Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp4
őstag
Ez vajon DPI flottában is elérhető?
-
_Karesz_
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Úgy. Órák óta nem tudok belépni.
-
szferix
tag
Tavaly szóba került néhány hozzászólásban ( pld.: itt és itt) egy bizonyos 5GB/1 hónap ingyenes net, amit a MyTelenor "Szolgáltatások -> Szolgáltatások módosítása -> Beállítások" alatt lehetett megrendelni. Nekem is hihetetlen volt, ahogy a korábbi hozzászólók, én is érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál, fogalmuk nem volt róla mi az. Pedig volt és működött. Pontosan egy éven át minden hónap ugyanazon időpontjában újra rendeltem és élt. Rövidesen jött a visszaigazoló e-mail, minden rendben volt, még ha hihetetlen is. Egészen mostanáig... A március közepén időszerű újra rendelésnél már nem találtam a lehetőséget. Eltűnt, mint búcsúi gyűrűről az arany. Van valakinek tapasztalata, tudása a dologról? Ha volt, miért nincs most? Időszakhoz kötött volt? (Hajlamos voltam arra gondolni, hogy flottához kötött lehetőség, mert abban vagyok. Viszont rokonságban van teljesen privát telefonhoz is, ő kb. hét hónapja rendeli újra havonta és most is megy.)
-
bollokcs80
Korrektor
Ti is úgy érzékelitek, hogy behalt a Telenor.hu?!

-
H.Istvan25
senior tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
up
-
kicsihp
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az egy 4 számjegyű azonosító lenne. Én se emlékeztem rá, de állítólag, online rendelésnél kellett megadni, de nekem akkor csinált automatikusan egy új mytelenor fiókot. (Másik e-mailre kértem mint a kártyás számomét, aztán a kártyást átvittem az új fiókra, régit töröltem. A kártyásét meg onnan tudtam, hogy adategyeztetéskor adtak egy 4 számjegyű azonosítót )
Valaki kérdezte a kártyás ciklust. Nekem eddig 1.jétől a hónap végéig volt. (100 évig praktikum csomagom volt) Most, hogy voltam adategyeztetésen a kártyás számommal 8-án, azóta azt írja ki ciklus kezdetének.
-
-
N@idia
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A gond az hogy nekem ilyen nincs csak csináltam egy fiókot azon belül hozza lehet rendelni az előfizetést, de a jelszót nem tudom csak a telefonszámot ezzel mit tudok kezdeni ? Jelszót telefonon is igényelhetek ha hívom a 1220-at?
-
-
N@idia
őstag
Na megjött a hipernetes csomagom, de meg nincs aktivalva a kártya ez mennyi ideig tart mire aktivaljak? A másik kérdés az hogy a számlát hogyan fogom fizetni ? A mytelenor-ban nem tudom hozzarendelni a kártyát mert jelszót ker azt meg nem tudom egy kicsit aggódom a befizetés miatt hogyan fogom ha azt se látom mennyit kell fizetnem

-
-
Hosssszu
őstag
Üdv!
A telenornál nagyjából milyen időközönként szokott frissülni a készülékkínálat?
Elképzelhető hogy telefont vásárolnék, csak a mostani árlistában nem nagyon találok megfelelőt.
Lehet nagyjából tudni hogy a készülékek között a közeljövőben lesz-e "nagyobb" változás? -
NGA
addikt
válasz
scoobydoo76
üzenetére
Köszönöm. Sokáig tartott, míg megcsinálták? Ma járt le a 2 év hűségem
-
NGA
addikt
Kis segítséget kérnék.
Eddig mytarif XS csomagban voltam, 80 perc beszéd 40 Ft/perc és 200 mega net 3200-ért
Azon gondolkodtam, hogy visszamondom az előfizetést, és visszamegyek kártás csomagra
Myminute, mert kevesebbet fizetnék, 5x annyi nettel:Myminute:
19 Ft/perc
80*19 = 1520 Ft
1 giga = 1390 Ft
---------------------------
összesen 2910 FtEz 300 Ft-al kevesebb, beszélni ugyanannyit tudok, és a 200 mega helyett 1 giga a net.
Jól értelmezem akkor?
-
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Be szeretnék menni a telenorba pre-paid kártya tarifacsomagot váltani.Sajnos nem találom a személyim,vajon útlevelet elfogadnak?
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Ahogy a többiek is írták. De, vannak olyan csomagok, amik részarányosan számlázódnak. Ilyen pl. a két Deezeres adatcsomag. Mindíg a teljes adatmennyiséget kapod, de a havi díjnak csak a fordulódig hátralevő napokra bontott részét kell fizetned. Ez akkor jó, ha a fordulód előtt pár nappal kifogynál a netből. Tulképp napi 100Ft -ért kapsz 2GB netet.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Nekem pl 14.-e a fordulónap.
-
4Grider
félisten
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Az utóbbit jelenti. Ha valaki nem figyeli opció megrendelésekor, akkor előfordulhat, hogy egy napra kifizet egy teljes havi díjat.
-
H.Istvan25
senior tag
A kártyás ciklus vége mit jelent? Az aktivált net 30 napig használható vagy van olyan mint havidíjasnál a számlazárás?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mint írtam, ez is egy lehetőség. Csak akkor adják vissza a fel nem használt időre eső összeget! Egyébként én konkrétan fordulóval szerettem volna lemondani. De, ilyen opciót max. a telefononos üfsz -től kérhettem volna, MyTelenorban nincs ilyen. Na, ez a hiba.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha lemondod...azt "úgy" kell értelmezzék hogy te nem kivánod igénybe venni tovább a szolgáltatást.
Ráadásul sok esettben két azonos szolgáltatás sem lehet aktív.Pl nekem a multkor egyenleg hiány miatt kelett azonnal lemondanom egy szolgáltatást
Mivel a szolgáltatás felfügesztett állapotban volt,ha úgy marad akkor kb 8 napig tudtam volna használni csak a szolgáltatást...utánna megint levonta volna.
-
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Az tul logikus lenne, meg ugyfelbarat, meg le is kene programozni valakinek... Mint ahogy az ilyen logikatlan mukodesnel torteno are you sure uzenetet/sms-t is, ami tartalmazza, hogy a lemondando szolgaltatas fordulonapja x. ho y-a, a lemondas azonnali hataju, tenyleg le akarom-e mondani.
De hat a kartyas fordulonap megszuntetesevel is vagy haromnegyed eve szenvednek (es ha jol emlekszem, ketszer voltak kenytelenek racsapni az Abort gombra ezugyben az indulas elotti napokban), ugyhogy ne legyenek magas elvarasaink
-
törölt tag
-
Értem, akkor viszont nem helytálló amit Viktor írt, hogy az Apple-től kell megkérdezni, mert akkor a szolgáltatót kell megkérdezni, ezek szerint.
Egyébként adalék info, és ez a teáltalad leírtakat támasztja alá, hogy volt benne osztrák sim is, és akkor sem engedte a megosztást. -
Szelep
senior tag
Üdv!
Az imént fizettem be a számlámat bankkártyával MyTelenoron keresztül. Ezt a rendszer visszadobta sikertelen tranzakció miatt, erről kaptam a visszaigazoló e-mailt is. Viszont sms-ben jött az üzenet a sikeres vásárlásról a banktól. Tudni most bármi problémáról a Telenor felől?
-
z67
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Szolgáltatófüggő. Mármint nem az iPad (abban nem létezik SIM lockos, ne kérdezd miért), hanem a menük megjelenése. Ha Telekom kártyát teszek bele előkerül a menüpont, ha telenort, akkor eltűnik. Felteszem bizonyos szolgáltatók nem annyira komálják a megosztást, így ez elvehető. A Telenornak valószínűleg pusztán csak kérnie kellene, hogy menjen a dolog.
-
-
z67
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megtettem. Egymásra mutogatnak.
Amúgy attól, hogy nem forgalmazzák figyelembe vehetnék azt a pár ezer / tízezer felhasználót, aki Telenorosként használná a funkciót. Nem hiszem, hogy örült nagy dolog lenne elintézni, főleg, hogy iPhonera készült konfig fájl. Emlékszem anno mit össze kellett a pannonosoknak hogy iphone-t használni tudjanak.
-
-
z67
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen. A logikát nem értem, a tiltás az alapbeallitas az eszközön? Mert aTelenor a megosztast engedné.
-
-
z67
őstag
Sziasztok!
iPad topicban már kérdeztem - eredmény nélkül - így itt is megkérdezem.
Valakinek sikerült iPaden aktívvá tenni a személyes hotspot funkciót? Telenoros iPhone-on használható, de úgy vettem észre, hogy iPadre büdös kiadni a megfelelő konfig file-t.
Köszönöm!
z
-
-
milenda
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor így kérdezem: Ha a MyTelenorban az előfizetett mobilnet-szolgáltatás melletti „Lemondom” gombra rákattintok, azonnal kikapcsolják a netet vagy rendelkezésemre áll a ciklus végéig?
-
-
milenda
tag
Sziasztok!
Mobilinternettel kapcsolatban kérdezem, hogy ha a ciklus közben lemondom, akkor azonnal kikapcsolják (mint a Vodánál) vagy a ciklus végéig még használhatom (mint a Telekomnál)? -
Bferibörs
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Hát, ugye a MyTV elvileg ingyenes, regeltem,belenéztem miről is szól, le is rántottak a kártyámról 400 Ft-ot az ingyenességre
mindössze rákattintottam a "Kipróbálom" kapcsolóra.( telefonálgatás után vissza tették az összeget és kikapcsolták a havonta ismétlődő aktiválást) 
(#45335) lugosi
szerencsés vagy ha máshol normálisan tudsz ügyet intézni, nekem mindhárom szolgáltatónál voltak apróbb problémáim , olyan érzés mintha úgy állnának hozzá, hogy sz@rok bele ha nem tetszik.Egy vacak ügyintézés sokszor több hívásba kerül mire elintéződik.
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Annak idején mikor telenoros voltam, akkor több számlareklamációm is volt. Volt olyan, amikor 2 nap eltéréssel jött tőlük olyan levél, hogy nincs igazam, majd egy olyan, hogy igazam van. Ez is hozzájárult, más egyéb dolgaik mellett, hogy váltottam tőlük.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Megvolt a tanulópénz.
-
Blackmirror
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Most nézem, hogy a telenor mytv appban csak a 2490Ft Mytv alapcsomag (Start talán a neve) +hbgo opció van (azt is választottam) és az a weboldal szerint a hűség nélküli ár.[link]
Én nem is értem, hogy ez hogy történhetett....hogy kötöttem két év hűséget egy olyan opcióval amit én úgy gondoltam hogy havonta x összeg de bármikor le lehet mondani, pl ahogyan a kiegészítő adatjegyeket.
Felhívtam már őket, azt mondták fizessem be szépen a számlámat
(köszi) +írjak emailt a weboldalon keresztül az ügyfélszolgálatnak. -
válasz
Blackmirror
üzenetére
Szerintem hívd fel őket, biztos meg lehet oldani, hogy ez a lényegében igénybe nem vett szolgáltatás ne kerüljön pénzedbe.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Megvan, az hbogo-t kapcsoltam be a mytv appban, majd azonnal át is kapcsoltam egy alap csomagba mert meg sem jelent az hbo.
Drága kapcsolgatás volt.Én vagyok ennyire láma vagy írja a mytv app hogy két év hűség van az hbo gora?
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Kicsit több lett a számlám a szokásosnál.
Ez a tétel micsoda?
Eseti díjak
Idő előtti felmondás díja ( GSM 2017.02.26. 1 db 12 000.00 0 12 000.00 0.00 12 000.00Nem mondtam fel semmit,csak a mytv csomagjaimn variáltam az appban.
-
fant0mi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Es nem is fognak adni ilyen simet, ha nem akarok mobilpasst? Igazabol azert kene mert mindharom sim meret kitorheto belole, nem az nfc miatt. Es igy ingyen lenne a csere.
Egyebkent maradna a vagas. -
törölt tag
Ma akartam üzletben venni kettő Myminute SIMet, erre közlik, hogy egy ügyfél összesen csak egyet vehet. Mi ez a kreténség?
-
-
fant0mi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ilyen ritka eszkoz ez az allinone nfc sim kartya? Ma voltam benn a fehervari plazaban, eloszor azt sem tudta a holgy, hogy ilyen letezik, bement hatra es mondta hogy nagyon ritkan kapnak belole es akkor is nagyon keveset.
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Nincs
-
H.Istvan25
senior tag
A Telenornál van olyan lehetőség, hogy mondjuk ne 3000-el töltsem fel a kártyát, hanem mondjuk 3300-al?
-
-
rgeorge
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Semmi ellentmondás nincs abban, amit írtam. A "bank is fel fogja oldani a zárolást pár nap múlva" arra vonatkozott, hogy az első tranzakció telenor általi elutasítása után azt feltételeztem, hogy a bank fel fogja oldani a zárolást. Miután azonban a Telenor "meggondolta magát", és egy nappal később elfogadta sikeresnek az első tranzakciót, miután már a második tranzakciő is lezajlott sikeresen, ezért "A bank már feloldotta zárolást és levonta mindkét összeget.".
-
rgeorge
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
De itt éppen a Telenor sara, mert az első tranzakciót először sikertelennek mutatta, majd a második tranzakció napján este már az elsőről is sikeres üzenetet küldött. A bank már feloldotta zárolást és levonta mindkét összeget.
-
radio100jozs
őstag
válasz
rgeorge
üzenetére
Csak is a BANK dolga ez az ügy, a Telenornál nem tudnak érdemben ezzel foglalkozni. Sajnos én is beleesek ilyenbe néha-néha, ha neten keresztül fizetek bankkártyával, legyen az vonatjegy vásárlás, vagy megrendelés, bármi. Ilyenkor a bank zárolja az összeget, majd visszateszi a számládra. Van amikor pár nap, ha a a bank egyértelműen azonosította, hogy nem történt meg a tranzakció, de van amikor ez 30 nap, azaz a bank úgy érzékeli, hogy sikeres a tranzakció, és várja, hogy a kereskedő "kérje" a pénzt, és ha ez nem történik meg 30 nap alatt, akkor teszi vissza, törli a zárolást. Banknak is szoktam írni ilyen esetben, de nagyon a fentiek alapján ők sem tudnak intézkedni, ez az eljárási rend. Legfeljebb csak annyit, hogy mit lát a tranzakcióval kapcsolatban.
-
rgeorge
addikt
Számlafizetéssel kapcsolatos gondom lenne. Múlt héten fizettem a számlát online bankkártyával. A banktól kaptam értesítést a tranzakcióról, a MyTelenor viszont sikertelen tranzakcióról küldött emailt, amiben az OTP authorizációs kód nem volt kitöltve, az oldalon is fizetetlen maradt a számla. Lehet, hogy nem azonnal mentem vissza a szolgáltató oldalára a fizetés végén, megzavartak közben. Utánaolvasva azt találtam, hogy olyankor, amikor a számlakibocsájtó részéről a tranzakció sikertelen, akkor a bank is fel fogja oldani a zárolást pár nap múlva. Másnap újra kifizettem a számlát, ezúttal sikeres volt mindkét oldalon, email is megérkezett. Majd este jött egy email az előző napi fizetésről, de sikeresként, OTP authorizációs azonosítóval, mégpedig azzal, ami a banki zárolásban is szerepel. Szóval a számlát csak sikerült kétszer kifizetni.
Mi ilyenkor a megoldás? Nyilván személyesen vagy 1220-on tudom intézni, de mit? Visszautalás, vagy a következő számlába való beszámítás? -
asdf_
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
De kene, es azt is, hogy ha adsl-nel 100 folott van, akkor szar. Ha a sonkat szeleteli az abc-ben, akkor valoban nem, de ha egy internetszolgaltatonal dolgozik es hibat fesz fel,akkor igens kurvara kene tudnia.
-
N@idia
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Ez nem igaz, hogy a ping rossz lenne mobilnettel, mert most is mobilnettel játszom és 20-30 között van végig. Ez még mindig jobb, mint ami van ADSL nekem azzal 100+ a ping régen nem volt vele gond az is 30-40 közötti volt csak idén elbasztak valamit és azóta szar, de már telefonáltam is hogy nézzék meg, de csak annyit mondtak rá, ha a garantált 1mbit meg van ami a szerződésben szerepel nem foglalkoznak vele a ping-ről meg fogalmuk sincs mi az mikor mondtam a nőnek.
(#45305) radio100jozs
A faluban 4G hálózat van szóval nem lesz ezzel gond

-
kicsihp
csendes tag
Az éjszakai 100 Gb mellé, ha filmeket akarsz nézni, vagy sorozatokat, akkor érdemes mellé választani még a közszolgálati csatorna + HBO Go előfizetés. Hűséggel 1990 ft/hó, anélkül 2490Ft, de azt is fedezi a 3500 Ft-os előfizetésben foglalt keret. Így amiket a HBO Go appon keresztül nézel az nem számít bele az adatkeretedbe.
Változtatni bármikor tudsz, csak a forduló nap előtt menj be, mert ha hó közben változtatod a kiegészítőket, akkor felszámítja annak annak az árát amivel elkezdted a hónapot és azt is amire változtattál. -
asdf_
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
...főleg úgy, hogy pl. a UPC vezetékes is 250 GB havi fogyasztás felett már korlátoz.
Nem korlatoz, csak benne van az ASZF-ben (ha benne van meg egyaltalan) De hogy az elmult mondjuk 4 evben nem korlatoztak emiatt senkit, az kb. halalbiztos.
-
radio100jozs
őstag
válasz
N@idia
üzenetére
Ha 2 év hűséggel kötötted a Hipernet Home L csomagot, akkor abban van havi 3500 Ft levásárolható keret, ebbe belefér, hogy megrendeled ha már aktív a kártya a 920 Ft-os éjszakai + 100 GB-ot. Ezek után úgy nézne ki, hogy 8-23-ig van a normál 100 GB-ot, és 23-tól reggel 8-ig meg az éjszakai 100 GB-ot. Hát szerintem nehézkes ennyi adatot mobilhálózaton leszívni, főleg úgy, hogy pl. a UPC vezetékes is 250 GB havi fogyasztás felett már korlátoz. Én 1 hónap alatt 15 GB-ot sikerült elhasználnom, pedig 2 gépen +telefonon is megy az internet, meg frissítés, online rádió, és a VOIP vonal is ezen van már, valamit több órás videós SKYPE + kértem az adatmegosztó sim-et is 641 Ft/hó, így napközben online rádiózok arról.. Meglepően sok azért ennyi keret. Azért ha kiszámolod, hogy egy 2 órás film 2-3 GB-ot kóstál ha letöltöd, akkor már könnyen ki lehet számolni, hogy mennyi az annyi.
Ami még érdekes, hogy 4G-n nekem 18-20 ms a pingem, ami az ADSL-hez képest is fele annyi, így nekem nincs vele gondom.
A térerő rendben van a faluban, ahol használni fogod? Mert csak 4G és 3G hálózaton használható, de a 3G-t nem ajánlom mert sebességben, pingen is lassú a 4G-hez képest, és a 3G hálózaton a beszédátvitel is terheli a hálózatot, így csak is a 4G-t szabad ilyenre is használni, vagy inkább érdemes csak azt használni.
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a mobilinternettel kapcsolatban. Megrendeltem tegnap a Hipernet Home L csomagot, mert borzasztóan rossz a telekomos otthoni internet szolgáltatás a falunkban 20mbit lenne, de csak 10mbit jön és 2x annyit fizetek érte, mint majd a Hipernet Home L csomagért. Ez a 100Gb adatforgalom mennyire elég ? Ami nálam pörög az a multis játékok néha 1-2 sorozat amit nézek és pár yt videó. A korlátlan böngészésbe beletartozik a youtube vagy az már az adatkeretet használja ? A 100Gb adatforgalmat lehet növelni+100Gb-al vagy ez a max amit tudnak adni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest