- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #61733 üzenetére
Annyi,hogy feltöltő kártyásként lehet jobban járnál. 2in1 L csomag , havonta megújuló opció, 100perc(minden hálózat,ha jól értelmeztem), 19ftperc/sms, 3gb net kerül összesen 3800ft/30nap.
Megújuló netet is lehet hozzá venni,500mb/900ft/30nap, 1gb/1500ft/30nap, 3gb/3500ft/30nap -
válasz
MasterDeeJay #61733 üzenetére
Bocsi, elnéztem, a 100 perc csak hálózaton belül van. 40 ft/perc a további perc díj illetve a hálózaton kívüli díj.
-
válasz
MasterDeeJay #61730 üzenetére
Blue+XS, 1gb net,100 perc, készülék nélkül 2990ft,plusz rendelsz hozzá havonta megújuló mobilnet, 3gb kerül 2190ft-ba,összesen lenne :5180ft. Ja és itt ha elfogyott az adat akkor megáll a net.
-
válasz
MasterDeeJay #58262 üzenetére
Tudtommal nincs erre lehetőség.
Max. tedd tiltólistára a számot.Az, hogy több üzenet megy, rendszerhiba, jelezd a 1220-on.
-
válasz
MasterDeeJay #48744 üzenetére
Gondolom, az a megoldás, hogy telefonon korlátlan az email/böngészés.
-
darvinya
titán
válasz
MasterDeeJay #45794 üzenetére
Akkor az tarifa csomaghoz van.
-
goop
őstag
válasz
MasterDeeJay #45791 üzenetére
Nem hiszem, hogy alapnet nélkül működne a korlátlan böngészés, vagy ha mégis a mobil online start helyette, nem lenne neked jó biznisz.
-
darvinya
titán
válasz
MasterDeeJay #45791 üzenetére
My Telenor honlap(mobil nézet)-Személy ikon-Szám-Előfizetésem részletei, beállítások-Szolgáltatás oldalon(eddig legörgetni)
Itt tudod szolgáltatásokat módosítani/megrendelni. -
4Grider
félisten
válasz
MasterDeeJay #41912 üzenetére
Persze. A Telenornál tudnak aktiválni olyan apn-t, amin publikus ip-t kapnak az eszközök. Telefonok esetében ezt többnyire külön kérni kell, de gond nélkül hozzácsapják a díjcsomaghoz a net apn aktíválót.
-
wetomi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #41912 üzenetére
Érdemes lenne az ügyfélszolgálatnak írnod. 10 előfizetés esetén pl. a kkv@telenor.hu címre, vagy általánosságban az elektronikus űrlapon: [link]
Hátha tudnak valami hasznosat. -
kaposznyak
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #38000 üzenetére
Sziasztok.
Van a számlámon egy 2 órás hívás, ami szerintem nem történt meg. (Megnéztem a telefonomban is a kimenő hívásokat, biztosan nem történt meg.)
Van értelme a reklamálásnak? Számlarészletezőt ma kértem.
Meghülyítettem a betűformátumoló generátort...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
wetomi
aktív tag
válasz
Tehát a 11.24-12.23-ig tartó időszakról (adatbázis szinten) 12.24-én kelt a számla, ami végösszeget, számlaképet tekintve inkább 25 lesz, mire a rendszer legenerálja elektronikusan. Ekkor megy az anyag a nyomdába, a tiéden kívül még néhány ezer másik számlával együtt.
Jött a karácsony, valószínűleg később került nyomtatásra a számla, a nyomdász is ember, ami a jellemző fizetési határidőhöz adott plusz 2-3 nappal is próbáltak ellensúlyozni a Telenor részéről.
Valószínűleg 26-27-én megkaptad a számlaértesítőt, ami alapján 29-én már befizetted azt a számlát ami amúgy kb. akkor került postára.
A magyar postán a normál postai levelek kézbesítésének sebessége lassan már a törött szárnyú postagalambétól is elmarad.
Tekintve, hogy ismét közbejött egy ünnepnap és egy hétvége, érezd magad szerencsés, hogy a posta jóvoltából már január 4-én megkaptad a számlát, amit ugyan befizettél korábban, de azt visszahívni nem fogják, ezért kaptad meg a számlát.
Félre ne értsd, nem támadni akarlak, csak gondold végig légy szíves, miért kaptad meg a számlát később, mint ahogy azt befizetted.
Az E-komfort csomag nem teljesítési díját pedig mindig utólag számlázzák, hiszen azt előre nem tudják megmondani, hogy minden feltételt teljesítesz-e.
Tehát a december 24-én kelt számládban az előző, november 24-én kelt számlád miatt terhelték a díjat, a feltételeknek megfelelően.
Tekintve, hogy ez legutóbbi, decemberi számlád is papíron készült, még a következő számlában is nem teljesítési díja. Ha átváltasz elektronikus számlára, akkor érdemes írni nekik, hátha elengednek 1-2 havi e-komfort nem teljesítési díjat.
szerk:
Egyszerűen megy ez az e számla. Írjál nekik az elektronikus űrlapon, hátha elengednek, jóváírnak valamennyi díjat. -
dptrsk
addikt
válasz
Neked kell kérned, hogy elektronikus számlát szeretnél.
Ha elektronikus számlád lesz s időben fizeted, akkor nem lesz plusz költség.
Amíg papír alapú számlát kapsz(ez van beállítva a rendszerben), addig akár 23-án is kifizetheted a 24-én elkészülő számlát, akkor sem fogod megkapni az e-komfort kedvezményt. -
wetomi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #37995 üzenetére
Valószínűleg éppen az a baj, hogy kapsz csekket, mert ha papír alapú számlázásod van, hiába fizeted ki, a csekket attól kiküldik, mert amikor te befizeted a számlát, az már a nyomdában, vagy a postán van.
Az E-komfort csomag teljesülésének 3 feltétele van:
- elektronikus számla használata
- elektronikusan, vagy személyesen, üzletben való számlabefizetés
- határidőre történő befizetés
Ha a 3 közül valamelyik nem teljesül, akkor megy a nem teljesítési díja: e-komfortAmúgy meg: lmgtfy bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest