- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Nono, a számlarészletező mióta fizetős? Ha nem utólag kéri az ember, hanem havi rendszerességgel, akkor papír alapon, vagy elektronikusan, de biztosítaniuk kell az ingyenességet. Utólag kiadott, illetve újra kiadott számlarészletező az már fizetős. A Telenor Online-on is ott van egyébként, az sem fizetős. Legalábbis mikor még én számlás voltam, ingyenese volt valamelyik lehetőség. A vezetékes szolgáltatónál is úgy van, ha papír alapon postázzák ki fizetős, de ha e-mailben küldik el, az ingyen van. Jó nekem mailben is, ki tudom én nyomtatni.
-
Szépfiúúú
csendes tag
Ez most komoly, h. a hívásértesítőért pénzt kérnek el havi szinten??? (Trénél ingyé van!!)
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #22688 üzenetére
Az EU-ban 1 MB roaming 170 Ft körül maximalizált.
-
atillaahun
veterán
Igen sejtettem. Tévedtem már el egyébként lengyelben tavaly, amikor időre mentem valahova, jól jött volna egy Maps-es útvonaltervezés, még jó hogy sokan beszéltek angolul.
Mi egyébként a díjazás, nagyjából 1000 Ft/MB környéke?
Gondolom ha a roaming ki van kapcsolva a telóm beállításaiban, akkor nem tudok a sima mobilnetes beállítással kint forgalmazni? -
moonguru
őstag
Külföldön (is) keresel valami WIFI-t és csak úgy!
-
asdf_
veterán
válasz
atillaahun #22685 üzenetére
Kulfoldrol soha, semmilyen esetben nem akarsz roamingolva internetezni. Nem, akkor sem.
Amugy ha nincs roaming tiltasod, akkor tudod hasznalni. -
atillaahun
veterán
Flottám van, 100 MB nettel, ami gondolom külföldön nem használható. Kint milyen elszámolás van érvényben? Alapból aktív ez?
-
leo81
aktív tag
-
club1
veterán
Ez két ok miatt szuper: Egyrészt kiírnak valamit a weblapra, ok, elszúrják. De mivel az adott opció nem szerepel az ÁSZF-ben, így gyakorlatilag nem publikus. Mivel keretszerződésre hivatkoztál, az is erre utal. Amin viszont a leginkább felhúzom magam, hogy a flottánkban kora nyáron azért kellett 2 mobilnet-előfizetést megszüntetnünk (és egy másik szolgáltatónál létesítenünk), mert nem ajánlottak ilyen opciót. Ez így egy szemétdomb...
-
leo81
aktív tag
A keretszerződésben ez van leírva:
(8) Teljesen korlátlan (sebesség&adat) csomag A szolgáltatás megrendelése után bármely időszakban korlátlan bármilyen adatforgalom. A teljes korlátlanságot biztosító szolgáltatás megrendelésével törlésre kerül az ügyfél minden más kiegészítő szolgáltatása (korlátlan email&böngészés és korlátlan nappali adatforgalom és a 100 GB éjszakai kvótát biztosító technikai kiegészítő szolgáltatás is), mivel azok „hatását” felülírja a teljes korlátlanság.
Amit a weboldalra kiírtak az hülyeség.
Az opció már ez év január óta aktív azóta nem fogy a keret se nappal se éjszaka akció ide akció oda.
Mehet a youtube a torrent az FTP bármi....Na egy utolsó kép...
Ma 0 órától indult az új számlázási ciklus. Itt a mai forgalom egy része:Ha akarod akkor bármikor kimásolom a számlálót és a híváslistát....
üdv.
-
club1
veterán
A teljesen korlátlan (sebesség & adat) csomag opció bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 0 óra és reggel 8 óra között, az adott számlázási ciklus végéig.
Januárig akció van, enélkül sem lassítanának. Csak ezzel viszont január után napközben fognak ha elfogy az 50 GB-od. -
leo81
aktív tag
-
club1
veterán
válasz
atosan #22669 üzenetére
Nálunk az emberek nagyrészt azért kötelezik el magukat egy szolgáltatóval, mert olcsóbban kapnak cserébe függő telefont. Az általad említett szolgáltató semmivel nem adja olcsóbban a független készülékeket, mint a piaci ár. Azaz a példád jó, csak ezzel az árazással nem fogja azokat lázba hozni, akik független két kártyás készüléket keresnek.
-
BéHGT
senior tag
Ezt sehogy nem lehet elhozni részletre, csak a Tab 3 8.0 LTE-t?
-
club1
veterán
Az ciki. Mert hogy ha függő, akkor mind a két kártya ugyanazt a frekvenciát fogja használni (kivéve ha az egyiket fixen 3G-re állítod, amivel ott szívsz ahol hipergagyinyet van=nincs 3G), ez pedig a dual standby készülékeknél nem egy élmény (lassú és nagy késésű lesz a mobilnet). Magyarul az egésznek csak akkor van értelme sim lock esetén, ha két külön hangelőfizetést szeretnél rajta használni egy szolgáltatótól, vagy az egyik slotba tett internetes kártyánál nem gond a lassúság/szakadozás, esetleg internetezés közben nem szeretnél hívást fogadni a másik kártyán. Ezek meg elég speciális igények...
-
Elképzelhető, hogy (jóárasítva) felveszi kínálatába a Samsung duos 2-t?
-
lampard6
csendes tag
Azt írja hogy nincs csatlakozva a hálózathot. Ilyenkor le van járva a sim vagy nem?
-
lampard6
csendes tag
Most találtam egy telenoros sim kártyát a fiókban ami kb olyan február óta lehet ott. Beleraktam egy telefonba de nem akar csatlakozni a hálazthoz akkor lelehet járva a sim kártya?
-
polonic
félisten
Mi a fene van az átkozott telenor ász expressz regisztrációval? Már több, mint egy hete nem működik az oldal. . .
-
Lehetséges, bár én eddig akármit rendeltem (telefon, tartozék, tab) az azon a napon itt volt, amikorra jelezték az érkezését.
Telefonos ÜFSZ-on pedig mindent pillanatok alatt el tudtam intézni.
Vodafone-ról nincs személyes tapasztalatom, náluk még nem voltam havidíjas előfizető. -
Bogessz20
csendes tag
Ezek a kiszállítások nem nagyon mennek mostanában a telenornak.. Egy hete szombaton rendeltem telefonon tőlük egy F6-ot (azért telefonon, mert online nem lehetett), amikor is azt mondták, hogy hétfőn hívnak, és, hogy kedden (10.) szállítják is. Ezen meglepődtem, mondván, hogy készlethiány van, de hát gondoltam ezek csak tudják mit beszélnek. Persze hétfőn nem is hívtak, kedden nem is kaptam meg a telefont (mondjuk meg se lepődtem). Gondoltam azért rájuk csörgök, hogy azért mégis mi van. Kb. az ügyintéző hülyének nézett, hogy hogy gondoltam, hogy már kedden hozzák.. pedig nem én találtam ki, ők mondták. Na mindegy, azért meg kérdeztem, hogy azért ugye karácsony utánig nem húzódik el a kiszállítás.. válasz: nem valószínű. Na mondom az még király lenne.. Na mindegy, szerdán hívtak, hogy pénteken hozzák, persze pénteken se hozták. Csak nem értem, hogy akkor minek hívnak? Vagy miért nem tudnak szólni, hé te hülye ne várd már.. mert nem az a probléma, várok én rá szívesen, csak ha már szólnak...Szerintetek mikor van kb. esély rá, hogy megkapjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest