Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
4Grider
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
A http://router_ip/index.html#restart_schedule link nekem megnyitja a restart schedule oldalt. Gondolom majd nálad is meg fogja nyitni, ha saját, tehát nem szolgáltatói routert fogsz használni. Nyilván a superadmin login hozzáférést az állította be, aki letiltott a szolgáltatói eszközön néhány menüpontot, tehát jó eséllyel nem fogja világgá kürtölni az elérését.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nagyon elegem van az automatikus teljes Router újraindításokból (is) 😪, amit az új FW frissítésnél rejtettek el.
Mindenhonnan kidob és azok maguktól már nem csatlakoznak vissza.Vagy csak pihenek egy zenére és leállítja, de amikor 5 perc múlva visszajön a net, akkor a zene sem megy tovább, oda kell mennem a géphez és újra el kell indítanom. Kértem a szakmai ügyfélszolgálatot írásban, de semmi. (Biztos nehezére esett volna 2 klikkel kikapcsolni, vagy átírni más időpontra. Simán be tud lépni, minden azonosító meg lett adva)
Mit lehetne tenni? Ez a ZTE bérelve van és csak antennaként funkciónál. Mellette saját Routert használunk. Fene sem gondolta szerződéskötéskor, hogy csak úgy hónapok múlva ilyenekkel szórakoznak majd. :\Nincs itt olyan véletlenül, akinek sikerült belépni? Igazából csak a szokásos elrejtés történt, továbbra is ott van a beállítás. Van számos ilyen beállítás, amiket korábban elrejtettek, de a linket ismerve meg lehet azokat jeleníteni és átállítani.
Ezt viszont jelszóval levédték, vagy nem tudom, mert állítólag ez lenne a cím->
http://192.168.0.1/index.html#restart_schedule
de hiába vagyok már belépve újra jelszót kér és átirányít ide->
http://192.168.0.1/index.html#SuperAdminLogin
Mi lehet a Super Amin jelszó?
Netre sok okosság ki szokott kerülni, de ezt nem találtam meg. -
RoyalAirForc
senior tag

-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na most ennek fussál neki mégegyszer.
Milyen megosztott mobilnetből lesz Wifi? Semmit nem osztottam sehova. Egy készülék volt nálam (amire került esim) és amiben már volt egy Netfone SIM internettel. Ennyi. Ha valamit nem tudsz/tapasztalsz nem kell nagy mellénnyel nem valós dolgot írni és leugatni a másikat aki TAPASZTALATOT ír.
-
donjohnson
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
megpróbálhatod letiltani a mobilnet ipv6-ot iphone-on is, de ha nem segít akkor töröld ki:
lap közepe felé: Az IPv6 letiltása a mobilhálózat esetén -
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Valamikor kb 1,5-2 éve írtam utoljára arról, hogy OnePlus telefonon néha eldobja a hálózatot (de teljesen) bizonyos adótornyok közötti váltáskor és csak a repülőgép mód kapcsolgatása segít, akkor az IPv6 letiltsa megoldotta teljesen.
Azóta iPhone-ra költöztem és nem volt ilyen gondom mostanáig, ami egybe esik az iOS 18 telepítésével. Igaz sokkal kevesebb helyen tapasztalom és akkor sem mindig. De ha csinálja, azt mindig ugyanott (pl: Kelenföld és Déli-pályaudvar közötti alagúton áthaladva 3-ból 1 alkalommal eldobja).
Van megint valami para az IPv6 konfiggal vagy mi történik? Más is tapasztalta? (iPhone topikban eddig úgy néz ki egyedül vagyok vele).
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak kiegeszitettem a mondatot hogy csak Wifin lehet. Ebbe a mondtatban nem volt benne hogy iPhone, hanem általánosan.
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez nem (vagy gyártó függő) igaz. Mikor megvettem S24U útközben ugrottam be telóért. Vittem. Magammal esim papírt direkt. Buszon aktiváltam Netfone mobilnet adta hozzá a netet. Itthon persze előtte, deaktivaltam S21U-n esim, amit akkor már párom használt.
-
osonte
őstag
válasz
cd930
üzenetére
Amennyiben nem akarsz hétvégéig várni, hogy letiltva van vagy független -e a telefon, akkor 500 Ft-ért van a Yettelnél fizikai SIM (feltöltőkártyás), azzal tudnál tesztelni. Lehet egy Yettel boltban ingyen beraknak egy SIM-et és kiderül, vagy ha megírod melyik városban laksz, lehet lesz ott egy fórumtárs, aki próbára tud biztosítani fizikai SIM-et...
-
cd930
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, köszi, erre többször is felhívták a figyelmet a yettelnél.
-
cd930
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kösz mindhármotoknak!
Mivel nincs benne fizikai sim, csak wifi játszhat, vagy nem?
Másodkézből, régi motoros PH-stól vettük.
Még nem próbáltuk semmilyen fizikai simmel, elutazott a lányom, hétvégén fogjuk tudni ezt tesztelni. -
cd930
senior tag
Sziasztok!
Esim-es kérdésem van. Telefon váltás történt, az előző telefonban (iPhone 11) törölve lett az esim, de az új telefonba (iPhone 13) nem sikerült ugyanazt az esimet aktiválni, hibaüzenetet kapunk a QR kód beolvasásakor:
"eSIM Not Supported. This eSIM is not compactible with this iPhone. Contact your network provider for more information".Hívtam a Yettelt, személyes ügyfélszolgálatra küldtek.
Személyes ügyfélszolgálaton mondták, hogy rendszeresn előforduló probléma, hogy telefoncserekor új esim-et kell adniuk, mert nem működik a régi.
Ez eddig csak kellemetlenség, a valódi problémát az jelenti, hogy a frissen kapott esim sem működik az új telefonnál, többször is próbálkoztunk, ugyanaz a hibaüzenet.
A régi telefonnal próbálva rendesen működik, most is azzal használjuk.Szerintetek mi lehet a megoldás? Nyilván a fizikai sim a legegyszerűbb, de azt megtartanánk tartaléknak.
-
Hosssszu
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Én Yettel előfizus vagyok ezer éve. Én is ingázom Veresegyház-Bp vonalon vonattal. Van 2 db. "vakfolt" a Yettel hálózatán, a kettő együtt max 4-6 perc az egész úton, szóval bőven ki lehet bírni. Három évvel ezelőtt emiatt vettem egy Telekom feltöltőkártyát. Pontosan ugyanott van a két "vakfolt" a Telekom hálózatán is. Szóval nem volt szerencsém.
Gondolom azért ugyanott, mert (a jól tudom) valamilyen szinten használják egymás hálózatát és esélyes hogy ott egyiknek sincs semmi. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Erre nincs egyértelmű válasz.
Ahogy már korábban is megjegyeztem, én hiába írom le, hogy nálam x helyen jó a lefedettség, sebesség, ha nálad y helyen rossz. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék azoktól, akik Telekomról váltottak Yettelre, hogy vannak megelégedve?
Milyen a lefedettség, térerő, sebesség?
Az agglomerációból ingázok Budapestre, hát cellmapperen több olyan útszakasz is van ahol mindegyik szolgáltató piros (Isaszeg-Pécel, Dány-Isaszeg szakaszokon) -
-
TomPack
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Ha az itthoni (e)SIM helyett fizikai SIM-et használnék, és azt az 1-es slotba helyezném, a másik (e)SIM pedig maradna roaming-ban, az megoldaná a problémát?
Tehát lenne HD-minőségű hívásom a roaming kártyával?(már teljesen belekavarodtam, de én úgy értelmezem különböző külföldi fórumokat bújva, hogy Samsungon korlátozva van a tartalék hívás roaming helyzetben, amíg iPhone-on nincs)
De vajon ez csak két (e)SIM esetében lehet így? Fizikai + (e)SIM -el minden szuperül működne roaming helyzetben is? -
TODI1111
veterán
Erről már email-ben kaptam értesítést:
Ezek szerint tegnap lezárták, de további információ még mindig nincs. Miért nem lehet erről többet tudni? Miért nem tájékoztatnak? -
osonte
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A régi lemondott előfizetésnél ma megjelent a dokumentumok letöltési lehetősége:
Az új előfizetés amit pénteken kaptam még nem aktív, bár ma már kicsörög amikor felhívom, de még a SIM nem csatlakozik hálózathoz. Talán szerdáig aktív lesz és hozzá tudom adni a fiókomhoz. Most ha hozzá akarom adni, akkor azt írja, hogy: "Yepp előfizetésedet nem adhatod hozzá a Yettel fiókhoz!" , pedig Yettel Start Net csomagom van, gondolom majd ez is helyre jön.
-
tomp
félisten
Na érkezik a Yetihez a Vivo.
Ez elég jól hangzik a OnePlus tulajoknak is mivel BBK csoport.
Hátha lesz így VoWiFi... -
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Jól gondolod.
Nálam SA esetén átlag fele a feltöltés. Át is állítottan NSA-ra.
-
csernak75
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én is észre vettem csukott ablaknál 700/50 Mbps nyitott ablaknál 750/110Mbps amit mérek. Feltöltés elég érzékeny pedig -80dBm körül van a jel amire 100% ot ír.
-
Poccc97
tag
Sziasztok,
szeretném a ZTE MC801A routeren használni az 5G SA módot, amit be is tudok állítani, azonban akkor eldobja a hálózatot. Adatkártyáról van szó (net apn), de nem Otthonnet.Lehetséges, hogy nem engedélyezték még?
Jelenleg B8+N78 megy 250/15 Mbps-el, külső antennával, cellmapper szerint elérhető.Köszi!
-
donjohnson
addikt
válasz
Moonline.
üzenetére
állítsd be rendesen a torrentklienst. az alpbeállítás sosem jó, vagy csak ideig-óráig.
a torrent képes úgy legyilkolni a routered a sok ezer párhuzamos kapcsolattal, hogy a böngészőben azt tapasztalod hogy elmegy a net.
maximális kapcsolatok (szálak) száma 500 helyett 100, alatta a többi 20, 10, 4 legyen.
másik fülön Titkosítás, Erőltetve.
max feltöltés meg legyen mindjuk 100 kbyte/s.
ha nekem nem hiszel, akkor hidd el 4Grider-nek vagy kabelmania27-nek a UPC topikból: [link]meg amúgy a bittorrent topikban jobb helye lenne: [link]
-
Moonline.
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Alapbeállitáson használom a torrent klienst, es mint irtam 10 honapja ment gond nelkul.
Pontositanom kell egyebkent, nem az egesz routeren megy el a net, csak a gépemen, most épp megint mert ismét töltöttem valamit.
De megint csak a router restart fogja megoldani, mert ha ki-bedugom a kábelt attol nem jon vissza.
Beaktiváltam a hordozható netet is am, de SMS-t nem kaptam róla, pedig elvileg kellett volna.
Nem értem

-
4Grider
félisten
válasz
Bandika21
üzenetére
Sokmindentől lehet. A mobilnet nem olyan, mint a vezetékes, hogy előre tudott, adott helyen hányan és milyen várható sebességgel használják. Ráadásul vezeték nélkül sokkal kisebb sávszélesség osztható meg sokkal több embert között mint vezetéken. A vezeték nélküli átvitel több frekvenciasávon történik, ha messzebb vagy a bázisállomástól, jó eséllyel kerül közül csak a kisebb sávszélességgel bíró alacsonyabb frekvenciájú sávokat látod stabilan, míg a gyorsabb sávokat csak időnként veszi a routered. Ez is okozhat ekkora különbséget. Konkrétan melyik tp-link routered van? A torony felőli ablak közelébe tetted?
-
Bandika21
friss újonc
Sziasztok!
Yettel Othol netem van Tp-link-es modemel.
Azt szeretném kérdezni nem stabil az internet valamikor 50 megát mérek és valamikor 5 megát ez mitöl van?
Ugyan azon a helyen van a ruter. -
gabor9991
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
200perc/50GB 2€/hó
-
nekem is lenne egy torrentes problémám. Alapvetően nem szoktam torrentezni, de pár havonta előfordul, hogy szükségem lenne rá.
Ma próbálkoztam, és ott megáll az egész, hogy "peer-ek keresése". És nem történik semmi. Utána olvastam a neten, mindent megcsináltam, amit írtak, hogy a probléma oka lehet, de továbbra se megy.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt most központilag letiltották a yettelnél? Már komolyan csak erre tudok gondolni...
Júliusban még működött...
(csak egy win iso file-t szerettem volna leszedni, hogy install után ne kelljen még egy napig update-elni... ) -
törölt tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Képzeld: a románoknál a digi teljesen megszüntette a prepaid tarifát, és csak havidíjas előfizetés van. NA?
-
szkaroly
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Kapitalizmus.
-
domper2015
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Mert rendszeres bevételt generál.
-
4Grider
félisten
válasz
zoltaneger
üzenetére
Tényleg nem tudod elképzelni, hogy miért van ez így a világon mindenütt?
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de miért akarják a Yettel üzletben a feltöltőkártyásokat előfizetésre terelni? Pénteken voltam a veszprémi Yettelnél és feltöltőkártyás ügyet intéztem, ekkor kérdezte az ügyintéző, hogy nem akarok e előfizus lenni. De ismerőseim körében mással is megtörtént, másik üzletben.
-
adika4444
addikt
válasz
Moonline.
üzenetére
Az OtthonNet előfizetések mobilcellákhoz vannak kötve, a felhasználási hely függvényében. A bárhol mód arra jó, hogy ilyenkor ez a kötöttség megszűnik, használhatod bármely Yettel cellán. Ha a hibát az okozza, hogy eldob az adott cella, akkor lehet, hogy bárhol módban felenged egy másik, ezért érdemes csekkolni.
De nagyobb eséllyel eszközhiba lesz és mivel TP-LINK, nem is lepne meg. Nem túl gyakoriak az eszközoldali panaszok itt OtthonNet előfizetéseken, de azon kevésnél, ami még is előfordul, döntő többségben van a TP-LINK mint problémaforrás.
-
Moonline.
aktív tag
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Nekem csak most jött elő ez a gond, az elmúlt 10 hónapban nem volt ilyen problémám.
Ez egyébként TP-Link. -
kicsiakocsi
csendes tag
válasz
Moonline.
üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám! ZTE MC801A-val. Visszavittem kihoztam egy Huawei B535-t mert ahol laktam Pesten csak 4G volt. Majd elköltöztem onnan és megint ZTE MC801A kaptam ez patentül működik nem indul újra! Viszont a szoftververziója a réginek b03 volt az újnak meg B06 azt hiszem! Én a helyedben visszavinném és cseréltetném az eszközt!
-
Moonline.
aktív tag
Üdv!
Furcsa jelenségem van az otthon netnél, ha valami letöltök torrent klienssel, elmegy az internet a routeren. Gép újraindítás, hálózati adapter leiltása/feloldása nem segít, szóval nem a gépemmel van baj, ha újraindítom a routert, egyből visszajön.
Érdekes egybeesés lehet, hogy nemrég frissült a router firmware-je magától, nem tudom van e hozzá köze. Másnak van ilyen problémája? Mit tudok ezzel kezdeni?
-
osonte
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még nem tudom, mert nem aktív a SIM kártya (gondolom a hétvége miatt, majd hétfőn), ezért nem tudom hozzáadni a telefonszmot a Yettel fiókomhoz, azt sem tudom, hogy új ügyfélazonosítom lesz -e vagy a régihez kell hozzáadni, de most nem zavar ha nem lesz a helyén, mert rendeléskor bepipáltam, hogy papírformában is kérek mindent, ami így a csomagban volt. Szóval most előre gondoltam rá ha nem lesz elérhető.
-
-
4Grider
félisten
válasz
TomPack
üzenetére
Az esim backup calling-ja Samsungokon aktuálisan csak akkor működik, ha az egyes sim slotban lévő kártya net-jét használja. Az egyes fizikai sim slotban pedig csak fizikai sim lehet.
Ha két esim-et használsz egyszerre, mindkettő a kettes slot-ot megosztva használja, így nem fog menni a backup calling. Aktuálisan ezért nem is megy a kettes slim slotban lévő fizikai sim és esim párhuzamosan. -
TomPack
őstag
válasz
Kronk
üzenetére
Én épp tegnap próbáltam ki itthon a drei.at havonta előrefizető eSIM-jét! (4.9EUR 1000perc 5,3Gb EU net), mellette egy Yettel-es eSIM-em van a Galaxy S24-ben, de borzasztó volt a drei.at hangminősége!
Gondolkoztam, hogy hagyom a francba az egészet, de akkor itt csak valami beállítási probléma lesz?
Nekem is volt ilyen ismeretlen kagyló ikonom, de most nem látom!
Hívás közben;

Yettel hálózaton van a Drei is. Nem lehet másikat választani.
-
Gubu0101
veterán
Karbantartanak valamit vagy csak velunk szorakozik,hogy nem tolt be semmit?
Delutan/este nem volt jo,hajnalban ismet mukodott,most megint nem.Se telefonrol se laptoprol nem tolt be
-
osonte
őstag
válasz
osonte
üzenetére
Reggel meg is érkezett a telefon, köszönöm a Yettelnek, hogy kedvező mobilelőleggel bizalmat szavazott nekem.
Kaptak egy jól fizető ügyfelet cserébe.
Tanulság ha nincs is semmi jele, hogy megérkezik a telefon, akkor is megjöhet a megígért napon! A Posta kedves volt 8-17 óráig szűkítette a kézbesítést (reggel sms-ben), sok hibalehetőség nincs benne... -
Tiédetis
senior tag
4-re emlékeztem de nem volt jó, 6 sem. Aztán felhívtam ügyfélszolgálatot és amíg mondtam mi van, elfogadta a 4 számot amit előtte nem. A régi fiókot törölte, így az újat amit céges címmel hoztam létre, tudtam módosítani. Hát nyűgös volt
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Nem teljesen biztos, hogy yettel specifikus a problémám, de már ott tartok, hogy semmit sem tudok kizárni.
Eddig volt egy Samsung Z Fold 5-ös készülékem, benne egy előfizetéses fizikai yettel kártya, és egy feltöltős cseh vodafone kártya.
És ezzel a felállással nagyon szépen működött a data switching and bcakup calling funkció, amiben az alapértelmezett kártyáról úgymond egy belső VoWiFi-t képez, a második kártyára, ahogyan az itt is látható
ilyenkor pl ha a második kártyáról kezdek egy hívást, nem megy el az első kártyáról az adatkapcsolat, jobb minőségű lesz a hivás, mert a cseh vodafonnak nincsen magyarországon volte roaming funkciója, egyszóval megéri használni.
Azóta lecseréltem egy Z Fold 6-ra, amiben már van dual esim lehetőség, gondoltam, hát ez sokkal jobb lesz, lecseréltem a fizikai yetteles kártyát, esimre de sajnos ezzel a felállással már nem megy a funkció, pedig látszólag minden ugyan úgy van beállítva.
Azóta a teszt kedvéért beszereztem egy telekomos és yetteles feltöltős fizikai kártyát.
A telekomos kártyával működik a funkció, viszont a yettelessel nem megy, szóval lehet mégis a yettellel van gond?
Próbálok még egy telekomos esimet is szerezni, hogy teljes legyen a teszt, mert már nem értem mi a gond.Remélem érthető a hiba és a leírás is

Ha van bármi ötletetek, mit lenne érdemes még megnézni, annak nagyon örülnék.
-
313313
addikt
Kecskemét, belváros szabadban.
Motorola Edge 30 Neo-val
-
nfsu17
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
Részben van igazam:
[Milyen jelszavak kellenek az ügyintézéshez?]
Ügyintézéshez az azonosítókhoz tartozó jelszavaidat is ismerned kell.
Ügyfélszintű jelszó: 4 számjegyből áll, amely a neveden lévő összes telefonszám beazonosítására szolgál. Előfizetői szerződésed kötésekor adtad meg. Yettel azonosítód és Ügyfélszintű jelszavad ismeretében az összes neveden lévő előfizetéssel kapcsolatban tudsz intézkedni. Ha nem ismered, akkor személyesen üzleteinkben vagy online, videóchaten kérhetsz újat.
Számlázási jelszó: 6 számjegyből áll, melynek segítségével beazonosíthatod az összes olyan telefonszámod, amelyek egy Számlázási azonosító alatt szerepelnek – így ha Yettel azonosítód vagy Számlázási azonosítód mellett számlázási jelszavadat ismered, akkor az adott számlázási azonosító alatt szereplő összes telefonszámmal kapcsolatban tudsz intézkedni.
Kártyaszintű jelszó: 4 számjegyből áll és egy konkrét hívószám beazonosítására szolgál. (2012. május 29-e előtt megadott jelszó esetén több számból és betűből is állhat.) Amennyiben csak a Kártyaszintű jelszavadat ismered, akkor csak az adott telefonszámmal kapcsolatban tudsz intézkedni.
Mondjuk akkor sem értem, mert amikor kellett valamit intézni telefonon, akkor sosem kérték a négyjegyűt, csak a 6-ot.
----------
(2012. május 29-e előtt megadott jelszó esetén több számból és betűből is állhat.)
Ezért 6db nekem akkor, mert sokkal előbb készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De vajon ez csak két (e)SIM esetében lehet így? Fizikai + (e)SIM -el minden szuperül működne roaming helyzetben is?
Ezek szerint tegnap lezárták, de további információ még mindig nincs. Miért nem lehet erről többet tudni? Miért nem tájékoztatnak?
Az új előfizetés amit pénteken kaptam még nem aktív, bár ma már kicsörög amikor felhívom, de még a SIM nem csatlakozik hálózathoz. Talán szerdáig aktív lesz és hozzá tudom adni a fiókomhoz. Most ha hozzá akarom adni, akkor azt írja, hogy: "Yepp előfizetésedet nem adhatod hozzá a Yettel fiókhoz!" , pedig Yettel Start Net csomagom van, gondolom majd ez is helyre jön.
, de még van, hogy azután se limitál 256kbps-ra.