Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dávid78
tag
Esetleg erre valaki ? Köszönöm [link]
-
Amacs
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Biztos szakaszosan vonódik le a 915 forintos váltási díj

Viccet félretéve, azt néztétek esetleg, hogy a "mobil online start tiltás" aktív-e az adott kártyán?
Én is most tervezem a váltást praktikumról erre a szuper díjcsomagra, de még szerencse, hogy előtte rákerestem.Szerk.: Most látom, hogy nem egy mai hozzászólásra sikerült válaszolnom. Hogy tudjátok, létezik még az a probléma?
-
-
A "készülékcsere bármikor" csak lakossági előfizetőknek elérhető? Vagy flottásoknak is?
-
asdf_
veterán
válasz
RAZR_v3
üzenetére
MINDEN 2017 előtti feltöltőkártyás szerződésnél el kell végezni az adategyeztetést. A Telenor továbbra is bénázik, csak boltban lehet elvégezni ezt, a T-Mobilnál már megoldható online is (vodát nem tudom). Pedig már csak két hónap és egy hét van hátra erre az egészre...
-
darvinya
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akkor az tarifa csomaghoz van.
-
-
goop
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem hiszem, hogy alapnet nélkül működne a korlátlan böngészés, vagy ha mégis a mobil online start helyette, nem lenne neked jó biznisz.
-
darvinya
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
My Telenor honlap(mobil nézet)-Személy ikon-Szám-Előfizetésem részletei, beállítások-Szolgáltatás oldalon(eddig legörgetni)
Itt tudod szolgáltatásokat módosítani/megrendelni. -
Hali!
Megrendeltem ez a korlátlan böngészéses szolgáltatást amivel meg vagyok elégedve, pont arra jó amire kell. Viszont van a kártyámhoz még régebb óta 300mb net amit le szeretnék tiltani. Van hozzáférésem az online felülethez de nem találom hol lehetne szerkeszteni valahogy a csomagomat.
Most úgy vagyok vele hogy elvoltam a 300mb-al mobilon de ha a gépemen kell netezni akkor hotspottal bekapcsolom és lezabálja pillanatok alatt a netet viszont a korlátlannal ez nem okoz gondot. (videókat nem nézek)
Csak most hogy megrendeltem a korlátlant online felületen, így már nincs értelme a 300-as csomagnak. Vagy ilyenkor az autómatán letiltódik? -
RAZR_v3
tag
Üdv!
Adategyeztetésre szükség van abban az esetben, ha a feltöltőkártyás SIM vásárlásakor megadott személyi igazolvány már régóta lejárt és az újnak a számát pedig még nem tudja a Telenor?
Még Pannon GSM van a SIM kártyára írva, szóval elég régi.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Harkovz
üzenetére
Na ilyet szerintem senki nem tud mondani, max a Telenor, de érzésre nem találok okot, ami miatt a nyárig ezt a 20% kedvezményt megszüntetnék a Homenet csomagokon. Viszont lehet mondjuk az utolsó hónapban párhuzamosan érdemes kipróbálni, mert a Telenornál is van 30 nap visszavételi garancia, így nem állhat elő az, hogy mondjuk térerő, vagy valami gond miatt mégsem tudnád használni, és ott maradnál internet nélkül, addig még futna a Vodásod is.
-
Harkovz
aktív tag
Valaki tudja esetleg,hogy a Home csomagok meddig kedvezményesek?Egy vodás netet fogok majd lecserélni de még 2 hónap rabság van rajta.Nehogy mire válthatok megszűnjön a kedvezményes havi díj .Akkor inkább megkötöm előbb a másikat is,vagy kötbérrel lemondom a régit.
-
wetomi
aktív tag
Az internet áfa csökkenés miatt külön van számlázva a tarifacsomagnak a "hangalapú" része 27%-os áfával és külön van számlázva a beépített internet hozzáférés díja 18% áfával. Egy tételben megtartva nem lehet különböző áfával számlázni, ezért kellett megbontani a havidíjat. A kettőnek összege adja a "normál" havidíjat.
-
Kissé sokat fizetek mostanában, mióta csomagot váltottam, nagy nehezen regisztráltam a webes Mytelenoron (az alkalmazás tragédia, a számlabefizetésen kívül másra nem jó...), hozzáadtam a telefonszámom, most nézem a számlát, és megakadt a szemem egy tételen.
Internet- hozzáférési szolgáltatás díja jogcímen 1393,69 forintot számláznak. Csak nem tudom, miért. Telenor Blue S csomagom van, emellé még plusz 3GB csomag (ez 2290 pénz). Akad köztetek valaki, aki tudja, mi ez, vagy mindenképp be kell mennem személyesen megint?
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én a hűség lejárta után, de a köv. számlazárás előtt intézném.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy utolsó kérdés. Hogyha a hűségidő lejárta előtt lemondom, akkor kötbért kell elvileg fizetnem. Viszont más szolgáltatónál akarom folytatni, ezzel a számmal, tehát számhordozást akarok. Ezt hogy lehetne jól megjátszani?
Most május 15.-én jár le a 2 év, gondolom utána érdemes csak a számhordozást elkezdeni egy másik szolgáltatónál. Tehát ha bemegyek egy másik szolgáltatóhoz, igénylem a számhordozást, de közben megjön a 25. havi számlám, akkor ha a számhordozás létrejön, onnantól nem kapok több Telenor számlát ugye? Tehát nem jön 26. havi számla is, igaz?
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A jelenlegi csomagokkal valóban így megy, de a te csomagod még az a fajta, amire nem járt havidíj-kedvezmény.

A csomagot addig tudod használni, amíg nem kötnél újabb hűséget.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát én ezt nem értem... Hogy menne tovább a csomagom, hogyha már nem létezik?
Tisztázzuk. Ha kötsz egy csomagot 2 évre akkor azt olcsóbban kapod meg, mert hűségidőt kötsz. Na most, lejár 15.-én a 2 éves szerződésem akkor én átlépek egy határozatlan idejű szerződésbe úgy, hogy ez a csomagom marad? És a csomag ára sem változik?Többször hívtak a Telenortól hogy váltsak csomagot, én nem mondtam rá igen-t, hogy váltok. Ez a Smarttarifa Extra 1 viszont már nem elérhető.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A csomagod nem változik, a számlák is mennek a hordozás megvalósulásáig.

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, értem ééén! Csak az nem világos hogyha lejár a hűségidőm, akkor átkerülök egy másik csomagba? Vagy akkor kártyás csomagba kerülök majd át?
Tehát nem kapok több e-számlát? -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Erről szólt a hozzászólás.

Amennyiben hordoznál, akkor a másik szolgáltatóval kell csak felvedd a kapcsolatot, a Telenornál nem kell lemondd a számod. -
-
asdf_
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha magan elofizeto vagy, akkor megy tovabb siman a szerzodesed husegido nelkul. A nagy kerdes, hogy a szamlafordulod napja mikor van, ha mondjuk 27-en (tehat 28-atol 27-eig szolnak a szamlaid), akkor -mivel a szerzodes normal felmondasi ideje 8 nap- legkesobb majus 19-en kell jelezned felmondasi igenyedet, hogy a szamlazarasi napra felmondod, igy nem szopsz a torthavi szamlazas nem lete miatt.
Felmondani csak akkor mondasz, ha nem kell a hivoszam. Ha a szam marad, es szamhordozol, akkor szinten a szamlafordulot figyelembeveve intezed a szamhordozast, a szamhordozas megtortentevel pedig a Telenoros szerzodesed megszunik magatol. -
válasz
radio100jozs
üzenetére
Smarttarifa Extra 1 a csomagom, de ezt már nem tudom hosszabbítani szerintem
-
radio100jozs
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A csomag teljesen törölve van az ÁSZF-ből? Mert ha igen, akkor nem is lehetnél benne, mert nem létező csomagban nem lehet szolgáltatni. Nem inkább "lezárt" díjcsomagban vagy, amit már nem értékesítenek, és nem lehet rá váltani? Mert akkor nem történik semmi, ugyan úgy megy tovább az előfizetésed, ahogy az ÁSZF szerinti tarifában van.
-
Olyankor mi van ha lejár a 2 éves hűségem és a csomag, amiben vagyok már nem elérhető?
