Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 mAh csak elég lesz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Képeken a titán színválaszték a Galaxy S25 Edge-hez
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Note 7 - nota bene
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
zoltaneger #114495 üzenetére
Biztos hogy 25 ös? Nekem az egyik számom az, és Yettel Prime Simple 2024 néven fut már (tavaly kötöttem). Egyébként februárban voltak a módosítások. Ha jól emlékszem.
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #113938 üzenetére
Mi nem látjuk amit te, így itt senki nem tud segíteni.
De pl. ezért van a telefonos ügyfélszolgálat, azonosítás után látják amit te is, így van esély, hogy rögtön megmondják, mit és mikor kell fizetned. -
MadMancs
veterán
válasz
zoltaneger #113933 üzenetére
Ezt írtam én is. A bérleti díjból adott kedvezményt kell kifizetni. Azt viszont senki nem tudja mennyi a bérleti díj eredeti összege és abból mennyi a kedvezményt. Bogarásztam ÁSZF-et, de nem találtam benne. ÁSZF-et olvasd át mellékleteivel együtt, ott lesz a válasz. Vagy Chat, ők általában jobban képben vannak mint a 1220
Ugye az mar tavaly kiment minden előfizetőnek hogy magára a netre megszüntették a hűséget, csak a router bérlése maradt.
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #113928 üzenetére
Ha van is valaki itt a szolgáltatótól, ő is csak azt fogja mondni, hogy az alapján kötbéreznek, ami a szerződésben van.
Logikátlan lenne, hogy ne legyen egy 150000 Ft-os eszköz esetén alap kötbér, hiszen ahogy kibontod a dobozából, azonnal veszít néhány 10000 Ft-ot az értékéből. -
Danecay
addikt
válasz
zoltaneger #113921 üzenetére
Sajnos a szolgáltatáshoz kapott routert sem lehet visszaadni bármikor. Én is kérdeztem legutóbb, amikor kicserélték a ZTE MC801A-t 5GB-re. Mivel nálunk 5G nincs, 4G routerem viszont van sajátom, ezért feleslegesnek gondoltam fizetni pluszban az 5G-s router-ért is, de azt mondták nem lehet, addig kötelez a szerződésben kötött hűség, ami esetemben is 24 hónapra szól, amíg le nem jár. 24 hónapra 1000Ft- a kedvezményes bérleti díj / hó, 12 hónap hűségre pedig 2000ft / hó. Feltételezem, hogy mivel nem megközelítőleg sem érted el még az 1 év hűség teljesítését sem, nemhogy a 2 évet, így az 1 éves hűségidöre szóló bérletidíjjal számoltak neked, a szerződésedben foglalt 2 év kötbért. Így ki is jön a 48e Ft, bár tény, hogy ebből feltételezem azt a 2 havi díjat amíg használtad, azt kifizetted. Ez 2e Ft, így ezt feltételezem mindenképp bele kellett volna kalkulálni, így 46e Ft-nak kellene lennie a 48e Ft helyett.
Nem akarok nagy ostobaságokat mondani, de szerintem valami ilyesmi történhetett szerintem. Ezen felül feltételezem még ott van a 24, pontosabban 22 hónapra szóló internet szolgáltatás díja is mint megtérítendő összeg. -
MadMancs
veterán
válasz
zoltaneger #113923 üzenetére
Szerződésben csak annyi van hogy az eszközbérleti díj kedvezményt kell kötbér formájában fizetni az igénybevett hónapok fügvényében. Arról nincs szó mennyi is az a kedvezmény havonta. Illetve azf se hogy 12/24 honapra vonatkozóan vagy pl a Te esetedben 2 honapra vonatkozóan. ASZF et kellene átbogarászni.
-
trec12
addikt
válasz
zoltaneger #113921 üzenetére
Az, hogy
úgy tudom
az nem oldja meg. ÁSZF-ben és főleg a szerződésedben mi van az eszközbérletről mert az itt a lényeg. Annak néznék utána ill. megkérdezném a Yettelt is ha ezt másként látod.
De miért nem vártad meg az optikát? Vagy nem tudtad, hogy elérhető lesz? -
csaszi75
senior tag
válasz
zoltaneger #113498 üzenetére
Akkor az előző kérdésed kamu volt? #113493
"Yettel otthon nethez egy ZTE G5B routert kaptam. Ennek van 2 LAN csatlakozója. Szeretnék 3 kamerát hozzá csatlakoztatni LAN-on keresztül. Hogyan tudom ezt kivitelezni? " -
csaszi75
senior tag
válasz
zoltaneger #113493 üzenetére
Tessék:
https://www.alza.hu/tp-link-tl-sg105-d389663.htm
Gondolkodj előre, ha innen több LAN kábel lesz még, akkor vegyél 8 portosat.. de ez a fenti 5 portos pont elég kezdésnek.
Semmit nem kell tenned, csak beledugod a kábeleket.
Vannak olcsóbbak is.. próba szerencse bármilyen olcsóbbal -
válasz
zoltaneger #113495 üzenetére
Ez nem igazán a topik témája.
Tessék valahol máshol/privátban folytatni! -
zzola
titán
válasz
zoltaneger #113493 üzenetére
Switch?
-
MadMancs
veterán
válasz
zoltaneger #113483 üzenetére
Samsung saját rendszert használ tudtommal, nem Android, szóval passz.
Első kommented alapján viszont Yettel Boxon indul el a kepernyővédő (TV bekapcolásakor jelenik meg) szóval ne a TV beállításai között keresd hanem a box beállításai között. -
MadMancs
veterán
válasz
zoltaneger #113478 üzenetére
Az az android TV képernyővédője. Android TV ken alapból aktiv, de yettel boxon (az is egy Android TV alapú bix) még nem láttam bekapcsolva. Nekem nincs boxom TV-n appot használok. De a box beallitasai között keresd meg a képernyővédőt és kapcsold ki.
Vagy ne csak a TV-t hanem a boxot is kapcsold ki amikor nem nézel TV-t így elindulni se tud,
-
huby80
senior tag
válasz
zoltaneger #113119 üzenetére
Azzal jártál a legjobban...
-
Párduc
junior tag
válasz
zoltaneger #113084 üzenetére
Köszi
+ még a router havi díj?
Milyen routereket szoktak adni? -
Dave1984
őstag
válasz
zoltaneger #112960 üzenetére
Wifi menünél.
Egyből a főoldalrol eléred. -
slice14
veterán
válasz
zoltaneger #112965 üzenetére
A ZTE-t nem ismerem, de gondolom a Vezetéknélküli beállítások részen kell legyen.
De amúgy ezt nem értem, hogy miért probléma ha be van kapcsolva az 5GHz-s wifi? Sok vizet nem zavar. -
válasz
zoltaneger #112960 üzenetére
De miért tennél ilyet?
Az 5 GHz sokkal gyorsabb, a készülékek jó része már támogatja. Ha valamit, akkor a 2,4 GHz-t kapcsolmám ki.Ja, a mikéntet majd leírják a többiek, én ezzel nem vagyok képben, sajnos.
-
donjohnson
addikt
válasz
zoltaneger #112132 üzenetére
ha nem vitted végig a regisztrációt, akkor nem látja szerintem.
engedi egyébként újra megadni a kártya számát vagy már hibaüzenetet ír, hogy felhasználták?
ha engedi, akkor olyan mintha el se kezdted volna. -
törölt tag
válasz
zoltaneger #111828 üzenetére
Képzeld: a románoknál a digi teljesen megszüntette a prepaid tarifát, és csak havidíjas előfizetés van. NA?
-
szkaroly
senior tag
válasz
Kapitalizmus.
-
domper2015
senior tag
válasz
Mert rendszeres bevételt generál.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tényleg nem tudod elképzelni, hogy miért van ez így a világon mindenütt?
-
válasz
zoltaneger #110862 üzenetére
Egy-két munkanap múlva hívd a 1220-at (vagy nem Yettel hálózatból a 06202000000 számot), kérd, hogy utálják vissza a túlfizetésed.
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #110858 üzenetére
Pénzügyi alapok: A záróegyenleget nézzük. Mivel az mínusz, ők tartoznak neked. Meg kell adnod a bankszámlaszámod, amire a pénzt vissza tudják utalni.
-
válasz
zoltaneger #110559 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni az alkalmazást. Nálam a 9.8.3 verzió van iOS alatt, ezzel működik.
-
válasz
zoltaneger #110557 üzenetére
Nekem ezt kínálja az egyedi ajánlatok gombra kattintva (weblap nyílt meg az alkalmazásból): [kép] Feltöltőkártyás vagyok.
-
nfsu17
veterán
válasz
zoltaneger #110436 üzenetére
Kinek milyen tapasztalata van a feltöltőkártyásoknak szóló egyedi ajánlatokról amik időről-időre változnak?
Mire gondolsz? A semmire?
20 évig voltamPannonGSM TelenorYettel-es, soha semmit nem kaptam. Még azt is elvették idővel, ami anno volt.
"Megmaradós" net feltöltés után, 100MB-os net, 500MB-os sincs már, nincsen több hónapon át tartó net...
Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy átmentem T-hez. -
válasz
zoltaneger #110343 üzenetére
Hm.
Ez fura. Meg kellett volna szüntessék a számod. No mindegy, emlékeim szerint a 1220-on is jelezheted az igényed, szóval az is opció. -
válasz
zoltaneger #110337 üzenetére
Ha online vagy telefonon intézted, két heted van elállni, és valóban csak egy feladatot indítanak róla a kollégák. Ez esetben a 14 napon belül nincs kötbér.
Amennyiben személyesen kötötted a szerződést, nincs elállási lehetőséged, de kötbér ellenében visszaválthatsz feltöltősre. Ez csak személyesen intézhető.
Lehet, a kolléga azért vette fel az igényt, hogy kötbérmentesen válthass vissza. Majd látod a válaszukból, mi újság.Ja, de várj. Te megszüntetni szeretnéd, nem visszatenni kártyásra?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
zoltaneger #110339 üzenetére
Online váltottál, vagy üzletben?
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #110337 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálat valószínűleg jobban képben lesz a felmondással és a kötbérrel vagy elállással kapcsolatban, hívd őket.
-
válasz
zoltaneger #110083 üzenetére
Passz.
A rendszerünknek lelke van, szóval bármi lehet. -
válasz
zoltaneger #110081 üzenetére
Ha nem Yettel üzletben vetted, hanem ún. Expressz kártyákról van szó, akkor azokat valóban külön azonosítóra teszi.
Az okát én sem értem, de nem akkora gond ez. -
válasz
zoltaneger #110073 üzenetére
Persze, hogy látja, hát tőlük kapod az összeset.
Bajod amúgy nem lehet belőle, mert a befejezetleneket max. törlik vagy nem tudsz újat kezdeni, amíg a korábbi nem kerül törlésre. -
donjohnson
addikt
válasz
a könnyen megjegyezhető számokkal még rosszul is járhatsz, ha valami népszerű emberé volt. üzletkötő, marketinges, vagy valami cég amit sokan hívtak régen.
amúgy a tesco-ban, auchan-ban, spar-ban szoktak lenni dobozos sim-ek, amin rajtuk van a szám. ott lehet válogatni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Te hány kapcsolatodat szoktad fejből tárcsázni és nem a címjegyzékből? Na ennyire fontosak a könnyen megjegyezhető hívószámok...
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #110071 üzenetére
A hívószámokkal nem tudsz játszani, ha erre gondolsz...
-
válasz
zoltaneger #110068 üzenetére
Persze, hogy látja, és persze, hogy monitorozza a megrendeléseket a Yettel.
A kolléga nem értesül a megszüntetésről.De ha leírnád, miért kérdezed ezeket, akkor esetleg arra is válaszolhatnánk.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
zoltaneger #110068 üzenetére
És ennek mi értelme?
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #109927 üzenetére
Nem hozott lázba.
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger #109889 üzenetére
pár napja írták itt hogy 6-8k körül lesz a csomag ára. Szerintem ez alapján 1 új tarifa lesz, és csak mobilnet tarifa.
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger #109887 üzenetére
ma lesz elvileg publikus az új tarifa. Bár én a KÜF-öt jobban várom!
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger #109857 üzenetére
ez szerintem hiú ábránd..🥺
-
simpley
őstag
válasz
zoltaneger #109854 üzenetére
30ft-os perc és SMS díj.
-
Avayasoft
tag
válasz
zoltaneger #109854 üzenetére
Csak a szokásos: többet fizetsz és kevesebbet kapsz.
-
Kiflikoch
kezdő
válasz
zoltaneger #109744 üzenetére
Szia!
A Domino kártya szerintem jobb konstrukciókat kínál.
Pl. 90 perc, 590 Ft, 7 napra. -
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #109744 üzenetére
Igen, a rendszer pumpolós jellegű, azaz ha használod, egyre nagyobb és drágább csomagokat fog csak beajánlani. Tehát folyamatos használatra alkalmatlan, ebből a szempontból a dominó kiszámíthatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest