Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Passz. Ha engedi, akkor aktiváld. De biztosan nem havi 1x adják, elvileg egyszeri opció. De itt aztán már semmit nem lehet tudni. Nekem is ott van az appban, de én nem aktiváltam.
-
zzola
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
"Vagy havonta egyszer?" Ugye ezt viccnek szántad?
1x lehet aktiválni. Ha több adat kell, meg kell vásárolni!
-
zzola
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen, épp ezt akartam írni. Nekem is van több ilyen szám, sőt még egyikhez számla is tartozik. de ez a számhordozás miatt van.
-
macika eger
kezdő
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Azt lehet tudni,hogy a Yettel fiók hitelesítése miben különbözik a Tekekom hitelesített fióktól? Én már előre félek az ilyen hitelesített fiókoktól, a Telekomnál megjártam.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A DÁP és a személyi is csak rövid ideig adható át. Az előfizetés hozzáférési adatai és a sim hosszabb távra is. Állambácsi pedig jogszabályokkal és az nmhh-val próbálja elérni, hogy egy előfizetés mögött az legyen, akit ő mögötte ismer.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Április 1. után korlátozottan fogsz tudni ügyeket intézni a fiókodban.
Bemész egy Yettel üzletbe és 5 perc alatt megcsinálják az azonosítást. -
Zssom
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
"Vissza a belépésre", utána be is engedett
-
yanna
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Engem is érdekelne.
-
Taszillo
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezen ne múljon elküldhetem neked.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Céges telefonon mennyivel jobb az, ha megbízhatatlan forrásból telepítesz?
-
Orgi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sziasztok,
engem is érdekelne, mi ez a "Díjmentes 5 GB adatjegy 30 napra", ez egy egyszeri ajándék? Csak mert holnap pont szükségem lenne egyszeri extra netre és akkor kihasználnám... de ha van vmi apró betűs rész, akkor nem.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Akkor ez nem mindenkinek egyforma. Nekem azt írja, hogy nincsenek ajánlataid
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezt hol látod? Én is Auchan flottás vagyok, de nem találok ilyet
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Feltöltés hiányában megszűnt prepaid előfizetés egyenlege 1 évig visszaigényelhető.
Számhordozás után ugyanerre 30 nap van. -
ggabor02
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Azt figyeltem meg, hogy a Yettel sokkal hamarabb ledob 2G-re, amennyiben nagyon lecsökken a 4G jelszintje. Ugyanabban a telefonban van egy Telekomos és egy Yetteles kártya. A Telekom nem is nagyon dob le 2G-re, még akkor sem, ha olyan kicsi a térerő, hogy 4G-n már beszélni sem lehet, a hívás fogadás/indítás is lehetelten, adatkapcsolat pedig szintén 0. A Yeti sokkal hamarabb ledob 2G-re, aztán nem szakad meg, megy a hívás tovább. Simán lehetséges, hogy ott az autóban ülve éppen egy olyan pozícióban volt a telefonod, ahol nagyon lecsökkent pár másodpercre a 4G jelszintje, azonnal ledob 2G-re. Akár még megállt melletted pár másodpercre egy teherautó/villamos, stb, mely rendesen be tud árnyékolni. Szóval szerintem ezen ne aggódj. De majd kitapasztalod.
-
Landsmann
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hogy ne lenne? A GSM rendszer van felvértezve az Edge adatkommunikációval. Mivel 3G már nincs, ott meg a 4G nem elérhető, így maradt a GSM hálózat.
-
donjohnson
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
netpajzs, adathalász oldalakat kiszűri neked: [link]
-
slice14
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Próbálkozik a Yettel, hátha nem mondja le az ügyfél, és akkor annyival több folyik be.
Nálam is aktíválták mindkét előfizetésemen, szerencsére észre vettem egy hónapon belül. Mondtam is le. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Bontatlan SIM is lehet aktív.
Amennyiben aktív volt abban az időben a szám, és nem szerepel a számlán, akkor vagy számlázási hiba van, esetleg nem egy számlán szerepel a másikkal, és azért nem látszik.
(Több szám együttes vásárlásakor előfordulhat, hogy rendszer- vagy ügyintézői hiba miatt külön számlaküldési címre kerülnek az egyes számok.) -
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Bizonyos csomagokhoz ingyen adják akkor is, ha itt látod az árát (jóváírják).
https://www.yettel.hu/netpajzs -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
És ez mi a túró? Én ilyet biztos nem kértem.

-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha a számlán nem szerepel másik szám, akkor az jó eséllyel nem volt aktív abban az időszakban.
-
yanna
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ilyen parkolásos üzenettel még soha nem találkoztam.
-
Schnorkel
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A parkolásnál lokáció alapján határozza meg melyik zónában vagy = milyen számra kell SMSt küldeni.
-
MadMancs
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nincs. 4G-n is nyújtanak szolgáltatást 5G mellett. Ha egy körzetben túl sok már az otthonnetes akkor először othonneter veszik ki adott címlistából, majd az othonnet lite ot is. Gondolom hogy ne terheljék agyon a cellát.
-
Hosssszu
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Én Yettel előfizus vagyok ezer éve. Én is ingázom Veresegyház-Bp vonalon vonattal. Van 2 db. "vakfolt" a Yettel hálózatán, a kettő együtt max 4-6 perc az egész úton, szóval bőven ki lehet bírni. Három évvel ezelőtt emiatt vettem egy Telekom feltöltőkártyát. Pontosan ugyanott van a két "vakfolt" a Telekom hálózatán is. Szóval nem volt szerencsém.
Gondolom azért ugyanott, mert (a jól tudom) valamilyen szinten használják egymás hálózatát és esélyes hogy ott egyiknek sincs semmi. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Erre nincs egyértelmű válasz.
Ahogy már korábban is megjegyeztem, én hiába írom le, hogy nálam x helyen jó a lefedettség, sebesség, ha nálad y helyen rossz. -
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Laptopot vettem igy. Ra volt irva, mar a netes listaban is, es olcsobb volt.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
„Ez normális gyakorlat, hogy a kiállítási darabokat még el akarják adni ügyfeleknek?"
Igen, ez több évtizede működő, bevált gyakorlat. Kedvezményes áron, a korábbi bemutató darab szerepet feltüntetve szokás értékesíteni. Áruházak, szolgáltatók esetén is látni ilyet, teljesen legális dolog. -
Henri
kezdő
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Itt találsz ilyesmit - lejárat nélkül - esim-mel, ha nem fontos, hogy Yettel feltöltős legyen: https://esimdb.com/hungary

-
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Oldal szerint igen
-
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
30 napos a max itt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Google első találat.

-
brumicica
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Egyébként azt tudtátok, hogy az egy napos korlátlan net 1000 Ft-ért valójában 48 órás is lehet (ha éjfél után közvetlen aktiváljuk
) - ÁSZF szerint napos másnap éjfélkor jár le a csomag - de nekem még ment harmadnap hajnali 3-ig. Azt hittem először hülyeségek ezek az új 1- meg 5 napos csomagok, de a korlátlan net 500 Ft-ért/nap már egész baráti (pl. nyaralóba, hétvégére stb) -
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A szifonok facetime/imessage üzenetküldő rendszere sms-el aktiválódik, ha új SIM kerül beléjük. Fel is hívja a telefon egy ok-zható üzenettel, hogy sms-t fog küldeni és ez díjköteles lehet.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Facetime sms akkor nem ment ki?
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Minimálisan itt tudsz mínuszba menni. Nem lehet, hogy a telefonod van úgy beállítva, hogy sms-t küldjön ha SIM kártya csere történik benne?
-
donjohnson
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
nem indítottál hívást vagy sms-t?
megvártad hogy beaktiválódjon az 1 napi korlátlan net mielőtt elkezdtél netezni?
arra értem, hogy a google play meg a háttérbeli adatkapcsolatok és leszívhatják az egyenleget amikor még nincs beaktiválódva a korlátlan neted, és olyankor könnyen le tudja fogyasztani megabájtonként a drágább díjszabással. -
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nekem is iPhone és megy most is. Speedtest appból próbálod? Yettel szerver? Hálózatra felmegy amúgy? APN beállítások okés?
-
csernak75
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Próbáld ki hogy wifin elmész odáig hogy kiválasztod hogy yettel budapest szerver és csak a start gomb legyen ott a speedtest nél ekkor válts át mobilnetre. Így elvileg lefut a teszt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Mit szeretnél tesztelni pontosan? Speedtest menni fog így is gond nélkül.
-
donjohnson
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tudsz vásárolni. Általában azonnal aktiválásra kerül a szam.
A postán/Sparban/benzinkúton/stb. kapható kártyákat aktiválni szükséges telefonon/neten vagy személyesen. -
donjohnson
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
benzinkutaknál is szokott lenni sim kártya.
-
Oliverda
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Postákon is szokott lenni.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sparban a kasszánál láttam. Ha pedig ott van, más áruházakban is lesz.
-
Landsmann
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha nem valami külsőségben vagy, akkor elviléeg jó lefedettségnek kellene lennie. De nyilván az épület is árnyékol rendesen. Az viszont nem mindegy, hogy arra a kicsi térerőre mennyien vagytok rászabadulva. A Yettel sűrűbb hálózatán jobban megoszlanak a felhasználóük. Van SA 5G is, de arra akárki nem tiud felcsatlakozni, de akkor van NSA is, az azért elég jól teljesít általánosságban. Erre az 5G-re mindenkit felengednek, így ez is segít megosztani a tömeget.
-
Landsmann
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem van nekik. De bármelyik postán is vehetsz, esetleg benzinkúton is. Nem gondolnám hogy probléma lenne a térerővel, hacvsak nem olyan helyen laksz, ahol természetes vagy mesterséges tereptárgyak leárnyékolnak. Az azért érdekes, hogy a Vodafonenak a környéken a Cellmapperrel nézve szemmel láthatóan kevesebb sávja van mint a Yettelnek, de a Telekomnak sem sokkal több mint a Vodafonenak. Küldöldi statisztika alapján egyébként a Yettel hálózatát hozták ki a legjobbanak. Talán az 5g lefedettségben és még valamiben maradt el a másik kettő mögött, viszont az 5G hálózata gyorsabb. A többiben vagy jobb volt, vagy egyenlően álltak. Alkapvetően a Vodafone teljesített hármójuk közül a leggyebngébben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) - ÁSZF szerint napos másnap éjfélkor jár le a csomag - de nekem még ment harmadnap hajnali 3-ig. Azt hittem először hülyeségek ezek az új 1- meg 5 napos csomagok, de a korlátlan net 500 Ft-ért/nap már egész baráti (pl. nyaralóba, hétvégére stb)