Hozzáteszem, nem akarok továbbá Telenoros lenni. Csak kíváncsi vagyok, május 15.-én jár le a 2 éves hűségem, akkor az nap megszűnik a számom, vagy mire számítsak?
Vagy be kellene mennem egy üzletbe, lemondani? -
válasz
lupakgabor
üzenetére
Jelezd az ügyfélszolgálatnak, hátha van valami megoldás.
-
törölt tag
válasz
lupakgabor
üzenetére
Még nagyvárosokban is vannak ilyen helyek ahol valamelyik nem működik beltéren, azonban épp a Telenor a három közül az, amelyik ilyen problémára semmilyen megoldást nem kínál. Azaz vagy elfogadod a helyzetet, és kültéren használod vagy szolgáltatót váltasz.
-
azbest
félisten
válasz
lupakgabor
üzenetére
lehet a falban fémháló van a vakoláshoz és nincs rálátás telenor állomásra, míg a telekomos meg az ablakkal szemben van

-
lupakgabor
csendes tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Sajnos nem megoldás, mert hűségidőm is van, és nem szeretném lemondani a csomagom.
-
radio100jozs
őstag
válasz
lupakgabor
üzenetére
Számhordozás, és akkor átmenni a Telekomhoz, ha az működik.
-
lupakgabor
csendes tag
Sziasztok!
Futott már bele valaki olyan problémába, hogy a lakáson belül nincs térereje?

Barátnőm 30-as neki nincs gond ezzel, viszont nekem az ablakból kell kilógnom, hogy tudjak telefonálni.
Valami tud erre megoldást? Akár telenor részéről, akár az én részemről?
Esetleg, hol érdeklődjek ezzel kapcsolatban ?
( Több telefonnal is próbáltam, és a tulaj is elmítette, hogy neki sem volt térerő, tehát nem készülékkel/kártyával van a probléma)Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket.

-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Amúgy mégegyszer végiggondolva, lehet az az egyik baj, hogy a mytv oldaláról megrendelve a start+hbo és a közszolgálati + hbo is rögzül, az utóbbi hűségesként, mert van határideje. Egyik itteni topictárs mutatta a saját előfizetéséhez az oldalak tartalát és ő is ugyanúgy ráfutott erre. Csak azt hittem ilyen fura a nyilvántartásuk, mert az adatcsomag hűségénél is külön sorban 0 forintosan van a hűség rögzítve. Mondjuk az ár meg majd kiderül a számláról, mert az sincs szinkronban, így most lehet hogy hűséges áron kaptam hűság nélkülit. Bár az extra keretből mindegy

Amúgy azért nevetek az egészen, mert saját munkám kapcsán, mobil telkók számára fejlesztettet szolgáltatásokhoz kapott teszt előfizetések beállításait barchobáztam partner kollégákkal fél munkanapomon ma, mielőtt a hívás befutott. Legalább annyira kalandos az is

-
azbest
félisten
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt hiszem a technikai részleg igyekszik kerülni a problémát

Némileg ellentmondásosan azt jelezték vissza az ügyfélszolgálatosnak, aki felhívott, hogy jól működik a rendszer. De az indoklás sántított, mivel pont külsősként látom a hűséges és olcsóbb hbo csomagot a mytv oldalon. Míg a telenoros számmal más az ár és nem ír hűséget a mytv oldal. Ellenben akivel eddig beszélgettem és mytv oldalon regisztrált szerinte hűség nélkül, az a mytelenor oldalon hűségesként találta meg
És az is gyanús, hogy egyszerre volt start és start+hbo előfizetésem is a fiókhoz az ügyfélszolgálat szerint
Amit ki fognak takarítani a fiókomból.szerk, közben mailben is megkaptam.
Vagyis, lehet hogy két hbo csomagom is volt. Kicsit nehéz már követni
Technikus kollegánk 2017. április 20-án a +*****-es telefonszámon egyeztetett Önnel. A hívás során tájékoztatta, hogy a 2 éves hűséggel rendelkező szolgáltatás csak szerződés aláírással történhet meg, melyre a MyTV felület nem ad lehetőséget. A rögzített beszélgetésben munkatársunknak jelezte, hogy a MyTV Start + HBO GO (2év) szolgáltatást szeretné megtartani.
A MyTV Közszolgálati + HBO GO (2év) szolgáltatást 2017. április 20-án egyedileg kötbér megfizetése nélkül lemondtuk a +**********-as GSM számú előfizetéséről.
"nem ad lehetőséget" [link]

Amúgy elégedett vagyok, működik minden.Szerk2:
Ah, akkor a közszolgálati + hbo sor volt a bibis. Mondjhuk mintha pont azt hozta volna be a mytv oldalas kiválasztás. -
castiels
addikt
-
castiels
addikt
Vagy egy E5372 mifi inkább?
Egyébként mi a különbség a 5577 ès a 5372 mifi között?
4G ben, sebességben?
Szerk: már megvan kötve a b525 az pedig draga lenne elofizu nelkul.
-
azbest
félisten
válasz
castiels
üzenetére
miért szeretnéd ezt?
Ez egy sima, legolcsóbb fajta 2.4GHz-es wifit tudó alap router + egy 4G stick. Normál körülmények közt lehet lassabb a wifije, mint amit a mobilnet tudna, főleg ha a szomszédok is 2.4-es wifin vannak sokan.Ha mindenképp együtt használod, akkor jobban járnál egy b525-tel. Az is 0 forint a nagy csomaggal és a 2.4G wifi mellett 1300-as 5GHz AC wifi módot is tud.
szerk:
ja már emlékszem, beszéltünk erről. Hogy router helyett talán tabletet kértél hozzá és arról osztottad. Ha jól látom a neten az a router 10 körül van, a stick meg 30 körül kezdődök, szóval 40ről indul az a kombó is magán úton. -
castiels
addikt
Sziasztok.
Mi a véleményetek, erről a komboról?
DWM-222 + DWR-116?
Telenor hipernet L sim kártya menne bele.
Hozná a 4G-t rendesen? Jól működne?
-
-
marsu.
senior tag
válasz
Dávid78
üzenetére
Én nemrég váltottam erre.
FB-ok, viber, whatsapp, twitter, instagram nem számít bele az 1 GB-ba. De! Amit kipróbáltam: viber hang alapú hívás fogyasztotta az adatkeretet. Gondolom másik kettőnél lévő is. Viszont pl. messenger nem fogyasztja sima szöveges üzenetnél, gondolom itt a viber, whatsapp se. FB-nál, ha egy hírt nyitsz meg idővonalról az már úgy tudom fogyasztja, de a facebookra direktbe feltöltött képek, videók nem. Twitternél ugyan ez. Instagram pedig nem fogyaszt semmit.
Nekem eddig ezek a tapasztalataim. Mivel amit kell, annak a 95%-át el tudom intézni net alapon, nekem teljesen megfelel eddig ez a csomag. 40Ft/perc húzós de hosszú távra vetítve nekem így is jobban jön ki /hó, mint eddig. -
válasz
scoobydoo76
üzenetére
scoobydoo76:
Érdekes. Jó ideje nem találkoztam ilyannel.
Victoryus:
Vannak olyan csomagok, amikben a Viber korlátlan (pl. MyChat), de a "sima" netcsomagokat 0-ra lassítja a Telenor. -
köszi!
Hát, az ügyintéző azt mondta egész havit számláznak, azért akadtunk ki. No majd kiderül, ha megjön a számla.
A Telenor ha elfogy az internet keret, akkor kikapcsolja cakk-pakk, vagy csak korlátozza a sávszélt, mint a Bluemobil? Egyelőre az 500megabyte-os netet rendeltük meg, az valószínűleg elég lesz, szinte csak Vibert használva. -
scoobydoo76
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hali! Mytelenor M-ről váltottam MyMinute feltöltősre. A számlás ciklusom 7.-től - 6.-ig tartott. 23.-án váltottam és erre az időszakra fizettem 4239 Ft-ot. Ez tuti nem a havi díjjam volt mert az 7490 Ft-ot kóstált. Akkor sorry, nem akartam félrevezetni senkit de nekem így jött le!!! Üdv

-
válasz
scoobydoo76
üzenetére
Nem tudom, milyen csomagról váltottál, de szinte biztos, hogy nem időarányos a számla.
Max. flottás csomagból kilépve. -
Lejárt barátnőmnek a 2 éves telenoros hűsége. kb 7500ft volt havonta, most átváltott feltöltőkártyásra. Tényleg ki kell fizetni 4 napra a teljes hónap árát? Ilyen sehol nincs... plusz azt a kifizetett 7500 forintot nem vezetik át feltöltőkártyára. Ez tényleg ilyen kretén egy cég? A telekom például a bluemobilra is képes átvezetni pénzt oda-vissza, pedig ha úgy nézzük nem lenne érdeke.
-
unravel
őstag
válasz
Dávid78
üzenetére
A MyChat egy vadonatúj szolgáltatás, ami az aktiválás után 30 napon keresztül korlátlan hozzáférést biztosít a Facebook, a Twitter, illetve WhatsApp szolgáltatásokhoz. A korlátlan ez esetben azt jelenti, hogy egy hónapon keresztül bármennyit lóghatsz az említett közösségi hálózatokon úgy, hogy az neked egyetlen bájtodba sem fog kerülni.
Ez érvényes akkor is, ha alkalmazás formájában használod őket, vagy a weboldalukat keresed fel, a lényeg minden esetben ugyanaz: a csetelés, tweetelés, illetve a bejegyzések megtekintése, képek megosztása nem vesz el az adott időszakra szóló adatkeretedből.
2015.12.14. -
Prien
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én is kíváncsi lennék, mi lehet a gond, mert az elődjével nem volt semmi gond (B593) és centire ugyanarra a helyre került.

Azbest: térerő fullon és bár a laptop lát pár hálózatot 1-es, 2-es erősségen, nem gondolnám,hogy ez befolyásoló lehet, amikor itt vagyok a saját routeremtől 2 méterre.

-
Dávid78
tag
A MyChat csomagnál közösségi élmény korlátlanul ez mit jelent egész pontosan?
A Facebook alkalmazást a messengert is korlátlanul lehet a telefonon használni? -
radio100jozs
őstag
Érdekes, én 3 hónapja használok E5186s-et Homenetben a Telenornál, 2 gép +3 telefon + vezetékes Voip rákötve, de eddig 100%-osan működik, nem tapasztaltam olyat, amit írsz. Az, hogy megáll az adatforgalom, az nem biztos, hogy eszköz hiba, ezer meg egy dolog lehet amiért nem jönnek le az adatcsomagok. Lehet az szerver, Bix, Telenor, mobilantenna...stb.
-
N@idia
őstag
válasz
pcgamer01
üzenetére
Ez apró betűkkel valóban ott van az összeg alatt hogy a "kedvezményeket nem tartalmazza"
Köszönöm a segítséget akkor nincs miért aggódnom a 6 ezer az korrekt ezért a szolgáltatásért. Eddig nagyon elégedett vagyok a sebességgel és a multis játékokban sincs már ping probléma, ha ez így marad akkor hosszú távra tervezek velük

-
N@idia
őstag
Egy kis segítség kellene már mint inkább magyarázat. Rendeltem egy hipernet home L csomagot akciósan 5990ft környékén azt hiszem nem tudom már pontosan. A lényeg az ha belépek a mytelenorba ott mutatja mennyit kellene fizetni, ha most zárnák a számlám és ott 10.934ft-ot ír nos ez hogyan jött ki nekik vagy ez változni fog amikor fordulópont van

Jelenleg még nincs befizethető számlám ez lenne majd az első, bár a 11 ezer ft-ot sokkalom hol ott én nem ennyiért rendeltem meg

-
-
azbest
félisten
-
asdf_
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Illeni illlik, de abbol a -lehet, hogy hibas!- feltetelezesbol indultam ki, hogy ha a sarga csekknel nem a befizetes ideje szamit, hanem a penz megerkezesenek ideje, akkor utalasnal, kartyas fizetesnel is hasonlo a szitu. Ha ez csak a sarga csekknel van igy (ami halal logikatlan, de ebben az orszagban en nem csodalkozom mar semmin
) akkor hamu a fejemre. -
4Grider
félisten
Ha bankkártyával fizetsz este 11-kor a szolgáltató weboldalán, akkor azt illik arra a napra könyvelni, amikor a fizetés megtörtént. Mi is kártyaelfogadók vagyunk, és 23:59:59-ig a kártyatársaság aznapra érkeztet, így nekünk sincs okunk más dátumot használni. Persze ettől lehet, hogy az OTP-nél ez nem így van...
-
asdf_
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Elektronikus szamlat kapsz,
elektronikusan fizetsz(ja, ez strono a relay es tsai. miatt), es idoben* fizetsz. Ebbol az egyik nem teljesult.* idoben fizetsz nem azt jelenti, hogy pl. az aprilis 13-i lejaratu szamlat aprilis 13-an este 11-kor befizeted weben, mert abbol penzt leghamarabb holnap latnak, ergo rogton kestel 4 napot. Tehat a szamlan szereplo datum az az, amig a zsetonnak meg kell erkeznie hozzajuk, nem amig be kell fizetned.
-
válasz
Paladin1492
üzenetére
Két oka lehet.
Papír alapú számla és késedelmes fizetés. Amennyiben elektronikus számlát kapsz, akkor a másik lesz az ok.Még valami. Nem a fizetés módja számít, hanem a számla kézhezvétele.
-
Üdvözlet mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket ami még van belőle. Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a következő mondat.
e-Komfort cs nem teljesítésének a díja. Ugyanis elektronikus formában fizetem a számlát, minden hónapban. Számomra ezért értelmezhetetlen. Vajon miért kaptam ezt a büntetést.? Köszönöm előre is a válaszokat. További szép napot mindenkinek. -
törölt tag
válasz
Harkovz
üzenetére
Sztem inkább az LG - ek írj, hogy építsen be Androidos miniPC -t a TV -ibe. Piaci kisker áron 50 Dolláros kütyük ezek. Nem hiszem, hogy nagyon megdobnák a TV árát. Használati értékben viszont sokat dobna rajtuk, hiszen a teljes Play Store elérhető lenne, beleértve a MyTV alkalmazást is. Én is így használom a butaTV -men.
-
Harkovz
aktív tag
Nem tervez a Telenor Lg tv-re is írni mytv alkalmazást?Mert ha jól látom Samsungra már van.Szerintem sok előfizetőjük lenne,ha közvetlenül a tvről indíthatná az ember a műsort nem kéne semmi plusz kütyü.Nem is lehet nagy dolog mert kis névtelen szolgáltatók is csináltak már látni a content storeban.pl.tarr kft.Androidon tök jól megy a mytv szerintem lenne létjogosultsága ha a legnagyobb tv márkákra írnának alkalmazást.
-
-
chester99
aktív tag
Üdv
Érdeklődnék, deezer alkalmazás által generált adatforgalomat levonják a csomagomban szereplő adatmennyiségből vagy ez nem számít bele?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
+1
-
-
lm83
őstag
A kártyás díjcsomag váltáshoz kellene tudni a vásárláskor megadott kódot ugye?
Ha ez nem megy akkor, csak az üzletben lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest