-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Pedig kényelmesen lehet kérni az ügyfél megtartó csoportot. Én 2 évente nyomok egy 2 hetes harcot, de mindig sikerül kiharcolni egy normális ajánlatot tőlük. Amúgy érdekes mert a pirosaktól meg ők hívtak fel ajánlattal(BKV előfizuim vannak) De a lényeg hogy nem kell hagyni magadat.
-
dkovizoli
addikt
Szerintem az csak neked tűnik soknak. Főleg ennyi év alatt. Ha kiszámolom az enyém, akkor ennél sokkal több. Két hiper xxl és egy data standard évek óta. Páromé és enyém. Csak ez egy cirka 50-es havonta és szinte kezdetek óta nagy csomagjaim voltak. Innen nézve az sem igazán számít mennyit fizetsz havi szinten.
-
viktorhu
veterán
Értelek, de még mindig az a tippem, hogy ha azt mondod, hogy le szeretnéd mondani az előfizetést, és ügyfélmegtartóval szeretnél beszélni, akkor jobban jársz a végösszeg tekintetében, ha ezt a második legdrágább díjcsomagot lealkudod olcsóra, és megveszed mellé a telefont magadnak. Valószínűleg egy minimális kedvezmény akkor is marad a készülékre, vagy megveheted máshol olcsóbban, és két évre vetítve kevesebbet fogsz fizetni összesen.
-
Littoral
aktív tag
Pontosan így jártam én is, de egy kis bénázásuk után végül sikerült megegyezni. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem hirdetnek olyan díjcsomagokat, ami előtt nem kell ilyen tiszteletköröket leróni, ha egy kis "de a versenytársnál..." említése után szó nélkül úgyis megadják.
Egyébként itt jön ki a különbség: ha a másik kettőnél (a Digit még nem számítom ide) veszel tévét/internetet/mobil előfizetést egyszerre, nem nagyon van olyan telenoros ajánlat (csak mobilra, ugye), ami nem ejtene gondolkodóba. Sőt. -
-
-
-
-
-
-
-
-
gurabli
őstag
Köszönöm szépen!
Ez azt jelenti, hogy a SpílerTV HD minőségben érhető el?Nem az eszköz skálázza fel 1080p-re, ugye?
Én TV-n szeretném nézni (51" plazma), igazából csak a SpílerTV miatt. Főleg, ha bekerül a kínálatba a nemsokára induló Spíler 2 es 3 adó is.
Emígy egyszerre hány eszközön lehet használni egy előfizetést? Úgy értem nem Telenor mobilneten, hanem pl. tesóm és én, nyilván két külön IP-címről.
-
-
-
Hosssszu
őstag
-
benczeb
aktív tag
Na, ez jó, akkor van tapasztalat a szolgáltatással.
A családi MyTV érdekelne engem is, az HBO GO-val. A MyTV-t hogy nézed, valamilyen eszközt rádugsz a TV-re, vagy nem TV-n nézed?
Egyetlen félelmem, hogy gyakran video konferenciázom, ahhoz pedig nagyon stabil kapcsolat kell, ilyet nem tudom próbáltál-e? Akár Skype huzamosabb ideig....? Köszi még1x.
-
azbest
félisten
Ó, az új mytv otthon változatot felkészítették arra, hogy ne csak talbeten kerüljön bele az app listába telepítés után. Igaz, hogy a store nem kínálja fel, de sima androidos box esetén apk-ból telepítve is segítség nélkül elindítható. Külön köszi a fejlesztőknek, hogy ezzel sem kell bűvészkedni már.
Tehnikai részletek:
leanback és sima launcher belépési pontja is van.(#46875) darvinya
ja, az előző 008 verzió is ilyen volt már. De a miboxról lementettem a friss 009tv verziót is, odatettem a korábbi linkemre. -
azbest
félisten
-
torokgabor
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszod.
Gondolom ameddig ott éltél azért csatangoltál Badacsony, Györök, Vonyarcvashegy, Gyenesdiás, Cserszegtomaj útvonalon. Ott mit tapasztaltál? Állítólag mondjuk a Telekom is fejleszti a hálózatot arra felé, de nem mindegy, hogy 10 megáról 20-ra, vagy netán 120-raLakásban neked nyári időszakban is totálisan jól ment akkor, nem volt gond? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest