Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Atesz 666
üzenetére
Roaming dijat akkor fizetsz, ha kulfoldon vagy es hivast inditasz vagy fogadsz. Ha te egy +421-es szamot hivsz, akkor egy nemzetkozi hivast inditasz Szlovakiaba, ennek semmi koze a roaminghoz. Ha Magyarorszagrol inditod a hivast, akkor csak a nemzetkozi hivas dijat fizeted (~100 Ft/perc), ha EU-n belulrol, akkor meg a nemzetkozi hivas+roaming hivas dijat (~120 Ft/perc).
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-Hogy ha én hívok egy ilyen +421 950 xxx xxx számot akkor kell roming díjat fizetnem, vagy mennyibe kerülne a hívás percenként?

A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.

-
KillerATi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Akkor várok még vele.
-
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
Van-e arra lehetőség, hogy a mytelenor webes felületén megnézzem, hogy mennyibe kerülne, ha megszüntetném a telefonszámom? Nehány hónap hűség van még rá, meg ilyesmik, szeretnék mindent kiegyenlíteni és megszüntetni. Tudom, menjek be, hívjam fel, stb, de sajnos most nincs lehetőségem egyikre sem, csak tájékozódni szeretnék, hátha a webes felületen is van valami ilyesmi. Csak nem találtam meg a megfelelő menűpontot.
Előre is köszönöm! -
jozsi968
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Egy kis segítség a későbbiekben! 1220-as menütérkép

-
goop
őstag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Ha jól rémlik 0 ás gomb.
-
Cyberslider
őstag
válasz
üzenetére
de melyik menüben? Mert hatodszor hívom, de egyszerüen nincs ilyen menü.. Információk, praktikum csomag (ász, net meg ilyenek, myminute még véletlenül sem) telefonos ügyintézés minden, de nem tudom melyiket válasszam, másodjára meg bontja a vonalat.
Na most hívom hetedszerre,hátha. -
törölt tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
1220-on beszélsz az ügyintézővel, 1 perc alatt a kívánt tarifacsomagban vagy.
-
Cyberslider
őstag
A jó isten v** meg a telenor ügyfélszolgálatot. Hol lehet csomagot váltani? Össze vissza bolyongok a menüben (1220) és nem találom hol tudok váltani, és hol a myminute csomag?
Hát komolyan az eszem megáll, az előbb még bontotta is, el is köszönt a géphang
)Szerintem inkább átmegyek a T-hez, ott nem 30 napos a net... röhely komolyan. 20 év után hagyom ott őket. Igen, emiatt!

-
-
Lenry
félisten
van egy feltöltőkártyás SIM-em, MyMinute csomaggal. jó lenne mellé valami mobilnet is. milyen lehetőségeim vannak?
-
Fifi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel az a gond, hogy sok ember van, aki nem érti miért nem vesszük fel, ha kicseng és egymás után próbálkoznak többször hívni. Folyománya: "Minek van telefon, ha soha nem vesszük fel!"
A fiatalabbak tudnak SMS elutasítást küldeni, átváltani a hívásra és beleszólni, hogy visszahívom, így a hívó tudomásul veszi, hogy jelenleg nem tudjuk hívását fogadni és visszahívjuk.
Idősebb kollégák + hagyományos telefon kombinációban ez nem kivitelezhető és a híváslistáját sem nézi.

Megszokta, hogy leteszi a telefont és jön az SMS, hogy valaki keresete ...Szerintem ez nem olyan nagy feature, hogy a hívásátirányítás foglaltság esetén arra a számra legyen átirányítva, ami a nem fogadott hívásokról küldi az SMS-t, így nem is gondoltuk, hogy ennél a szolgáltatónál ez nem működik.

Ez most erős kompromisszum és ki kell agyalnom, hogy mi lesz a kevésbé rossz megoldás.

-
Próbáltam már párszor, és én is úgy láttam, hogy foglaltság esetén nem lehet SMS-értesítést beállítani.
A 1220 által felvázolt második verzió ("hívásvárakoztatás aktiválása és ekkor a hívónál csak csörög a telefon és a híváslistában látszik a nem fogadott hívás") nem jó? Persze, kompromisszumos, de jobb, mint a semmi...
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Nemrég hordoztunk el számokat a másik T-től és itt is szeretnénk értesítéseket kapni a nem fogadott hívásokról, ahogy amott megszoktuk:
1.) Ha nem elérhető a szám, akkor SMS-ben történő értesítés. Ezt sikerült a telefonokon
beállítani, a hanghívások átirányítása menüpontban, úgy hogy a +36209400422-re irányítódik a hívás
ebben az esetben.
2.) Ha beszélünk, akkor a hívó fél foglalt jelzést halljon, de ezen bejövő hívásról is kapjunk SMS-t, így a
hanghívások beállítása menüpontban a "ha foglalt" kitételnél beírtuk a fent megadott számot,
viszont SMS nem jön.
A 1220-on azt mondták, hogy ez a Telenornál nem működik. Két lehetőség van:
- vagy foglalt jelzés és ekkor a hívott félnek nem lesz tudomása arról, hogy keresték
- vagy hívásvárakoztatás aktiválása és ekkor a hívónál csak csörög a telefon és a
híváslistában látszik a nem fogadott hívásTényleg nem lehet foglaltság esetén sehogy sem SMS értesítést beállítani.
Ez olyan jól működött odaát és megszoktuk ... 
Bye, Fifi
-
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Természetesen az a megoldás működik, én a külön SIM-kártyás megoldásra írtam választ.

-
Bferibörs
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
félre érted, a tabletes netedhez nem kapsz + adatkártyát amit másik készülékbe bele tudnál tenni , hotspottal megoszthatod - gondoltam, hogy ez a problémád már amikor kérdezted.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De tabletemmel simán meg tudom osztani. Múltkor a telefonomon elfogyott az adatkeret, és a Hipernet Tablet 2 csomagos tabletem netét osztottam meg. Ez tilos?
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Mivel a leírás szerint nem rendelhető hozzá adatmegosztó, így jól látod, nem tudod megosztani a netet.
-
azbest
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Adatmegosztó SIM [link]
(ha jól sejtem a fő kártyát érdemes a routerbe tenni, mert az publikus ip-t kap a net apn-től, a megosztós simet pedig a telefonba, mert az lehet natos ip-t kap online apn-től)
641,11 Ft, Azt nem tudom, hogy az extra kedvezménykeret terhére lehet-e.
(#45677) zsoltzsolt
csak azt tudom, amit a weblap ír
-
Sziasztok!
Home net SIM kártyát le lehet masoltatni hogy a wifi modemben és a telefonban is legyen egyszerre egy SIM?
Nem baj ha egyszerre nem kap mindkettő netet ezzel csak az időt akarom spórolni hogy ha eljovok otthonról akkor mindig ki kelljen venni a simet a modembol és a telefonba tenni.
Ha igen a válasz akkor mennyi a díja ? -
-
azbest
félisten
Ha a mytelenor saját fiók részen, ahol ki lehet választani, hogy melyik telefonszámmal kapcsolatban akarok ügyet intézni, ott azt jelzi van már számlám, ellenben azon belül még nincs befizetésre váró számlám, az probléma vagy csak idő kell, mire átkerül?

Valahol még azt is mintha láttam volna, hogy ~300 forint körüli (1 nap), talán egy tooltipben, de nem találom.
Áh, most jut eszembe, volt 990 forint előleg. Abból teljesíthették. Viszont akkor merre lehet megtalálni a kifizetett számlákat? A számlatörténet még üres egyelőre.

(#45674) Viktor0610
ok, köszi. Még meg kell ismerkednem az itteni rendszerrel, hogy magabiztos legyek
Egyébként csak azért nézegetem ennyire, mert utalás helyett jobban szeretem a beszedési megbízást és ahhoz jó látni egy már elkészült számlát, hogy biztos olyan azonosítókat írjak, amilyet kell. Az erről szóló oldalt már megtaláltam [link] -
Cry0
őstag
Sziasztok!
a telenornál feltöltő kártyásként van még olyan mobil inertet csomagra lehetőség ahol felhasználása után nem kikapcsolják hanem lelassítják ? -
Dani_kp
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Értem, de az előfizetés megmarad (10+ éve ott van az illető), csak másik telefon lesz a P9 lite helyett, amiért ha jól értelmeztem fizetni is fognak egy kedvezményesebb összeget készüléktől függően.
Tehát minden ugyan az marad csak lesz még egy telefon kihozva kp-ért.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Este annyit még megtudtam, hogy 0 ft-os készülék és hűséghosszabbítás mellé ez lett választva (nekem, amiről nem tudtam), az 55k. az most más téma.
Én csak azért nem értem ezt az egész mizériát, hogy ha a hűség attól ugyan úgy megmarad, akkor miért problémáznak a függetlenítésen? Nehogy már a parasztja jól járjon? Akinek a nevén van az előfizu, úgy is jönnek hozzánk hétvégére, ha nekik ott helyben azt mondták, hogy megcsinálják a függetlenítést a 7650 ft-os áron és semmilyen más fizetni valóval nem kell foglalkozniuk, akkor megkérem, hogy intézzék el.
Tovább nem firtatom a dolgot, a lényegre kaptam itt választ, amit ez úton is köszönök
. -
-
chungee
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem és köszönöm a választ akkor bemegyek a Telenorba. Utána törölni kell-e ezt a MyTelenor fiókot

Légyszi töröld a kép linket #45662, véletlenül rajta hagytam a számomat

-
-
chungee
addikt
Napot!
[moderálva] nem tudom megnézni a személyes adataimat

[ Módosította: Viktor0610 ]
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az előfizus részt hétvégén tisztázom, mivel semmiről sem tudtam így részletek nem tudok, hogy pontosan, hogy is van.
Akkor is így van, hogy ha előfizetés hosszabbítással lett kihozva a készülék?Az is érdekes, hogy odáig el sem jutottunk, illetve semmit nem is kérdezett.
#45656 goop: mint írtam semmiről sem tudtam. De annyiért már függetlenül is majdnem megkapom (sufni gsm-ből
). -
goop
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Így van, amíg garanciális, azaz ha élő hűség van a telefonon ill. az előfizetésen addig nem függetlenítik ki. Majd ha lejárt akkor, annyiért amit írtál. Kicsit kellett volna még megtolni, kb 15k val és feltöltő kártyás verzióban venni, akkor már most mehetne a függetlenítés.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Az a gondja hogy előfizetéses. Azt úgy tudom hogy csak a hűség lejárta után lehet 7650-ért függetleníteni.( más szolgáltatónál is így van egyébként , telekomnál voltam ott sem lehetett csak úgy függetleníteni)
Ha szolgáltatónál függetlenítik ugyanúgy marad rajta a gyári garancia.
Furcsa hogy a garanciára hivatkoztak neked -
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
Telenor honlapján illetve az itteni fórum keresőjét használva sem jutottam semmire. Ezért feltenném én is a kérdésemet a függetlenítéssel kapcsolatban.
Két hete kaptam egy telenor függő Huawei P9 lite-ot (tavalyi modell). Az előfizetés, akinek a nevén van, majd másik telefon fog kelleni, szóval ezért a készülékért 55k.t fizettek ki (nekem lett meglepetésnek véve).
Ma volt időm bemenni az itteni (Békéscsaba) telenorhoz, ahol mondtam, hogy függetleníteni szeretném. Azt mondta az ügyintéző csajszi, hogy amíg garanciális a készülék, addig nem tudnak vele semmit sem csinálni.
Ahol vették (Hajdúszoboszló) a készüléket, ott mondták, hogy nem jár garancia vesztéssel.Amit tudok az itteni keresések alapján, hogy 7650 ft a függetlenítés és nem jár garancia vesztéssel, legalábbis 1 évig tuti garanciás. Amúgy sem értem, hogy a telenornak mi köze a garanciához, nem ők javítják csak postázzák a Huawei által kijelölt szervizhez, legalábbis én így gondolom.
Nekem a gondom, hogy a csajszi nem is hajlandó semmit sem csinálni vele amíg garis és csak ezt is szajkózza. Erre nekem nincs időm.
Amit szeretnék, az egy kézzel fogható dolog a telenor honlapján, amit meg tudnék neki mutatni. Ebben tudnátok segíteni.
Függetlenítés, illetve hálózati zár feloldás kulcsszavakkal kerestem rá. De csak ászf-t és számhordozással kapcsolatos dolgokat találtam.
Előre is köszönöm.
Üdv. Dani.
-
unravel
őstag
hali
a mytelenor app tényleg nem tudja a fordulónapom vagy rossz helyen keresem?
-
VásRló
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen, ez volt a hiba

-
Blackmirror
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Igen ez ugyanaz a probléma.
Amúgy tehetségem van ezekbe belefutni, lehet hogy "hibakeresőként" kéne elhelyezkednem.
Jó , hogy részletezted, én annyira nem tudtam nekik részletezni mert először fogalmam sem volt mi történhetett , miután felhívtam az ügyfélszolgálatot derült ki hogy hűségidős hbogo miatt kaptam a kötbért(amit lemondtam még aznap,mert nem is működött ). Aztán mivel szőke nő vagyok többszörösen megkérdőjeleztem magam(
) és megnéztem háromszor is az appot, átgondoltam hogy ez így nem is lenne törvényes ha így lenne és csak ezután voltam benne biztos, hogy nem én bénáztam el valamit.
A fejlesztők inkább örülnek az ilyen részletes leírásnak, remélem javították már és nem futottatok bele sokan a kötbérbe -
válasz
daikonblaze
üzenetére
Flottás előfizetésnél is lehet kamatmentes részletre készüléket venni.
-
azbest
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Szerintem ugyanabba botlottál bele, mint én [link]. Tényleg el van kutyulva telenoros számmal reggelőknél

Én is megírtam nekik részletesen, hogy mi történt. Főleg megelőző jelleggel, nehogy később boruljon fel valami miatt a téves csomag összekapcsolásom.Talán kicsit túl részletesen is írtam. De a fejlesztők lehet örülnek neki, mert más hasonló rendszernél én is fogom a fejem, hogy néha a support milyen spártai hibajegyeket készít nekünk, hogy úgy kell találgatni mi lehet a baj.

-
daikonblaze
csendes tag
Sziasztok
Új flottás előfizetésnél is lehet kamatmentes részletre készüléket venni, vagy ez csak publikus csomagoknál működik?
Illetve kezdőrészletet lehet többet is befizetni mint amit meghatároznak?A válaszokat előre is köszönöm.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Megjött a Telenor válasza a 12000 Ft-os kötbérrel kapcsolatban:
"Köszönjük, hogy levelével hozzánk fordult.
Panaszbejelentését részletesen megvizsgáltuk, és megállapítottuk, hogy egy paraméterezési hibából adódóan volt lehetősége megrendelni a szolgáltatást az alkalmazáson belül. A hibát továbbítottuk az illetékesek felé további javításra. A szolgáltatás megrendelésére csak személyes ügyfélszolgálaton van lehetőség, hűségnyilatkozat aláírása mellett. A leírtak alapján a +3620/xxxxxxxGSM számú előfizetés 12000 Ft-os idő előtti felmondási díját a következő havi számlájában jóváírjuk. A jóváírást a számlamelléklet, eseti díjak között tudja majd megtekinteni.'"
Csak azért hogy bebizonyítsam h téllegnemvagyokhülye

Meg hogy korrektek.
Tudom vannak rossz tapasztalataitok, nekem is volt más szolgáltatóval (de még milyen rossz
) de ezt könnyű volt elintézni és rendesen jártak el. A telenorral így eddig szerencsém van. Másik Tnél túlfizetésem volt de az egyenleg egy honlap hiba miatt tartozást mutatott és kikapcsolták az előfizetésem annak ellenére hogy szóltam+ írásban is jeleztem az ügyfélszolgálatnak hogy gond van. Illetve egyszer eltűnt egy telefon amit rendeltem, és amíg huzakodott a szolgáltató +a szállító cég az ügyön addig ketyegtették az elofizetesem telefon meg kártya egy hónapig sehol 
-
khorvat
senior tag
válasz
endre166
üzenetére
A legelső S7 Edge-k szerintem most voltak 1 évesek nemrég, ezalapján ha a hűséget 2 évnek veszem szerintem még nem fogod tudni ki függetleníteni. De azért majd írd meg a fejleményeket az is érdekes lesz az adás-vételi elég-e a tulajdonjog bizonyítására és így te is kérheted-e az eredeti tulajdonos nélkül?
-
azbest
félisten
Hmm, azért látom van némi őskáosz a regisztráció mögötti weblapokon is. Pl ha még nem volt mytv regisztráció, akkor az nem jön létre, amikor a mytelekom oldal szolgáltatásoknál kapcsoljuk be (hűség nélküli start + hbo go esetén). A mytv oldal nem ismeri a felhasználót és úgy jelszót sem küld, se hbo regisztrációs levelet.
Ha pedig a mytv oldalról regisztrálunk tévére és ott a 2490-es start + hbo go-t választjuk telenoros számmal regisztrálva, akkor ahelyett a hűséges 1990-es start + hbo-t köti be. Az 1990-es lehetőség nincs a listán
Ja és a mytv és a mytelenor oldal utána sem ugyanazt mutatja, valsz rosszul vannak összepárodítva az opciók a két rendszer között.Mondjuk nekem eredetileg ez volt a célom, csak hát eléggé össze-vissza állapotban vannak a dolgok

Ugyanaz a felület nem telenorosként, maillel regisztrálva külön jelzi a hűséges 1990-est és a hűség nélküli 2490-est és az utóbbi valóban hűség nélküli.
Egyébként lehet azért is nem jelenik meg mytv-ben a mytelenoros hűség nélküli, mert hiányzik a rendszerből. Szóval valamiért nem konzisztens a telenoros fajta párosítás, nincs meg az 1:1 kapcsolat a mytelenor és mytv közt.
-
endre166
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy telenornál mennyiért függetlenitenek?
S7 edge, kifizette készülék.Illetve ha nem eredeti tulaj vagyok de a számla megvan akkor is megcsinálják? -
castiels
addikt
Nálam 1-2 napja szarakodik cc2-vel a hbo go. Telenor hipernettel.. van valaki aki mèg ìgy használja ès szarakszik?
Telefonról osztom a netet. (P9 lite)
Elindul az app telefonról, bejön a tv-n is. Indìtok egy filmet elindul a tv n a töltés aztan visszaugrik a főkèpernyőre ès ez van, aztán 10-20 ki be kapcaolasra elindul valami de ennyi.. ugyanez böngészővel is. -
kory24
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja értem, köszönöm.
-
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok telenoros, régen voltam. ha jól látom már náluk lassítós a net ha elfogy az adatkeret?
Ha vennék egy Telenor MyMinute kártyás csomagot, és ahhoz rendelnék egy havidíjas Plusz 3 GB csomag adatcsomagot, akkor havi 2290Ft-ért lenne 3Gb netem, ami ha netán nem tart ki, akkor is csak lassítják. (ami tudom nemsok mindenre jó, de messenger lite-ra még épp elég)
Köszi
-
-
vgeri14
csendes tag
Hello
Annyi kérdésem lenne telefonon hogy tudnám Lemondani a Klikk 1GB ? -
aszti75
senior tag
Udv!
My Talk&Chat csomagot hasznalok kozel egy eve.
Eddig,ha elfogyott a csomagban foglalt adatkeret(1Gb) a play aruhazbol akkor is lehetett teljes sebessegel letolteni.Csak masodszorra kellett elinditani a letoltest/frissitest es maris full sebesseggel jott.
Most ez megszunt,kb 2 hete vettem eszre.Nincs adatkeret,nincs gyors letoltes az aruhazbol sem.Hiaba inditom akar 5x is a letoltest.
Igazabol az erdekelne,hogy eddig volt hibas a rendszer vagy most hibas?
A sejtesem az,hogy eddig volt hibas es rajottek,hogy kiskapu van a rendszerben...
Velemeny? -
válasz
matthewKER
üzenetére
Ez pedig a Klikk 1 gb, új kártyára nekem is kiküldték az sms-t hipernet szöveggel, válaszoltam hogy ok, megírták hogy bekapcsolták a Klikk-et.
-
sanyi73
csendes tag
Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy a1220 on hogy lehet csomagot váltani?Én nem találom a megfelelő menü pontot.
-
matthewKER
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem akarok beleokoskodni, de a második ilyen kérdező után már nem bírtam magamban tartani. Szóval miért olyan hihetetlen, hogy ajánlanak egy csomagot, ami ugyanúgy néz ki, mint a Klikk 1GB, de mégsem az, hanem egy egyszeri ajánlat?
A Vodafone-nál pl. létezik ilyen. Volt internetszolgáltatásom, majd egyszer csak jött egy SMS, hogy ha most visszaküldök egy válaszüzenetet, akkor fél áron használhatom 3 hónapig. Még felhasználási feltételekhez kapcsolódó linket is kaptam, amire a normál oldalon nincs hivatkozás.
Szerintem simán lehet, hogy felajánlanak egy ilyen egyszeri lehetőséget. Ha mégsem így van, a félretájékoztatás miatt még mindig lehet reklamálni, ugyanis sehol sincs leírva, hogy ez a Klikk 1GB lenne... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
Én úgy veszem észre hogy a Telenor informatikai rendszere néha elfelejti a "ha" (if) dolgokat.
Pl a rendszer ne küldje ki azt az ajánlatot tartalmazó tartalmazó sms-t amit az ügyfél már igénybe vett,vagy egyébként nem is vehet igénybe.
Ezzel jogilag is megkérdezhető helyzetbe hozzák magukat...
-
herdsman12
őstag
Egy holnap lejáró és egy régebben elhasznált KLIKK 1GB kártyára is megkaptam a "Kiemelt ajánlat..." SMS-t. Nem akartam elhinni és felhívtam az üfsz-ot, szerintük 1 kártyára csak egyszer érvényes az akció. Jeleztem, hogy ebből gáz lehet, az volt a válasz, hogy tegyek panaszt. Nem tettem.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
én ma rendeltem 1gigát két elöfizura,ami ugye 1390ft,mytelenor oldalamon a számlainfoba meg 1496ft van..na ez hogy van?
-
-
ghostie
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is volt (jelenleg is van) akciós 3 hónapos 1GB csomagom és pont most lesz a lejárata. Írtad, hogy rendszerhiba okozhatta. Mit célszerű ilyenkor tenni? Ha már megkaptam az SMS-t, akkor számíthatok rá, hogy meg is adják a kedvezményt vagy inkább felejtsem el?
-
-
lm83
őstag
Hát itt írja:https://www.telenor.hu/kupon
Van 30% tarifa kedvezmény
20% készülék kedvezmény,
Ezek most mezeire is vonatkoznak nem?
Nem szeretem mikor ilyen publikus, meg lakossági, és egyéb szavakat használnak. Amik a mezei embernek megtévesztőek lehetnek...
De csak egyszerre egy kupont lehet...
Akkor gondolom, nem lehet mindkettőt választani
-
-
azbest
félisten
Egészen pöpec eddig ez a Huawei B525s-23a.
2.4G wifi hozza, amit azon lehet alap 2 stream 20MHz széles módban (70 megabit). Nem akarom 40MHz-es módban zavarni az összes szomszédot.
5G wifin át sima N módban 20MBájt/sec-cel tud másolni lanról a notim intel 6205 kártyával. Az AC módja meg ahogy nézem 1300-as (3 stream 80MHz széles, gyakorlatben kb fele lehet a valós). És rajtam kívül nincs más 5G-s
Tényleg csak a dhcp manuális cím kiosztás hiányzik a szolgáltatói firmwareből. De ebben majd a régi openwrt-s routerem kisgíti (vagy a 12 dolcsis nexx routerem). Igaz így 3 router is lesz a szekrény tetején (1 vezetékes, az új Huawei és a kisegítő dhcp-re, mert a másik szolgáltatóé sem tud kézi kiosztást)
A mobilnetet még nem néztem vele, mert várni kell a kártya aktiválására.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Istyu74
üzenetére
Igen ottvan a linken amit azbest adott. Az 50-es az enyém, havi 4800-ért online akcióban 2 éven át. de van nagyobb is szintén jó áron, csak az már nekem felesleges lett volna, soha nem használtam volna ki. Dual-sim-es mobilba használom a hipernetes sim-et, a másik hívásos sim kártyámmal ami voda.
Hát nem rossz a mérésed, nekem 50-et le 30-at fel sikerült kihoznom ahol lakom, de ígyis teljesen megfelelö. 20 mega le-vel megelégszem már.
-
szkaroly
senior tag
Az nfc-s sim az valami extra dolog? Egy hete vettem egy telefont ami tudja, de a sim az nem. 5 rugó lett volna a cseréje.
-
darvinya
titán
Ma pozitívum ért.
Bementem Allee Telenor-ban, és szó nélkül nanoSIM-re cserélték microSIM kártyámat ami pár hónapos volt. -
samu2062
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából nincs vele gondom,elvagyok én is az 5-el és a párom is a 6-al,tökéletesen megy mindkettőnk készüléke.Csak kicsit furcsa,hogy minden telefon ami nem telenoros,frissül az új főverziókra,csak a telenor valamiért nem adja ki a frissítéseket.
Arra lennék kíváncsi,ha most vennék tőlük egy 6-ot futtató készüléket,az ugyan úgy nem kapná meg a 7-et?
Tehát ez általános eljárás a telenornál,hogy nem frissíti az általuk értékesített telefonokat?Ui:És nem csak az android verzióra,hanem semmire,pl. emui-ra sem adnak ki frissítést,ahogy látom egyedüliként a szolgáltatók közül!
-
azbest
félisten
válasz
samu2062
üzenetére
a huawei oldalon keresve nem dob semmilyen telenoros találatot, telekomos és vodás ha jól láttam van (nem minden készülékhez). Szóval úgy tűnik, hogy nem igazán van.
Egyébként, ha nincs kifejezetten valami miatt szükséged rá, akkor ne bánd. Saját fejlesztői tapsztalatból mondom, hogy vannak problémák a huawei 5-ről 6-ra frissített készülékekkel, valami nem úgy viseledik rajta a tárhely kezelése kapcsán, mint a többi android 6-oson.
-
Esqs
tag
Sziasztok!
Március elején kaptam meg egy, a Telenor honlapján (februárban) megrendelt feltöltős SIM-et. Még nem kezdtem el használni (ki sincs törve a kis plasztikkártyából). Ha a nano méretre lenne szükségem (amit a kapott SIM sajnos nem tartalmaz), akkor Telenor üzletben díjmentesen kicserélik / méretre vágják a kártyát, vagy csak 3825 Ft ellenében?
-
Beca1990
senior tag
új generációs dolgozói csomag ez mit takar?
csak ilyen flottás csomagra érvényes a Glamour kupon... -
Beca1990
senior tag
hol tudok ilyen 20%-os kupont szerezni?
és ez mettől-meddig érvényes?
új előfizetésnél is érvényes ha részletre venném a telót? -
S-eye
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor egyelőre nem próbálkozom vele, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Asztrofotózás
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

.
) és megnéztem háromszor is az appot, átgondoltam hogy ez így nem is lenne törvényes ha így lenne és csak ezután voltam benne biztos, hogy nem én bénáztam el valamit.