- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radio100jozs #45098 üzenetére
Ha a te neveden van a kártya akkor szerintem téged mint tulajdonost megkérdeznek hogy átadod-e a tulajdonjogot
-
radio100jozs
őstag
válasz
#90933760 #45095 üzenetére
Igen, minden szolgáltatónál van ez, és 2017 július 1-ig aki nem nyilatkozik, és nem történik meg az adategyeztetés, akkor azok a kártyák törlődnek.
Több lépcsőben megy majd a dolog, de több dolgot is egyeztetnek. Eleve most kiszűrik, hogy a neveden van-e 10 kártyánál több, ha igen, akkor nyilatkoznod kell, hogy mely kártyákat töröljék a 10-en felül. Na meg van az adategyeztetés is, ez évente lesz. Az biztos, hogy lesz jó pár sim, ami meg fog szűnni a nyártól.+ ha a te neveden van a sim, és azt a barátnődnek adtad oda, az szabálytalan, mert csak közeli hozzátartozónak szabad továbbadni a feltöltős sim kártyát, így ezen indokkal is kikapcsolhatják a sim kártyát.
-
törölt tag
Remek és mennyi időm van rá? Mert nem az én nevemen van a kártya természetesen, előkotorni meg nem tudom most a barátnőmet miatta.
Más szolgáltatóknál is van ez ezek szerint? Mert senki nem kapott ilyen üzenetet, körbetelefonálgattam a családban. A legjobbkor tudják kitalálni ezt a marhaságot, hogy baszta volna rájuk a jó Isten az eget. -
asdf_
veterán
Az mondjuk jó kérdés, hogy a tökömnek riogatják a népet ezzel az adategyeztetéssel, ha a weboldalon még mindig nem szerepel, hogy mit kell tenni, csak az, hogy majd tudatják a teendőket.
Nem mellesleg pedig vitatnám, hogy ezt azoknak kell köszönni, akik 200 ezer kártyát vették. Marhára nem nekik, hanem a kedves mobilszolgáltatóknak, akik ezt a 200 ezer kártyát eladták. Na meg persze annak a 200 hülyének a parlamentben, aki azt hiszi, hogy most bámulatosan jól megoldottak valamit ezzel a szabállyal. -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #45091 üzenetére
És tényleg évente be kell majd menni a Telenorhoz igazolni, hogy én használom a kártyát?
-
válasz
#90933760 #45089 üzenetére
Köszönd meg azoknak, akik 200000 SIM-kártyát vettek hajléktalanok nevére. Ill. ne felejtsd el azokat sem, akik terroristákat láttak el feltöltőkártyákkal.
Ezt NEM a Telenor találta ki, csak végrehajtja azt, amit állambácsi kért tőle.Mellesleg azért nem elég a korábban lefénymásolt személyi, mert itt pont azt ellenőrzik, hogy az általad használt kártya a neveden van-e, nem adtad-e tovább.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
#90933760 #45089 üzenetére
Ez a tavalyi SIM kártyás balhé miatt van. Beszigorítottak picit.
-
törölt tag
Mi ez a hülyeség mar megint hogybe kell menni adatot egyeztetni az üzletbe? SMS-t kuldtek róla. Mi a szar nem elég azon hogy lefenymasoljak a személyit mikor megvettem a kártyát?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
H.Istvan25 #45085 üzenetére
Ha speedtesttel mérsz, akkor a Telenornál az elérhető sebességet méri, abban az esetben is, ha már lassítás van az adatkeret elfogyása miatt.
-
H.Istvan25
senior tag
Na vettem ma egy Telenoros kártyát az olcsóbb net miatt. Egyelőre tesztelem, hogy amerre járok mennyire jó a net, ha minden ok és a Voda nem ad jobb netcsomagot pár héten belül akkor váltok végleg. Jelenleg 20-30 megabitet mérek 4G-n vele Pécsen
-
snooze
veterán
válasz
H.Istvan25 #45085 üzenetére
Ha a Telenor szerverét állítod be,akkor nem..
-
H.Istvan25
senior tag
A speedtestes mérés beleszámít az adatforgalomba?
-
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs #45078 üzenetére
A Balatonnál hiába jön képbe a LTE-A, ha egyszer a mikrós felhordóhálózattal véges a sávszél, amit a toronyra fel tudnak küldeni. Sok helyütt nincs optika...
-
torokgabor
csendes tag
válasz
radio100jozs #45082 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
radio100jozs
őstag
válasz
torokgabor #45081 üzenetére
Erre írtam, hogy ez a jelen, mert ennek a neve 4G+ vagy LTE-A, és már tavaly nyár óta működik.
-
torokgabor
csendes tag
válasz
radio100jozs #45080 üzenetére
Erre gondoltam volna, amit írtál: "amikor összefűzik a 800-1800 MHz-es, vagy még 2600 MHz-es sávokat". Köszi.
-
radio100jozs
őstag
válasz
torokgabor #45079 üzenetére
Mármint mi mikorra? Nem jövő időben írtam erről, ez már létező dolog.
-
torokgabor
csendes tag
válasz
radio100jozs #45078 üzenetére
És erről esetleg tudunk valamit, hogy ez mikorra várható kb.? Köszönöm.
-
radio100jozs
őstag
-
torokgabor
csendes tag
válasz
4Grider #45076 üzenetére
Hja értelek. Ezt nem tudtam. A korábbiakat értettem, ezt most szintén értem, köszönöm. Nyilván egy külső antenna sem segít, ha nincs min. 3, de inkább 4G.
Ez olyan mint a kutya vacsorája, de ha azt nézzük, hogy az elmúlt pár évben mennyit fejlődött ez a szektor is, akkor azért inkább reménykedem.
És remélem jelentkezik még pár ember, aki használja azon a területen, és tud véleményt írni - mostanában, hogy ki ne fussak a 30 napból
Te honnan tudod amúgy ennyire ezeket a dolgokat, csak nem egy ilyen cégnél dolgozol? -
4Grider
félisten
válasz
torokgabor #45075 üzenetére
Már részleteztem. Nem te leszel az egyetlen, aki a celládon tv-t akar nézni. Nyáron ez a Balatonnál hatványozódik. A cellák felé pedig vagy mikrón vagy jobb esetben (de ritkábban) optikán viszik a hálózatot. Utóbbi kapacitása is véges, előbbié (mikró) még inkább.
-
_Karesz_
tag
válasz
torokgabor #45069 üzenetére
Lehet ám kültéri antennát is használni a routerhez.
-
torokgabor
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszod.
Gondolom ameddig ott éltél azért csatangoltál Badacsony, Györök, Vonyarcvashegy, Gyenesdiás, Cserszegtomaj útvonalon. Ott mit tapasztaltál? Állítólag mondjuk a Telekom is fejleszti a hálózatot arra felé, de nem mindegy, hogy 10 megáról 20-ra, vagy netán 120-raLakásban neked nyári időszakban is totálisan jól ment akkor, nem volt gond? Köszi!
-
erzol
őstag
válasz
torokgabor #45069 üzenetére
Tavaly augusztusig éltem Keszthelyen.
A lakásban is full térerőn volt a 4G.
Ott még Telekom vezetékes netet használtam gyalázatost adatsebességgel. (IPTV-t nem is tudtak biztosítani.)
Csak mióta elköltöztem Bp.-től 20 km-re használok home L csomagot mytv-vel nagy megelégedéssel.
Balatongyörök és Tihany között akadt olyan szakasz, ahol autóban elúszott a 4G, de sajnos már nem
emlékszem, hogy merre. -
lufi7
aktív tag
válasz
Viktor0610 #45067 üzenetére
Köszi!
-
torokgabor
csendes tag
válasz
4Grider #45068 üzenetére
Akkor majd szerzek valami Telenoros mobilt - nettel és úgy lesem a telkeket
De ugye itt is kérdéses, ha felhúzok rá egy házat, akkor bent is meg lesz-e még a 4G
Igazából a műszaki osztály azt mondta korábban, hogy minél inkább panorámás részre megyünk, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem lesz 4G
Fene sem érti már ezt. -
4Grider
félisten
válasz
torokgabor #45066 üzenetére
Nem csomagfüggő az, hogy te mit fogsz tapasztalni. Kizárólag hely- és időpontfüggő. Mivel a helyet nem tudod, az alapján azt sem tudható, hogy mit jelent ott a csúcsidőszak. Még az sem kizárt, hogy sikerül egy olyan pontot találnotok, ahol nem lesz stabil 4G. (Bár ez balatoni panorámával nagyjából kizárt.)
-
-
torokgabor
csendes tag
válasz
4Grider #45065 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Igazából Tihany és Keszthely közötti területre összpontosítanánk. Nem a part, meg a főút, sem a vonat felé, hanem az út túloldalára, a dombosabb területekre, ahonnan még esetleg panoráma is tárulkozna, kevesebb turistával. Tudom nem egyszerű így a kérdés, viszont azért is érdekelne, hogy valakinek van-e már személyes tapasztalata ezzel az otthoni csomaggal, akár már tavaly nyáron is használta, amikor megjöttek a pihenők, bulizók és, hogy mit tapasztalt.
Sajnos vezetékes internettel sem voltam megelégedve, amit a Telekom biztosított, ahogy az árával sem. Ők 10 felett szolgáltattak tv-t és netet, ez meg ugye 7 ezer sincs. Nem mindegy, hogy 24 hónap alatt még plusz 72 ezret kifizetünk, vagy, ha a Hipernet Home megoldás, akkor nincs kérdés számomra, és megtartom a csomagot. Nézegettem a Telekom oldalán is a vezetékes csomagokat azon a környéken, de van ahol még alapszintet is nehezen teljesítenek. -
4Grider
félisten
válasz
torokgabor #45064 üzenetére
A Balaton északi partját több tucat 4G cella fedi le. Tehát a kérdésed eléggé költői.
A tapasztalatom az, hogy az északi parton végig lehet menni autóval úgy, hogy a csak 4G-re állított autós routeren keresztül működő netes autórádió talán ha egyszer hallgat el rövidebb időre. A Balaton körül a látogatottabb területeken 1800-as, a nádas területeken már inkább csak 800-as hálózat van. Utóbbit könnyebb megfektetni, így a nyáron ott nyaralók és a nagy csomagokkal ott élő előfizetők könnyebben le tudják vinni a letöltési sebességet 8-10 Mbps alá. De ezek rövid, néhány órás időszakok kb. 1-2 hónapig, és főleg a 800-as hálón jellemzőek. 3G ilyen helyeken többnyire már esélytelen.
Próbáljátok az ingatlan kiválasztásánál azt is nézni, hogy van-e helyben optikán szolgáltató szolgáltató, mert mobilneten semmi nem biztos a sok változó miatt. -
torokgabor
csendes tag
Sziasztok!
Segítek én is és én is kérek szépen tőletek egy kis infót.
Mi közel 2 hete már használjuk a Telenor Hipernet Home-ot, Apple Mytv-vel együtt. A kezdeti nehézségek (apple ID regisztráció, iTunes regisztráció, stb.) után tökéletesen működik Remeteszőlősön (Budapest 2-dik kerület mellett). Házon belül (bent a kamrában Huawei B525-öt rendeltem hozzá) 40-50 a letöltés - 10-18 között van a letöltés. A Mytv is tökéletesen működik a családi csomaggal. Így cakk-pakk 68XX Ft. Egyetlen gond van néha, az online filmek betöltése, de elvileg már ezt is orvosoltuk, hogy állandóra 4G-re állítottuk be a routert.
Ez volt eddig a mi tapasztalatunk.
Viszont kérdeznék én is, és érdeklődnék, hogy aki Balaton Északi-partján él, mi a tapasztalata az ügyben.
Vélhetően oda költöznénk hamarosan, és ugye még benne vagyunk a 30 napos visszaviteli lehetőségben, de addigra nem fog kiderülni, hogy a Balcsin - majd az új otthonunkban, ami még nem pontos, hogy hol lesz, milyen vételi lehetőségekkel számoljunk. Azt már olvastam, hogy folyamatosan fejlesztik azt a területet is, de ugyanakkor a nyári hónapokban vagy 6-szorosára nő a forgalom.
Korábban 7,5 évig Telekom vezetékes szolgáltatásunk volt, de nem voltam megelégedve, és ahogy néztem lent Balcsin sem mindenhol van normális net, plusz tv, max. 10 megás net és SAT tv. Azt nem szeretnék.Megköszönöm a segítő válaszokat, tapasztalatokat.
Szép napot nektek.
-
lufi7
aktív tag
Februárban megszüntettem az előfizetésemet és átváltottam MyMinute-ra.
Megjött az utolsó számlám amit nem tudok a Telenor oldalán befizetni, mert nem találom a számlát ill. nincs ott.
Most, hogy fizessem be? A Telenor boltokban nem lehet ha jól tudom. -
asdf_
veterán
Azert nem szerepel az 1/B-ben, mert ez nem egy teljes jogu tarifacsomag, mint a tobbi, hanem egy akcios, amit barmikor, barmilyen kovetkezmeny nelkul megszuntethetnek, meg majd hosszabbitanak x havonta, hogy nem addig ervenyes, amit most irnak, hanem mondjuk ujabb negyed evig. Ezert van az akcios mellekletben a dijcsomagos helyett.
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610 #45051 üzenetére
Az 1/B. mellékletben már szerepelnie kéne. Nem az a kérdés, hogy miért nem néztem meg a 4. mellékletben, hanem az, hogy miért nem szerepel az 1/B-ben már legalább 1 hónapja?
Érdekes, hogy a ténél meg a vodánál képesek voltak beleírni a mindenkori díjszabásba a legújabb tarifákat.
Egyébként pedig kérdésedre válaszolva: azért, mert pl. én meg gondolom még rajtam kívül pár ember az ászf díjszabási mellékletét nézegeti elsősorban, ha az árakra kíváncsi.
Ja és én vagyok a köcsög, aki lusta volt megkeresni? Érdekes hozzáállás, talán inkább azt az embert vagy embereket kéne elővenni, akik lusták voltak update-elni az ominózus dokumentumokat:
pl. ezt:
Vagy leginkább arról szól ez a történet, hogy várakozó állásponton vannak és mihelyst lép a többi valamit vagy bejön a digi, megszüntetik? Érdekes.
-
Zeki
nagyúr
-
Armahun
addikt
Srácok azt csak én furcsállom, hogy az őszes szolgáltatónál olcsóbbak a feltöltögetős percdíjak mint a számlásak?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #45055 üzenetére
A telenor.hu oldalon ment az elekrtonikus panaszbejelentés. Szinte a kezdetek óta (pannon gsm az élvonal) igénybe veszem a cég szolgáltatásait, igaz mostanra csak egy előre fizetős előfizetésem maradt, amit a feleségem használ, a többi feltöltőkártyás, de a sok év alatt még ilyesmiért nem kellett panasszal élnem. Remélem a tisztességes telenoros dolgozókat nem sértem vele!
CineDOG1: A panaszbejelentőbe az ügyintéző neve és kódja szerepel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KamuMazsola #45054 üzenetére
Az ilyen tetű menjen a mekibe húst sütni!
Egy panaszkönyvet is megért volna, hogy mégjobban húzhassa a száját! -
válasz
KamuMazsola #45054 üzenetére
Sajnálom... Akkor pláne mehet a panaszbejelentés a 1220-on. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #45053 üzenetére
Már bocs hogy ezt mondom, de szerintem direkt! Látszott, hogy nem akar vele foglalkozni, a másik pultnál részletre vásároltak akciós iphone 6+ készüléket szipiszupi előfizuval, ott volt net, gördülékenyen ment minden, mosolygott az eladó, míg velem mogorva, barátságtalan volt.
Szerk: A 1220-on a maradék két számot is át fogom váltani és a vecsési üzletbe többé be sem teszem a lábam, inkább az europark, vagy az árkád!
-
válasz
KamuMazsola #45052 üzenetére
Elhiheted, nem direkt mondták azt, amit.
Tegyél bejelentést a 1220-on, gondolom, jelzik majd az üzletnek, hogy nem volt megfelelő a kiadott infó. -
KamuMazsola
őstag
Srácok!
Tegnap voltam Vecsésem a market centrálban lévő Telenor partnerüzletben. Öt praktikumos előfizetést, amelyek mind a nevemen vannak legalább 4 éve, szerettem volna átállítani myminute csomagra. Egy előfizetésemen átállították, de közben nem volt netkapcsolat a pultnál, mikor végre kész lett a tarifacsomagváltás elküldtek az üzletből, hogy csak egy myminute lehet egy előfizető nevén. Négy kiskorú gyermekemnek miért nem lehet olcsó a percdíj? Szóval elégedetlen voltam velük, erre jön az sms, hogy értékeljem őket. Nos 1-est adtam, 0-10 ig skálán, mert az 5 előfizetésemből egyet tudtam elintézni, de azt is csak időhúzással.
Nem tudom van-e értelme a telenor felé panasszal élni? Tényleg csak egy myminute lehet egy néven?Hazafelé 1220-on még két előfizetést átállíttattam myminutera, az ügyfélszolgálatos kis türelmet kért, majd mindkét számot, miután utánaérdeklődött, átállította az új tarifára. Ezekről már meg is jött az sms, hogy átváltva myminutera, míg amit személyesen intéztem még most sincs átállítva.
Számomra ezek érdekes tapasztalatok. A vecsési partnerüzletet ajánlom mindenkinek, hogy kerülje! Ne vigyétek oda a pénzeteket, nem érdemlik meg, hogy ott bármit is vegyetek! Inkább menjetek korrekt üzletbe, ahol az ügyfelet kiszolgálják, ahol rendes emberek dolgoznak, inkább az ilyen korrekt boltok maradjanak talpon!
-
-
cocka
veterán
Hi!
A MyMinute kártyás csomag mikor kerül végre bele a hivatalos díjszabásba? Egyáltalán hogy lehet úgy kiadni egy hivatalos díjszabást, hogy publikusan elérhető tarifacsomag(ok) hiányoznak belőle?
-
törölt tag
ennyire nem lehet rossz a Telenor saját hálózata
Nem, ott az állomással lehet valami gond. A baj az, hogy csakúgy mint a másik két szolgáltatónál itt is nagyon határozottnak kell lenni, hogy érdemben foglalkozzanak a hibával és eljusson az illetékes csoporthoz, ne pedig valami sablondumával lerázzanak.
Régi szép idők, mikor a hibabejelentőt olyanok vették fel, akik értettek hozzá...
-
mcdennis
tag
Fú Srácok én most elégedett vagyok a Telenorral. Astoria üzletükben készletkisöprés volt és 62 ezerért tudtam vásárolni Iphone 6 16 gb telefont Blue S tarifacsomagba. Ez elég jó ár szerintem,
-
Sziasztok!
Most vettem egy MyStart kártyát, aktiválni szerettem volna, próbáltam online módon, nem jött össze, ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot. Bediktáltam az adataimat, és azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy valamiért nem tudja aktiválni, fáradjak be egy Telenor üzletbe és ott személyesen kell aktiváltatnom a kártyámat.
Kérdéseim: Ez miért is fordult elő? Erre a kérdésre "nem tudom" volt az ügyfélszolgálatos válasza.
Lehet az a gond, hogy nem vagyok még 18? 16 vagyok, és elvileg 14. életév felett már lehet aktiválni saját nevemreHa elbattyogok a legközelebbi Telenorba ott aktiválják a kártyát, vagy valószínűleg feleslegesen mennék?
Kicsit gáz szerintem, hogy 2017-ben egy kártyát nem tudok online/telefonon aktiválni.
Válaszokat előre is köszönöm! -
seefried
tag
Online vásárolt sim kártyát mikor aktiválják? Hipernet Home L díjcsomag.
-
TODI1111
veterán
Azt veszem észre, hogy a drága szolgáltató már nem csak a biztonsági frissítéseken ül hanem egy android fő verzió váltást sem tud kiadni a készülékekre. Érdekes módon minden telekomos és vodofone-os galaxy s7 edge megkapta már az új 7-es verziót csak a telenor nem tud megbirkózni ezzel a feladattal. Elég szomorú, hogy nem tud lépést tartani a versenytársakkal.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #45038 üzenetére
30 nap az a bajom vele, nekem csak tartaléknak kell,ritkán használom, ezért volt jó a feltöltőkártyás net , mindössze ránéztem , hogy mit lehet választani a szolgáltatásai közül, elképedtem az árakon, ráadásul 7 Mbps-el
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #45038 üzenetére
Árkádban van egy bolt. Fele akkora mint a sétálóutcában volt.
-
anorche1
őstag
válasz
Viktor0610 #45035 üzenetére
Ja oké, köszi ilyenben voltam
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
ja fix előfizetéssel, vagy ft- kártyáshoz aranyporért, arra jelenleg nincs szükségem.Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Ja közben meg felét bezárják a netes oldal meg szar. Győrben is 1 darab maradt aztán az ember szívhat mennyien vannak.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #45032 üzenetére
Köszi, és mi az időszerű csomag most ?
-
anorche1
őstag
válasz
Viktor0610 #45032 üzenetére
Ez a bemutatóterem micsoda? Miskolcon van ilyen?
-
válasz
Bferibörs #45031 üzenetére
Bferibörs:
Ez egy régi csomag, ami kicsit idejétmúlt.anorche1:
Nem feltétlen képzetlenek, csak valószínű, nem sűrűn találkoznak a függetlenítéssel. Bemutatóteremben általában 3-5 munkanap alatt meg van a kód. Viszonteladónál azért hosszabb, mert onnan szervizbe küldik a készüléket.kalm007:
Nem a befizetés helye számít, hanem az elektronikus számla megrendelése ÉS a számla időben való rendezése. Ez esetben nincs e-komfort nem teljesülési díj. -
Bferibörs
addikt
1 GB feltöltés Hipernet Praktikum
Egyszeri díj
2 786 Ftez tényleg ennyibe kerül
és mindez: Sebesség 7 Mbps
vicces
-
anorche1
őstag
válasz
Viktor0610 #45023 üzenetére
Köszi!
Akkor holnap meglátogatom egy másik üzletüket, hátha ott nem az utcáról beterelt, képzetlen emberek
dolgoznak.
Meg nagyon remélem, hogy nem 3hét. Egy rohadt kódot kell csak beírni. -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Androidos my telenor app a legtöbbször:
"Ne haragudj! Hibás szerver válasz" fogad az esetek túlnyomó részében.
Most is!
Ez ilyen? -
Maist
senior tag
válasz
radio100jozs #45013 üzenetére
Lehet, hogy ez a titok nyitja, amit írsz, bár gondolom ennyire nem lehet rossz a Telenor saját hálózata sem.
Most próbáltam újra, hasít a feltöltés.
10 perc alatt ennyit haladt drive tárhelyre a feltöltendő 100 megás fájl:Azt nem tudom, hogyan jelentsem én ezt a hibát be, mikor mindenhol le van írva, hogy a garantált sebesség 0 Mbit/s a le és feltöltésre?
-
törölt tag
Üdv!
Inmedio és Relay befizetés már nem számít bele az e-komfort csomagba?
-
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #44992 üzenetére
Voltam a telenorba, ahonnan 2 ügyintéző is sarki gsm boltokba irányított, mert hogy ott olcsóbb. Mondtam hogy nem, itt szeretném. Oké, de még 2 és fél hónap gari (05.20.), csak után lehet, és 3hétig tart. Ez igaz, hogy amíg gari van rajta addig nem lehet? Kártyásan lett véve.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #45016 üzenetére
Gyanítom, hogy a SIM -es router után szeretné kötni a másikat. Ebben az esetben a bridge mód a kérdés. Ha nincs bridge lehetőség, akkor sanszos a dupla NAT.
-
radio100jozs
őstag
-
seefried
tag
Sziasztok!
A Hipermet Home L díjcsomaghoz kapott routert lehet csatlakoztatni egy másik routerhez?
Köszi -
radio100jozs
őstag
Nem az a titok nyitja, hogy Budapesten kívül a B20-as a Telekom-Telenor közösen használja, és Kecskeméten mint Kelet-magyarországi terület, az a Telekom kiépítésű ( a nyugati rész a Telenoros).
Miközben meg a B3-as az csak a Telenor sajátja, így akár érthető is lenne az ekkora eltérés, mert eltérő cég hálózatáról is van szó. -
Maist
senior tag
válasz
Dave1984 #45011 üzenetére
Van itthon egy Xiaomi redmi note 3 pro is (Kenzo verzió, csak B3-at tud), ami elvileg tudná az LTE-A-t, de az is ugyanezeket a gyászos eredményeket produkálja, mint a Redmi 3s. Ha viszont úgy mozgok itthon a Redmi 3s-el eldugott sarkokban, hogy már csak 2 pálcika lenne a B3-as 4G jelerőssége, akkor átáll B20-ra, amin rögtön jó a ping, 30-60 Mbit/s a letöltés, és 10-25 közötti a feltöltés folytonos mérésekkel, tartósan. A Huawei E5577s modemmel is ugyanez a helyzet. Ha úgy rakom le, hogy már a jel miatt a B20-ra álljon, akkor jó minden, ha nem dugom el a sarokba, akkor majdnem teljes térerővel B3-ra áll, aztán vége a dalnak, megáll a net, főleg a feltöltés. Ugyanezekkel a telefonokkal a rózsaszín konkurencia B3-on stabil 110/50, B20-on 40/25 Mbit/s-t tud itthon.
-
kicsihp
csendes tag
válasz
siebener #45006 üzenetére
Szia! Nekem elég kínai ez a cellás teszt dolog, viszont én is a "Hírös" belvárosban lakom. Magát a hipernet home-t még nem tudom tesztelni, de myminute-val müxik rendesen az ingyenes közszolgálati TV-k (igaz még nem néztem csak 1-2 percet egyszerre "tesztként"). Szóval bízom benne, ha telón megy a tévé rendesen akkor a nem lesz gond a telenóris nettel.
Közben észrevettem, hogy nem erre hozzászólásra akartam válaszolni
-
vpanangin
senior tag
válasz
Handball94 #45008 üzenetére
Köszönöm.
-
vpanangin
senior tag
Üdv!
MyTelenorban tudok Praktikum+Net Flat Exp.-ről MyMinute-ra váltani? Belépek, de nem találok "Tarifacsomag váltása" menüpontot sehol.
Köszönöm. -
siebener
aktív tag
Napot!
Valaki mondja már meg nekem pls, hogyan lehet SIM kártyát aktiválni online.
Rákerestem, kidob egy linket, ami aztán átdob a my.telenor főoldalára.
Ott email címmel beregisztráltam, beléptem, kiválasztottam a SIM kártya aktiválást, erre mi történt?
Visszadobott a my.telenor belépőoldalára. Mondom rendben, beléptem újra, főoldal. Megint kikerestem az aktiválást, megint kijelentett, és átdobott a my.telenor főoldalára.
Van valakinek tippje? Mert minden ötletet szívesen fogadok, amúgy pedig azon a ponton vagyok, hogykidobom a p...ába ezt a nyomorult kártyát, lassan feladom. -
Maist
senior tag
-
Maist
senior tag
Elég régen neteztem ezelőtt Telenor hálón, de most a Hipernet home miatt újra náluk kötöttem ki. Több telefonnal próbálva, összesen 3 kártyával (az előfizetéses fő kártya, az adatmegosztó, és egy feltöltős) valamiért ma, -és visszagondolva, már tegnap este is-, itthon (Kecskemét belváros) ha B3-as cellán vannak a telefonok, akkor -kiváltképp- a feltöltés nagyon lassú:
Alsó 3 mérés B20-on, a többi felfelé B3:
Hibabejelentem a dolgot, szerintetek tudnak ezzel mit kezdeni? Esetleg ennyire terhelt lehet ez a cella? Reggel 7-kor is már ilyen volt egyébként. Ha ez így marad, sajnos vissza kell majd vinnem 30 napon belül ezt a Hipernet home netet.
Ez a cella az, ha esetleg valaki mérne rajta: -
Bferibörs
addikt
válasz
H.Istvan25 #45002 üzenetére
-
H.Istvan25
senior tag
Telenor boltban mennyi egy olyan új SIM ami már alapbol a MyMinute csomagot tudja, és mennyi egyenleg van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest