Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azharel
aktív tag
Át raktak a myninute csomagba, azóta használhatatlan az internetem, lassan töltődik be minden. Van felhasználható adatom még bőven, a net sebesség 30kb/s 4g-n. Járt valaki hasonlóan? Csomag váltás előtt minden rendben volt.
-
goop
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Én sokat vagyok vidéken, és a telenor 2G beszéd alatt csitteg csattog, csapnivaló a hangminőség, telekom 2G alatt nincs ilyen. 4G lefedettség kb ua, 3G dettó, 2G viszont telekomé jobb, szinte mindenhol van, hegyekben is, pincékben is. Azért írtam, hogy szerintem összességében telekom jobb.
-
törölt tag
Telekomról Telenorra váltva műszakilag lefedettség, hangminőség, stabilitás mennyivel (érezhetően-e) gyengébb a Telenor?
-
asdf_
veterán
Vagy tutira mesz es veszel 1 gigas heijegyet
haromfelert3240-ert (18% afa miatti uj ar), mint elobb javasoltak, vagy ha elvagy minimalis nettel, teljesen tisztaban vagy azzal, hogy milyen gombnyomas mennyi netet fogyaszt, akkor nem csinalsz semmit, hanem a belfoldi adatkereted terhere 18 Ft/megabyte alapon internetezel (150 megabyte+biztonsagi tartalek folott mar erdemesebb a hetijegyet megvenni).
Ha sok hivast inditasz, akkor duo hetijegy es van 100 perc dumad is, de ott csak fel giga a net.A telenor amugy rendkivul cselesen a telenor.hu/roaming oldalon rejtette el ezeket az informaciokat

-
lufi7
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én előfizetésesről váltottam.
-
Zin
őstag
Sziasztok!Kulfoldre 1-2 napra megyek mit kell tennem hogy legyen 2 napig internetem telefonon?Itthon elofizus vagyok, van mobilnetem is stb mi a menete hogy 2 napik tudja kintről is böngészni kicist abban a pár órában?
-
apszi
őstag
Viszont a tarifaváltás díjára én is kíváncsi leszek, mert az ÁSZF 2000Ft-ról szól, miközben az ügyfélszolgálatos 915 Ft-ról beszélt. Ne kelljen reklamálnom...

-
csem
csendes tag
Azért vásároljak új SIM kártyát, hogy az új tarifacsomagot igénybe tudjam venni.
Gratulálok a kitalálónak és a Telenornak is.
Mert ugye régi előfizetők nem vehetik igénybe az új tarifacsomagot. (My Minute)
AZÉRT TUTI NEM FOGOK ÚJ SIM KÁRTYÁT VENNI !!! -
jozsi968
tag
-
radio100jozs
őstag
válasz
gboszi
üzenetére
Ugyan ez a varia lenne nekem is, de van egy kis fenntartásom vele. Mind a Telenoros csak az ÁSZF akcióban van benne, azaz nem a "normál" ÁSZF díjcsomagok között, azaz véleményem szerint egy tollvonással megszüntethető. A Telekom is ezért rezeg, mert az meg csak egy opció, ami visszavonásig él. Így egyedül egy kicsit a Voda Tuti tűnik biztonságosabbnak, ami önálló díjcsomag, aminek áremelése, megszüntetése azért macerásabb. Én most úgy döntöttem, megvárom a szerdát, hogy milyen lesz a Telekom új domino díjcsomagja, és utána döntök, hová megy át a bluemobile sim a három cég közül.
-
gboszi
senior tag
Sziasztok,
Asszony jelenleg bluemobile-os. Átvinném telenor olcsoba
ha alig telefonal azt is főleg voipon, akkor ezzel jol járunk? Szoval nincs semmi korlatozas vagy hulyeseg pluszba? Olcso percdij s bet kell neki, ennyi.
Köszi -
Blackmirror
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Oké, de meddig?
Már elég rég csúszik... -
bollokcs80
Korrektor
Akit esetleg érint (friss infó Telenor-FB chatből):
":..technikai okokból a hó eleji ciklusokban lévő ügyfeleink számlazárása késéssel fog megtörténni...a fizetési határidő is tolódik."
-
Doggy dog
senior tag
Nekem 915 Ft-os díjat mondtak 1220-on.
Nem vontak le semmit! -
DS39
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
a hivatalos infó szerint ez nem csomag függő: [link]
A tarifacsomag-váltás egyszeri díja 2000 Ft, mely összeg Feltöltőkártyás előfizetés esetén az egyenlegedből kerül levonásra, Számlás és Új Generációs Kártyás előfizetés esetén pedig a váltást követő számlában jelenik meg.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó lenne egy hivatalos infó arról, hogy mennyibe kerül a MyMinute-ra váltás.
-
lufi7
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem sem vontak semmit.
-
-
oba
addikt
Számhordozással jöttem, feltöltőkártyás vagyok. A számlán amit kaptam "kártyás alapcsomag" van 500 Ft -ért és egy 3000 -es elektronikus feltöltés. Mychat aktiválva van kezdettől fogva, amiben ugye 40 Ft a percdíj. A mytelenorban az alapadatoknál a jelenleg aktív tarifacsomagnál nincs semmi. A kérdésem az lenne, hogy a myminute és a mychat csomag együtt aktiválható e szerintetek? Tehát szeretném megtartani a havi díjas mychatet de jó lenne átmászni a myminute -be, hogy 19 Ft -ért hívhassak. Szerintetek ez megoldható?
-
-
Bferibörs
addikt
nekem kb. 3 perc volt az egész ügyintézés és más témáról is kérdeztem.
(#44650) Somatom
nekem is csak "tartalék" ezer éves számom (kb. 15 éves) , van aki még ezen hív.
céges flotta adott nekem így azt használnám, de nem használom saját számként mert van céges kártyám is amiért nem kell fizetnem.
-
asdf_
veterán
Azt nem ertem, miert kell ezzel az ugyintezoket tokfoloslegesen terhelni? Nincs epp eleg dolguk? Egy nyamvadt sms vagy klikk sokkal egyszerubb volna (vagy epp ez a cel, hogy azt mondja az ember, hogy a tokom fog 10 percet a versmondolannyal a vonalban logni, es inkabb fel sem hivja oket?).
-
Azharel
aktív tag
Valaki legyen olyan kedves és árulja el nekem, a 1220-at hívva milyen menüpontokon kell átvergődnöm magam ahhoz, hogy átválthassak a myminute csomagra.
-
Bferibörs
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
nem kell félteni a betanított makákókat, egy példa csak:
előfizetéses flotta ami céges nekem:
Nettó árak!
1150 Ft előfizu,teljes lebeszélhetőség
4 FT/ perc
aztán a hozzá csapott net:
13 GB 30 Mbit/s
2750 Ft
érzed a különbséget ? ennyiért is lehet szolgáltatni !
Ja és ugye flottán belül ingyenes beszélgetés.
Ja, hogy nem tartozik ide, tényleg nem csak már is meg van a betanított makákók bére

-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudtam, hogy nagy bajok lesznek itt a kapcsolási díj kivezetésével, és valakik nagyon megisszák a levét.
Csak a PETA ki ne szálljon miatta hozzátok. 
-
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor mit eszik a My Start bevezetése óta az a rengeteg kis betanított makákó, akik dugdozzák a kábeleket két előfizető vonala között?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi az infót

Bocs 5000.-re ( előző karim annyiért cserélték ) emlékeztem, a T.pontban lebeszéltek róla, inkább kivágták.
(Tudom, hogy nincs köze az újhoz, csak meglepő, hogy az új 490 Ft, a csere meg sokszorosa.) -
-
Bferibörs
addikt
válasz
üzenetére
köszönöm

#44637) krystman
elvileg igen, egyenlőre sz.gépen a My Telenorban nem találom a lehetőséget,hogy hol lehet ezeket bekapcsolni
ÁSZF 23. oldal :
4.6. Telenor MyMinute és Telenor MyMinute Expressz tarifacsomag
A díjcsomaggal igénybe vehető szolgáltatások:
Családi Csomag, Családi Csomag Mini, MobilVásárlás, Vezetékes-hívó, Deezer zene, a
III.3.1. pontban található adatjegyek, Telenor MyTV szolgáltatás (III.11. pont)---
Telenor MyMinute és Telenor MyMinute Expressz
kezdőcsomag ára:
(A tarifacsomag készülék nélküli előfizetői szerződés
kötése esetén [csak SIM-kártya] fizetendő egyszeri díja),
ami belföldön felhasználható kezdőegyenleget nem
tartalmaz
490 Ft
A Szolgáltató hálózatán belül lefolytatott beszélgetések percdíjai
minden időszakban 19,00 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba, valamint más belföldi mobilhálózatba irányuló
beszélgetések percdíjai
minden időszakban 19,00 Ft
Hangposta hívásának percdíjai
minden időszakban 40,00 Ft
Kapcsolási díj*
minden időszakban 0,00 Ft
SMS-küldés díja belföldi hálózatba 19,00 Ft
SMS-küldés díja nemzetközi hálózatba 69,50 FtMondjuk azt nem értem ha 490 Ft-ért tudnak adni egy SIM karit akkor miért akarnak 5000.-ért cserélni nekem micróról nanóra

-
krystman
őstag
És ezzel a 19ft os csomaggal megy a Mymenü is? Tehát a 5ft os hálózaton belüli,vagy a 9ft os csomag is?
-
lacko0123
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Köszi a segítséget.
Rátaláltam egy olyan infóra, hogy akinek magyar apple accountja van, annak még nincs HBO GO.
Csak angol accra van...
A tv-m meg okos, de nem androidos.
Szóval marad a gépről android emulátorral való megjelenítés.
Ezt csak azért írom le, hogy hátha valaki hasonló cipőben van és érdekelné a "megoldás". -
bollokcs80
Korrektor
A három baráti számnak egyébként innentől nincs értelme (mindenki barát
), a plusz net hiánya már más kérdés.A vezetékes hívó szolgáltatás viszont használható, ha valakinek van rá igénye.
-
bollokcs80
Korrektor
Én ma átváltottam két Praktikum+Net kártyát, meglett percek alatt 1220-on keresztül.
Az ügyintézők viszont tök ellentétes infókat mondtak a váltás díjáról. Az egyikük szerint 910 Ft, a másik szerint ingyenes, de (egyelőre) még egyik kártyáról se vontak le semmit.
-
Bferibörs
addikt
-
boxfan
tag
Ha Praktikumról váltok MyMinute csomagra, akkor nem kapom a feltöltéshez a bónusz netet?
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Tegnap beregisztráltam az HBO GO-ra, telefonon ez működik is, de az Apple tv-n nem találom az App Store-ban. Rendszert lefrissítettem 10.1.1-re. De így se találom.
Valakinek van ötlete, hogy mit csináljak? -
Bferibörs
addikt
válasz
üzenetére
Hali!
Ma én is átváltottam erre a csomagra, nem tudod (tudja valaki) hogy a csomag mellé lehet netet rendelni ? My Menüben nem tudok.
Az 1220-on azt a tájékoztatást kaptam, hogy az előző csomagomhoz képest ( p.perfekt) a 3 baráti szám nem működik, a többivel megegyezik.
-
4Grider
félisten
válasz
sarasota123
üzenetére
Az nem stimmel a történetben, hogy te Lumiáról írsz, azt pedig az imei alapján ők is látják. Ilyenkor pedig nem írhatják azt, amit írtak (már hogy a 4G miatt nem tudnak elérni se telefonon, se sms-ben). A Lumiának ui. le kell tudnia váltani 4G-ről. Ha pedig nem tud, mert hibás, azt valószínűleg te is észrevetted volna (mert akkor nem tudnak téged elérni.)
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Természetesen fix pénteki programom telenoros cellák mutatóinak a lerontása! Általában kettőt is szoktam egyszerre!

-
válasz
sarasota123
üzenetére
Nem hiszem, hogy kártérítést kellene fizess.
Max. akkor, ha direkt csináltad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sarasota123
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Van egy számotok ami ma délelőtt óta folyamatos hibákat generál LTE hálózaton, két budapesti cellán is. A hiba jellegéből fakadóan sem sms-ben nem lehet elérni, sem felhívni nem lehet. Van valamilyen mód jelezni a használónak? Teljesen lerontja az érintett cellák mutatóit. Újra kellene indítani/resetelni a készüléket
Ennyit írtak a kollegának, sőt még olyat is hallottam, hogy nekem ezért majd óriási kártérítést kell fizetnem.
Ja meg, hogy ez olyankor szokott előfordulni, ha valami ILLEGÁLIS készülékbe teszik a sim kártyát...
Ez ugye teljesen abszurd? -
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Hipernet Home csomagokhoz milyen SIM kártyát adnak? Nekem nano sim kellene, mert a telefonomat használnám modemnek..
Köszönöm
-
4Grider
félisten
válasz
sarasota123
üzenetére
Ha ez tényleg így van, a Telenor hálózatmenedzsmentjét minősíti. Persze lehet, hogy senki nem merte a blokkolást felvállalni, pedig az ÁSZF alapján simán megtehették volna.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, nem tudom mennyire off, de érdekel, ezért gondoltam rákérdezek:
ma este el kezdték hívogatni a flottás csomagom ügyintézőjét, hogy az én telefonommal valami oltári nagy gáz van, mert Budapesten két cellányi hálózatot blokkol vagy mi a szösz és azonnal vegyem ki a sim kártyám. Éppen koncerten voltam, úgyhogy részleteket azóta sem tudok, előzménye max annyi, hogy egy 4 éves lumiám van, és az utóbbi pár napban néhányszor kiírta, hogy ellenőrizzem a simet, ilyenkor kivettem-visszaraktam és működött. De ez okozhat ekkora problémát? Egyetlen telefon? Ha esetleg valaki tud erről valami okosat, azt megköszönném.
-
radio100jozs
őstag
válasz
lacko0123
üzenetére
Igen, annyi a havidíj, ami a honlapon van, most 2 év hűséggel, e-komfort csomagban még 20% kedvezmény is van.
Az adatforgalmat nem a routeren kell nézni, hanem a MyTelenorban (honlap, vagy applikáció), és igen, nem számolja az adatforgalmat a MyTV, és a HBO GO nézés sem. Én 2490-ért rendeltem be hűség nélkül a MyTV közszolgálati csomagot a HBO GO-val, és még 920-ért az esti +100 GB-ot, így bele is fértem a 3500-as Hipernet Home L havi keretbe. A HBO Go volt az érdekes, a közszolga csatornák nem érdekelnek, viszont tudom online nézni a HBO műsorát, illetve a videótárból nézni a filmeket is.
+ kérhető már adatmegosztó sim is, így még plusz eszközben is használhatod a Home csomag adatkeretét, plusz ami benne van opciók. -
oba
addikt
Erre a my minutere én is válthatnék? Fogmalmam sincs miben vagyok most. Mychat az van... friss számhordozásos vagyok, feltöltőkártyás. Vagy a mychat és myminute kizárja egymást?
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
-
-
DS39
nagyúr
Elindult itt is a Tuti, akarom mondani a MyMinute, minden irányba 19 Ft.
Erre lehet át is váltani, vagy csak új számmal elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a PETA ki ne szálljon miatta hozzátok. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Alakul ez.