több szükségem volt a telora ebben a hónapban stbstb.. be kellene fizetnem egy bizonyos összeget.. holnapig.. ehhem. hát nem úgy álltam a dologgal, h megoldható legyen, de mint mondjak. következő nap utáni reggel már nem tudtam talozni (csak hívástfogadni).
azóta rendezve a dolog meg minden. nem ez a kérdés. a kérdés az, hogy a kapcsolatpontjaimmal mi a pálya? ilyenkor elvész? a hsz-edből azt olvastam ki, h csak akkor ha több ideig van (összesen) letiltva a kimenőd, mint 45 nap stbstb..
na de most akkor ez hogy is van tulajdonképpen?
(csak azért, mert sokat telozok, és sok pontocskám van (volt?) ám, amit majd szeretnék felhasználni...) -
Quentin Ruby
senior tag
egyébként a tré mobil nem tervez 50net es és a 2GB díjcsomagok között legalább 2 lépcsőt?
Mondjuk egy 200MB és és egy 1000MB-ost?
ez az 50-es túl kicsi, a 2GB-meg még véletlenül sem tudom kihasználni... -
Quentin Ruby
senior tag
kössz de nem találgatnék,de ha mégis van lehetőség hogy megvegyem miért nem lehet alapból.
Ja meg ha már felhoztad,akkor leírhatnád, ha meg ciki akkor jöhet priviben. -
1430
senior tag
-
1430
senior tag
Igen, össze kell kötni a telefonnal, tehát korlátozódik a mobilitás, de természetesen ha munkába, utazásra, stb. elviszitek a telefont, akkor a mobiltól elvárható mozgásszabadság adott. Nézzük a jó oldalát, ha szükség van a telefonra, biztos nem kell keresni, hogy éppen ''hol dobtam el'' a lakásban!
Ami az átfutást illeti, legközelebb hétfőn 9-től 17-ig dolgozik a lefedettség, szerintem már hívni is fognak. Innen annyira nem ismerem a folyamatot, de gondolom további adategyeztetés (ellenőrzik a cellaellátottságot, melyik a legközelebbi, mennyire van határon a lakcím) után ha minden jól megy megbeszéltek egy időpontot, mikor kimennek személyes méréseket végezni, és adott esetben felszerelik az antennát.
[Szerkesztve] -
tl-x
addikt
-
1430
senior tag
evR és aki használja az SMS200-at! Remélem tudtok róla, hogy az akció augusztus 31-ig meg lett hosszabbítva!
Ami a számlázódást illeti (aki most kapcsolná ki vagy be). Előfizetőknél visszamenőleg is életbe lép, azaz bármely nap kapcsolod be, egész hónapra számlázódik, de a hónap első napjától, a T-Mobil előfizető vagy domino irányba küldött SMS-ek beleszámítanak. Kikapcsoláskor dettó, azaz ha le akarod mondani következő hónaptól, még ebben a hónapban le kell mondani (tárgyhóban még számlázódik és fel is használható). Ha domino számod van, akkor a bekapcsolás feltétele 1200 Ft-nyi egyenleg, és 30 napra van 200 SMS-ed (hálózaton belüli előfizetői vagy domino számokra!). Ha nem mondod le, automatikusan megújul, feltéve, hogy van 1200 Ft az egyenlegeden. Ha nem hosszabbítják meg az akciót, de például augusztus 20-án levonódik az összeg, akkor szeptember 19-éig használhatóak fel az SMS-ek. Értelem szerűen a fel nem használt SMS-ek elvesznek.
[Szerkesztve] -
1430
senior tag
válasz
FuckeR19 #378 üzenetére
Van egy 72 órán belüli csere műszaki hiba esetén. Ha ez letelt, akkor garanciális készüléknél első sorban szervizelünk, de ha 30 napon belül 2x volt szervízben a mobil ugyanazzal a hibával, és a hiba továbbra is fennáll, kérhető a csere, viszont alapesetben ugyan arra a típusra cserélünk. Ha a hiba nem javítható vagy határidőre nem javítják ki, ugyancsak kérhető a csere.
[Szerkesztve] -
1430
senior tag
Pontosítanám a ''Hívásértesítő SMS'' szolgáltatást is. A szolgáltatás átirányításon alapul, a technikai szám, amire át kell irányítani: +36309876543. Két eset lehetséges: foglaltság esetére, de akkor ha kinyomod a hívót, kapni fogod az SMS-t, ha ez idegesít, ne állítsd be vagy töröld az átirányítást. A másik eset a nem elérhetőség (kikapcsolt telefon, nincs térerő). Ekkor viszont csak az utolsó 24 órában elmaradt hívásról kapsz értesítést. Általános feltétel még, hogy a hívó fél küldje a hívószámát. Ha ugyanaz a szám többször hív, csak 1 SMS-t kapsz, és abban benne lesz, mennyi hívás volt az adott számról. A KÉT ESET KÜLÖN-KÜLÖN VAGY EGYÜTT IS VÁLASZTHATÓ! Ha ezen esetekben hangposta átirányítás van az ügyfélnek, de nem hagynak üzenetet, hívásértesítő SMS megy ki.
A szolgáltatás minden Előfizető valamint arany- illetve platinakártyás Domino ügyfeleknek díjmentes, az alap szintű Domino hívószámokon bekapcsolható a szolgáltatás, de a díja 100 Ft/30 nap.
[Szerkesztve] -
1430
senior tag
A térerőre (ha nincs jobb) talán megoldás lenne egy külső antenna. Tudom, hogy így eljutottunk a vezetékes telefonhoz, de még mindig jobb, mint semmit sem tenni. Ha felhívod a 1430-at, felveszünk egy ''bejelentést'', majd a lefedetségi csoportunk kivizsgálja, és ha antennát tudnak biztosítani, akkor fel is szerelik (ingyen van, de a T-Mobile tulajdona marad az antenna).
Ami a készülékcserét illeti. Feltételek: Arany- vagy Platinakártya, lejárt hűségnyilatkozat, 15 napnál nem régebbi számlatartozás. Ha ez megvan, interneten vagy telefonon célszerű rendelni, mert plusz kedvezményeket kaphatsz, illetve az akciókban ugyan úgy részt vehetsz.
Arany- vagy Platinakártya: időkritérium - legalább 8 hónapja aktivált hívószám, pontkritérium - a vizsgált 6 hónap során legalább 500 (platina 2450) kapcsolatpont. Kényszerítő kritérium - az elmúlt 6 hónapban legfeljebb 45 nap felfüggesztés (akár részletekben is), és legfeljebb egy számlatartozás miatti egyirányúsítás. Ha már 6 hónapja aranykártyás vagy, akkor léphetsz platina szintre, feltéve, hogy van 2450 pontod.
Ha minden adott hogy arany szintre lépj (idő megvan, pont megvan, egyirányúsításod vagy felfüggesztésed nem volt), akkor még arra kell figyelni, hogy időben befizesd a számlát, hogy leválogatáskor a rendszer ne találjon lejárt határidejű tartozást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest