- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Igen, ez azóta van, amióta hálózat tesztelése miatt volt Y-es kártya a telefonban.
De most nem az van, ezek az üzenetek mégis előjönnek minden bekapcs/indításnál.
Más szolgáltatónál ilyennel nem találkoztam és nem túl szimpi, hogy itt hagyják ezt a "szemetet" (nem optimális megoldás).Igen apn lehet, mert van MMS, meg böngésző is, tehát dupla,
+ most még előjött vmi régebbi dátumú is, 2016.@ donjohnson
+36209000749 -ról jött. -
donjohnson
addikt
annak nem rendelkező üzenet a neve. legalábbis még egy telefonon sem láttam így elnevezve.
azt megelőzően szokott sms érkezni, hogy mentse el a hamarosan érkező apn konfigurációs beállításokat, de mivel nem írta le, hogy milyen telefonszámról jött, így csak a találgatás megy. -
-
slice14
veterán
Egyszerre kötöttem Otthon Net-tel, és annak látszik.
Nem hinném hogy más ügyfélazonosítót kapott volna, mert ü.azonosítóval adtam hozzá a fiókhoz, és mindkettő előfizetést látom a fiókban.
Ha meg lerázott, akkor legalább kedvesen tette.ui: Ha meg tényleg lerázott, akkor meg 2-3 hét múlva bejelentem panaszra hogy nem látszik a fiókban a dokumentum.
-
pdr755
aktív tag
Ha valami konkrét panasz/probléma van a szolgáltatással az még oké.
Amivel nekem gondom van, azok a csak ezért regisztrált témaromboló, "bezzeg németországban" és hasonló emberek, akik megfoghatatlan, általános hőbörgést öntenek csak a szolgáltatós topicokba, gyakran politizálással fűszerezve. -
-
A mai nap jött egy e-mail, hogy a rendelésem teljesült (gondolom visszaértek akkor a tegnap aláírt papírok), és fel is ment a hálózatra az esim. Ennek örülök.
A következő kérdés, hogy az egyenlegfeltöltés kb. mennyi idő után szokott megjelenni a kártyás egyenlegen. A Yettel appon belül töltöttem fel, kártyás vásárlással.
-
Tényleg, igazad van.
Akkor az, hogy most meg kell várnom, míg aktív lesz, mit jelent? Töröljem, és pár nap múlva próbáljam újra?A yettel weblapja ezzel kapcsolatban ezt írja:
"Mikor aktiválhatom az eSIMet, ha online vásároltam meg?
Átvétel után bármikor azonnal aktiválható az eSIM, de a hozzá tartozó előfizetés aktiválása előfordulhat, hogy legfeljebb 72 órát vesz majd igénybe."Ebből én arra következtettem, hogy azonnal aktív lesz (felmegy a hálózatra), de a hozzá tartozó díjcsomag tulajdonságai (pl. ha van benne mobilnet, lebeszélhetőség stb.) később aktiválódnak, esetleg később lesz feltölthető stb. A bármikor azonnal aktiválható megfogalmazás erre enged következtetni. Jelenleg az aktiválás az, ami nem sikerül.
Szerk.: oké akkor várok.
-
4Grider
félisten
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Ki próbáltam egy 2.42gb-os állomány letöltését Google drive-ról, nagyjából 28-38mbyte/sec volt ami olyan 228mbit és 304 mbit/sec között van
5G-n.
Otthon net lite csomag,ami nem korlátlan.
Speedtest-el mérve most 2x is megvolt az 500 mbit/sec +
De ugye ez csak pillanatnyi sebesség.Konkrétan melyik csomagban vagy?
Meg kb mennyi szokott lenni az ftp meg drive havi szinten? -
4Grider
félisten
Azért ez erősen függ a helyszíntől is. Nem kérdés persze, hogy a Telenor hálózatmenedzsmentje közelíti a fos kategóriát. De ettől függetlenül azt is látni kell, hogy a jelenséget más is okozhatja, példának okáért elég sok Telenor cellánál nincs 4G a 3G mellett, mert az adott helyen a 4G-t esetleg a Telekom szolgáltatja, és így tovább...
-
martonl
senior tag
Tudom, kicsit régire válaszolok.
Állítólag van volte a Telenornál is már. Elég "kezdetleges", csak két készüléken, nincs roaming stb. (Mondjuk nem is tudtam, hogy a roaming volte nem működött, ez így szerintem elég nagy visszalépés az alap gsm/3g rendszerhez képest. Ráadásul külföldön már nincs is minden szolgáltatónál 2g-3g). Az is fura, hogy a készüléken ezt külön be kell állítani, vagy szolgáltatói szoftver kell hozzá. Mi van, ha SIM-et cserélek, újraflashelés?Valaki, akinek működik, nem tudja kilesni egy ilyen készülékéből az IMS beállításokat? Kipróbálnám a sajátomon. Vagy kell hozzá a szolgáltató részéről is valami? Köszi.
-
Somatom
veterán
Szerdáig nem tudtam befizetni a Walletben a flottás számlámat. Indításkor egyszerűen összeomlik a Wallet. Szerdán eljöttem két hétre külföldre gályázni. Azóta nem próbálkoztam. Remélem, hogy megoldódik, mire hazamegyek, mert lassan lejár a befizetési határidő. Onnantól nem tudom, hogy mi lesz a Telenor hozzáállása.
-
A második év garanciális feltételeit a gyártó szabja meg.
Pont a napokban érkezett vissza hozzánk egy, a garancia második évében járó, beépített akkus Lenovo(?), amit visszadobott a szerviz, mivel az akkura csak egy év a gar.
Jelen esetben az akkura a fődarabcserével nem biztos, hogy újraindult a jótállás, mert nem tudjuk, azt cserélték-e, de a szervizben töltött idő valóban a kérdezőnek dolgozHAT.De ennyire sajnos, nem vagyok otthon a témában. Én megkeresném a szervizet telefonon, emailben.
-
PBA
aktív tag
Azt ne felejtsd el, hogy nálunk ZTE hálózat épült tesztcéllal, nyugatabbra szerintem nem ZTE van. Így valószínűleg a 4G-s hangátvitel implementálásával se szívtak annyit, a ZTE eszközökkel meg úgy látszik, nem annyira egyszerű...
Na jó, nem teszt, hanem pilot hálózat volt ez anno a ZTE-nek. Amolyan játszótér. A Telenornak meg olcsó...
-
Öhm...
Szerintem nem azért nem kapcsolják be, hogy az usereket szivassák.
Gondolom, valami hálózati gubanc van, ami miatt az egész csúszik.Talán két éve voltam egy oktatáson, amin arról volt szó, hogy annak az évnek a végén bevezetésre kerül a VoLTE. Nem történt meg. Nyilván nem véletlen.
-
-
kinder93
aktív tag
MyChat csomagban a Facebook, Messenger, Instagram, stb eddig sem fogyasztotta!!! (legalábbis 2016 ősze óta biztosan nem). Szóval még mindig nem értem, miért lenne elkaszálva a tarifa? Eddig sem fogyasztotta, ezután sem fogja. Lelassítják, ha elfogy az 1GB amit minden nem MyChat irányba le tudsz használni.
-
-
-
-
-
Fifi
őstag
Mint írtam, eddig a Telekom egy flottájánál voltunk. Ugyanez volt a helyzet: a flotta a szám tulajdonosa, mi meg a számlafizetők. A számlán a flotta nem is szerepel, a cégünk volt a vevő. Ott meg tudják oldani, itt nem?
Miből kellett volna gondolnom, hogy Telenornál ez másképp megy? A szerződésben nem szerepel, hogy Te kapod a számlát, de nem Te leszel rajta a vevő.
Nem vagyunk nagy cég sajnos, pont ezért csatlakozunk flottákhoz.
Ha nem tudom megoldani és minden kötél szakad, akkor vissza kell mennünk a Telekomhoz, ahol minden flottul megy, csak kicsit drágább ...
-
Orgi
addikt
Szia,
azt hiszem megtaláltam, amire gondolsz. Szóval ha lemondom a mostani DPI Mobil Online 1.5 GB-os csomagom 1394-ért, akkor visszaáll az alap DPI 400 MB-os csomagom és ha megrendelem ugyanennyi pénzért ezt, akkor lesz egy "korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás"-om? Ez azért lenne érdekes, mert én elsősorban hírek olvasására, fórumozásra használom a mobil netem, némi Google Maps-szel karöltve. Hol lehet utána nézni, mit is ért a Telenor korlátlan böngészésen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest