Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Honor kapcsán is mini-modellről pletykálnak
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
Xiaomi-ra nincs valami praktika, amivel működésre lehetne bírni ezt a vowifi-t? Nagyon kellene hozzánk, mert alig van térerő a házban sajnos nálunk..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok,
VoWifi általános bevezetésére van már esetleg ismert időpont? Nagyon várjuk, mert a lakásban csak az ablaknál lehet nálunk telefonálni...
-
Hoorus
őstag
Sziasztok,
Valaki tapasztalt még olyat rajtam kívül, hogy hívás közben egyszer csak elmegy valamelyik fél hangja, de a hívás nem szakad meg?!
Mostanában nagyon sűrűn tapasztalom és borzasztóan idegesítő. Illetve néha megszakad a hívás és azt írja a telefon, hogy a hálózat nem elérhető.. Ilyenkor eltűnik a 4G jel is, majd pár pillanat múlva helyreáll a rend.. Legtöbbször feleségemmel történő beszélgetés közben vannak anomáliák, de más hívásoknál is előfordul.. Térerő rendben szokott lenni. Mindkettőnknek Xiaomi 12 készülék van és mindketten KÜF flottában vagyunk.
Köszönöm a válaszokat.
-
Hoorus
őstag
válasz
szabonagyur #95528 üzenetére
Azt hogyan tudom megnézni?
-
Hoorus
őstag
válasz
szabonagyur #95526 üzenetére
Sima 4G, igen.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Ha speedtest mérést csinálok Yettel szervert kiválasztva, azt az adatforgalom mennyiséget levonja az adatkeretemből?
Köszönöm a válaszokat
-
Hoorus
őstag
válasz
torrente777 #95093 üzenetére
Friss KÜF tag vagyok, Vodától hoztam át a 30-as számomat..
Az első perctől ment az 5G a 11. kerületben és mostmár a VoLte is. (Xiaomi 12)
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
4G+ szolgáltatás csak Budapesten érhető el? Most lejöttem Békéscsabára és itt, valamint Szolnokon is ''csak'' sima 4G-re csatlakozott a telefonom. Én úgy tudtam, hogy Budapesten kívül elérhető a megyeszékhelyeken is ez a technika.. 😃
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
4G nincs lehalva nálatok? Reggel óta csak 3G kapcsolatom van. Békés megye, ''Békés'' település.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Hello data csomagoknal 4G+ van, vagy ''csak'' sima 4G? Inkább budapestiek, vagy megyeszékhelyen élőktől kérdezném.
Köszönöm a válaszokat.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Hipernet Home-os SIM kártya működik más eszközben is? (Pl. mobiltelefon, saját 4G-s router?)
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Hipernet Home csomagokhoz milyen SIM kártyát adnak? Nekem nano sim kellene, mert a telefonomat használnám modemnek..
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Homenet Sim kártya más eszközben (telefonban) is működik? Helyhez van kötve a szolgáltatás?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- L13 Gen2 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i5-11300H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest