Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Nem teljesen biztos, hogy yettel specifikus a problémám, de már ott tartok, hogy semmit sem tudok kizárni.
Eddig volt egy Samsung Z Fold 5-ös készülékem, benne egy előfizetéses fizikai yettel kártya, és egy feltöltős cseh vodafone kártya.
És ezzel a felállással nagyon szépen működött a data switching and bcakup calling funkció, amiben az alapértelmezett kártyáról úgymond egy belső VoWiFi-t képez, a második kártyára, ahogyan az itt is látható
ilyenkor pl ha a második kártyáról kezdek egy hívást, nem megy el az első kártyáról az adatkapcsolat, jobb minőségű lesz a hivás, mert a cseh vodafonnak nincsen magyarországon volte roaming funkciója, egyszóval megéri használni.
Azóta lecseréltem egy Z Fold 6-ra, amiben már van dual esim lehetőség, gondoltam, hát ez sokkal jobb lesz, lecseréltem a fizikai yetteles kártyát, esimre de sajnos ezzel a felállással már nem megy a funkció, pedig látszólag minden ugyan úgy van beállítva.
Azóta a teszt kedvéért beszereztem egy telekomos és yetteles feltöltős fizikai kártyát.
A telekomos kártyával működik a funkció, viszont a yettelessel nem megy, szóval lehet mégis a yettellel van gond?
Próbálok még egy telekomos esimet is szerezni, hogy teljes legyen a teszt, mert már nem értem mi a gond.Remélem érthető a hiba és a leírás is

Ha van bármi ötletetek, mit lenne érdemes még megnézni, annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest