- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Atesz 666 #47621 üzenetére
A további hsz-eket kérném ide írni: Milyen volt az első mobilod?
-
-
asdf_
veterán
válasz
Atesz 666 #45698 üzenetére
Roaming dijat akkor fizetsz, ha kulfoldon vagy es hivast inditasz vagy fogadsz. Ha te egy +421-es szamot hivsz, akkor egy nemzetkozi hivast inditasz Szlovakiaba, ennek semmi koze a roaminghoz. Ha Magyarorszagrol inditod a hivast, akkor csak a nemzetkozi hivas dijat fizeted (~100 Ft/perc), ha EU-n belulrol, akkor meg a nemzetkozi hivas+roaming hivas dijat (~120 Ft/perc).
-
zichie
senior tag
válasz
Atesz 666 #40457 üzenetére
Ha Kelet-Magyarországon telenorosként a telekom b20 lte hálózatára csatlakozik a telóm, akkor a telefonom a szolgáltatóként t-mobilt vagy telekomot jelez roaming megjelöléssel?
Ceglédtől nem messze a városon kívül próbáltam manuálisan a telefont rájelentkeztetni a telekom 4g hálózatára, de a telekom nem engedte fel. Gondolom nem b20-as hálózat volt.
Huawei telóm van, amiből sajnos nem lehet kiolvasni, hogy milyen lte (b20?) cellát használ.
(Véletlen "válasz" gombot nyomtam "új" üzenet helyett.) -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Atesz 666 #40408 üzenetére
Üdv mindenkinek.
-Válaszolva saját magamnak,miszerint visszahívás kérésre mikor válaszolnak a Telenor-nál?
-Hétfőn hívott is egy kedves hölgy és elmondta,hogy a Z5-öt elvileg már csak netten lehet rendelni üzletben már nem forgalmazzák + csomagot is kellene váltanom mert a Smarttarifa extra 2 csomag már kivezetésre került(mondjuk ezt már tudtam)így arra már nem lehet készüléket vásárolni.
-Aztán kedden be mentem a budapesti Árkád Telenor üzletébe és pont ahhoz az eladó hölgyhöz kerültem akitől anno a Z3-som vettem és mondta,hogy valahogy megpróbál még egy Z5-st szerezni nekem.
-Ma már hívott is,hogy a héten pénteken mehetek a készülékért.-Szóval tényleg van abban valami igazság,hogy ki kell fogni milyen eladóhoz kerül az ügyfél.
-Előtte sok eladóval beszéltem ez ügyben,mindegyik azt mondta már nem lehet ezt a készüléket beszerezni,egyik sem mondta volna,hogy legalább megpróbálja(nem akarásnak nyögés a vége!) -
-
tomp
félisten
válasz
Atesz 666 #39418 üzenetére
Nem bízod a pénzedet a bankomatra de kártyával fizetsz? Ez így hogy? Egy bankomat is annyira megbízható mint egy terminál. Bankomatba kártya be, pin, számlafizetés->telenor->tel.szám->teljes összeg->viszontlátásra.
Mennyi is az a teljes összeg? A rendszer egy info sms-t küld. Miután megkaptad, rányomsz a teljes összeg opcióra. Össze van vonva több számla? 2perc alatt megcsinálják, hogy több számnál külön legyen a számla. Nem értem miért jó sorban állni ha már úgyis elektronikusan fizeted.
Bankomatos is azonnal átmegy. Mire kiadja a papírt már jön is az sms a telenortól, hogy sikeres fizetés.Egyszer fizettem ki Telenor Wallet appal de csak erre feleslegesen tárolnám a telefonon. Amire használnám(nfc) az még nagyon új technológia a telenornál...
-
-
válasz
Atesz 666 #39260 üzenetére
-Akkor pár kérdés.
-Melyek ezek a bemutatótermek üzletek?
Itt megnézheted, melyik bemutatóterem vagy partnerbolt.
-Én speciel az Őrs Vezér téri Árkád -1 szinten lévő üzletben kérdeztem.
Ők tavaly májusig partnerek voltak, azóta bemutatóterem.
-És legközelebb ha bemegyek valamelyik "bemutatóterembe" kérdezzem meg a kollégát,hogy érti-e a dolgát vagy van -e kellő ismerete?
Elég fura lenne ez a kérdés, túl sok jóra én nem számítanék egy ilyen után.Általában a kollégák szokták tudni a folyamatokat.
-
-
-
-
-
apaszka
veterán
válasz
Atesz 666 #37565 üzenetére
Én is már UPC-s vagyok félig, mert a számom hordozása folyik. De már az ideiglenes szám van a Note4 ben,a telenoros meg egy vacak telefonban van.
Mikor egyeztettem az adataimat a telenor üzletben,az értékesítő csak annyit mondott arra, hogy viszem el a számom-- megértelek!
Ebből nekem az jött le, hogy többen lépnek le innen.
Persze ez az én véleményem csak, de az új csomagok és a netes szívatás, nem hozza ide az embereket! -
-
-
-
-
-
x1port
addikt
válasz
Atesz 666 #28870 üzenetére
ok. igaz.
de a lényeg hogy akkoriban azt se tudtuk mi az a Facebook.
most meg már a 10 éves gyerekek is ott garàzdàlkodnak.
szóval azzal az időszakkal összehasonlíthatlan a mostani.
persze hogy kevesebb volt a gond velük. 2009 ben még semmi igény nem volt szinte.
az utóbbi években nőtt meg sz igényük az embereknek.
viszont ezt sajnos a telenor nem tudja kiszolgàlni .
és ahogy kinéz a helyzet nem is fog tudni felnőni a feladathoz.
persze az ügyfelek ezt számon kérik ők meg egyre frusztráltabbak emiatt. -
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Atesz 666 #20115 üzenetére
Hát máshol nem tudod...
e-mail (van de nincs)
Meg úgysem fogják megmondani.... mert vagy nem tudják vagy nem akarják.
Inkább menj be üzletbe.. de oda is felesleges.
De nehogy azt mond, hogy netshopon szeretnél majd rendelni, mert akkor jönnek majd, hogy az nekik konkurencia!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Atesz 666 #20111 üzenetére
https://www.facebook.com/telenorhungary
Valószínűleg ezt fogják válaszolni:
Köszönjük, hogy hozzánk fordult levelével és ezzel lehetőséget biztosított, hogy tájékoztassuk Önt.
Tervezett akcióinkkal kapcsolatos információt azonban előre nincs lehetőségünk nyújtani, így jelenleg sajnos nem tudjuk tájékoztatni arról, hogy a Telenor mikortól forgalmazza (forgalmazza-e majd) a jelzett készüléktípust.
Aktuális készülékajánlataink honlapunk http://www.telenor.hu/akcio/szamlas-mobiltelefon/ oldalán bármikor megtekinthetők.
Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségére lehettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest