Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Hajnalban mértem 4G+ hálózaton... Feltöltés nem tűnik túl acélosnak és erre hoznak még korlátlan csomagot uhh

-
-
TomPack
őstag
Bármelyik Telenor üzletben lehet számhordozást kezdeményezni, vagy csak a hivatalos márkaképviseleteken?
-
eastsider
nagyúr
ez mi ez a +50 perc?
ezt latom a telenor oldalan:
b. (Igénybe nem vehető szolgáltatások)
Igénybe nem vehető szolgáltatások: 1. roaming díjzónában felhasználható kedvezményt nyújtó szolgáltatások (III.8.3. pont), Vezetékes-hívó, 5 perc után 0 Ft, 40 SMS, 80 SMS, Korlátlan SMS, 40 perc beszélgetés, 80 perc beszélgetés, 1 szám szabadon, a III.3. pontban szerepelő Kiegészítő mobil internet szolgáltatások – kivéve 500 MB/1 GB adatjegy
-
reddoors
tag
Én tegnap vásároltam egy TELENOR HELLO DATA START csomagot , előtte Telekomos voltam , sőt vagyok is .
Dual sim Huawei Mate 9 telefonom van így mind a két szolgáltató előnyeit hátrányait látom.
Eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak , mivel sokat utazom elég jól tudom a lefedettséget / hálózati sebességet tesztelni.
Jelenleg Székesfehérváron 4G+ hálózaton(TELENOR HELLO DATA START ) 152,59Mbps/41.72Mbps mérek ami kimagasló , a Telekom hálózatán 110Mbps felett soha nem volt.
A Szfvár-Veszprém útvonalon jobb a Telekom 4G lefedettsége , viszont mint a fentiekben írtam a megyei városokban én a telenor hálózaton jobbat mértem.
Remélem megtartják hosszútávon ezt a jó szokást
, mert akinek fontos a korlátlan sokoldalú internet annak ez a legjobb ajánlat. -
bedibazsa
senior tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Első havidíjat ki kell fizetni, kártya marad ugyanaz.
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván attól függ, hogy mit forgalmazol a három eszközön. Három HD stream tuti, hogy nem fog menni.
-
Somatom
veterán
válasz
joey04
üzenetére
Ha a megosztást külön-külön érted, akkor talán működhet. Ha a három eszköz egyszerre lenne használva, az megfektetné a telót. Ha a netes felhasználási módot nézzük, akkor otthoni viszonylatban ezek a csomagok még mindíg nem érik el egy flottás korlátlan csomag lehetőségeit.
-
joey04
titán
Egy telenoros emberke ha lehet!
Új csomagokkal kapcsolatban: Igen, nem az otthoni net kiváltására lettek tervezve, de én pl. most keresek valami kiutat, mert költözés előtt állok, és az új helyen 10 megás net a maximálisan elérhető. Ameddig nem jön oda a Digi a normális nettel, addig szerintem ez is kiválthatja. A kérdés: Én nem akarok trükközni, nekem tényleg a telefonban lenne használva, egy próbahónap után mondanám is fel a Telekomos szerződést, hűségem nincs ott már. De hotspotként meg lenne osztva számítógépre, tabletre, konzolra. Nem ipari felhasználás lenne és nem is HC felhasználás mint itt a fórumon sokan terabyte-os forgalmakról írtak. Heti 3-4 sorozatrésznek megfelelő adatforgalom torrenten, angol ás egyéb meccsek stream-en követve, konzol netigénye, valamint a napi átlagos böngészés. Ezekre megfelel a csomag? Már úgy értem itt semmi kiskapu vagy egyéb nincs ami miatt korlátoznának, vagy azt mondanák, hogy na ezt nem? Ez lenne a fő előfizetésem, valóban telefonban használnám, de otthon 100%-ban menne a hotspot funkció, a fent taglalt kihasználással. Ez mehet?
Bónusz kérdés: Nem értem, akik azért mondanak le róla, mert csak telefonban használható és kell havonta minimum egy hívás. Ha befogsz egy bármilyen hotspot képes telefont, felteszed töltőre és arról megy otthon a net és havonta 1 hívást megeresztesz bárhova, az olyan nagy kompromisszum? Mert ahogy olvastam a másik topikban ez is járható út.
-
TeeJay
félisten
úgy néz ki a flottás csomagomban a facebook-ot messengert vibert nem lassítja a Telenor
direkt lezabáltam youtube HD-val a maradék forgalmat
jött is az üzenet hogy elfogyott a keret és lassítást kapok, mytelenor is kijelzi hogy 0MB van már
de a facebook messenger és viber továbbra is hasítanakyoutube már csak pufferel nem tölt be videót 32kbit-es korlátozáson
úgyhogy örülök hogy a fontosabb facebook,messenger,viber trio megy tovább

-
H.Istvan25
senior tag
Ha kártyás csomagrol akarok az új korlátlan hűség nélküli havidijasra váltani, akkor az első havidíjat ki kell fizessem a boltba, vagy azt is neten kell intézzem? Új simet adnak, vagy marad a régi?
-
darvinya
titán
válasz
darvinya
üzenetére
Odáig fajult a dolog, hogy 1220 Üsz ezzel kapcsolatos technikusi űrlapot sem tudta megnyitni.

DrBubo77
2017-ben nem akarok küldeni SMS-t, csak még szolgáltatói üzenetek sem jönnek.
Így se feltöltés, se MyTv jelszó, stb. nem jön.
Nem vagyok médium, hogy kitaláljam mi a jelszó. -
-
tomp
félisten
válasz
castiels
üzenetére
Most 50-60/20-30Mbps között mérek. Holnap lemérem a 4-esm metrón. Az egyik megálló tökéletesen alkalmas. Szinte üres egész nap azaz a ~75Mbps(ez a max elérhető) szabadon van. Ha nem érem el a 70-et akkor limitálva vagyok még mindig. Hajnalban üzemkezdésnél is stabilan 50-et kapok miközben egy másik SIM-el a hálózati maxal megy mivel nem használja akkor senki a hálózatot.
-
tamass.szabo
tag
Online rendeléstől való elállás esetén (például el sem mész a készülékért), ha fizettél már online, akkor kell majd valamit intézni, vagy automatikusan visszautalják a pénzt?
-
wetomi
aktív tag
Egyet értek veled.
Olvastam ma valahol egy jó kommentet, hogy az egész sikere azon múlik, hogy a felhasználó képes lesz-e felfogni, hogy mire való a tarifa és képes lesz-e úgy használni? A felhasználó érettségén múlik majd. megkeresem azt a kommentet, nagyon tetszett.
szerk:
Itt is van a komment HWSW -
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Jol tettek, az emberek meg mindig nem ertik, hogy a mobilnet nem feltetlenul az otthoni szar adsl kivaltasara valo*. Es a marketingosztaly sem
De nyilvan mondjuk a havi 100 giga helyett korlatlant hirdetni teljesen mas tortenet (eleve, szerintem egy rakas embernek fingja sincs arrol, hogy mennyi a szaz giga, igaz, kb. 99%, hogy pont ok azok, akiknek nem is kell aggodniuk emiatt, mert nem ok fogjak letolteni a fel internetet
)*(de termeszetesen boven es sokaknal allhatnak ugy a csillagok, hogy kepes kivaltani)
-
Diák66
őstag
Érdekes lett ez a korlátlan csomag, nyilván célja van a jövőre nézve. Gyanítom igyekeznek átterelni adatra az ügyfeleket, annak érdekében, hogy később minél több frekvenciát az adatnak szentelhessenek.
Elgondolkodtató, hogy az év végén váltsak-e, de majd kiderül.(addig legalább a buktatók is kiderülnek)
Jelenleg 7933 Ft-ot fizetek 100 percért és 20,5 GB +100 GB-ért havonta. És ingyen járt a wifi megosztó. (optimális mennyiségek, kb ennyit használok egy hónapban, a +100 GB általában egy az egybe megmarad)
Ugyanakkor úgy nézem a 6e-s csomag kevés lenne beszédben, a 10-es meg drágább. Ezt az árat is sokallom már, amit most fizetek. De a 6e + feltöltős SIM akár szóba jöhet. Kérdés hogyan lenne net a laptopon? A mobilos tethering elég vacak megoldás, ráadásul nálunk a térerő se jó, így a mobil wifi kapott egy antennát is a megfelelő térerő és sebesség elérésére.
-
Bferibörs
addikt
válasz
üzenetére
hát lesznek itt még érdekességek, aki rohan, hogy vegyen gyorsan egy csomagot nem biztos, hogy olyan jól jár azzal a korlátlan m.nettel ha a vezetékest akarja kiváltani vele
, félő, hogy még egy torrentezés nélköli nornál netezést sem fog kiszolgálni,mindenféle célzott letöltés nélkül sem, film nézés stb. böngészni ,chetelni bitos fog lehetni vele 
-
törölt tag
Láthatóan nagyon okosan, felkészülten, átgondoltan előre bebiztosították magukat a hálózat összeomlása ellen! Szép volt!
A Telenor elkötelezett aziránt, hogy a hálózati kapacitások magas kihasználása mellett is a lehető legmagasabb ügyfélélményt biztosítsa előfizetői számára. A Telenor ezért a mobilinternet erőforrásainak megfelelő elosztása, optimális felhasználás érdekében dinamikus hálózatmenedzsmentet alkalmazhat, melynek hatására a szolgáltatás jellemzői változhatnak.a Telenor Hello Data szolgáltatásra vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá
https://www.telenor.hu/telenor-hello-dataAzaz, aki nekiáll 0-24-ben torrenthuszárt játszani egy terheltebb cellában, azt szó nélkül le fogják korlátozni 2 megás sebsségre. A Vodafone is ugyanezt csinálja a Home csomagnál, csak ők még durvábban tolják, igaz nincs is ennyi sávszélességük, ott terheltebb celláknál még a youtube sávszélességét is korlátozzák.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
nekem 447MB-nál megállt és hiába tolom a sok face videót meg youtube zenét nem mozdul

megnézem páromnak is ilyen-e mert azonos flottában vagyunk és ő sem nagyon látott még olyat hogy jött volna üzenet miszerint elfogyott az adatforgalomnem bánnám azért ha tényleg az lenne hogy a facebook és messenger adatforgalmat véletlenül nem számolják el

-
tomp
félisten
Hello Data Start tarifánál aktív maradt a korábbi MyMusic Nonstop. Sebesség is érdekes. Év eleje óta fix értéket mérek. Éjjal nappal, bárhol vagyok mindig ugyan annyi. 51/40Mbps. Érdekes...
Lehetséges, hogy valami beragadt a rendszerben? -
azbest
félisten
válasz
castiels
üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy utána a hbo sem lesz ingyen, mielőtt beleugrassz megint valami meggondolatlanba. Vagy másképp fogalmazva, akkor arról is le kell mondanod.
Ki kell fizetned a vele kért eszköz listaára és az általad fizetett eszköz ár különbségét is.
szerk:
amúgy általánosságban az eddig igénybevett kedvezményeket (fizetett és listaár közti különségek)..,de nem tudom az extra kedvezménykeret hogy számít például. -
castiels
addikt
Hipernet L csomag 3 hónap után felmondása mennyi kötbérrel jár?
Lehet átváltanám a korlátlan data ára 6e ért hűség nélkül.
-
TeeJay
félisten
Egész délután direkt csak a mobilnetet használtam mégse akar csökkeni a hátralevő adatforgalmam.
Király -
Bferibörs
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
hát én már 2 db 2 simest használok egy ideje

de nem hiszem, hogy ez a csomag ki fog szolgálni egy otthoni normál netezést (ami esetemben nem mindig otthon történik hanem vidéken valahol, na erre kellene valami mobilnet nekem , ezt nem hiszem,hogy bevállalom így mert valszeg lesznek korlátozások némiképp), értem itt a böngészés,chetelés,film nézés na és a windows frissítések
ne adj Isten egy új oprendszer letöltése ami kb. 1,5 GB egy szuszra - és nem beszéltem torrentezésről mert az nem normál netezés szerintem. -
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én mondjuk nem fogom, de van itthon 2 db kártyafüggetlen 4G-s telefon, amiből az egyiket stabilan semmire sem használok, a másikat tartaléktelefonnak viszem magammal néha a főtelefonom mellé, abban van a magán számom. De adott esetben akár az is lehet hotspot.
Szerintem ma már olyan gyakran cserélgetik az emberek a telefonjukat, hogy óhatatlan hogy kallódik otthon egy felesleges okostelefon. Nem azt mondom, hogy mindennapos, de nem is fehér holló. -
tomp
félisten
27-ig tart az aktuális számlázásom. Ma váltottam Hello Data Startra. Most jött sms, hogy sikeresen aktiválták. Hmm. Nem úgy volt, hogy számlazárással lehet csak tarifát váltani?
-
Zeki
nagyúr
Számomra érdekes lesz ez a vidéki 800MHz-es torony osztozkodás, a korlátlan Telenor net fényében... hogy osszák el egymás közt, hogy az egyik ügyfelei miatt a másik szolgáltatóé is szívnak a sebességgel?
-
TeeJay
félisten
nem volt időm visszanézni a topikban de létezik az hogy a Telenor nem számolja a forgalmamat?
flottás vagyok 500MB dolgozói nettel 999 forintért havonta és vagon videót feltoltem facebook-ra meg néztem halom dolgot de a felhasználható keretem csak nem akar csökkenni
na most két dologra gondolok vagy a mytelenor sz*r vagy tényleg nem számolják a forgalmat
melyik lehet ezek közül?
4G-n tolom sőt most már ahol vagyok 4G+ lett a hálózat
lehet hogy bizonyos forgalmat nem mérnek mint pl facebook? -
Bferibörs
addikt
válasz
castiels
üzenetére
hát az a napi 100 GB egyáltalán nem biztos, hogy engedélyezve lesz, gondolj bele csak itt a topikban hányan váltanak/váltanának az új csomagra, ha mindenki ezt teszi és ész nélküli net használat történik ( gondolok itt olyanra. hogy 1.8 Terra havi forgalom ! olvastam ilyet ) bedőlne a telenor rendszere - gondolom én
egyenlőre ne sopánkodj, várd ki a végét
-
castiels
addikt
A 30 nap már lejárt, kérdéses azért igen a sebesség
..Ugyanazt a hipernet netet fogja kapni az aki megköti ezt szerintem, siman továbbosztja a laptopra vagy gépre és nincs megállj 100 gb nappali töltésnél, mindezt hűség nélkül, picit most azért a hipetneteseket semmibe vették. Ja nem mert meghagyták az HBO GO-t..

-
azbest
félisten
válasz
castiels
üzenetére
Nos, mivel nem tudni még, hogy mennyi forgalmazás után lassítják a gyarkorlatban 2 Megabitre a telefonos csomagokat és mennyire szigorúak arra nézve, hogy átsorolják más csomagra, aki nem teljesíti a feltételeket...
A home csomagnál eleve nagyobb forgalommal terveztek. A webes böngészés ott is kvázi korlátlan. Azt nem tudom a gyakorlatban milyen az, ha valaki elérte a 100GB-os nappali határt. (nekem főleg tartaléknak és pár napos vidékre utazáshoz lett, így sikerül 5 gigát összeyoutubznom vele. Otthoni netemen 160+20 forgalmam volt legutóbb, úgy hogy netflix és youtube teszi ki a forgalom többségét.) Esetleg az még jófejség lenne, ha ott is megemelnék 32kbitről 2Megabitre a lassítás szintjét.
Szóval értem én, hogy mindig lehetne minden jobb
De nem olyan vészes ez a helyzet. Majd 1-másfél év múlva lesz érdekesebb, hogy addig hová jutnak az új csomagok, maga a net mennyire lesz sávszélesség igényes. Akkor lehet már szoríthat picit a home csomag, de még akkor is lehetnek jó fejek és esetleg bővíthetnek rajta. A mobil internet azért még mindig korlátos és nem hiszem, hogy céljuk az, hogy a kábeles nagy fogyasztóknak nyújtsanak mobil alternatívát és ezzel bedöntsék a hálózatukat 
Meg, ha nem haragszol castiels, picit elhamarkodottan ugrottál bele mostanában pár dologba (tablet a netcsomaghoz, aztán mifi, aztán asztali router...) így lassan már többszörösébe kerül neked az, hogy nem terveztél előre, hogy mire is fogod használni. Szóval csak nyugi, élvezd azt, ami van és ne bánkódj azon, hogy talán valakinek még jobban sikerülhet választani. De aki trükközni akar az új csomag lehetőségeivel, az lehet rosszabbul jár a végére, mint az, akinek home csomagja van.
Jut eszembe: nekem a net-es apn-es publikus ip cím sem hátrány a mobilos natolósakhoz képest. Néha vpn-ezéshez meg otthoni munkához ez nagy előny.
-
castiels
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Annak jó aki egyedül él

Nappal a telefonjával ami nála van, delutan este meg mikor otthom van ossza mindenre tv laptop stb..
Kár hogy nem törölték el a hipernet hűség idejét.
-
radio100jozs
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Szerintem a Hipernet Home nagyon nem azonos ezzel az új csomagokkal.
pl. az én esetemben az ADSL leváltására lett a Home csomag, asztali routerrel, és hozzá VOIP vezetékes számhordozással, és HBO GO-t nézek vele.Az új csomag csak okostelefonba használható még MiFi-ben sem, benne van az ÁSZF-ben, hasonló, mint az UPC-nél van, ott is a korlátlan internet csomagok nem használhatóak MiFi-be, asztali routerbe.
Tehát teljesen más ügyfélkört szolit meg a két előfizetéses konstrukció.
-
Watt25
veterán
Hoppá-hoppá-hopppá... Úgy látom Telekommal elválnak útjaink. Egy fontos kérdés van számomra: Hordozhatom-e úgy a Telekomtól a telszámomat a Telenorhoz, hogy nem veszek készüléket a Telenortól? (Független Nexus készülékem van jelenleg, nem akarok mást.)
-
castiels
addikt
Hipernet L- ről válthatok át?
-
123xyz
aktív tag
Erre kell majd figyelni az új Hello Data esetén (ÁSZF részlet):
Amennyiben az Előfizető
- nem kezdeményez legalább egy hanghívást számlázási időszakonként, akkor a soron következő számlázási ciklussal a Telenor az előfizetést az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú (hanghívásra nem alkalmas) mobil internet tarifacsomagra jogosult átváltani;
- a kezdeményezett hanghívásokat vagy a hívások átirányítását napi 24 órát meghaladó összidőtartamban folytatja, akkor a Telenor az előfizetést az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú hanghívásra alkalmas tarifacsomagra jogosult átváltani az adott számlázási ciklus közben vagy a soron következő számlázási ciklus kezdetével.Az Előfizető tudomásul veszi, hogy a tarifacsomag előbbiek szerinti átváltását követő 6 számlázási ciklus alatt nincs lehetősége tarifacsomagját a Telenor által elérhetővé tett,korlátlan perc- vagy adatmennyiséget biztosító tarifacsomagok bármelyikére módosítani.
A mobil technológia műszaki jellemzője, hogy a rendelkezésre álló erőforrások megoszlanak az adott földrajzi területen tartózkodó előfizetők között. A Telenor elkötelezett aziránt, hogy a hálózati kapacitások magas kihasználása mellett is a lehető legmagasabb ügyfélélményt biztosítsa előfizetői számára. A Telenor ezért a mobilinternet erőforrásainak megfelelő elosztása, optimális felhasználás érdekében dinamikus hálózatmenedzsmentet alkalmazhat, melynek hatására a szolgáltatás jellemzői változhatnak. Mindez a mobilinternet szolgáltatás korlátlanságát nem érinti. A Telenor ... általában véve nem vállal garantált sebességet, azonban az általános szabályoktól eltérően a Telenor Hello Data szolgáltatásra vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá.
Egyébként úgy látom, mivel itt ugye nincs hűség, ezért a kártyás árak érvényesek. Hogy lehet-e így részletre vásárolni, és mi ennek a menete, az jó kérdés.
-
313313
addikt
Olyankor mi van, ha Hello Data Start mellé veszek/választok készüléket, mondjuk részletre?
Akkor alá kell írni 2 évet, vagy hogy?
-
radio100jozs
őstag
A honlapon is elérhető már a tarifa menüben az új csomagok:
-
Roxbury
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Egy kerdesem lenne még bocsanat. 😊
Kellenek a telekomos elofizetes papirjai a szamhordozashoz? Mert akkor haza kell melo utan mennem erte. Koszonom. 😊 -
tomp
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Biztosra vehető, hogy nem fogják megszüntetni. Akciós ÁSZF tartalmazza a sebesség limit eltörlését is a 4G hálózaton. Illetve feltöltés utáni jutalmakat is ez tartalmazza. Azokat sem szüntették meg.
szerk.:
Ezzel szerintem most már új ügyfeleket fognak szerezni. Azaz siker lesz. Tuti nem fogják megszüntetni a pénzes zsákot hozó vonatot.
-
Roxbury
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nagyon szepen koszonom Uram a segitseget 😊
Ma pontot is teszek ennek a vegere. 😊
-
Roxbury
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Tokeletes, koszonom. 😊
Es a regi szamomon addig a regi kartyan elernek?😊 -
z67
őstag
MyTV-ben mi változott?
-
Roxbury
őstag
válasz
bedibazsa
üzenetére
Lejart a husegem, amugy elofizeteses vagyok. Kell errol szolnom a telekomnak? Vagy barmi mas miatt be kell mennem a telekomhoz megszuntetni a jelenlegi elofizetesemet? A kartya amit kapok más szammal, majd az valt at par nap mulva a regi szamomra, a regi telekomosat, meg eldobhatom (Addig barki eler a regi telekomos kartyamon a regi szamomon)? Koszonom Uraim a segitseget. 😊
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Azért annyi sumákság van, ahogy a My Minute csomag is, ez nem a normál ÁSZF-ben van benne, hanem csak az akció mellékletben, azaz egy tollvonással megszüntethető, és nem olyan szigorúak a feltételek a szolgáltatóra nézve, mint ha normál meghirdetett díjcsomag volna.
-
radio100jozs
őstag
Kint van az új ÁSZF: [link]
-
MolTol
tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nem köthető adatmegosztó sim. Ez egy hangalapú csomag, telefonban való használatra. Otthoni routerbe, sok száz giga forgalomra nem való.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Telekomnál megnézed, van-e hűséged, ha nincs vagy prepaid kártyád van, akkor leegyezteted a személyes adataidat és ha minden stimmel, bemész egy Telenorhoz. Első havidíjat kifizeted, a Telenor jóvá írja az 5. számlából, szóval nem veszik el. Kapsz egy ideiglenes számot, 3-4 napig tudod használni, aztán meglesz a régi számod Hello Data csomagban és ennyi.
-
ntomi0730
senior tag
Van itthon egy sim kártyát is kezelő wifi routerem, amiben jelenleg is egy net kártya van. (Telenor) Mi van akkor, ha ebbe tennék bele egy Hello kártyát? Ugye a net korlátlan lenne, de havonta egyszer ki kellene vennem hívásindítás miatt. Másképp szerintem ezt nem lehet megoldani. Szerintetek?
-
Roxbury
őstag
Át akarok jönni a Telekomtól a Telenorhoz Hello Data Standard csomagba számhordozással. Tudja valaki, hogy megy a számhordozás? 😊
-
darvinya
titán
Hol lehet új tarifacsomagokra váltani/megnézni Telenor oldalon?
-
z67
őstag
Mi a logikája, hogy csak hangalapu? Nehogy átváltsa az ember a meglévő hipernetet? Meg hogy ne szaladjon el a forgalom? Telefonról nehezebb kihasználni a korlatlansagot...
-
Grougon
tag
35ft/perc azért nem kevés ha elfogyott az ingyen keret

-
darvinya
titán
Hol lehet új tarifacsomagokra váltani/megnézni Telenor oldalon?
-
bedibazsa
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Erről nem tudok. Ipari mennyiségre nyilván nem lehet. Ez nem torrent, hanem mondjuk egy szerverközpont. Szerintem nyugodtan mehet a torrent vele.
-
válasz
gyalu 1
üzenetére
Ez nem hangzik rosszul! A telenor oldalán mikor lesz kint róla valami?
A sávszélességre leszek kíváncsi, illetve hogy csak telefonban használható, vagy modemben is. Van-e FUP limit?Ezeket azóta már megválaszolták. Szóval havonta 1x akkor legalább át kell tenni egy mobilba a kártyát.Game-over: Köszi, látom csak telefonban, akkor ez nekem nem jó. Attól még másnak persze az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, félő, hogy még egy torrentezés nélköli nornál netezést sem fog kiszolgálni,mindenféle célzott letöltés nélkül sem, film nézés stb. böngészni ,chetelni bitos fog lehetni vele